gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στα αρχιδια μου ρε τυπε....τι με περασες για καναν δαφερμο;ας τα βρει ο σφακιανακης τι θα σου κανει και η υπηρεσια σου....Κάνε μου μήνυση...
στα αρχιδια μου ρε τυπε....τι με περασες για καναν δαφερμο;ας τα βρει ο σφακιανακης τι θα σου κανει και η υπηρεσια σου....Κάνε μου μήνυση...
Ε,τότε κάνε τουμπεκί - αφού δεν έχεις κάτι να πεις- και άσε τους άλλους να ενημερώνονται.Και μην πετάγεσαι σαν -να μην πω τι- σε κάθε θέμα...Αντε μπράβο..στα αρχιδια μου ρε τυπε....τι με περασες για καναν δαφερμο;ας τα βρει ο σφακιανακης τι θα σου κανει και η υπηρεσια σου....
Ειδικά στην Κορίνθου -Πατρών πληρώνουν 3 στους 10 και πολλούς λέω...κανω το αθηνα πατρα 6-7 φορες το μηνα..
μονο αττικη οδο πληρωνω..στα αλλα κανω τον τρελλο
Αμα ήταν έτσι φίλε θα είχα γεμίσει πρόστιμα....Αστο, δεν είναι ορθό αυτό που μας πουλάνε...θα σου ερθει με την εκκαθαριση της φορολογικης σου δηλωσης για το 2011...
μην αγχωνεσαι λοιπον για το αν θα χρειαστουν εισαγγελικη παραγγελια!!!
Ε,τότε κάνε τουμπεκί - αφού δεν έχεις κάτι να πεις- και άσε τους άλλους να ενημερώνονται.Και μην πετάγεσαι σαν -να μην πω τι- σε κάθε θέμα...Αντε μπράβο..
εδω σε λιγο δεν θα κυκλοφορουμε καθολου με την βενζινα στα υψη....τι διοδια και κολοκυθια;Αρχίδια μάντολες. Λάθος στόχοι.
ΣΔΙΤ???Τι είναι φίλε?ναύαρχε θ' απαντήσετε και στην ερωτησούλα μου;
ποιό το κίνητρό σας;
κάνετε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ στις ΣΔΙΤ;
Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα...ΣΔΙΤ???Τι είναι φίλε?
σωπα ρε ναυαρχε...τι το περασες εδω....το καραβακι σου;να διαταζεις;αντε απογευματιατικα με τις καυλες του καθενος....την αποψη μου λεω και αμα θες στην λεω και ευθεως....Ε,τότε κάνε τουμπεκί - αφού δεν έχεις κάτι να πεις- και άσε τους άλλους να ενημερώνονται.Και μην πετάγεσαι σαν -να μην πω τι- σε κάθε θέμα...Αντε μπράβο..
xaxaxxaxa!!Πρέπει να σου απαντήσω κιόλας?????Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα...
ο τρόπος χρηματοδότησης των δημόσιων έργων στην εποχή του νεοφιλελευθερισμού...
Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα...
ο τρόπος χρηματοδότησης των δημόσιων έργων στην εποχή του νεοφιλελευθερισμού...
xaxaxxaxa!!Πρέπει να σου απαντήσω κιόλας?????
....επειδή ο τρόπος χρηματοδότησης των δημοσίων έργων στην εποχή του σοσιαλισμού απέτυχε, μην το ξεχνάς αυτό.
(δλδ....ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ίδιο συνδικάτο, κοινοτικά πλαίσια στήριξης, τσοβόλτα δώστα όλα, βίλες, σκάφη κλπ)
καθόλου, αλλά τώρα ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ και ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, μην το ξεχνάς αυτό.
Εγώ δεν ξεχνώ αγάπη μου. Άλλοι ξεχνούν εδώ μέσα.