Νέα

Δημοσιούμπες, Ευτράπελα Δημοσίου, Δημόσια Κτίρια & παρακμή γενικότερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
με αυτα που διαβαζω εγω που ειμαι δημοσιος υπαλληλος μαλλον θα πρεπει να εξοστρακιστω απο το site!!
Προσωπικα για μενα εισαι καλοδεχουμενος εδω.Προσεχε ομως οταν θα ερθω την Δευτερα στην υπηρεσια σου για εκεινη την βεβαιωση, να μου πεις μια καλημερα,να με ακουσεις με υπομονη,να μου εξηγησεις τι πρεπει να κανω,και κανε οτι περναει απο το χερι σου να μην ταλαιπωρηθω πολυ.Τα λεμε την Δευτερα λοιπον.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Φίλε ntinosam ούτε κι εμένα με πειράζει να παίρνουν επίδομα για βιβλία, με πειράζει οτι παίρνουν το επίδομα και δεν παίρνουν βιβλία.
Και ξέρεις ποιό είναι το αστείο ?? Πριν απο καιρό που κάνανε τις φασαρίες και τις απεργίες οι δάσκαλοι, ένα απο τα προβλήματα τους ήταν οτι το υπουργείο ήθελε να τους κόψει αυτό το επίδομα και να τους το δίνει μόνο με αποδείξεις. Δηλαδή για να πάρεις τα 200Ε έπρεπε να πας στην υπηρεσία σου αποδείξεις συνολικού κόστους έως 200Ε και να τα πάρεις πίσω. Φυσικά οι δάσκαλοι αντέδρασαν... και νομίζω πως όλοι μας καταλαβαίνουμε γιατί...

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Παρατηρησεις-αδικιες-γνωμες...
Γιατι δεν δουλευουν οι δημοσιοι υπαλληλοι???
Τι πρεπει να γινει???

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Παρατηρησεις-αδικιες-γνωμες...
Γιατι δεν δουλευουν οι δημοσιοι υπαλληλοι???
Τι πρεπει να γινει???

Πολεοδομιες, νοσοκομεια, σχολεια κλπ...γιατι να μην εχουμε σωστη δημοσια διοικηση???

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Να καταργηθει η μονιμοτητα!!!!

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Να καταργηθει η μονιμοτητα!!!!
Δυστυχως η καταργηση της μονιμοτητας ειναι πολυ δυσκολη υποθεση στο κρατος-καφενειο που ζουμε,
γιατι η καθε κυβερνηση θα κανει συνεχεια αλλαγες με τους δικους τους...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Δυστυχως η καταργηση της μονιμοτητας ειναι πολυ δυσκολη υποθεση στο κρατος-καφενειο που ζουμε,
Εχεις δικιο σε αυτο!!!

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Γιατι οι δημοσιοι υπαλληλοι κλαιγονται για τις απολαβες τους??Αν θελουν δεν μπορουν να φυγουν?
Τους δενει κανεις?Ημαρτοννν

walkalone

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οι δημόσιες υπηρεσίες δουλέυουν αλλά δουλέυουν με ρυθμούς χελώνας. ο λόγος; η αναξιοκρατία, δεν έχουν κανένα κίνητρο για να αποδώσουν, η άρνηση εξυπηρέτησης δεν είναι λόγος απόλυσης αλλά ακόμα αν θέλουν να απολύσουν κάποιον μέχρι να το καταφέρουν έχει βγεί στην σύνταξη. τα νοσοκομεία είναι άλλη υπόθεση, σπουδάσεις από 4 μέχρι 10 χρόνια για να παίρνεις 1200 γιούργια; να ζείς μέσα στα μικρόβια το θάνατο και τις αρρώστιες; να έχεις στο κεφάλι σου τους συγγενείς και τους ασθενείς που είναι στρεσαρισμένοι και προκατηλλειμένοι λόγω της κατάστασης;
πως το βλέπετε εσείς θα δουλέυατε με κέφι και όρεξη;

