Νέα

Δημοσιούμπες, Ευτράπελα Δημοσίου, Δημόσια Κτίρια & παρακμή γενικότερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οι μοναδικοί που μας ξεπερνούν στον τομέα του δημόσιου εργασιακού αυνανισμού είναι οι σαουδάραβες.
οχι μονο οι αραβες ,και τα κρατη στο ανατολικο μπλοκ ειναι ακομη πιο πισω,γιατι μεγαλωσαν με κομουνισμο

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το καράβι που λέγεται Ελλάδα γέρνει επικίνδυνα.
Φταίει το πλήρωμα ή ο καπετάνιος;
Πάντα, πάντοτε και πάντα φταίει ο καπετάνιος.
Αυτός διάλεξε το πλήρωμα, αυτός το έμαθε τι θα κάνει, αυτός στέλνει το καράβι στα βράχια.
Ο μόνος που δεν φταίει φυσικά είναι ο άμοιρος ο επιβάτης, που στο τέλος θα πρέπει να φτάσει στην ακτή.
Το κακό είναι ότι έχει και φουρτούνα.
Τα άλλα όλα είναι για κατανάλωση.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μα ποιος εισαι ρε ? ο Βουρλούμης ?
καλα πεναμε ... έχει ο Θεος για μας ....
αν δε σαρεσει πηγαινε αλλού

Το καράβι που λέγεται Ελλάδα γέρνει επικίνδυνα.
Φταίει το πλήρωμα ή ο καπετάνιος;
Πάντα, πάντοτε και πάντα φταίει ο καπετάνιος.
Αυτός διάλεξε το πλήρωμα, αυτός το έμαθε τι θα κάνει, αυτός στέλνει το καράβι στα βράχια.
Ο μόνος που δεν φταίει φυσικά είναι ο άμοιρος ο επιβάτης, που στο τέλος θα πρέπει να φτάσει στην ακτή.
Το κακό είναι ότι έχει και φουρτούνα.
Τα άλλα όλα είναι για κατανάλωση.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
τι λες ρε άσχετε !! έχεις παει Βουκουρέστι Κιεβο  μοσχα να δεις πως δουλευουν εκει ?
δεκα φορές καλυτερα απο δω ....
μονο οι απατεωενες εμειναν ελλάδα

quote author=tasaef link=topic=4460.msg74562#msg74562 date=1169743977]
οχι μονο οι αραβες ,και τα κρατη στο ανατολικο μπλοκ ειναι ακομη πιο πισω,γιατι μεγαλωσαν με κομουνισμο
[/quote]

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μια απλη ερώτηση . Ολοι έσεις που βρίζετε το δημόσιο , αν είχατε την ευκαιρία να μπειτε τι θα κάνατε ? το 90%  θα εμπαινε . Και δεν ειναι ουτε κωλογλύφτες-ευθυνόφοβοι-δειλοί-καραγκιόζηδες  που χαρακτηρίζονται απο  τη μίζερη ελληνική πραγματικότητα .

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Έλληνες = τουρκαλβανοί σλαβομακεδόνες  γυφτοβλαχοι  .... τι περιμένεις απο τετοιο σοι ?

Μια απλη ερώτηση . Ολοι έσεις που βρίζετε το δημόσιο , αν είχατε την ευκαιρία να μπειτε τι θα κάνατε ? το 90%  θα εμπαινε . Και δεν ειναι ουτε κωλογλύφτες-ευθυνόφοβοι-δειλοί-καραγκιόζηδες  που χαρακτηρίζονται απο  τη μίζερη ελληνική πραγματικότητα .

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Εσύ δηλαδή ρε ανιστόρητε από ποιό σόι είσαι;

καμία σχέση .... ξέρω τις ρίζες μου ....

αλλά εσύ φαινεται οτι επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου ...
δημοσιουπαλληλάκος και αρβανιτοβλαχο σλαβομακεδων ...

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οι οποιες είναι ?
Για πες να μάθουμε και εμεις ποιοι ειναι οι καθαροί έλληνες ?

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
""""""δε μας χέζεσαι ?λογαριασμόθ α σου δωσω ? αρχιδάκι παρε μας μια""""""""

Δεν το ξέρω το μερος . Παντως πρεπει να είναι πολυ σημαντίκο για να βγάζει μπουμπούκια σαν και σενα .

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καμία σχέση .... ξέρω τις ρίζες μου ....

αλλά εσύ φαινεται οτι επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου ...
δημοσιουπαλληλάκος και αρβανιτοβλαχο σλαβομακεδων ...

Ρε μεγάλε το πέτυχες. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Πάντως το ότι αυτή τη στιγμή σου απαντάω (μάλλον κακώς) από τη δουλειά, σύμφωνα με τη δικιά σου λογική, δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει:

1. Ή ότι δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.
2. Ή ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν πάρα πολύ. :2funny:

Διάλεξε και πάρε ότι σου κάνει πιό πολύ για να συνεχίσεις να λες μόνο αυτό για το οποίο  είσαι ικανός να συζητήσεις.

Όσο για τα αρβανιτοβλάχος και σλαβομακεδόνας, δεν τα θεωρώ καθόλου άσχημους χαρακτηρισμούς (όλοι οι λαοί έχουν κάνει κάτι για το οποίο είναι υπερήφανοι). Το πρόβλημά μου είναι ότι δίνεις σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς αρνητική σημασία. Και επίσης επιμένω ότι είσαι ανιστόρητος....

Επισκέπτης
τελικα δεν εχει βρεθει ουτε ενας δημοσιος υπαληλος  που να μπορεσει να υπερασπιστει την οργη που εχει ο κοσμος εναντιον τους.
Μονο ενας βγηκε και ειπε οτι σε οποιον δινοταν η ευκαιρια θα εμπαινε και αυτος.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ρε τι ιστοριες και παπαριές μου λες ? θα μπει τιποτα στη τσεπη μου με την ιστορία σου ? οχι βεβαια !! μονο με καμιά κομπινούλα σωζόμαστε ....

οσο για το εθνολογικο σου δεντρο που στο χαρλιζω και να τοχαιρεσαι ... ειναι για τα μπάζα ... οντα 3ης κατηγορίας .... και φαινεται - σαι ...

Ρε μεγάλε το πέτυχες. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Πάντως το ότι αυτή τη στιγμή σου απαντάω (μάλλον κακώς) από τη δουλειά, σύμφωνα με τη δικιά σου λογική, δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει:

1. Ή ότι δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.
2. Ή ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν πάρα πολύ. :2funny:

Διάλεξε και πάρε ότι σου κάνει πιό πολύ για να συνεχίσεις να λες μόνο αυτό για το οποίο  είσαι ικανός να συζητήσεις.

Όσο για τα αρβανιτοβλάχος και σλαβομακεδόνας, δεν τα θεωρώ καθόλου άσχημους χαρακτηρισμούς (όλοι οι λαοί έχουν κάνει κάτι για το οποίο είναι υπερήφανοι). Το πρόβλημά μου είναι ότι δίνεις σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς αρνητική σημασία. Και επίσης επιμένω ότι είσαι ανιστόρητος....

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6

είσαι πολύ γελοίος. Αν καταλάβαινες αυτά που διαβάζεις δε θα αναρωτιόσουνα για το τι ποσοστό θα έμπαινε. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι θέλει όλος ο κόσμος να χαντακωθεί στη λασπουριά του δημοσιου γαργαντούα.

Όσο για το ότι ισχυρίζεσαι ότι δεν είναι καραγκιοζάκια κλπ, μάλλον είσαι δημόσιο κοπρόσκυλο kifinas του κερατά και υποστηρίζεις το συνάφι σου.
Για την ενημέρωση σου, πες μας ποια υπηρεσία είναι η πιο καθαρή στο δημόσιο...έτσι για το θεαθήναι

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Το χειροτερο με τους δημοσιους υπαλληλους το ειχε πει ενας φιλος εδω.Παρακαλανε να μπουν στο δημοσιο εστω σαν συμβασιουχοι με οτι μισθο και ναναι.Και μολις ληξει η εξαμηνη συμβαση τους διαμαρτυρονται γιατι δεν μονιμοποιουνται και πως ειναι δυνατον να τους πεταξει το συστημα στην ανεργια.Αν τελικα μονιμοποιηθουν,ξεκινανε την γκρινια για το πως ειναι δυνατον να ζησουν με 3 και 60.Την ιδια στιγμη βεβαια πανε στην εργασια τους κατα τις 8 και φευγουν κατα τις 1.Με πεντε ωρακια την ημερα καφε και εφημεριδα,θελουν να παρουν μισθο γυρω στα 1500 με 1800 ευρω,και στα 50 αντε 55 συνταξη.Αυτη ειναι ζωη....

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Για να μην ειμαι αδικο,διευκρινιζω οτι δεν αναφερομαι στο συνολο των δημοσιων υπαλληλων,αλλα στην πλειοψηφια αυτων.Υπαρχουν και καποιοι που και δικαιως κατεχουν την θεση τους και παραγουν εργο.Αυτοι οι τελευταιοι ομως ειναι λιγοι.διστυχως πολυ λιγοι.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Φυσίκα και θα έμπαινα αλλα απο τη στιγμη που θα σχόλαγα 2 το μεσημέρι ξεκούραστος δεν θα καθόμουν με σταυρωμένα τα χέρια  θα προσπαθούσα να χτίσω και κάτι νέο. Ενα καταστημα, μια δευτερη δουλεια, να συνεχίσω ή να αρχισω τις σπουδές μου, αν ήμουν γυναικα να κάνω ένα παιδί. το δημόσιο σου παρέχειι εξασφαλισμενο-αλλα λίγο χαμήλό-εισοδημα και πολύ ελευθεροι χρόνο για να χτισεις ένα παραλληλο σχέδιο. Δεν μπορεις να ζητας απο το μισθό του δημοσίου να σου εξασφαλισει σπίτι με νταντα και κήπουρο και ενα τζιπ στο γκαράζ.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Γενικά ολοι μας είμαστε απογοητευμένοι απο το δημόσιο...
Προσωπικα, ειμαι συμβασιούχος. Κάποιοι εδω μεσα "ξερόλες" εξέφρασαν μια αποψη που παλιότερα ημουν κι εγώ σύμφωνος... μεχρι που έγινα κι εγώ συμβασιούχος. Θα σας πω 2-3 λογια λοιπόν για να ξερετε κι εσεις. Οταν προσλαμβάνεται κάποιος, πρεπει να περάσει ενα διάστημα 2-3 εδομάδων για να μπει στο πνευμα της νέας του δουλειάς. Φανταστείτε σε μιά δουλειά που εργάζονται ατομα με 2 - 6 - 8μηνες συμβάσεις. Μέχρι να μάθει κάποιος το αντικείμενό του φευγει!!! Υπάρχουν υπηρεσίες οι οποίες ενω χρειάζονται προσωπικό, λόγω γραφειοκρατίας (αλλο αγκάθι αυτό) δεν μπορουν να προκυρήξουν ευκολα μόνιμες θέσεις. Αναγκαστικά λοιπον πέρνουν συμβασιούχους. Σε μια τέτοια υπηρεσία εργάζομαι κι εγώ. Δουλευω μόνος μου, ενω θα έπρεπε να ειμαστε 5 ατομα τουλάχιστον. Κι αυτό γιατι δεν υπάρχουν άτομα να δουλέψουν με τα προαπαιτουμενα για το αντικείμενο προσόντα.
Όμως το ψάρι βρωμαει απο το κεφάλι. Αν οι πολιτικοι και οι προιστάμενοι ηταν σωστοι ολα θα δουλευανε ρολόι. Εχω δεί να αλλάζουν οι πολιτικοι, να αλλαζουν και οι εργαζόμενοι. Γιατι? Δεν είχαν όλοι μπάρμπα στην Κορώνη κυριοι. Για να μην αναφερθώ στις αμοιβές. Το οτι γνωρίζαμε οτι κάποτε θα λήξουν οι συμβασεις ειναι σωστό μεν, αλλα οταν εισαι εντάξει με τη δουλειά σου και αγαπάς αυτο που κάνεις γιατι να μην εχεις το δικαίωμα να το κάνεις χωρίς να σκεφτεσαι αν την αλλη μέρα ο κάθε συμφεροντολόγος πολιτικός θα σε σουτάρει για να βάλει εναν μαλακα στη θέση σου?
Και για να προλάβω κάποιους δουλεύω απόγευμα. Αρα τώρα δεν ειμαι στη δουλειά.
Μην βαζουμε τα πάντα στο ίδιο σακί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom