Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Όσοι υποστηρίζουν το εύκολο και βολικό επιχείρημα ότι είναι ίδιοι και οι 2,είναι βαθιά νυχτωμένοι
Βασικά μου θυμίζουν τους παππούδες που βγαίνουν στον Αυτιά και φωνάζουν "είναι κλέφτες και οι 300"....

Κατέβηκε αρχηγός της ΝΔ σε διαδήλωση?
Είπε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ τό ίδιο συνδικάτο?
Διόρισε στο Δημόσιο μέχρι και τα περιστέρια της πλατείας Συντάγματος?
Κατασπατάλησε ΤΡΙΣ κοινoτικών κονδυλίων?(2 πακέτα Ντελόρ ξέρουμε πού πήγαν)
Οι Νο2 του αποδεδειγμένα ήταν κλέφτες?(Κουτσόγιωργας,Τσουκάτος,Μαντέλης)
ΕΧΑΣΕ κυριαρχία σε ελληνικό έδαφος?(ΙΜΙΑ)
Πετσόκοψε μισθούς και δώρα!!!!????
Κατήργησε συλλογικές συμβάσεις?

όχι φυσικά.. (αν εξαιρεσουμε κάτι κορώνες του Χατζηγάκη "όλα τα κιλά όλα τα λεφτά"  ;) ;))
όχι φυσικά..
όχι φυσικά.. μέχρι τους σκύλους της πλατείας Συντάγματος έφτασε .. δεν προχώρησε στα πετεινα του ουράνού...
όχι φυσικά..  κάνεις λάθος εδώ .. τρία κοινοτικά πλαίσια φάγανε.. ξεχνάς το πρώτο ΜΟΠ λεγότανε.. δεν λέω φτιαχτήκανε έργα όπως ένα συντριβάνι στο Κορακοχώρι, μια πλατεία στο Βλαχοτύρι και ασφλατοστρώθηκε ένας δρόμος που οδηγούσε στο πουθενά
όχι φυσικά..
όχι φυσικά.. αντίθετα έκανε την Ελλάδα κέντρο διανομής ενεργείας με τις συμφωνίες των αγωγών (που ο ΓΑΠ τις κατήργησε) και τήρησε υπερήφανη στάση στο θέμα των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ
όχι φυσικά..
όχι φυσικά..

ααα βέβαια..

έχουμε το Βατοπέδι που ακόμα ψάχνουνε να βρούνε ΠΟΣΟ ζημιώθηκε το Ελληνικό Δημόσιο (αν ζημιώθηκε) και πόσα πήρανε (αν πήρανε)... το ποιοι τα πήρανε (αυτά όμως που δεν βρήκανε ότι πήρανε) λένε ότι το βρήκανε.. ξεχάσανε όμως τον Φωτιάδη και κάτι δικούς τους...
έχουμε την Σιμενς που άλλοι τα πήρανε (αποδεδειγμένα και ομολογημένα) αλλα άλλους κατηγορούνε ....
έχουμε τα υποβρύχια που γέρνουν που άλλοι τα παραγγείλανε (Ακης), αλλοι τα παραλάβανε (βαγγελάκης) και άλλοι κατηογορύνται...
έχουμε τους TOR-M1 .. ευτυχώς εδώ δεν προσάψανε κατηγορίες (ακόμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
έχουμε το Ελ.Βενιζέλος με την σκανδαλωδέστερη σύμβαση ΣΔΙΤ που έγινε ποτέ, με την οποία το αεροδρόμιο είναι το ακριβώτερο της Ευρώπης .. η ΝΔ φταίει που δεν πρόλαβε να υπογράψει την δικιά της γιατί ο Μάνος είχε την ευθιξία να μην το κάνει την μέρα που παραιτήθηκε ο Συμπιλίδης...
έχουμε τον χοντρό που έπεσε απο το μπαλκόνι γιατί ξενογαμούσε... μέγα σκάνδαλο το ξενογαμίσι...

ααα και να μην ξεχάσω..

έχουμε και την ιδιωτικοποίηση της ΕΘΕΛ που έγινε επί Μητσοτάκη και απάλλαξε το δημόσιο απότο άγος που λέγεται ΕΘΕΛ... και την έκανε κάτι σαν τον ΟΑΣΘ που παίρνει επιδότηση σύμφωνα με τον αριθμό εισητηρίων που κόβει, παρέχει καλύτερη συγκοινωνία και ΕΧΕΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ...
έχουμε τον νόμο Σιούφα περί ασφαλιστικού που έσωσε τότε το ασφαλιστικό σύστημα και του έδωσε ζωή για 20 χρόνια..φυσικά τις μεταρυθμίσεις Γιαννίτση τις έκανε γαργάρα ο κινέζος με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνουν ΟΛΑ σε έναν χρόνο..

Σε αυτό που φταίει η ΝΔ είναι ένα...

ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΗΘΗΣ.. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΥΛΑΚΗ...

αντίθετα μονιμοποίησε και καμμιά 40.000 συμβασιούχους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και ΤΣΥΤΙΖΕΟΥΣ που είχαν βάλει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ αντί να τους πετάξει έξω και να βάλει δικούς της έτσι ώστε να μην έχει την αντίδραση της γραφειοκρατικής μηχανής...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.817
Πόντοι
34.267
ΟΜΕΡΤΑ από ΟΛΟΥΣ κύριοι.
Το τιμόνι της χώρας, αυτή τη στιγμή, έχεις πολλές χιλιάδες βολτ. Και είναι και σε ξένα (επικίνδυνα) χέρια.
Κι εμείς (λαός), αναμένουμε στωικά, τον πάτο του πηγαδιού.. Κι απ'οτι φαίνεται είναι μακρυά...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
To μεγαλύτερο λάθος της ΝΔ είναι ότι δεν είχε και δεν φρόντισε να έχει δικά της ΜΜΕ....

Εκατομμύρια έδιναν οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ σε κρατική διαφήμιση στο ΕΘΝΟΣ!!!!!

ΥΓ Βατοπέδι....με την ασύλληπτη πλύση εγκεφάλου πέρασε στον κόσμο(στα δίποδα δηλαδή) σαν σκάνδαλο!!!!

ένα 100% κατασκευασμένο παραμύθι από Κοντομηνά,ΗΠΑ και ΠΑΣΟΚ......(με σημαντική λεπτομέρεια ότι έιχε ξεκινήσει επί ΠΑΣΟΚ!!!!)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εγω στις 2ες των δημοτικων δεν πηγα να ψηφισω, πρωτη φορα στα χρονικα...Δεν ηθελα κανεναν απο τους 2 υποψηφιους, τι να εκανα?

Η ερωτηση ειναι προς εσε, γιατι εχω δει οτι εισαι αντιθετος με την αποχη...
μα ηταν να ψηφισεις;; για κλωτσιες και οι 2

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
όχι φυσικά.. (αν εξαιρεσουμε κάτι κορώνες του Χατζηγάκη "όλα τα κιλά όλα τα λεφτά"  ;) ;))
όχι φυσικά..
όχι φυσικά.. μέχρι τους σκύλους της πλατείας Συντάγματος έφτασε .. δεν προχώρησε στα πετεινα του ουράνού...
όχι φυσικά..  κάνεις λάθος εδώ .. τρία κοινοτικά πλαίσια φάγανε.. ξεχνάς το πρώτο ΜΟΠ λεγότανε.. δεν λέω φτιαχτήκανε έργα όπως ένα συντριβάνι στο Κορακοχώρι, μια πλατεία στο Βλαχοτύρι και ασφλατοστρώθηκε ένας δρόμος που οδηγούσε στο πουθενά
όχι φυσικά..
όχι φυσικά.. αντίθετα έκανε την Ελλάδα κέντρο διανομής ενεργείας με τις συμφωνίες των αγωγών (που ο ΓΑΠ τις κατήργησε) και τήρησε υπερήφανη στάση στο θέμα των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ
όχι φυσικά..
όχι φυσικά..

ααα βέβαια..

έχουμε το Βατοπέδι που ακόμα ψάχνουνε να βρούνε ΠΟΣΟ ζημιώθηκε το Ελληνικό Δημόσιο (αν ζημιώθηκε) και πόσα πήρανε (αν πήρανε)... το ποιοι τα πήρανε (αυτά όμως που δεν βρήκανε ότι πήρανε) λένε ότι το βρήκανε.. ξεχάσανε όμως τον Φωτιάδη και κάτι δικούς τους...
έχουμε την Σιμενς που άλλοι τα πήρανε (αποδεδειγμένα και ομολογημένα) αλλα άλλους κατηγορούνε ....
έχουμε τα υποβρύχια που γέρνουν που άλλοι τα παραγγείλανε (Ακης), αλλοι τα παραλάβανε (βαγγελάκης) και άλλοι κατηογορύνται...
έχουμε τους TOR-M1 .. ευτυχώς εδώ δεν προσάψανε κατηγορίες (ακόμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
έχουμε το Ελ.Βενιζέλος με την σκανδαλωδέστερη σύμβαση ΣΔΙΤ που έγινε ποτέ, με την οποία το αεροδρόμιο είναι το ακριβώτερο της Ευρώπης .. η ΝΔ φταίει που δεν πρόλαβε να υπογράψει την δικιά της γιατί ο Μάνος είχε την ευθιξία να μην το κάνει την μέρα που παραιτήθηκε ο Συμπιλίδης...
έχουμε τον χοντρό που έπεσε απο το μπαλκόνι γιατί ξενογαμούσε... μέγα σκάνδαλο το ξενογαμίσι...

ααα και να μην ξεχάσω..

έχουμε και την ιδιωτικοποίηση της ΕΘΕΛ που έγινε επί Μητσοτάκη και απάλλαξε το δημόσιο απότο άγος που λέγεται ΕΘΕΛ... και την έκανε κάτι σαν τον ΟΑΣΘ που παίρνει επιδότηση σύμφωνα με τον αριθμό εισητηρίων που κόβει, παρέχει καλύτερη συγκοινωνία και ΕΧΕΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ...
έχουμε τον νόμο Σιούφα περί ασφαλιστικού που έσωσε τότε το ασφαλιστικό σύστημα και του έδωσε ζωή για 20 χρόνια..φυσικά τις μεταρυθμίσεις Γιαννίτση τις έκανε γαργάρα ο κινέζος με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνουν ΟΛΑ σε έναν χρόνο..

Σε αυτό που φταίει η ΝΔ είναι ένα...

ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΗΘΗΣ.. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΥΛΑΚΗ...

αντίθετα μονιμοποίησε και καμμιά 40.000 συμβασιούχους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και ΤΣΥΤΙΖΕΟΥΣ που είχαν βάλει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ αντί να τους πετάξει έξω και να βάλει δικούς της έτσι ώστε να μην έχει την αντίδραση της γραφειοκρατικής μηχανής...
:thumbsup: :thumbsup:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

είμαι αρκετά μεγάλος ώστε να έχω ζήσει όλη την μεταπολίτευση (καιτον τελευταίο χρόνο της χούντας) σαν ενεργός πολίτης... δυστυχώς ο λαός πάσχει από ένα πράγμα.. έλλειψη μνήμης και κρίσης...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
είμαι αρκετά μεγάλος ώστε να έχω ζήσει όλη την μεταπολίτευση (καιτον τελευταίο χρόνο της χούντας) σαν ενεργός πολίτης... δυστυχώς ο λαός πάσχει από ένα πράγμα.. έλλειψη μνήμης και κρίσης...
Στη Βουλή έφτασε το θέμα των “υπεράκτιων” ελλείψεων που εμφανίζει το “πόθεν έσχες” του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Νίκου Σηφουνάκη, γράφει σήμερα ο “Ελεύθερος Τύπος”

Η αποκάλυψη ότι στη δήλωση της περιουσιακής κατάστασης του κ. Σηφουνάκη διαχρονικά δεν αναφέρονται όλες οι πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας της συζύγου του, Μαρί Δασκαλαντωνάκη, συνεχίζει να δημιουργεί ερωτήματα που χρήζουν πειστικών πολιτικών εξηγήσεων. Ο κοινοβουλευτικός εκ-πρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, με αφορμή την υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού της κυβέρνησης Παπανδρέου, κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών ζητώντας, μεταξύ άλλων, να διερευνηθούν τα “πόθεν έσχες” όλων των βουλευτών από το 1974.

Απόκρυψη

Οπως είχε αποκαλυφθεί, στην πε-ρίπτωση του κ. Σηφουνάκη και της συζύγου του φαίνεται πως υπάρχει εταιρία offshore που απεκρύβη. Πα-ράλληλα, υπάρχουν και χρέη προς το Δημόσιο των ξενοδοχειακών επιχει-ρήσεων που ανήκουν στην ιδιοκτησία τους. Η συγκεκριμένη “παράλειψη” είναι μεγάλης σημασίας, καθώς από τον Κανονισμό της Βουλής προβλέπεται ρητά η καταχώριση στη δήλωση πόθεν έσχες των βουλευτών και ευρωβουλευτών των μετοχών ημεδαπών και αλλοδαπών εταιριών, εισηγμένων ή μη σε χρηματιστήρια, τις οποίες διαθέτουν τόσο οι ίδιοι όσο και τα συγγενικά τους πρόσωπα. Παρ’ όλα αυτά, η συμμετοχή της συζύγου του κ. Σηφουνάκη στην κυπριακή offshore Beltenco Ltd έχει παραλειφθεί. Οπως αποδεικνύεται από έγγραφο της Societe Generale, η κ. Δασκαλαντωνάκη, μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια της, συμμετέχει στη συγκεκριμένη εταιρία.  Ταυτόχρονα, η Beltenco φαίνεται ότι αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική καθώς οι κινήσεις κεφαλαίων μέσω των λογαριασμών της είναι σημαντικές, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Σεπτεμβρίου του 2006, όταν και έστειλε με έμβασμα το ποσό των τριών εκατ. ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του Λουξεμβούργου. Το έμβασμα αυτό προήλθε από ισόποσο έμβασμα 516.135,50 ευρώ εκ μέ-ρους του πατριάρχη της οικογένειας και ιδρυτή του ξενοδοχειακού ομίλου Grecotel, Νίκου Δασκαλαντω-νάκη, και 2.495.864,50 ευρώ από λογαριασμό μιας άλλης offshore με την επωνυμία VanQuisk Ltd. Ωστό-σο, παρά το χορό των εκατομμυρίων ευρώ μέσω υπεράκτιων εταιριών της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη ο οποίος εντυπωσιάζει, το πόθεν έσχες του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, όσον αφορά στο σκέλος της συζύγου του, δεν περιέχει σχετική αναφορά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στη Βουλή έφτασε το θέμα των “υπεράκτιων” ελλείψεων που εμφανίζει το “πόθεν έσχες” του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Νίκου Σηφουνάκη, γράφει σήμερα ο “Ελεύθερος Τύπος”

αρχίσανε τα όργανα...  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ενω οταν ελεγε ο γαπ λεφτα υπαρχουν η επιστημη ηταν περιχαρης;;; η που ψηφισες σγουρο και και καμινη πεταει απο την χαρα της;;;
ΥΓ. η θεση σγουρου-καμινη με το θεμα της καταληψης των μεταναστων ποια ηταν;;;.......................................

Είπαμε ο Παπανδρέου είναι για τον πούτσο καβάλα ο άνθρωπος. Αλλά τί να κάνουμε τώρα; Είναι πρωθυπουργός σε κρισιμη στιγμή. Τί προτείνεις;

Όσο για το Σγουρό που λες, ας έβαζε έναν κανονικό ο Σαμαράς να το σκεφτεί ο κόσμος, όχι τον Κικίλια. Μαλακίες του ελέους τώρα. Άσε με! Χάθηκαν τα μεγαλοστελέχη του;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Η αποκάλυψη ότι στη δήλωση της περιουσιακής κατάστασης του κ. Σηφουνάκη διαχρονικά δεν αναφέρονται όλες οι πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας της συζύγου του, Μαρί Δασκαλαντωνάκη, συνεχίζει να δημιουργεί ερωτήματα που χρήζουν πειστικών πολιτικών εξηγήσεων. Ο κοινοβουλευτικός εκ-πρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, με αφορμή την υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού της κυβέρνησης Παπανδρέου, κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών ζητώντας, μεταξύ άλλων, να διερευνηθούν τα “πόθεν έσχες” όλων των βουλευτών από το 1974.

Απόκρυψη

Οπως είχε αποκαλυφθεί, στην πε-ρίπτωση του κ. Σηφουνάκη και της συζύγου του φαίνεται πως υπάρχει εταιρία offshore που απεκρύβη. Πα-ράλληλα, υπάρχουν και χρέη προς το Δημόσιο των ξενοδοχειακών επιχει-ρήσεων που ανήκουν στην ιδιοκτησία τους. Η συγκεκριμένη “παράλειψη” είναι μεγάλης σημασίας, καθώς από τον Κανονισμό της Βουλής προβλέπεται ρητά η καταχώριση στη δήλωση πόθεν έσχες των βουλευτών και ευρωβουλευτών των μετοχών ημεδαπών και αλλοδαπών εταιριών, εισηγμένων ή μη σε χρηματιστήρια, τις οποίες διαθέτουν τόσο οι ίδιοι όσο και τα συγγενικά τους πρόσωπα. Παρ’ όλα αυτά, η συμμετοχή της συζύγου του κ. Σηφουνάκη στην κυπριακή offshore Beltenco Ltd έχει παραλειφθεί. Οπως αποδεικνύεται από έγγραφο της Societe Generale, η κ. Δασκαλαντωνάκη, μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια της, συμμετέχει στη συγκεκριμένη εταιρία.  Ταυτόχρονα, η Beltenco φαίνεται ότι αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική καθώς οι κινήσεις κεφαλαίων μέσω των λογαριασμών της είναι σημαντικές, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Σεπτεμβρίου του 2006, όταν και έστειλε με έμβασμα το ποσό των τριών εκατ. ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του Λουξεμβούργου. Το έμβασμα αυτό προήλθε από ισόποσο έμβασμα 516.135,50 ευρώ εκ μέ-ρους του πατριάρχη της οικογένειας και ιδρυτή του ξενοδοχειακού ομίλου Grecotel, Νίκου Δασκαλαντω-νάκη, και 2.495.864,50 ευρώ από λογαριασμό μιας άλλης offshore με την επωνυμία VanQuisk Ltd. Ωστό-σο, παρά το χορό των εκατομμυρίων ευρώ μέσω υπεράκτιων εταιριών της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη ο οποίος εντυπωσιάζει, το πόθεν έσχες του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, όσον αφορά στο σκέλος της συζύγου του, δεν περιέχει σχετική αναφορά.

αφου το λεει ο ελευθερος τυπος τολμα κανεις να το αμφισβητησει

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγω στις 2ες των δημοτικων δεν πηγα να ψηφισω, πρωτη φορα στα χρονικα...Δεν ηθελα κανεναν απο τους 2 υποψηφιους, τι να εκανα?

Η ερωτηση ειναι προς εσε, γιατι εχω δει οτι εισαι αντιθετος με την αποχη...

Εδώ ήταν τοπικές εκλογές. τον καλύτερο για τον τόπο σου.

Στις κοινοβουλευτικές τον πλησιέστερο ιδεολογικά σε εσένα. Ξέρω κι εγώ;

ΥΓ: Accept θα πας τελικά; Εγώ θα φύγω νωρίτερα από τον αγώνα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και κάτι για τους αδέκαστους κριτές των πάντων τους ΤΣΥΡΙΖΕΟΥΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

H συνέχιση και η κλιμάκωση της επίθεσης του γνωστού δημοσιογραφικού χαλκείου ενάντια στο πρόσωπο μου και στη Ομοσπονδία μας αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη για την ακρίβεια των εκτιμήσεών  μας: Ενόψει της επιβολής των σχεδίων που απεργάζονται σκοτεινά κέντρα σε βάρος της Επιχείρησης και των εργαζομένων, θα πρέπει με κάθε τρόπο και μέσο να εξουδετερωθεί η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ  το πιο ισχυρό και αξιόπιστο εμπόδιο ενάντια στα σχέδια αυτά...
Είναι ολοφάνερη και από την άποψη αυτή η αξία της ενότητας, συσπείρωσης, συναντίληψης, ευθύνης και ομοψυχίας που πρέπει να επιδεικνύουν όλες οι πλευρές, παρατάξεις και στελέχη, μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο.
Καμιά σκοπιμότητα στενοπαραταξιακό ή προσωπικό συμφέρον δεν επιτρέπεται να επικρατεί σε αυτές τις δύσκολες ώρες.
Τις εξηγήσεις και τα στοιχεία για τα ζητήματα, στα οποία «στηρίζεται» όλη η επιχείρηση λάσπης και συκοφαντίας εναντίον μου, τα παρέθεσα στη συνεδρίαση του  ΔΣ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ  στις 3/2/2011.
Κάνω γνωστό σε όλους ότι σε όλη μου την μέχρι τώρα πορεία καμιά καταγγελία η μήνυση δεν έχει υποβληθεί για την ιδιωτική μου δράση παρά μόνο 36 μηνύσεις για την συνδικαλιστική μου δράση και τεσσάρων κακουργημάτων για αυτήν.
Η συνδικαλιστική μου δράση είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθώ 5 χρόνια στη Λέρο με δυσμενή μετάθεση, ένα χρόνο στην Ερείκουσα (νησί 25 κατοίκων), μιας απόλυσης από την Επιχείρηση καθώς και μια σειρά άλλων διώξεων.
Διαβεβαιώνω και διακηρύσσω για μια ακόμη φορά, σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για ψεύδη ασύστολα και κατασκευασμένα με πλήρη αντιστροφή και διαστρέβλωση της πραγματικότητας και αυτό δεν αναιρείται ούτε από την θεατρική παράσταση της δήθεν καταδιωκόμενης γυναίκας, ούτε από τις καταγγελίες του πρώην συναδέλφου μου του οποίου η πορεία και η ιδιωτική του  δράση είναι γνωστή και καταδικαστέα από όλους όσοι πραγματικά τον γνωρίζουν, που εμφάνισε ο γνωστός δημοσιογράφος, επιχειρώντας να μετριάσει τις εντυπώσεις, με το σιγοντάρισμα  των διάφορων τύπων που στήνει κάθε φορά στις εκπομπές του.
Πέρα όμως από αυτό και προκειμένου :
l Να περιφρουρήσω την Ομοσπονδία μας και την ενότητά μας, καθώς και να μην επιτρέψω να διαιωνίζεται ένα θέμα που την αποπροσανατολίζει από τον κυρίαρχο στόχο της, την υπεράσπιση της ΔΕΗ και των εργαζομένων.
2 Να διαφυλαχθεί το κύρος και η δυνατότητα αγωνιστικής, ταξικής παρέμβασης της παράταξής μου, της ΣΑΔ, καθώς και του πολιτικού φορέα με τον οποίο, συνδέεται η μεγάλη μάζα των μελών και στελεχών της και
3 Να μπορέσω απερίσπαστος να οργανώσω την άμυνά μου και να προβώ στις δέουσες ενέργειες και δράσεις για την προάσπιση της συνδικαλιστικής μου υπόστασης και μακρόχρονης ιστορίας, καθώς και το κοινωνικό μου κύρος και αναφορά ως πολίτης αυτής της χώρας, στην οποία θέλω να πιστεύω δεν έχουν ακόμη επικρατήσει οι κάθε λογής  Ζούγκλες,
αποφάσισα να απέχω από τα καθήκοντα του Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα παράσχω την βοήθειά μου όποτε η Ομοσπονδία με χρειαστεί, ούτε βέβαια ότι θα σταματήσω να βρίσκομαι όπως πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
Ας είναι σίγουροι οι γνωστοί – άγνωστοι κύκλοι ότι τα σχέδια τους δεν θα περάσουν.  Απ'  αυτή την στιγμή αρχίζει η δική μου δράση και θα πάρουν τις απαντήσεις που πρέπει και στους εργαζόμενους αλλά και στα δικαστήρια.

Συναδελφικά

Ρίζος Ρίζος     

που είναι ο πορδόπαπος να έρθει για υπεράσπιση...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Γιατί ανακατεύετε τον Κικίλια?

Ο κόσμος είχε μια πρώτη μεγάλη ευκαιρία να ψηφίσει συντριπτικά κατά του Μνημονίου,αλλά μάλλον υπάρχουν πολλοί Έλληνες ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ρε ΄παιδί μου....γουστάρουν τη φτώχεια.....

γουστάρουν 1000 ευρώ με ΠΑΣΟΚ παρά 1500 με ΝΔ....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Νεοδημοκρατικόσκυλα, δεν πρόκεται να ξαναβγείτε κυβέρνηση στον αιώνα τον άπαντα..  :fuck2:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

To θεμα ειναι οτι απο τις 2 επιλογες που ειχα δεν μου εκανε καμμια και καθησα σπιτι.

Χλωμοτατο να παω, με κυνηγαν οι υποχρεωσεις...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

ααααα ωστε αυτη ειναι η θεση καμινη-σγουρου για τους μεταναστες...
μηπως να μας ελεγε και την θεση του ο σγουρος για τους κεντερη-θανου;;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
.

Συνημμένα

• 180775_186757464689814_100000666855196_504044_7060317_n.jpg