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
οι δημόσιες υπηρεσίες δουλέυουν αλλά δουλέυουν με ρυθμούς χελώνας. ο λόγος; η αναξιοκρατία, δεν έχουν κανένα κίνητρο για να αποδώσουν, η άρνηση εξυπηρέτησης δεν είναι λόγος απόλυσης αλλά ακόμα αν θέλουν να απολύσουν κάποιον μέχρι να το καταφέρουν έχει βγεί στην σύνταξη. τα νοσοκομεία είναι άλλη υπόθεση, σπουδάσεις από 4 μέχρι 10 χρόνια για να παίρνεις 1200 γιούργια; να ζείς μέσα στα μικρόβια το θάνατο και τις αρρώστιες; να έχεις στο κεφάλι σου τους συγγενείς και τους ασθενείς που είναι στρεσαρισμένοι και προκατηλλειμένοι λόγω της κατάστασης;
πως το βλέπετε εσείς θα δουλέυατε με κέφι και όρεξη;

Παντως καποιος ικανος/η δε παει στο δημοσιο γιατι οι απολαβες ειναι καλυτερες στον ιδιωτικο τομεα.
Βεβαια υπαρχουν εξαιρεσεις-περιπτωσεις για το αντιθετο.Ειδικοτερα για τις γυναικες που εχουν παιδια.
Αυτο ομως δεν πρεπει να αλλαζει την συμπεριφορα τους απεναντι στους πολιτες...
Ενω σε 1 ιδιωτικη εταιρεια σε βλεπουν σαν πελατη στο δημοσιο σε βλεπουν σαν επιπλεον δουλεια...
Ντροπηηηη!!Κραξιμο στους ασυνηδητους δημοσιους υπαλληλους......

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
Εσείς που κάνετε κριτική για τους δημοσίους υπαλλήλους προφανός ζηλέβετε εμάς. Όποιος πιστευέι πως είναι άχρηστοι οι δημ. υπάλληλοι είναι οπισθοδρομικός. Άχρηστος ο άνθροπως γενιέται δεν γίνεται. Και εσείς στον ιδιωτικό τομέα τους δημοσίους υπαλλήλους παρακαλάτε να μπούν στα μαγαζία σας να αφήσουν λεφτά.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εσείς που κάνετε κριτική για τους δημοσίους υπαλλήλους προφανός ζηλέβετε εμάς. Όποιος πιστευέι πως είναι άχρηστοι οι δημ. υπάλληλοι είναι οπισθοδρομικός. Άχρηστος ο άνθροπως γενιέται δεν γίνεται. Και εσείς στον ιδιωτικό τομέα τους δημοσίους υπαλλήλους παρακαλάτε να μπούν στα μαγαζία σας να αφήσουν λεφτά.

Ναι οντως.Καλα τα λες μεγαλε.Μονο μια απορια εχω.Τα λεφτα εσεις οι δημοσιοι που τα βρισκετε?Απο τον μισθο σας?Που προερχετε απο τον κρατικο προϋπολογισμο?Που ειναι εσοδα απο φορολογια?Απο φορολογια κατα κυριο λογο ιδιωτικων επιχειρησεων και ιδιωτικων υπαλληλων?
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΓΜΤ,το κερδος ειναι απο υπηρεσιες και οχι απο εργασια?
Αντε ρε κηφηνες δημοσιοι.
Σε ποιο αλλο κρατος η αναλογια δημοσιων-ιδιωτικων εργαζομενων ειναι 2 προς 1?Κρατη με τριπλασιο και επταπλασιο πληθυσμο εχουν τους μισους δημοσιους απο το Ελλαδισταν.

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
εγω παντως τους λεω ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ.ο πατερας μου πριν παρει συνταξη εκανε κατι 8 μηνα στο δημο για τα ενσημα.ηταν στο τμημα κηπουρικης.μια φορα λοιπον πηγαινα για δουλεια.8 παρα το πρωι και βλεπω το πατερα μου και αλλους 2 δημοσιους κοπρους στη πλατε ιτσα κατω απο το σπιτι μας να κοιμουνται και οι 3 κατω απο ενα πευκο.τι κανω,παω στη παιδικη χαρα που ηταν εκει και περνω μια χουφτα χαλικι ψιλο ψιλο σιγα σιγα τους πλησιαζω και τους τα εσκασα στη μαπα και των 3 .οενας συκωθηκε λαχταρισμενοσ να με κυνηγησει και το εκανε ο σκατογεροσ αλλα λογω ηλικιας τοτε ημουν 20 την εκανα  ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΜΑΓΚΕΣ τους πληρωνουμε να κοπρο
σκυλιαζουν

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
το θεμα ειναι καλως ή κακως οι Δημ.Υπαλληλοι να καταλαβουν πληρως να το πιστεψουν...
ότι ειναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ....καιαφεντικα ειναι όλοι οι ΠΟΛΙΤΕΣ  γύρω τους...
Νομίζω ειναι μια καλή αρχή αυτό.
Οι πολιτες πλερώνουν και πρέπει να έχουν απαιτησεις απο τους Δημ Υπαλλήλους..
:idiot: :idiot: :idiot:

Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Το εργασιακό καθεστώς στην Ελλάδα, αλλά και οπουδήποτε στον κόσμο είναι ίδιο και ενιαίο και με μια λέξη είναι σκατά. Υπάρχουν διάφορες βαθμίδες δουλείας, ανάλογα με το πόσο καθίκι επιδιώκει κάποιος να γίνει. Δεν υπερασπίζομαι τίποτα, αλλά ας σκεφτούν αυτοί που τόσο εύκολα βρίζουν ποιος είναι πραγματικά ο εχθρός. Ο σκλάβος που πέτυχε κάπως ευνοϊκότερες συνθήκες; Δεν το νομίζω.

Η διαφορά της Ελλάδας από πολλές υποτίθεται αναπτυγμένες χώρες δεν είναι ο δημόσιος τομέας, αλλά ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
εγω παντως τους λεω ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ.ο πατερας μου πριν παρει συνταξη εκανε κατι 8 μηνα στο δημο για τα ενσημα.ηταν στο τμημα κηπουρικης.μια φορα λοιπον πηγαινα για δουλεια.8 παρα το πρωι και βλεπω το πατερα μου και αλλους 2 δημοσιους κοπρους στη πλατε ιτσα κατω απο το σπιτι μας να κοιμουνται και οι 3 κατω απο ενα πευκο.τι κανω,παω στη παιδικη χαρα που ηταν εκει και περνω μια χουφτα χαλικι ψιλο ψιλο σιγα σιγα τους πλησιαζω και τους τα εσκασα στη μαπα και των 3 .οενας συκωθηκε λαχταρισμενοσ να με κυνηγησει και το εκανε ο σκατογεροσ αλλα λογω ηλικιας τοτε ημουν 20 την εκανα  ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΜΑΓΚΕΣ τους πληρωνουμε να κοπρο
σκυλιαζουν
Πέταξες πέτρες στο γέρο σου? :2funny: :2funny: :2funny:

Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα - από ψηφοφόρους του κόμματος κυνηγών και βάλε....  :rockon:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ιδιωτικοδιαιτος κρατικος τομεας φιλε ειναι η κανονικη σειρα ! η αγορα συντηρει το κρατος.
Οι φοροι ειναι τα εσοδα του κρατους...
αν ηταν μαγαζι ιδιωτικο το κρατος θα ειχε (και εχει μπει μεσα) αν υπηρχε τροπος να ειχε κηρυξει πτωχευση!

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μηπως τελικα βγαζουμε τα κομπλεξ μας επειδη τους θεωρουμε οτι ειναι καλοπερασακηδες και προνομιουχοι...?μηπως ολοι κατα βαθος θα θελαμε να ειμαστε ετσι...?ποιος ελληνας δεν θελει να μην δουλευει και να πληρωνεται.. :2funny: :2funny:μην τρελαθουμε τωρα.....ειναι οπως βριζουμε καποιοι καμμια φορα  οσους εχουν χρημα...μαγκες ηταν και το εβγαλαν.παντου υπαρχουν καλοι και κακοι σε καθε τομεα ειτε ιδιωτικο ειτε δημοσιο.δεν χρειαζεται και σε αυτο φιλοσοφια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom