Επισκέπτης
παπαζολη ασε την κατινα την ντανιελα ησυχη.σημερα εικαστε εδω για το βοηθησουμε το δροσερο αυτο αγορι...κανε στην μπαντα...
μωρή ξεφτιλισμένε αγράμματε παλιόπουστα μην μου τρίβεσαι άλλο δεν σε γαμάω λέμε!!!
παπαζολη ασε την κατινα την ντανιελα ησυχη.σημερα εικαστε εδω για το βοηθησουμε το δροσερο αυτο αγορι...κανε στην μπαντα...
τυπε σε φανταζομαι ετσιΤύπε να μην σώσω να δω την Σόλουν ελεύθερη,δεν πάτησα το κουμπάκι[size=3pt](πάνω από 5 φορές)[/size].![]()
ειναι μια σουπια αυτος.αν η ντανιελα ηταν αριστερων πεποιθησεων θα την εβγαζε αντρα πολα βαρυ τωρα.αλλα βλεπει οτι κωλοτριβετια και κρυφοαδερφιζει και θελει να του την μπει πλαγια.πουτανιτσα ο παπαζολης.παλι ρουφιανευεις ρε τυπε?![]()
![]()
χαχα μπλοκαρες danny the fagot?αγορι μου δροσερο εσυ...μην ακους τον παπαζολη εδω σε εμενα πες τον πονο σου κοριτσι μου...οχι τον οπισθιο...αυτος τον αντεχεις... ;) ;)μωρή ξεφτιλισμένε αγράμματε παλιόπουστα μην μου τρίβεσαι άλλο δεν σε γαμάω λέμε!!!![]()
![]()
γαμάω μόνο μουνιά και γυναικείους κώλους!!!!
![]()
ειναι μια σουπια αυτος.αν η ντανιελα ηταν αριστερων πεποιθησεων θα την εβγαζε αντρα πολα βαρυ τωρα.αλλα βλεπει οτι κωλοτριβετια και κρυφοαδερφιζει και θελει να του την μπει πλαγια.πουτανιτσα ο παπαζολης.χαχα μπλοκαρες danny the fagot?αγορι μου δροσερο εσυ...μην ακους τον παπαζολη εδω σε εμενα πες τον πονο σου κοριτσι μου...οχι τον οπισθιο...αυτος τον αντεχεις... ;) ;)
οριστε μαλακες ειδατε τι κανατε?διωξατε την ντανιελα πανω που πηγα να την βοηθησω στα αληθεια.δεν θελετε να βοηθησετε ενα δροσερο αγορι ομοφοβικοι που λεει και ο αβραμουλης...εδω θα ειμαστε ντανιελα μου.και να εισαι περηφανο αγοροκοριτσο.danny the fagot be proud...παλιόπουστα έχουμε και δουλειές αύριο, πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου δεν νομίζεις πελατάκι των τραβεστί???![]()
![]()
![]()
![]()
οριστε μαλακες ειδατε τι κανατε?διωξατε την ντανιελα πανω που πηγα να την βοηθησω στα αληθεια.δεν θελετε να βοηθησετε ενα δροσερο αγορι ομοφοβικοι που λεει και ο αβραμουλης...εδω θα ειμαστε ντανιελα μου.και να εισαι περηφανο αγοροκοριτσο.danny the fagot be proud...
εγω εγω εγω...αχ κοριτσι μου εγω σε εχω καταλαβει τυπακο μου...μη παραδεχτεις τιποτα αλαλ αν το δεχτεις μεσα σου ισως αποβαλεις καποια κομπλεξ.αν θελεις σε βοηθαω τωρα.δεν χρειαζεται να βριζεις τις γυναικες συενχεια πουτανε ςκαι τετοια.μεινε οπως εισαι gay and proud και που ξερεις...ισως καποια στιγημ εμ ενα αλλο νικ ισως ποσταρεις εδω χωρις κομπλεξ για την φυση σου δροσερο μου αγορι...εσύ είσαι υπερήφανος που είσαι παλιόπουστας και πελατάκι σε τραβέλια????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί εγώ μια χαρά τα πάω με τις πουτάνες γένους θυληκού που γαμάω στα μπουρδέλα, τα μασάζ και τα στούντιο...εγώ βλέπεις δεν προτιμάω τα τραβέλια της Συγγρού που προτιμάς εσύ!![]()
![]()
![]()
![]()
Βρισίδια που είδες;;;φιλοφρονήσεις ανταλλάσουν....[size=30pt]ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΠΑΜ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!![/size]
ε μα...εγω να βοηθησω θελω...Βρισίδια που είδες;;;φιλοφρονήσεις ανταλλάσουν....![]()
Aλίμονο,και οι δικές μου παρεμβάσεις άλλωστε σε αυτό ακριβώς αποσκοπούν.ε μα...εγω να βοηθησω θελω...
Ρε 6 σελίδες μπινελίκια και παπαριές!Βρισίδια που είδες;;;φιλοφρονήσεις ανταλλάσουν....![]()
ωραιες εποχες τυπεούτε εγώ με τον ΠάΠιο τις παλιές καλές εποχές δ3εν κάναμε έτσι!
Εεε πες ότι ζούλεψες κ άσε τα σάπια!!!Ρε 6 σελίδες μπινελίκια και παπαριές!
ούτε εγώ με τον ΠάΠιο τις παλιές καλές εποχές δ3εν κάναμε έτσι!
ΟΥΦ πια!
γάμησέ τα! χάρη στον ΠάΠιο κατάφερα να γεμίζω τις ώρες μου σε μια πολύ δύσκολη φάση μου (φθινοπ. 2009)! :- :- :-ωραιες εποχες τυπε
Μπα! μου θυμίζει δύσκολες εποχές, οπότε το αποφεύγω!Εεε πες ότι ζούλεψες κ άσε τα σάπια!!!![]()
![]()