Νέα

Δημοσιούμπες, Ευτράπελα Δημοσίου, Δημόσια Κτίρια & παρακμή γενικότερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό του Nefilim του τον επιστέφω πολλαπλασιασμένο  εις  το +άπειρο . Η νοημοσύνη μου είναι αρκετή υψηλή ώστε να καταλαβαίνω τα λεγόμενα των προλαλησάντων μου . Μάλλον άλλος έχει πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας . Καταρχήν ανέφερα για ποσοστό . Αν εσύ είσαι στο 10%( η μεγαλύτερο κατά την γνώμη σου μ δεν έχει σημασία ) που δεν θελε να να είναι στο δημόσιο και να μην είναι κωλογλύφτης-ευθυνόφοβος -δειλος-καραγκιόζης ,  μαγκιά σου . Τον εκνευρισμό σου δεν κατάλαβα , αλλά προφανώς οποίος έχει τη μύγα μυγιάζεται .  Επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε ιδιωτική εταιρία για να ανέβεις και να διασφαλίσεις την δουλεία σου πρέπει εκτός από το να ξεσκιστείς  στη δουλεία να γλύφεις όλους  τους ανώτερους και γενικά να είσαι ε ένα κλίμα ανταγωνιστικό( με την κακή ένια ) πως θα φας τους συνάδελφους σου .Σίγουρα οι συνθήκες στον ιδιωτικό τομέα είναι άθλιες , αλλά δεν είναι λύση να τα χώνουμε στους δημ.υπαλλήλους  . Είναι σαν το ανέκδοτο  με την κατσίκα του γείτονα , αντί να ζητήσει από τον θεό  μια κατσίκα σαν του γείτονα του ,  ζητάει να του ψοφήσει η  κατσίκα .

joonx

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια καλα τα λετε αλλα ,,εχω καποιεs ενστασειs, 1 ,γιατι ολοι θελουν να γινουν δημ υπαλ,αναροτιεμε γιατι δουλευουν πιο λιγο ,γιατι περνουν περισοτερα λεφτα,ναι καλα ακουτε περισοτερα λεφτα,στιν ιδιοτικο τομεα 600-650 ευρο περνει ο κοσμοs και οχι παραπανω,και οποs ειπε καποιοs φιλοs παραπανω γιατι μετα απο την συμβαση που ληγει φωναζουν?κοιταξτε στο παρελθον ολυμπιακη και αλλεs τετοιεs σε τι κατασταση βρισκοντε.ισωs υπαρχουν λιγεs εξαιρεσειs ,που δουλεουν μα ειναι λιγεs,τελοs στην ασυδωσια και το βολεμα καποιων που 8ελουν να τα παιρνουν χωριs κοπο,αυτη ειναι η αποψη μου συγνομη αν στεναχωρει  καποιουs.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Για να μην αναφερθώ στις αμοιβές. Το οτι γνωρίζαμε οτι κάποτε θα λήξουν οι συμβασεις ειναι σωστό μεν, αλλα οταν εισαι εντάξει με τη δουλειά σου και αγαπάς αυτο που κάνεις γιατι να μην εχεις το δικαίωμα να το κάνεις χωρίς να σκεφτεσαι αν την αλλη μέρα ο κάθε συμφεροντολόγος πολιτικός θα σε σουτάρει για να βάλει εναν μαλακα στη θέση σου?
Και για να προλάβω κάποιους δουλεύω απόγευμα. Αρα τώρα δεν ειμαι στη δουλειά.
Μην βαζουμε τα πάντα στο ίδιο σακί.
Ειναι ανηθικο φιλε μου να θελεις να μονιμοποιηθεις στο δημοσιο μετα της ληξεις της συμβασεις σου.Γιατι θα εχεις γινει μονιμος απο το παραθυρο,τη ιδια ωρα που πιθανως καποιοι καλυτεροι σου επιθυμουν μια θεση στο δημοσιο αλλα δεν τους δινεται.Στο κατω κατω αν πιστευεις οτι αξιζεις αποδειξε το μεσα απο τις εξετασεις του ΑΣΕΠ. Εκει ,αν εχεις τα προσοντα και ξεπερασεις σε μορια τους υπολοιπους,ναι να γινεις μονιμος.Και μην μου πεις ποιος ΑΣΕΠ και κουραφεξαλα.Εγω προτιμω να σε κρινεις εστω και αυτος ο διαβλητος ΑΣΕΠ ,παρα να κρινεις μονος σου τον εαυτο σου και να λες: αξιζω να γινω μονιμος στο δημοσιο.Αν αξιζεις να περασεις εξετασεις.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ας κοπεί η μονιμότητα κι ας βασίζεται σε ουσιαστικούς δείκτες παραγωγικότητας στο γαμοδημόσιο κι εκεί να δούμε τα γλέντια...βαθειά στον κώλο και ξήλωμα.

