Νέα

Δημοσιούμπες, Ευτράπελα Δημοσίου, Δημόσια Κτίρια & παρακμή γενικότερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...ο μαξιμαλισμος στις διεκδικησεις μεσω απεργιακων κινητοποιησεων ,υπονομευει θεσεις εργασιας...

αυτο ειναι κατι σαν αξιωμα ,δε χρειαζεται αντιλογος...
ξερετε ποσα [size=15pt]δις €[/size] χανονται ετησιως απο τη γραφειοκρατια και τους αργοσχολους βυσματιες των ΔΕΚΟ ?
Η απαντηση ειναι [size=16pt]ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ[/size]

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
υπαρχουν 2 οψεις.και δημόσιοι που γαμιούνται και αυτοι που τα ξύνουν...εγω σαν αυτους που τα ξυνουν θελω να γινω!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε πουστρακι τη βρισκειs οταν σε βριζουνε;

το ξερει η μαμα σου οτι εισαι εδω τετοια ωρα και μαλιστα μεγαλη παρασκευη;

Θα είναι ακόμη στον Επιτάφιο και βρήκε ευκαιρία...

:2funny:  :2funny:

sexybalance

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε πουστρακι τη βρισκειs οταν σε βριζουνε;

το ξερει η μαμα σου οτι εισαι εδω τετοια ωρα και μαλιστα μεγαλη παρασκευη;

η δικια σου το ξερει ρε παλιο σιχαμα ;;;;μεγαλος ανθρωπος και μαλακιζεσαι καθε βραδυ εδω μεσα....
τραβα παρε τα χαπια σου ψωναρα. .  :uglystupid: :uglystupid:
γρηγορα στο ψυχολογο σου. .  :tickedoff:

sexybalance

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αντε βρε σκουπιδι. που μιλας κιολας ανοητε,κομπλεξικε μαλακα.αντε αμα εχεις κομπλεξ να τα βγαζεις αλλου,οχι εδω μεσα.

εσυ τραβα να καθαρισεις καμια τουαλετα παλιο μπετοβλακα. .  :jerking:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
...ο μαξιμαλισμος στις διεκδικησεις μεσω απεργιακων κινητοποιησεων ,υπονομευει θεσεις εργασιας...

αυτο ειναι κατι σαν αξιωμα ,δε χρειαζεται αντιλογος...
ξερετε ποσα [size=15pt]δις €[/size] χανονται ετησιως απο τη γραφειοκρατια και τους αργοσχολους βυσματιες των ΔΕΚΟ ?
Η απαντηση ειναι [size=16pt]ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ[/size]

Να τα ξαναγράψω άλλη μία φορά. 75000 ΔΥ το '81 - 800000 σήμερα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής αμοίβωνται κατα 1,2 εώς 2,5 φορές για την ανάλογη εργασία στον Ιδιωτικό τομέα. Τα δάνεια δις, που συν τω χρόνω γίνονται πιο δυσβάσταχτα πηγαίνουν στη πληρωμή αυτών των...υπηρεσιών, που από ότι φαίνεται η αναγκαιότητά τους έχει πολλαπλασιαστεί από το '81. Παρεπιπτόντως τι έχει αλλάξει τόσο στη διαβίωση και στην παραγωγική βάση που χρειάζεται από το '81 άλλους 500000;

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Παιδιά να καταθέσω και γώ την άποψή μου.

Έχω σπουδάσει οικονομικά και για περίπου 9 χρόνια έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα (λογιστικό γραφείο και ιδιωτική τράπεζα). Εδώ και περίπου 1,5 χρόνο δουλεύω σε περιφερειακό Δήμο της Θεσ-νίκης στον οικονομικό τομέα μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ.

Λόγω των καθηκόντων μου συναλλάσσομαι και με αρκετές δημόσιες υπηρεσίες όπως ΙΚΑ, ΔΟΥ κλπ. Ο Δημόσιος τομέας συμπεριλαμβανομένων και των Δήμων βέβαια, γυναικοκρατείται και η μεγαλύτερη πλειοψηφία των κυριών αυτών το ξύνουνε δηλ. αποδίδουνε το 30% αυτού που μπορούνε. Βέβαια και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Ωστόσο θεωρώ ότι υπάρχει ένα ποσοστό επιμελών δημοσίων υπαλλήλων, αλλά δυστυχώς τους πάιρνει και αυτούς η μπάλλα λόγω των υπολοίπων μη παραγωγικών συναδέλφων τους.

Στο εργασιακό περιβάλλον του δημοσίου τομέα παρατηρώ πολύ γκρίνια, αχαριστία αλλά και καρφώματα μεταξύ των συναδέλφων σε ένα πεδίο όπου δεν υπάρχουν στόχοι ή bonus όπως στον ιδιωτικό τομέα για να πείς ότι υφίσταται ανταγωνισμός. Τους περισσότερους τους νοιάζει μόνο πότε θα πληρωθούνε. Επιπλέον φέρονται με απότομο τρόπο και αγένεια στον πολίτη, πράγμα που το έχω βιώσει και γώ που είμαι και συνάδελφός τους με την ευρύτερη έννοια να φανταστείτε! Επειδή προσωπικά έχω περάσει δύσκολες καταστάσεις στον ιδιωτικό τομέα (φόρτος εργασίας, απλήρωτες υπερωρίες κλπ κλπ) ποτέ δεν έχω διαμαρτυρηθεί για την παρούσα δουλειά μου. Μόνο που έχω την δυνατότητα να φύγω στις 3 η ώρα για το σπίτι μου ότι και να γίνει (εκτός βέβαια εξαιρετικών περιστάσεων), πληρώνομαι καλύτερα (γνωρίζοντας εκ των προτέρων διαχρονικά ποιές θα είναι οι αποδοχές μου) και σίγουρα βρέξει-χιονίσει σε σχέση με την ελεύθερη αγορά λέω τουλάχιστον και ένα ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!

Η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων και ειδικά οι παλιότεροι δηλ. οι των 40 ετών και άνω δεν έχουν προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα και δεν έχουν μέτρο σύγκρισης ώστε να εκτιμήσουν το τόσο σημαντικό πράγμα που έχουν: Eργασιακή Σταθερότητα -.

Στο φινάλε φινάλε όποιος έχει τα κότσια ας βγει στην ελεύθερη αγορά να παλέψει!

Απλά ας μην πυροβολούμε αδιακρίτως όλους τους δημοσίους υπαλλλήλους. Παντού υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. Μην ξεχνάμε και τον Συνήγορο του Πολίτη άλλωστε.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
η δικια σου το ξερει ρε παλιο σιχαμα ;;;;μεγαλος ανθρωπος και μαλακιζεσαι καθε βραδυ εδω μεσα....
τραβα παρε τα χαπια σου ψωναρα. .  :uglystupid: :uglystupid:
γρηγορα στο ψυχολογο σου. .  :tickedoff:
μην ασχολιστε ρε μαγκες,το παιδι δεν ειναι καλα φαινετε.ειναι και τετοιες οι μερες πρεπει να φερθουμε σε ενα διανοητικα αναπηρο οπως πρεπει,και οποιος μπορει ας του προτεινει και ενα ιδρυμα νοσηλειας.εχουν περασει κατα καιρους και αλλοι τετοιοι απο εδω μεσα.εγω παντως αυτο που καταλαβαινω,μαλλον του γαμιετε η γκομενα του και γιαυτο φερετε ετσι,αλλα μαλλον δικιο θα εχει η κοπελα για να κανει κατι τετοιο.τελος παντων μερες που ειναι εγω δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι του,ελπιζω να βρει συντομα την θεραπεια του.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν τους πυροβολούμε. Δημόσιος Τομέας χρειάζεται, όχι δημόσια κατασπατάληση. Πριν το '85 οι δημόσιοι υπάλληλοι είχαν αξιοπρέπεια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν τους πυροβολούμε. Δημόσιος Τομέας χρειάζεται, όχι δημόσια κατασπατάληση. Πριν το '81 οι δημόσιοι υπάλληλοι είχαν αξιοπρέπεια.
ηταν τιμη να εισαι κιολας
μετα τι εγινε ομως?
η απαντηση ειναι μια
ΠΑΣΟΚ
:2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

Απλά ας μην πυροβολούμε αδιακρίτως όλους τους δημοσίους υπαλλλήλους. Παντού υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. Μην ξεχνάμε και τον Συνήγορο του Πολίτη άλλωστε.
ρε φιλε καλα τα ειπες.αλλα αυτο μ ετο συνηγορο του πολιτη που ειπες χαλασες ολο το κειμενο.εχεις δει να πραγματοποιητε καμια αποφασιση απο αυτες που εχει βγαλει?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παιδιά να καταθέσω και γώ την άποψή μου.

Έχω σπουδάσει οικονομικά και για περίπου 9 χρόνια έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα (λογιστικό γραφείο και ιδιωτική τράπεζα). Εδώ και περίπου 1,5 χρόνο δουλεύω σε περιφερειακό Δήμο της Θεσ-νίκης στον οικονομικό τομέα μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ.

Λόγω των καθηκόντων μου συναλλάσσομαι και με αρκετές δημόσιες υπηρεσίες όπως ΙΚΑ, ΔΟΥ κλπ. Ο Δημόσιος τομέας συμπεριλαμβανομένων και των Δήμων βέβαια, γυναικοκρατείται και η μεγαλύτερη πλειοψηφία των κυριών αυτών το ξύνουνε δηλ. αποδίδουνε το 30% αυτού που μπορούνε. Βέβαια και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Ωστόσο θεωρώ ότι υπάρχει ένα ποσοστό επιμελών δημοσίων υπαλλήλων, αλλά δυστυχώς τους πάιρνει και αυτούς η μπάλλα λόγω των υπολοίπων μη παραγωγικών συναδέλφων τους.

Στο εργασιακό περιβάλλον του δημοσίου τομέα παρατηρώ πολύ γκρίνια, αχαριστία αλλά και καρφώματα μεταξύ των συναδέλφων σε ένα πεδίο όπου δεν υπάρχουν στόχοι ή bonus όπως στον ιδιωτικό τομέα για να πείς ότι υφίσταται ανταγωνισμός. Τους περισσότερους τους νοιάζει μόνο πότε θα πληρωθούνε. Επιπλέον φέρονται με απότομο τρόπο και αγένεια στον πολίτη, πράγμα που το έχω βιώσει και γώ που είμαι και συνάδελφός τους με την ευρύτερη έννοια να φανταστείτε! Επειδή προσωπικά έχω περάσει δύσκολες καταστάσεις στον ιδιωτικό τομέα (φόρτος εργασίας, απλήρωτες υπερωρίες κλπ κλπ) ποτέ δεν έχω διαμαρτυρηθεί για την παρούσα δουλειά μου. Μόνο που έχω την δυνατότητα να φύγω στις 3 η ώρα για το σπίτι μου ότι και να γίνει (εκτός βέβαια εξαιρετικών περιστάσεων), πληρώνομαι καλύτερα (γνωρίζοντας εκ των προτέρων διαχρονικά ποιές θα είναι οι αποδοχές μου) και σίγουρα βρέξει-χιονίσει σε σχέση με την ελεύθερη αγορά λέω τουλάχιστον και ένα ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!

Η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων και ειδικά οι παλιότεροι δηλ. οι των 40 ετών και άνω δεν έχουν προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα και δεν έχουν μέτρο σύγκρισης ώστε να εκτιμήσουν το τόσο σημαντικό πράγμα που έχουν: Eργασιακή Σταθερότητα -.

Αρκετά ώριμη τοποθέτηση..
Το ΑΣΕΠ έχει αλλάξει λίγο το τοπίο στις δημόσιες υπηρεσίες καθότι δεν μπαίνουν πλέον αποκλειστικά ανίκανα κομματόσκυλα με απύθμενα κομπλεξ  αλλά και μορφωμένα παιδιά που δεν είναι παθολογικοί τεμπέληδες...
Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και στον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος τείνει να γίνει (αν δεν έχει ήδη γίνει) πιο αναξιοκρατικός και από το δημόσιο...

sexybalance

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μην ασχολιστε ρε μαγκες,το παιδι δεν ειναι καλα φαινετε.ειναι και τετοιες οι μερες πρεπει να φερθουμε σε ενα διανοητικα αναπηρο οπως πρεπει,και οποιος μπορει ας του προτεινει και ενα ιδρυμα νοσηλειας.εχουν περασει κατα καιρους και αλλοι τετοιοι απο εδω μεσα.εγω παντως αυτο που καταλαβαινω,μαλλον του γαμιετε η γκομενα του και γιαυτο φερετε ετσι,αλλα μαλλον δικιο θα εχει η κοπελα για να κανει κατι τετοιο.τελος παντων μερες που ειναι εγω δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι του,ελπιζω να βρει συντομα την θεραπεια του.

γλειψε γλειψε γλειψε μαλακα. . .  :rockon: :rockon: :rockon:
εισαι αρχηγοπουλο λεμεεεε :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μόνο που έχω την δυνατότητα να φύγω στις 3 η ώρα για το σπίτι μου ότι και να γίνει (εκτός βέβαια εξαιρετικών περιστάσεων), πληρώνομαι καλύτερα (γνωρίζοντας εκ των προτέρων διαχρονικά ποιές θα είναι οι αποδοχές μου) και σίγουρα βρέξει-χιονίσει σε σχέση με την ελεύθερη αγορά λέω τουλάχιστον και ένα ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!
Αυτό το πληρώνομαι καλύτερα, μπορείς να το εξηγήσεις?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• Papandreou1981.jpg
    Papandreou1981.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 12