οντως δεν εισαι καλα.ευχομαι να βρεις το γαμια τις γκομενας σου,ισως βοηθηθεις.γλειψε γλειψε γλειψε μαλακα. . .
εισαι αρχηγοπουλο λεμεεεε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αυτό το πληρώνομαι καλύτερα, μπορείς να το εξηγήσεις?
Ειδικά αν είναι σε υπηρεσία του υπουργείου οικονομικών, εξηγείται εύκολα...
Οι ΠΕ εκεί ξεκινάνε με € 2.000 μισθό...
Ο ιδιωτικός τομέας δεν έχει καλές απολαβές σαν μέσο όρο και υπάρχουν τρελά στεγανά στους μισθούς...
Οι υπόλοιποι? 1800 μετά από 23 χρόνια με 2 παιδιά?Ειδικά αν είναι σε υπηρεσία του υπουργείου οικονομικών, εξηγείται εύκολα...
Οι ΠΕ εκεί ξεκινάνε με € 2.000 μισθό...
Αυτό το πληρώνομαι καλύτερα, μπορείς να το εξηγήσεις?
[/quote]
Προσωπικά πληρώνομαι αρκετά καλύτερα σε σχέση με την δουλειά που είχα ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα σε σχέση και με την παρούσα προϋπηρεσία μου. Ως υπάλληλος για 8 και πλέον χρόνια σε ιδιωτική τράπεζα και συγκριτικά με 1,5 χρόνο τώρα στον Δήμο, παίρνω τουλάχιστον 200 € περισσότερα. Σε οικονομική υπηρεσία Δήμου δουλεύω είπαμε.
[/quote]
Προσωπικά πληρώνομαι αρκετά καλύτερα σε σχέση με την δουλειά που είχα ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα σε σχέση και με την παρούσα προϋπηρεσία μου. Ως υπάλληλος για 8 και πλέον χρόνια σε ιδιωτική τράπεζα και συγκριτικά με 1,5 χρόνο τώρα στον Δήμο, παίρνω τουλάχιστον 200 € περισσότερα. Σε οικονομική υπηρεσία Δήμου δουλεύω είπαμε.
sexybalance
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οντως δεν εισαι καλα.ευχομαι να βρεις το γαμια τις γκομενας σου,ισως βοηθηθεις.
καλα καλα μαλλον ο δικος σου ο γαμιας σου λειπει φλωρακο. .
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
τελοσπαντων , ο Αντρεας ηταν μεγας ανηρ και ειχε ολο τον κοσμο γραμμενο στα τετοια του , γινοτανε κοσμοσυρροη στις ομιλιες του ,και μετα πηδαγε οτι εβρισκε μπροστα του...
το θεμα ειναι, μ'αυτο το βλαμμενο φλωρακι με τα μουστακια πισω τι γινεται . Πραγματικα δε θελω καν να σκεφτομαι τι θα γινει τωρα που θα αναλαβει την ηγεσια της χωρας :o :o
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κοιτα οπως δειχνει θα την αναλαβει,και θα την κανει χειροτερατελοσπαντων , ο Αντρεας ηταν μεγας ανηρ και ειχε ολο τον κοσμο γραμμενο στα τετοια του , γινοτανε κοσμοσυρροη στις ομιλιες του ,και μετα πηδαγε οτι εβρισκε μπροστα του...
το θεμα ειναι, μ'αυτο το βλαμμενο φλωρακι με τα μουστακια πισω τι γινεται . Πραγματικα δε θελω καν να σκεφτομαι τι θα γινει τωρα που θα αναλαβει την ηγεσια της χωρας :o :o
αλλα μετα ποια θαρθει να την σωσει?
η ντορα
Δε σου κάνω ανάκριση - απλά μπερδεύουν όλοι τα διαφορετικά jobs που υπάρχουν στο ιδιωτικό τομέα - ιδίως τα μουλάρια στα κανάλια συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο της Κασσιανής για ρετιρέ στο δημόσιο κλπ.Προσωπικά πληρώνομαι αρκετά καλύτερα σε σχέση με την δουλειά που είχα ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα σε σχέση και με την παρούσα προϋπηρεσία μου. Ως υπάλληλος για 8 και πλέον χρόνια σε ιδιωτική τράπεζα και συγκριτικά με 1,5 χρόνο τώρα στον Δήμο, παίρνω τουλάχιστον 200 € περισσότερα. Σε οικονομική υπηρεσία Δήμου δουλεύω είπαμε.
Άλλο όμως ο τύπος που δουλεύει courier στην ACS και άλλο ο account manager στη Unisystems, OK? ;)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
κοιτα οπως δειχνει θα την αναλαβει,και θα την κανει χειροτερα
αλλα μετα ποια θαρθει να την σωσει?
η ντορα
θα ανεβει παλι ο Μητσοτακης ;)
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οι υπόλοιποι? 1800 μετά από 23 χρόνια με 2 παιδιά?
Έχεις χάσει επεισόδια με τις αμοιβές των ΔΥ..
Χώρια τα δεκάδες επιδόματα...
Μόνο σε πολύ υψηλά κλιμάκια υπερέχει ο ιδιωτικός τομέας...
Σίγουρα προσωπικά για μένα μιλάω. Σαφώς και υπάρχουν διαφορές στα job descriptions. Σκέψου όμως και μιλάω για τις ιδιωτικές τράπεζες που έχω εμπειρία, πόσες θέσεις εργασίας με μέσο όρο μισθού 1.000 € (για τα νέα παιδιά που τώρα αρχίζουν καριέρα) θα μπορούσαν να είχαν σωθεί πρόσφατα, αν γινόταν λογικές μειώσεις αποδοχών σε όλους αυτούς τους ατσαλάκωτους golden boys-μεγαλοστελέχη-καρχαρίες των τραπεζών με τα δυσθεόρατα bonus, δωρεάν αυτοκίνητα, πιστωτικές κάρτες κλπ που κυκλοφορούνε στην Αθήνα; Πόσα παιδιά στις τράπεζες αυτές δεν τους έγιναν οι συμβάσεις τους αορίστου χρόνου στο όνομα της οικονομικής εξυγίανσης, όταν οι καρχαρίες των μεγαλοστελεχών δεν ακουμπήθηκαν καθόλου;
Nα μην μιλήσουμε για τις προβληματικές ελλειμματικές ΔΕΚΟ όπου τα μεγαλοστελέχη δίνανε bonus στον εαυτό τους όταν η εκάστοτε εταιρεία έχει ζημίες; Χωρίς να θέλω να πολιτικοποιήσω την κουβέντα, ο Καραμανλής από την πρώτη κιόλας τετραετία δεν είχε πει ότι θα έβαζε πλαφόν στους μισθούς των διοικητών αυτών; Πόσα € θα είχαν εξοικονομηθεί ως τώρα αν είχε τα αρχίδια και έπαιρνε την απόφαση αυτή, που πιστεύω θα είχε όλη την κοινωνία υπέρ;
Nα μην μιλήσουμε για τις προβληματικές ελλειμματικές ΔΕΚΟ όπου τα μεγαλοστελέχη δίνανε bonus στον εαυτό τους όταν η εκάστοτε εταιρεία έχει ζημίες; Χωρίς να θέλω να πολιτικοποιήσω την κουβέντα, ο Καραμανλής από την πρώτη κιόλας τετραετία δεν είχε πει ότι θα έβαζε πλαφόν στους μισθούς των διοικητών αυτών; Πόσα € θα είχαν εξοικονομηθεί ως τώρα αν είχε τα αρχίδια και έπαιρνε την απόφαση αυτή, που πιστεύω θα είχε όλη την κοινωνία υπέρ;
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Έλα ρε μεγάλε τώρα που έχασα επεισόδια - έπιασες το Υπ. Οικονομικών πριν από λίγο που είναι εξαίρεση.
Έλα τώρα - μας διαβάζει κόσμος.....
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ...
ΔΥ (προσοχή, όχι συμβασιουχοι) των € 700 δεν υπάρχουν...Αντίθετα ο ιδιωτικός τομέας βρίθει απο δαύτους...
Όπως δεν υπάρχει και ΠΕ με κάτω από € 1000...
Στον ιδιωτικό τομέα, οι μισθοί απογειώνονται μόνο στα υψηλά κλιμάκια...
Στα χαμηλά και μεσαία, παίρνουν τον πούλο εδώ και αρκετά χρόνια...
Σε τράπεζα πχ από δ/ντη καταστήματος και κάτω, παίρνουν λιγότερα απ' ό,τι πχ ο προϊστάμενος ενίς τμήματος και οι υφιστάμενοί του σε δημόσια υηρεσία...
Πόσα δηλ παιρνει υποδντής στην Πειραιώς και πόσα ο προιστάμενος τμήματος στο ΤΕΒΕ?Σε τράπεζα πχ από δ/ντη καταστήματος και κάτω, παίρνουν λιγότερα απ' ό,τι πχ ο προϊστάμενος ενίς τμήματος και οι υφιστάμενοί του σε δημόσια υηρεσία...
Πλάκα κάνεις τώρα?
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πόσα δηλ παιρνει υποδντής στην Πειραιώς και πόσα ο προιστάμενος τμήματος στο ΤΕΒΕ?
Πλάκα κάνεις τώρα?
Κουκουρούκου μάντολες...
Όπως έχω γράψει άλλες δυο- τρεις φορές πιο πάνω, στα υψηλά κλιμάκια ο ιδιωτικός τομέας υπερέχει μισθολογικά...
Ο Υποδιευθυντής της Πειραιώς, ακόμη και ένας περιφερειακός διευθυντής, πέρνει περισσότερα από αυτόν στο ΤΕΒΕ...
Ο διευθυντής ενός από τα εκατοντάδες καταστήματα της πειραιώς (πάμε παλι: άλλο υποδιευθυντής της τράπεζας πειραιώς, άλλο διευθυντής ενός απλού καταστήματος....σα να λέμε ταξίαρχος και υπολοχαγός...) παίρνει λιγότερα από έναν ΔΥ με τα αυτά χρόνια υπηρεσίας σε θέση προϊστάμενου και σίγουρα, ένας ΔΥ παίρνει περισσότερα από έναν απλό υπάλληλο τράπεζας σήμερα...
ΔΥ (προσοχή, όχι συμβασιουχοι) των € 700 δεν υπάρχουν...Αντίθετα ο ιδιωτικός τομέας βρίθει απο δαύτους...
Όπως δεν υπάρχει και ΠΕ με κάτω από € 1000...
Χμμμμ...θα σου ελεγα να το ξαναψαξεις...στον ευρητερο δημοσιο τομεα,εκει που ανηκουν και οι δημοτικοι υπαλληλοι,θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι υπαρχουν πολλοι με λιγοτερα απο 700...μπορεις να ευκολα να μαθεις ποιες ειναι οι απολαβες ενος νεοδιοριστου μονιμου εργατη απορριματοφορου ή γενικα ενος εργατη καθαριοτητας,ανυπαντρου και χωρις παιδια..να εισαι σιγουρος οτι δεν φτανει ο μισθος του τα 700...ισα ισα τα φτανει ο μισθος ενος νεοδιοριστου μονιμου εργατη,παντρεμενου με παιδια...
Και να θυμισω και κατι ακομα...αυτος ο ανθρωπος που κατηγορειται τωρα απο τους περσσοτερους εδω μεσα,επειδη τυγχανει να θεωρειται δημοσιος υπαλληλος,ειναι αυτος που μεχρι προχθες μαζευε τα σκουπιδια ολων μας χωρις να του αναγνωριζεται το βαρεο και ανθυγιεινο στην εργασια του...και τωρα που του αναγνωριστικε,πρεπει αυτος ο ανθρωπος να πληρωσει εισφορες ωστε να του αναγνωριστουν ολα τα προηγουμενα χρονια που δουλευε...αλλιως ζητω που καηκε..
Ολα αυτα τα λεω για να καταλαβουμε ολοι κατι...
Δεν ειναι ολος ο δημοσιος τομεας οπως οι περισσοτεροι πιστευουν...
Υπαρχουν κλαδοι που η δουλεια που κανουν δεν αμοιβεται...
Δεν αντιλεγω οτι σε γενικες γραμμες ο δημοσιος τομεας βρωμαει και ζεχνει..
....Αλλα...να μαθουμε να μην τα κανουμε ολα ισωμα..
Κοπρόσκυλα που χωρίς σιεστα, δεν μπορούν να λειτουργήσουν ... ευτυχισμένοι-κοιμισμένοι και με την καραμέλα του μικρού μισθού ... μόνο για εφημερίδα, τηλεόραση και αργίες κάνουνε.
Έχω 5-6 στενά συγγενικά πρόσωπα και εργασιακά δεν κάνουν ούτε για κλωτσιές.
Εφαπαξ και μλκιες.
Ουστ.
Εφαπαξ και μλκιες.
Ουστ.
Σας έχει τύχει ποτέ δημόσιος υπάλληλος να μην μπορεί να ξεχωρίσει φωτοαντίγραφο απο γνήσιο έγγραφο;Κοπρόσκυλα που χωρίς σιεστα, δεν μπορούν να λειτουργήσουν ... ευτυχισμένοι-κοιμισμένοι και με την καραμέλα του μικρού μισθού ... μόνο για εφημερίδα, τηλεόραση και αργίες κάνουνε.
Εφαπαξ και μλκιες.
Ουστ.
Mα τόσο πια;;;;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K