iou77

δε μίλησα για τον ιδιωτικό τομέα αλλά για το δημόσιο. Συγχαρητήρια που δουλεύεις στον ιδιωτικό χώρο, -κρίμα που δεν είσαι αυτοδιοικούμενος και πρέπει να γλύψεις.
Το τι γίνεται στον ιδιωτικό άσε το στην πάντα, αυτός κι αν έχει ράμματα για γάζωμα... το θέμα εδώ είναι το πόσο άχρηστοι είναι οι δημόσιοι, που πας σε μια υπηρεσία και το δικαίωμα σου το αντιμετωπίζουν σα να σου κάνουν χάρη. Η καριόλα στο δήμο καθαρίζει καλαμαράκια και δε σε εξυπηρετεί, ο μαλακοπίτουρας που θα σου κάνει θεώρηση θα σε ταλαιπωρήσει ανευ λόγου, το γραφειοκρατικό σύστημα θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει το μισθό ημιαπασχόλησης των αργόσχολων κλπ κλπ κλπ.

Σπάθα θέλουνε και βούρδουλα.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Και φυσικά είναι ένας ακόμη μύθος οτι στον δημόσιο τομέα οι υπάλληλοι πληρώνονται χαμηλότερα απο οτι στον ιδιωτικό τομέα.
Οι μισθοί στον δημόσιο τομέα κατα μέσο όρο ξεπερνάνε τα 1000? σε αντίθεση με τον ιδιωτικό τομέα όπου μετα βίας φτάνουν τα 800?.
Προφανώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά μιλάω για τον μέσο όρο...
Αυτό συμβαίνει γιατί οι φίλοι μας οι δημόσιοι τεμπέληδες ξεχνάνε να αναφέρουν πόσο παραπάνω απο τον μισθό τους παίρνουν απο επιδόματα (τα περισσότερα των οποίων είναι μαιμού) και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα είναι το εφάπαξ  :2funny: το οποίο το παίρνουν επειδή τα έδωσαν όλα στον βωμό της υπηρεσίας τους και αυτή τους ανταμείβει... :idiot: Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε το μειωμένο ρεύμα που πληρώνουν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, το μειωμένο τηλέφωνο που πληρώνουν οι υπάλληλοι του ΟΤΕ (καλά κάνουν και σας γαμάνε τώρα...) και δεν συμμαζεύεται ...

Επισκέπτης
Εμένα μου αρέσει οτι πριν κάποιος διοριστεί στο δημόσιο, φιλάει κατουρημένες ποδιές, παρακαλάει λυτούς και δεμένους, ξεφτιλίζεται στα πολιτικά γραφεία βουλευτών και στο τέλος μπορεί να διοριστεί με μισθό 800? και με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Η πλάκα είναι ότι ο ίδιος ξεφτίλας μόλις λήξει η σύμβαση ορισμένου χρόνου αρχίζει και διαμαρτύρεται, απεργεί, φωνάζει, βγαίνει στα παράθυρα γιατί το άδικο το δημόσιο δεν τον διορίζει μόνιμα και δεν του δίνει μισθό 1200 και 1500 ?.

Καλά βρε αρχίδι, όταν προσλήφθηκες δεν ήξερες οτι σε παίρνουν με σύμβαση ορισμένου χρόνου ?? Δεν ήξερες οτι θα παίρνεις 800 ? μισθό ???
Γιατί γκρινιάζεις ?? Γιατί φωνάζεις ??

:uzi: :uzi: :uzi:

Και κάτι ακόμα: Φωνάζουν τα ρεμαλια στην Ολυμπιακή ή στα Φωσφωρικά Λιπάσματα γιατι θα κλείσει η εταιρία και θα μείνουν άνεργοι. Σταρχίδια μας ρε μαλάκες που θα μείνετε άνεργοι. Αυτοί δηλαδή που δουλεύουν στον Ιδιωτικό τομέα και τους απολύουν δεν έχουν ψυχή ? Αυτοί γιατί δεν φωνάζουν ?? Επιλογή σας ήταν ρε τεμπέληδες να δουλέψετε σε εταιρία συμφερόντων δημοσίου, δεν πήγε καλά, κλείνει, μένετε χωρίς δουλεία. Αντέ γαμηθείτε ! Ψάξτε να βρείτε δουλειά αλλού όπως κάνει και ο φουκαράς που τον απέλυσε το αφεντικό του...

Α, στο διάολο συγχύστκα  :headbang: :headbang:

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ .......

ΠΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Την Ολυμπιακη ποτε επιτελους θα την κλεισουν???
Ποσο ακομα θα πληρωνω εγω και ο καθε φορολογουμενος ολα αυτα τα κοπροσκυλα που την καταντησανε , οπως την καταντησανε.
Μην πω και για τα καθημερινα προστιμα που πληρωνουμε στην Ε.Ε εξαιτιας τους...

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Και φυσικά είναι ένας ακόμη μύθος οτι στον δημόσιο τομέα οι υπάλληλοι πληρώνονται χαμηλότερα απο οτι στον ιδιωτικό τομέα.
Οι μισθοί στον δημόσιο τομέα κατα μέσο όρο ξεπερνάνε τα 1000? σε αντίθεση με τον ιδιωτικό τομέα όπου μετα βίας φτάνουν τα 800?.
Προφανώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά μιλάω για τον μέσο όρο...
Αυτό συμβαίνει γιατί οι φίλοι μας οι δημόσιοι τεμπέληδες ξεχνάνε να αναφέρουν πόσο παραπάνω απο τον μισθό τους παίρνουν απο επιδόματα (τα περισσότερα των οποίων είναι μαιμού) και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα είναι το εφάπαξ  :2funny: το οποίο το παίρνουν επειδή τα έδωσαν όλα στον βωμό της υπηρεσίας τους και αυτή τους ανταμείβει... :idiot: Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε το μειωμένο ρεύμα που πληρώνουν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, το μειωμένο τηλέφωνο που πληρώνουν οι υπάλληλοι του ΟΤΕ (καλά κάνουν και σας γαμάνε τώρα...) και δεν συμμαζεύεται ...

χώστα μεγάλε έτσι...!

Επισκέπτης

Και φυσικά υπάρχουν και οι ...

Αρχιεργάτες του ΟΛΠ που παίρνουν 146.000 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ !!!

Για τους τελευταίους το Δημόσιο θα έπρεπε να ξοδέψει επιπλέον για τον καθένα μια σφαίρα ΠΥΡΚΑΛ ...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ξέχασα να σας πώ οτι έχω γνωστό ο οποίος έπιασε δουλειά στα 30 του γιατί ανήκε σε οικογένεια δημοσίων υπαλλήλων και είχε γαλουχηθεί απο την φαμίλια του οτι πρέπει οπωσδήποτε να διοριστεί στο δημόσιο...
Και επειδή ανήκαν στον χώρο της δεξιάς, περιμένανε να βγεί η ΝΔ, η οποία διόρισε πρώτους πρώτους αυτούς που είχαν περισσότερο βύσμα κι αυτός περίμενε καρτερικά να έρθει η σειρά του, η οποία ήρθε και φυσικά διορίστικε...
Η θέση του είναι στην μηχανογράφηση μιας υπηρεσίες (ο τύπος δεν έχει ιδέα απο PCs) και αυτό που κάνει είναι data entry κάποιων πιστοποιητικών. Παίρνει όμως επίδομα μηχανογράφησης, επίδομα ανθυγιεινής εργασίας (λόγω της ακτινοβολίας που τρώει απο την οθόνη...) και φυσικά δικαιούται για κάθε μια ώρα διάλειμα 20 λεπτών επειδή κουράζονται τα δαχτυλάκια του απο την πληκτρολόγηση. Τέλος το ωράριο του είναι 07:30 με 14:30 (που γίνεται 14:10 επειδή πέφτει και το τελευταίο 20λέπτο της ξεκούρασης...)

Γιατί σας είπα αυτή την ιστορία ? Επειδή πιστεύω οτι είναι κατα 99% το κλασικό προφίλ του δημοσίου υπαλλήλου

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Ξέχασα να σας πώ οτι έχω γνωστό ο οποίος έπιασε δουλειά στα 30 του γιατί ανήκε σε οικογένεια δημοσίων υπαλλήλων και είχε γαλουχηθεί απο την φαμίλια του οτι πρέπει οπωσδήποτε να διοριστεί στο δημόσιο...
Και επειδή ανήκαν στον χώρο της δεξιάς, περιμένανε να βγεί η ΝΔ, η οποία διόρισε πρώτους πρώτους αυτούς που είχαν περισσότερο βύσμα κι αυτός περίμενε καρτερικά να έρθει η σειρά του, η οποία ήρθε και φυσικά διορίστικε... Η θέση του είναι στην μηχανογράφηση μιας υπηρεσίες (ο τύπος δεν έχει ιδέα απο PCs) και αυτό που κάνει είναι data entry κάποιων πιστοποιητικών. Παίρνει όμως επίδομα μηχανογράφησης, επίδομα ανθυγιεινής εργασίας (λόγω της ακτινοβολίας που τρώει απο την οθόνη...) και φυσικά δικαιούται κάθε μια ώρα διάλειμα 20 λεπτών επειδή κουράζονται τα δαχτυλάκια του απο την πληκτρολόγηση. Τέλος το ωράριο του είναι 07:30 με 14:30 (που γίνεται 14:10 επειδή πέφτει και το τελευταίο 20λέπτο της ξεκούρασης...)

Γιατί σας είπα αυτή την ιστορία ? Επειδή πιστεύω οτι είναι κατα 99% το κλασικό προφίλ του δημοσίου υπαλλήλου
Και σε 6 μηνες αν δεν θα εχει μονιμοποιηθει θα βγει στους δρομους και θα φωναζει."Καλυπτω παγιες αναγκες"πρεπει να γινω μονομος.

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Να το ανοίξεις το θέμα φίλε μου γιατί να μην το ανοίξεις? Οταν οι κυράτσες μετά απο 15 - 20 χρόνια στο δημόσιο παίρνουν 1500 ευρώ χωρίς να έχουν επενδύσει τίποτα από την ζωή τους, τα ίδια χρήματα θα τα πάρει επιμελητής για πρώτη φορά στα 45 το λιγότερο με περισσότερες ευθύνες δεν νομίζεις? Ασχολείσου λίγο με το θέμα για να καταλάβεις καλύτερα γιατί οι Ελληνες πληρώνουν φακελάκια. Και δεν τα παίρνουν όλοι τα φακελάκια.
Εχεις δικιο,υπαρχει και ενα ποσοστο δημοσιων υπαλληλων που πραγματικα εργαζονται.Ημουν αδικος.Για τους γιατρους ομως ας μην ανοιξουμε θεμα.αστο να παει αστο.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Τα πραγματα ειναι απλα!
Οι περισσοτεροι που δουλευουμε η εχουμε ιδιωτικες επιχειρησεις πληρωνουμε μεσο φορων κ.λ.π. το κωλο των δημοσιων υπαλληλων!!Ειναι γεγονος αυτο!
Απο κει και περα το να ειναι ο αλλος δημοσιος υπαλληλος και να βγαζει ευκολα χρηματα δεν με πειραζει τοσο.Αυτο που με πειραζει ειναι να κανει τον κουρασμενο και τον κατακοπο!!!Νταξει εισαι αραχτος ρε φιλε αλλα μην προκαλεις!!!Τελοσπαντων.Για μενα δεν φταινε αυτοι αλλα το ολο συστημα του ιδιωτικου τομεα που τους αλλοτριωνει!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Παιδιά πριν στήσουμε στον τοίχο τους δημόσιους υπαλλήλους ας αναλογιστούμε ποιοί από εμάς θα ήθελαν να είναι στη θέση τους. Εγώ προσωπικά που ξέρω τί σημαίνει ιδιωτικός τομέας θα προτιμούσα να γίνω δημόσιος υπάλληλος. Γι'αυτό και δεν τους βρίζω. Ποτέ δενέμαθα να κακίζω κάποιον , απλά επειδή πέτυχε εκεί που απέτυχα εγώ.
Και καλά κάνουν οι δημόσιοι και τα γαμάνε όλα. Δυστυχώς στην Ελλάδα είναι "ή θα τα γαμήσεις ή θα σε γαμήσουν".

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Να το ανοίξεις το θέμα φίλε μου γιατί να μην το ανοίξεις? Οταν οι κυράτσες μετά απο 15 - 20 χρόνια στο δημόσιο παίρνουν 1500 ευρώ χωρίς να έχουν επενδύσει τίποτα από την ζωή τους, τα ίδια χρήματα θα τα πάρει επιμελητής για πρώτη φορά στα 45 το λιγότερο με περισσότερες ευθύνες δεν νομίζεις? Ασχολείσου λίγο με το θέμα για να καταλάβεις καλύτερα γιατί οι Ελληνες πληρώνουν φακελάκια. Και δεν τα παίρνουν όλοι τα φακελάκια.
Δεν ειναι δυνατον τα φακελακια να αφορουν το συνολο των γιατρων.Υπαρχουν γιατροι αξιολογοι,με παιδεια και αξιοπρεπια και μισθους πολυ χαμηλους για την θεση που εχουν.
Το αναγνωριζω,τους σεβομαι,τους εκτιμω.
Με τους αλλους ομως? Το αλλο μεγαλο ποσοστο των γιατρων που για να σου κανει εγχειρηση μεσα στο ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομειο ζηταει φακελακι???? Με αυτους τι κανουμε??
Ποτε ενας ιατρικος συλλογος καταδικασε τετοια φαινομενα ή πηρε πειθαρχικα μετρα?? Νομιζω ποτε.Κριμα.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
ʼντε άλλο ένα παράλογο:

Έχω έναν άλλο γνωστό, ο οποίος είναι δάσκαλος (ξέρετε, αυτούς που δουλεύουν 8 μήνες τον χρόνο, βγάζουν δεύτερο μισθό από τα φροντιστήρια ο οποίος είναι και αφορολόγητος, πηγαίνουν το πρωί στις 8 φεύγουν το μεσημέρι στις 1 και έχουν δουλέψει 3-4 ώρες αναλόγως του μαθήματος που κάνουν - Ναι, για αυτούς σας μιλάω) ο οποίος παίρνει ρε παιδιά επιπλέον 200 ευρώ το τρίμηνο για επίδομα λεει αγοράς βιβλίων που θα τους βοηθήσουν στην επιμόρφωση τους...
Προφανώς τα μόνα βιβλία που παίρνει αυτός είναι κανα Nitro, άντε και την Sporday?

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
ʼντε άλλο ένα παράλογο:

Έχω έναν άλλο γνωστό, ο οποίος είναι δάσκαλος (ξέρετε, αυτούς που δουλεύουν 8 μήνες τον χρόνο, βγάζουν δεύτερο μισθό από τα φροντιστήρια ο οποίος είναι και αφορολόγητος, πηγαίνουν το πρωί στις 8 φεύγουν το μεσημέρι στις 1 και έχουν δουλέψει 3-4 ώρες αναλόγως του μαθήματος που κάνουν - Ναι, για αυτούς σας μιλάω) ο οποίος παίρνει ρε παιδιά επιπλέον 200 ευρώ το τρίμηνο για επίδομα λεει αγοράς βιβλίων που θα τους βοηθήσουν στην επιμόρφωση τους...
Προφανώς τα μόνα βιβλία που παίρνει αυτός είναι κανα Nitro, άντε και την Sporday?
Εμενα δεν με ενοχλει που παιρνει επιδομα αγορας βιβλιων.Θα ηθελα ομως παραλληλα καθε 2 ή 3 χρονια να περναει απο αξιολογηση.Τοτε μαλλον θα αγοραζε και βιβλια με το επιδομα.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Δημοσιος υπαλληλος = εξασφαλισμενη ζωη , εξασφαλισμενη μιζερια

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
με αυτα που διαβαζω εγω που ειμαι δημοσιος υπαλληλος μαλλον θα πρεπει να εξοστρακιστω απο το site!!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Αν και δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα τυγχάνει να συνεργάζομαι πολύ συχνά με δημόσιους φορείς. Αυτό που έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα από διάφορες περιπτώσεις είναι το εξής λυπηρό (κατά την άποψή μου) φαινόμενο. Είδα ανθρώπους οι οποίοι μπήκαν στο δημόσιο έχοντας πάρα πολύ δυνατή προϋπηρεσία και αρκετή όρεξη για δουλειά. Όμως με την πάροδο του χρόνου η όρεξη πήγε περίπατο, εναρμονίστηκαν πλήρως με το πνεύμα των ?παλαιών? υπαλλήλων και το πρώτο μέλημά τους έγινε η λούφα.

Για να είμαι πιο ξεκάθαρος όμως, δεν τους κατηγορώ πλήρως, ίσως πολλοί από εμάς να κάναμε ακριβώς το ίδιο, ίσως να είναι και μονόδρομος αν κάποιος θέλει να κάνει fit in στο επαγγελματικό του περιβάλλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom