Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Επισκέπτης
τυπε εχετε περασει πιο εντονες στιγμες απο αυτην με το παπια?τουλαχιστον αυτος αποδεδειγμενα γαμαει...δεν ξερω αν γαμαει μονο μουνι η και κωλους αλλα τουλαχιστον αδερφη αυτον δεν τον λες...εχετε τσακωθει εντονα με βρισεις και τα συναφη με τον παπια αληθεια?

ξεφτιλισμένε παλιόπουστα, πλέον όλοι ξέρουν ότι κάνεις αλλαξοκωλιές με τραβέλια, εγώ σου είπα δεν γαμάω ανδρικούς κώλους για αυτό μην μου τρίβεσαι άλλο!!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: τράβα τώρα στη Συγγρού να βρείς κανένα τραβέλι να σε γαμήσει!!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
για να λες μυθικες εποχες καταλαβαινω τυπε τι μπινελικι ειχε πεσει...αλαλ και το δροσερο αγορι η ντανιελα μεχρι και παιδεραστη με ειπε σημερα.το κοριτσι αυτο εχει θεμα με την gay φυση του...εγω να τον/ην βοηθησω ηθελα...oh mon dieu...

ναι μωρή παλιόπουστα και παιδεραστής είσαι, αλλιώς τι γουστάρεις να πηγαίνεις στην Ταυλάνδη και να βάζεις και το συνθετικό thai στο νικ σου???? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
οχι ρε ειπαμε να κανουμε πλακα με αβραμουλη ντανιελα αλλα δεν θελω το κακο τους.ας ειναι gay στα κρυφα δεν με νοιαζει.οτι θελουν ας κανουν.πλαως εγω να βοηθησω θελω.να αποβαλει καποια συμπλεγματα και συμπεριφορες το δροσερο αυτο αγορι.δεν του ζητησα να παραδεχτει οτι ειναι gay.και δεν κανω πλακα.περα απο το τον λεω πειραχτικα ντανιελα εγω σοβομαι τις κρυφες σεξουλικες του προτιμησεις που φαινεται οτι εχει...ας γουσταρει να πηδιεται.δικο του η δικος της θεμα τεσπα...και δεν κανω πλακα τωρα...

αλήθεια εεε έχω κρυφές σεξουαλικές προτιμήσεις??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μωρή παλιόπουστα εσύ είσαι φανερή ξεφωνημένη λούγκρα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τώρα που αρχίζει η προεκλογική περίοδος θα βγουν άραγε στους δρόμους να ζητιανέψουν ψήφους;
launching-tomatoes.gif

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Τέλος το σουλάτσο τύπε, διότι φεύγουν οι κεσέδες με το κιλό. Εφεξής μόνο προπαγάνδα απ' το Internet βλέπω να παίζει. :rolleyes:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
           :) Παπαδήμος: Πρωθυπουργός της Ελλάδας  Τι μας περιμένει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

GARDENIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχαχαχαχαχαχα κανω συκωτι!!δηλ ο παπαδημος ειναι ενα προσωπο αποδεκτο απο τον Ελληνικο λαο???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δέχθηκε δηλαδη ο Παπαδημος? Αρα ο Σαμαρας συμφωνησε να συμμετεχουν στελεχη της ΝΔ στην κυβερνηση?

και όχι μόνο . .και να μετατεθεί η ημερομηνία των εκλογών...

και ο Γιωργάκης να εκπαραθυρώσει τον Μπεννυ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
και όχι μόνο . .και να μετατεθεί η ημερομηνία των εκλογών...

και ο Γιωργάκης να εκπαραθυρώσει τον Μπεννυ...

Κακό που τού 'κανε!
Α ρε Γιώργο και τους "φίλους" σου θυσιάζεις για το καλό της χώρας. :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
χαχαχαχαχαχαχαχαχα κανω συκωτι!!δηλ ο παπαδημος ειναι ενα προσωπο αποδεκτο απο τον Ελληνικο λαο???
Παπανδρεου δεν θελετε, ειναι δυσλεκτικος.
Σαμαρα δεν θελετε, ειναι τρελος.
Καρατζαφερη δεν θελετε, ειναι φασιστας.
Παπαρηγα δεν θελετε, ειναι κολλημενη.
Τσιπρα δεν θελετε, ειναι ουτοπικος.
Ντορα δεν θελετε, ειναι η κορη του γκαντεμη.
Οικολογους δεν θελετε, ειναι γραφικοι.
Παπαδημο δεν θελετε, ειναι εκπροσωπος του κεφαλαιου.
Ευρω δεν θελετε, μας κατεστρεψε.
Εχμ, τι ακριβως ψαχνουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom