Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αρα οι ανεργοι, αν καταφερουν να ανοιξουν μια επιχειρηση και γινουν ελευθεροι επαγγελματιες, δεν θα φοροδιαφευγουν, επειδη υπηρξαν ανεργοι και θα ειναι συνειδητοποιημενοι πια ε?

ξεχασα μια κατηγορια. την δικη σου. του καραμαλακα. ευτυχως υπαρχουν σαιτ του ειδους και σε κραταν απασχολημενο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αρα οι ανεργοι, αν καταφερουν να ανοιξουν μια επιχειρηση και γινουν ελευθεροι επαγγελματιες, δεν θα φοροδιαφευγουν, επειδη υπηρξαν ανεργοι και θα ειναι συνειδητοποιημενοι πια ε?
τι επιχειρηση να ανοιξουν;μπουγατσα και εσπρεσο μπαρ;αυτα βλεπω συνεχως μπροστα μου....με μπουγατσα και καφε θα παει η ελλαδα μπροστα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ξεχασα μια κατηγορια. την δικη σου. του καραμαλακα. ευτυχως υπαρχουν σαιτ του ειδους και σε κραταν απασχολημενο.
Α καλα. Αυτος που ενω συζηταμε κανονικα, λεει τον αλλο καραμαλακα στα καλα καθουμενα, πώς πρεπει να χαρακτηρισθει?
Ηθελα να ηξερα, μυγα σας τσιμπαει μερικους?
Εγω δεν εχω βρισει ποτέ κανεναν.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τι επιχειρηση να ανοιξουν;μπουγατσα και εσπρεσο μπαρ;αυτα βλεπω συνεχως μπροστα μου....με μπουγατσα και καφε θα παει η ελλαδα μπροστα;

προφανως ο ποιητης εννοει να ανοιξουν μια νεα ΝΟΚΙΑ, ΙΝΤΕΛ, GM, ΕΧΧΟΝ, MICROSOFT klp.  Δεν μπορει. καμια 10αρια Μπιλ Γκειτς δεν βρισκονται αναμεταξυ τους?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παπανδρεου δεν θελετε, ειναι δυσλεκτικος.
Σαμαρα δεν θελετε, ειναι τρελος.
Καρατζαφερη δεν θελετε, ειναι φασιστας.
Παπαρηγα δεν θελετε, ειναι κολλημενη.
Τσιπρα δεν θελετε, ειναι ουτοπικος.
Ντορα δεν θελετε, ειναι η κορη του γκαντεμη.
Οικολογους δεν θελετε, ειναι γραφικοι.
Παπαδημο δεν θελετε, ειναι εκπροσωπος του κεφαλαιου.
Ευρω δεν θελετε, μας κατεστρεψε.
Εχμ, τι ακριβως ψαχνουμε?

highlandery.jpg

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Α καλα. Αυτος που ενω συζηταμε κανονικα, λεει τον αλλο καραμαλακα στα καλα καθουμενα, πώς πρεπει να χαρακτηρισθει?
Ηθελα να ηξερα, μυγα σας τσιμπαει μερικους?
Εγω δεν εχω βρισει ποτέ κανεναν.

βρε συναδελφε, δεν ειμαι υβριστης. αλλα νερικες φορες οταν διαβαζω ορισμενα πραγματα δυσκολευομαι να κρατηθω. με το συμπαθειο..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Νομίζω ότι είναι όρος του Παπαδήμου να είναι ή ο ίδιος Υπουργός Οικονομικών ή να βάλει κάποιον δικής του εμπιστοσύνης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Νομίζω ότι είναι όρος του Παπαδήμου να είναι ή ο ίδιος Υπουργός Οικονομικών ή να βάλει κάποιον δικής του εμπιστοσύνης.
Οταν ερχεσαι να υπηρετησεις μια υφισταμενη συμφωνια, το να θετεις δικους σου ορους και να την ναρκοθετεις, ειναι τουλαχιστον αλαζονικο.
Μηπως ψωνιστηκε τοσο ωστε να νομιζει οτι τον εξελεξε και ο λαος?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το μονο σιγουρο ειναι οτι με το να ριχνουμε συνεχεια τις ευθυνες στους 300 και στην παλιοκομματικη αντιληψη που επικρατουσε μεχρι σημερα στην Πατριδα μας, δεν θα βγαλουμε τιποτα!!!...Ουτε και θα βγαλουμε τιποτα, αν ριχνουμε το φταιξιμο στους απεναντι μας....μην ειμαστε ποτε σε θεση να κοιταξουμε τους εαυτους μας και να τους ρωτησουμε... αν εχουμε και εμεις μεριδιο εστω και μικρο στην σημερινη κατασταση που βιωνει η Πατριδα μας!!!!Πρεπει να προβληματιστουμε ολοι μας και να κοιταξουμε το μελλον πλεον...αν θελουμε αυριο να δουμε και ενα παραθυρο αισιοδοξιας!!!...Ας ανοιξουμε την σκεψη μας και ας προσπαθησουμε να βελτιωσουμε τους εαυτους μας πρωτα!!!!...Ερχονται ακομα πιο δυσκολες ημερες, οχι μονο για την Πατριδα μας, αλλα για ολη την Ευρωπη!!!...Στην ουσια οι Σοφοι της Σιων....χτυπανε την ενωμενη Ευρωπη...δεν θα την διαλυσουν, αλλα θα την διασπασουν σε δυο και γιατι οχι σε τρεις κατηγοριες!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οταν ερχεσαι να υπηρετησεις μια υφισταμενη συμφωνια, το να θετεις δικους σου ορους και να την ναρκοθετεις, ειναι τουλαχιστον αλαζονικο.

ο Παπαδήμος δεν ήρθε από μόνος του αν δεν κάνω λάθος.. εκλήθει ... και λογικό είναι να βάλει τους όρους του.. εξάλλου οι σχέσεις του με τον Μπέννυ δεν ήταν στα καλύτερα τους...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
καθόλου, σιγά μην δεχθεί να του βάλουν στο πλάι κάποιον από τους ηλιθίους πολιτικούς και να λουστεί κιόλας τις μαλακίες του, θεμιτό είναι να θέλει άτομα της εμπιστοσύνης του που να μπορεί να συνεργάζεται μαζί τους

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

βρε αλεξ, ποιος λαος και λαος που μας σταμπουνας συνεχεια? αυτος ο λαος που επι 40 χρονια εναλλασει τα ιδια λαμογια στην εξουσια? ποιος λαος?

εδω ψασχνουμε ενα μαλακα να κανονισει τα ακανονιστα για 3 μηνες και μετα να ερθει ατσαλακοτος ο αντωνακης να κανει το προεδρο. να μην θεσει ορους? εσυ θα πηγαινες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom