Επισκέπτης
οχι μονο οι αραβες ,και τα κρατη στο ανατολικο μπλοκ ειναι ακομη πιο πισω,γιατι μεγαλωσαν με κομουνισμοΟι μοναδικοί που μας ξεπερνούν στον τομέα του δημόσιου εργασιακού αυνανισμού είναι οι σαουδάραβες.
οχι μονο οι αραβες ,και τα κρατη στο ανατολικο μπλοκ ειναι ακομη πιο πισω,γιατι μεγαλωσαν με κομουνισμοΟι μοναδικοί που μας ξεπερνούν στον τομέα του δημόσιου εργασιακού αυνανισμού είναι οι σαουδάραβες.
Το καράβι που λέγεται Ελλάδα γέρνει επικίνδυνα.
Φταίει το πλήρωμα ή ο καπετάνιος;
Πάντα, πάντοτε και πάντα φταίει ο καπετάνιος.
Αυτός διάλεξε το πλήρωμα, αυτός το έμαθε τι θα κάνει, αυτός στέλνει το καράβι στα βράχια.
Ο μόνος που δεν φταίει φυσικά είναι ο άμοιρος ο επιβάτης, που στο τέλος θα πρέπει να φτάσει στην ακτή.
Το κακό είναι ότι έχει και φουρτούνα.
Τα άλλα όλα είναι για κατανάλωση.
Μια απλη ερώτηση . Ολοι έσεις που βρίζετε το δημόσιο , αν είχατε την ευκαιρία να μπειτε τι θα κάνατε ? το 90% θα εμπαινε . Και δεν ειναι ουτε κωλογλύφτες-ευθυνόφοβοι-δειλοί-καραγκιόζηδες που χαρακτηρίζονται απο τη μίζερη ελληνική πραγματικότητα .
Έλληνες = τουρκαλβανοί σλαβομακεδόνες γυφτοβλαχοι .... τι περιμένεις απο τετοιο σοι ?
Εσύ δηλαδή ρε ανιστόρητε από ποιό σόι είσαι;
Οι οποιες είναι ?
Για πες να μάθουμε και εμεις ποιοι ειναι οι καθαροί έλληνες ?
καμία σχέση .... ξέρω τις ρίζες μου ....
αλλά εσύ φαινεται οτι επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου ...
δημοσιουπαλληλάκος και αρβανιτοβλαχο σλαβομακεδων ...
Οι οποιες είναι ?
Για πες να μάθουμε και εμεις ποιοι ειναι οι καθαροί έλληνες ?
Ρε μεγάλε το πέτυχες. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Πάντως το ότι αυτή τη στιγμή σου απαντάω (μάλλον κακώς) από τη δουλειά, σύμφωνα με τη δικιά σου λογική, δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει:
1. Ή ότι δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.
2. Ή ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν πάρα πολύ.
Διάλεξε και πάρε ότι σου κάνει πιό πολύ για να συνεχίσεις να λες μόνο αυτό για το οποίο είσαι ικανός να συζητήσεις.
Όσο για τα αρβανιτοβλάχος και σλαβομακεδόνας, δεν τα θεωρώ καθόλου άσχημους χαρακτηρισμούς (όλοι οι λαοί έχουν κάνει κάτι για το οποίο είναι υπερήφανοι). Το πρόβλημά μου είναι ότι δίνεις σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς αρνητική σημασία. Και επίσης επιμένω ότι είσαι ανιστόρητος....
Μια απλη ερώτηση . Ολοι έσεις που βρίζετε το δημόσιο , αν είχατε την ευκαιρία να μπειτε τι θα κάνατε ? το 90% θα εμπαινε . Και δεν ειναι ουτε κωλογλύφτες-ευθυνόφοβοι-δειλοί-καραγκιόζηδες που χαρακτηρίζονται απο τη μίζερη ελληνική πραγματικότητα .