Αν και θα...πάλι τα ίδια.
Αριστερός είσαι?
απλα μαλακας. αλλα από τους light. για κανα 3λεπτο τον αντεχεις. Ενιοτε ειναι και διασκεδαστικος
Αν και θα...πάλι τα ίδια.
Αριστερός είσαι?
οι παράπλευροι αποτελούν μέρος του εθνικού δικτύου.. από επαρχιακούς τράβα..και για να το συμπληρώσω, οι παράπλευροι δρόμοι γιατί να πληρώνουνε;
Η έξοδος από την οδό γιατι να πληρώνεται;
αν και είπα παραπάνω ότι τα διόδια δεν είναι μόνο για την αποπληρωμή του κόστους της κατασκευής αλλά κύρια για την συντήρηση και την λειτουργία του το ξαναλέω...
και την αττική οδό την πλήρωνες χωρίς να τελειώσει .. είχαν τελειώσει μέρη της και πλήρωνες για το σύνολο..
και κάτι άλλο.. τα διόδια δεν είναι μόνο για την εξόφληση του δρόμου.. είναι και για την λειτουργία του (φωτισμός, καθαρισμός κλπ), την αστυνόμευση του και την συντήρηση του...
οτι κανείς δεν σου εγγυάται πως δεν θα σου έρθει ένα φιρμάνι μετά από 6 μήνες για να πληρώσειςΤι εννοείς ρε συ Μοϊκαν;
Και κάτι άλλο ρε παιδιά...ξέρετε εσείς άλλη ευρωπαϊκή χώρα που να σταματάει η διέλευση αυτοκινήτων για να πληρωθούν διόδια;
Σε όλη την ευρώπη απο οτι ξέρω υπάρχουν πλευρικά διόδια σε κάθε έξοδο ή είσοδο προορισμού ώστε να μη δημιουργείται κίνηση!!!
Εδώ είμαστε ακόμα Ουγκάντα!!!
σε πολλές ..πχ Νορβηγία, Σουηδία.. απλά εκεί έχουν ανεπτυγμένα ηλεκτρονικά διόδια και δεν χρειάζεται να πληρώσεις με μετρητά.. και μάλιστα όλες οι εταιρείες έχουν κοινό ηλεκτρονικό σύστημα και εσύ πληρώνεις έναν κοινό φορέα ο οποίος αναλαμβάνει να τα μοιράσει σε αυτές.. αα και κάτι άλλο ο φορέας αυτός λειτουργεί κοινά τόσο στην Νορβηγία όσο και Σουηδία (Δανία δεν ξέρω γιατί δεν την έχω γυρίσει με αυτοκίνητο)...
να ρωτησω κατι αφελες? τα καινουρια διοδια που ξεφυτρωσαν ειναι για εργα που έχουν γίνει ή που ΘΑ γίνουν? Γιατι αν ειναι του ΘΑ, προκειται περι απιθανης λαμογιας και να το ξερω να μη πληρωνω ουτε εγω
απλά πρώτα τα διόδια στα έπαιρνε το κράτος και στα τρώγανε .. και σου πετούσανε και κανένα κοκκαλάκι υπό μορφή θεσούλας στο δημόσιο.. τώρα τα παίρνει μια εταιρεία και φτιάχνει τον δρόμο.. και βγάζεις γλώσσα...
γλωσσα βγαζεις εσυ ΜΩΡΗ τραμουντω...
τι συμφεροντα πες μας εχεις στο να υπερασπιζεσαι τοσες ωρες στο θρεντ τις εταιρειες που λυμαινονται τους εθνικους δρμους? Ε?
γιατι οσοι συνηγορουν κατα της π[ληρωμης τουλαχιστον υπερασπιζονται το ΚΟΙΝΟ συμεφρον.
ΕΣΥ?
απλά διότι οι εταιρείες θα φτιάξουν τον δρόμο.. το κράτος όχι...
και το ΚΟΙΝΟ συμφέρον είναι να φτιαχτεί ο δρόμος...
Το ζήτημα είναι ότι πολλοί έλληνες πολίτες (οι υπόλοιποι φοροδιαφεύγουν) έχουν πληρώσει πολλά χρήματα επί πολλά χρόνια για όλους τους τομείς της οργανωμένης κοινωνικής ζωής - απο τους δρόμους μέχρι το ΕΣΥ . Η διαχείριση αυτών των χρημάτων ξέρουμε καλά ότι ήταν απαράδεκτη . Τώρα τους ζητούν να ξαναπληρώσουν με διάφορους τρόπους . Άν σ' αυτό το σημείο δεν αγανακτήσει κανείς και δεν αντιδράσει , χάνεται και η έννοια της αγανάκτησης . Νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία στο προκείμενο ...
Το ζήτημα είναι ότι πολλοί έλληνες πολίτες (οι υπόλοιποι φοροδιαφεύγουν) έχουν πληρώσει πολλά χρήματα επί πολλά χρόνια για όλους τους τομείς της οργανωμένης κοινωνικής ζωής - απο τους δρόμους μέχρι το ΕΣΥ . Η διαχείριση αυτών των χρημάτων ξέρουμε καλά ότι ήταν απαράδεκτη . Τώρα τους ζητούν να ξαναπληρώσουν με διάφορους τρόπους . Άν σ' αυτό το σημείο δεν αγανακτήσει κανείς και δεν αντιδράσει , χάνεται και η έννοια της αγανάκτησης . Νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία στο προκείμενο ...
Όπως επίσης χάνεται και η έννοια της κοινωνικής και πολιτικής αντίδρασης . Ως πότε η μόνη λύση θα είναι εκλογές που οδηγούν σε κομματικές πρωθυπουργοκεντρικές δικτατορίες . Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν οι πολίτες τη κατάσταση στα χέρια τους ...