Νέα

Δημοσιούμπες, Ευτράπελα Δημοσίου, Δημόσια Κτίρια & παρακμή γενικότερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Το πρόβλημα λύνεται μέσα σ' ένα βράδυ - πες μου εσύ όμως ποιος θα το κάνει κι εγώ είμαι μαζί σου.

Εδώ το αστείο κράτος που ζούμε ούτε ξέρει πόσους υπαλλήλους έχει - έτσι στο περίπου ρε παιδί μου. :headbang:

Στείλε mail στο Σπαθάρη τον Παυλόπουλο - πέστου, ξέρεις ρε παίκτη? :rolleyes:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μηπως τελικα βγαζουμε τα κομπλεξ μας επειδη τους θεωρουμε οτι ειναι καλοπερασακηδες και προνομιουχοι...?μηπως ολοι κατα βαθος θα θελαμε να ειμαστε ετσι...?ποιος ελληνας δεν θελει να μην δουλευει και να πληρωνεται.. :2funny: :2funny:μην τρελαθουμε τωρα.....ειναι οπως βριζουμε καποιοι καμμια φορα  οσους εχουν χρημα...μαγκες ηταν και το εβγαλαν.παντου υπαρχουν καλοι και κακοι σε καθε τομεα ειτε ιδιωτικο ειτε δημοσιο.δεν χρειαζεται και σε αυτο φιλοσοφια...

Σε όλο το κόσμο θα θέλαν να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν, τουλάχιστον αν η δουλειά δεν είναι ευχάριστη. Το θέμα είναι ότι σε κράτη σαν την Ελλάδα, οι συγκεκριμένοι υπεράριθμοι ζουν εις βάρος των άλλων. Οι άλλοι δεν είναι ούτε η Εκκλησία(τρέχον...), ούτε η φερόμενη ως πλουτοκρατία, ούτε οι πολιτικοί. Αυτοί οι 800.000... εργαζόμενοι από κάπου προσπορίζονται

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε όλο το κόσμο θα θέλαν να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν, τουλάχιστον αν η δουλειά δεν είναι ευχάριστη. Το θέμα είναι ότι σε κράτη σαν την Ελλάδα, οι συγκεκριμένοι υπεράριθμοι ζουν εις βάρος των άλλων. Οι άλλοι δεν είναι ούτε η Εκκλησία(τρέχον...), ούτε η φερόμενη ως πλουτοκρατία, ούτε οι πολιτικοί. Αυτοί οι 800.000... εργαζόμενοι από κάπου προσπορίζονται
να απολυθουν αμεσα.... :2funny: φτωχος κοσμακης ειναι και αυτοι...αλλιως θα ηταν εφοπλιστες...αυτοι μας εφταιξαν?τα φραγκα που περνουν οι βουλευτες και ξυνουν τις ψωλες τους...?Αγαπατε Αλληλους........ :priest: :P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αμεσότατα. Και οι άλλοι φτωχός κοσμάκης είναι που δεν ζει εις βάρος

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Λοιπόν "ας θεωρήσουμε" ότι είμαι Δημόσιος Υπάλληλος σε Ι.Κ.Α:

Κάτσε και εσύ 7 ώρες να ακούς τον κάθε γύφτουλα να σου λέει το κοντό του και το μακρύ του, την πονεμένη του ιστορία, την απαίτησή του να εξυπηρετηθεί πρώτος από όλους γιατί ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;, την κάθε κομπλεξοκατίνα που ξύνει το μουνί της μέσα στην μάπα μου, το κάθε γεροξούρα που είναι 2 μέρες πριν τον θάνατο και θέλει να του τυπώσω όλα τα ένσημα αλλά δνε έχει εργαστεί ποτέ στην ζώ του και του φταίω εγώ που το 1943 δεν του τα κολλάγανε τα ένσημα λόγω γερμανικής κατοχής...

Κάτσε και βγάλτα πέρα με τις περιπτωσάρες παραπάνω, και μετά έλα να μου πεις αν είμαι δημόσιο υπάλληλος βολεμένος Ή όχι...

Βλάκα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε iso9002 σου ειπε κανενας να πας με το ζορι στο δημοσιο?οχι,και εσυ αρχιδικια εγλειψες για να μπεις.αν ειχες ενα δικο σου λογιστικο γραφειο ομως,θα χαιρουσουν να σε ζαλιζε ο καθενας με τις μαλακιες του οπως λες γιατι θα του επαιρνες φραγκα.αν εχεις αρχιδια παραιτησου και κανε δικια σου δουλεια.αλλα επειδη δεν εχεις κατσε στην καρεκλα ρουφα το αυγο σου και τελος.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πανηλίθιε, χρονιάρες μέρες, τα ίδια και χειρότερα περνάει ο Ιδιωτικός Υπάληλος, ο ΕΕ, ο μικρομεσαίος, μόνο που αυτός δεν έχει δικαίωμα να δυσανασχετήσει, να παραπονεθεί, να φερθεί με αγένεια, να πάρει extra, να πάει σπίτι του 3 η ώρα. Ξεφτύλα απλώς

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Κάτσε και εσύ 7 ώρες να ακούς τον κάθε γύφτουλα να σου λέει το κοντό του και το μακρύ του, την πονεμένη του ιστορία, την απαίτησή του να εξυπηρετηθεί πρώτος από όλους γιατί ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;, την κάθε κομπλεξοκατίνα που ξύνει το μουνί της μέσα στην μάπα μου, το κάθε γεροξούρα που είναι 2 μέρες πριν τον θάνατο και θέλει να του τυπώσω όλα τα ένσημα αλλά δνε έχει εργαστεί ποτέ στην ζώ του και του φταίω εγώ που το 1943 δεν του τα κολλάγανε τα ένσημα λόγω γερμανικής κατοχής...

Κάτσε και βγάλτα πέρα με τις περιπτωσάρες παραπάνω, και μετά έλα να μου πεις αν είμαι δημόσιο υπάλληλος βολεμένος Ή όχι...

Βλάκα.

γιατι δεν παραιτεισαι;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Βλάκα.

Παραιτήσε. Πολύ απλό. Και κάνεις κάτι άλλο που σου αρέσει. Στο κάτω κάτω σε όλες τις δουλειές κάτι πρέπει να κάνεις.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
οσο η κριση βαθαινει, τοσο πιο εντονα φαινεται ποσο αναχρονιστικοs ειναι ο θεσμοs τηs μονιμοτηταs. Και ποσο αυτο εχει δημιουργησει στρατιεs τεμπεληδων που θεωρουν δικαιωμα τουs το να πληρωνονται, οχι μην κανονταs τιποτα, ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ οσουs επελεξαν το δρομο τηs αξιοπρεπειαs. Γιατι οταν φιλαs κατουρημενεs ποδιεs για μια "θεσουλα", ξερειs τουs κανονεs και εισαι ετοιμοs να παιξειs με αυτουs.

Για μια ακομα φορα η λυση ειναι στα χερια των κοροιδων που πληρωνουν. Αυτοδικια. Επι τοπου την τυροπιττα στο κεφαλι και στρωσιμο στη δουλεια 

sexybalance

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
οσο η κριση βαθαινει, τοσο πιο εντονα φαινεται ποσο αναχρονιστικη ειναι η νοοτροπια τηs μονιμοτηταs. Και ποσο αυτο εχει δημιουργησει στρατιεs τεμπεληδων που θεωρουν δικαιωμα τουs το να πληρωνονται, οχι μην κανονταs τιποτα, ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ οσουs επελεξαν το δρομο τηs αξιοπρεπειαs. Γιατι οταν φιλαs κατουρημενεs ποδιεs για μια "θεσουλα", ξερειs τουs κανονεs και εισαι ετοιμοs να παιξειs με αυτουs.

Για μια ακομα φορα η λυση ειναι στα χερια των κοροιδων που πληρωνουν. Αυτοδικια. Επι τοπου την τυροπιττα στο κεφαλι και στρωσιμο στη δουλεια 

εσυ ποσες κατουρημενες ποδιες εχεις φιλησει  ; ;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
εσυ ποσες κατουρημενες ποδιες εχεις φιλησει  ; ;

αν καποιοs δει τα μηνυματα σου, στην πλειοψηφια τουs ειναι ποσταρισματα που απανταs σε μενα

Αν εχειs τ´αρχιδια μπεs με το κανονικο σου νικ

sexybalance

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν καποιοs δει τα μηνυματα σου, στην πλειοψηφια τουs ειναι ποσταρισματα που απανταs σε μενα

Αν εχειs τ´αρχιδια μπεs με το κανονικο σου νικ

μα εσυ εισαι ο μαλακας εδω  μεσα. .  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Βλάκα.

Ουαου...
Τί απαιτητικό job description...
Χαραμίζεσαι βρε πουλάκι μου εκεί μέσα με τους γύφτουλες, εσύ είσαι για μεγάλα πράγματα...
ΙΚΑ στην πολιτεία δεν έχει να σε βάλουν εκεί;

sexybalance

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σωστοs

πισω απο 3-4 νικ πολυ το μαγκα κανειs. Θα ρυθμιστει αυτο

Πεs μου - τοσο πολυ σε εχω πληγωσει;

ναι προσεχε τωρα φοβηθηκα βλαξ. .  :birdman:

εχεις πηξει στη μαλακια παντως. .

μουαχαχαχαχχαχαχ

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ξεχνάτε κάτι όλοι εδώ μέσα - ότι στο δημόσιο υπάρχουν όλες οι φυλές του Ισραήλ.

Υπάρχει η κυρία στο ταμείο της Εθνικής που δεν μπορεί να πιει ούτε νερό για τα παπάρια λεφτά που παίρνει, αλλά και η άλλη στο γραφείο από πίσω που είναι χαλαρή και light μια ζωή (και όχι ούτε η πίσω έχει πτυχίο ΑΕΙ όπως θα βιαστείτε να πείτε).

Επίσης υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες (κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι αυτοί :headbang:) από τον ιδιωτικό τομέα (Consultants κλπ :jerking:) που παίρνουν 3-4 χιλιαρικάκια με χαλαρούς ρυθμούς.

Άρα η φράση job description σηκώνει πολύ νερό. Μπαίνουν όλοι στο ίδιο καλάθι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom