Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οταν ερχεσαι να υπηρετησεις μια υφισταμενη συμφωνια, το να θετεις δικους σου ορους και να την ναρκοθετεις, ειναι τουλαχιστον αλαζονικο.
Μηπως ψωνιστηκε τοσο ωστε να νομιζει οτι τον εξελεξε και ο λαος?

Νταξ, δεν του δίνω και άδικο που δεν θέλει τον Μπέννυ.

Αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Παπαδήμος δεν πάει για την δόξα, οπότε τους λέει: "άμα δεν θέλετε βρείτε άλλον".

Άλλωστε του είχε προταθεί και στο παρελθόν θέση στην Κυβέρνηση και δεν δέχθηκε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
βρε αλεξ, ποιος λαος και λαος που μας σταμπουνας συνεχεια? αυτος ο λαος που επι 40 χρονια εναλλασει τα ιδια λαμογια στην εξουσια? ποιος λαος?

εδω ψασχνουμε ενα μαλακα να κανονισει τα ακανονιστα για 3 μηνες και μετα να ερθει ατσαλακοτος ο αντωνακης να κανει το προεδρο. να μην θεσει ορους? εσυ θα πηγαινες?
Πλακα πλακα υπαρχουν διαφορα συνταγματικα θεματα.
Η κυβερνηση ειναι κοινοβουλευτικη, οχι υπηρεσιακη.
Αν αυριο ο Παπαδημος θελησει (οπως εχει δικαιωμα ως πρωθυπουργος) να απολυσει εναν υπουργο, ποιος θα του πει να μην το κανει?
Πες οτι δεχεται τον Βενιζελο και αυριο τον απολυσει. Τι γινεται?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ τύπε θέλω συγκυβέρνηση Καϊλή-Ράπτη με Όλγα Κεφαλογιάννη πρόεδρο Βουλής. :tits: :cum:

Πλακομούνια στα έδρανα και τα μυαλά στις οθόνες. :rockon: :2funny:
αμα βαλεις και λιανα θα γινει χαρντκορ το μουβι..... ;) :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Παπανδρεου δεν θελετε, ειναι δυσλεκτικος.
Σαμαρα δεν θελετε, ειναι τρελος.
Καρατζαφερη δεν θελετε, ειναι φασιστας.
Παπαρηγα δεν θελετε, ειναι κολλημενη.
Τσιπρα δεν θελετε, ειναι ουτοπικος.
Ντορα δεν θελετε, ειναι η κορη του γκαντεμη.
Οικολογους δεν θελετε, ειναι γραφικοι.
Παπαδημο δεν θελετε, ειναι εκπροσωπος του κεφαλαιου.
Ευρω δεν θελετε, μας κατεστρεψε.
Εχμ, τι ακριβως ψαχνουμε?

Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός:

Το μονο σιγουρο ειναι οτι με το να ριχνουμε συνεχεια τις ευθυνες στους 300 και στην παλιοκομματικη αντιληψη που επικρατουσε μεχρι σημερα στην Πατριδα μας, δεν θα βγαλουμε τιποτα!!!...Ουτε και θα βγαλουμε τιποτα, αν ριχνουμε το φταιξιμο στους απεναντι μας....μην ειμαστε ποτε σε θεση να κοιταξουμε τους εαυτους μας και να τους ρωτησουμε... αν εχουμε και εμεις μεριδιο εστω και μικρο στην σημερινη κατασταση που βιωνει η Πατριδα μας!!!!Πρεπει να προβληματιστουμε ολοι μας και να κοιταξουμε το μελλον πλεον...αν θελουμε αυριο να δουμε και ενα παραθυρο αισιοδοξιας!!!...Ας ανοιξουμε την σκεψη μας και ας προσπαθησουμε να βελτιωσουμε τους εαυτους μας πρωτα!!!!...Ερχονται ακομα πιο δυσκολες ημερες, οχι μονο για την Πατριδα μας, αλλα για ολη την Ευρωπη!!!...Στην ουσια οι Σοφοι της Σιων....χτυπανε την ενωμενη Ευρωπη...δεν θα την διαλυσουν, αλλα θα την διασπασουν σε δυο και γιατι οχι σε τρεις κατηγοριες!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εγω θελω αλεξ71 και αντιγονη367....αληθεια ποσους μας κανουν κανουν?  :think:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
αμα βαλεις και λιανα θα γινει χαρντκορ το μουβι..... ;) :2funny:
Όλες οι τσόντες έχουν και μια σκηνή lezzy, οπότε θα τη χωρέσουμε σε ένα 69 με τσιγάρο επίσης για τους φετιχιστές. :grin:

Πόσο να μου πεσει πια?
Καλά που λείπει και η Πετραλιά δεξιέ Alex. :cheesy:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.614
Πόντοι
3.506
Yψηλό ενδιαφέρον για να αναλάβει ο Λουκάς Παπαδήμος πρωθυπουργός της Ελλάδας δείχνει η Γερμανία και μόνο άπό αυτό γίνεται αντιληπτό το τι περιμένει την χώρα με τη νέα κυβέρνηση: Θα νοσταλγήσουμε τον Γ.Παπανδρέου!........

(Καραμανλης,Μητσοτακης,Παπανδρεου,Σαμαρας,Παπαδημος..κλπ)
[size=10pt](Τι κοινο υπαρχει σε ολους αυτους.....Ειναι ολοι μελη της λεσχης Bilderberg.. )[/size]

Επισκέπτης
Yψηλό ενδιαφέρον για να αναλάβει ο Λουκάς Παπαδήμος πρωθυπουργός της Ελλάδας δείχνει η Γερμανία και μόνο άπό αυτό γίνεται αντιληπτό το τι περιμένει την χώρα με τη νέα κυβέρνηση: Θα νοσταλγήσουμε τον Γ.Παπανδρέου!........

(Καραμανλης,Μητσοτακης,Παπανδρεου,Σαμαρας,Παπαδημος..κλπ)
[size=10pt](Τι κοινο υπαρχει σε ολους αυτους.....Ειναι ολοι μελη της λεσχης Bilderberg.. )[/size]

Το θέμα είναι να είναι ελεγχόμενος, το πρόσωπο αυτού του ανθρώπου μου βγάζει πανουργία, ικανότητα και φαίνεται να είναι άνθρωπος χωρίς έλεος. Αυτό το πράγμα πιστεύω είναι κίνηση για να ηρεμήσει ο κόσμος ενώ στην ουσία θα γίνονται τα ίδια ή ίσως και χειρότερα. Μακάρι να ήταν στο χέρι του λαού να αποφασίσει αυτός τον πρωθυπουργό ακόμα κ σε μια τέτοια εκτρωματική κυβέρνηση όπου στην τελική θα φαγώνονται όλοι μεταξύ τους αφού είναι από αντίπαλα κόμματα. Εγώ θα ψήφιζα τον γίγαντα Καζάκη!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το θέμα είναι να είναι ελεγχόμενος, το πρόσωπο αυτού του ανθρώπου μου βγάζει πανουργία, ικανότητα και φαίνεται να είναι άνθρωπος χωρίς έλεος. Αυτό το πράγμα πιστεύω είναι κίνηση για να ηρεμήσει ο κόσμος ενώ στην ουσία θα γίνονται τα ίδια ή ίσως και χειρότερα. Μακάρι να ήταν στο χέρι του λαού να αποφασίσει αυτός τον πρωθυπουργό ακόμα κ σε μια τέτοια εκτρωματική κυβέρνηση όπου στην τελική θα φαγώνονται όλοι μεταξύ τους αφού είναι από αντίπαλα κόμματα. Εγώ θα ψήφιζα τον γίγαντα Καζάκη!

Kαλα να παθετε γιατι θέλατε πτωση της χούντας.

Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αφου ρε αλανια παλι θα τους ψηφισετε στις επομενες εκλογες , γιατι κλαιγεστε που θα μας  :fuck2:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ξεφτιλισμένε παλιόπουστα, πλέον όλοι ξέρουν ότι κάνεις αλλαξοκωλιές με τραβέλια, εγώ σου είπα δεν γαμάω ανδρικούς κώλους για αυτό μην μου τρίβεσαι άλλο!!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: τράβα τώρα στη Συγγρού να βρείς κανένα τραβέλι να σε γαμήσει!!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
ναι μωρή παλιόπουστα και παιδεραστής είσαι, αλλιώς τι γουστάρεις να πηγαίνεις στην Ταυλάνδη και να βάζεις και το συνθετικό thai στο νικ σου???? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
αλήθεια εεε έχω κρυφές σεξουαλικές προτιμήσεις??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μωρή παλιόπουστα εσύ είσαι φανερή ξεφωνημένη λούγκρα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην ξεσυνεριζεσαι δροσερο αγορι.εγω ευγενικα ηθελα να στο πω.απλως επειδη ποσταρεις ωραιες γυναικες τις βριζεις κατοπιν δηλαδη εισαι μυσογυνης και παρολο που εισαι 40 χρονων παλιμπαιδιζεις σαν δεκαπενταχρονο ειναι φως φαναρι οτι δεν πας με γυναικες.δεν κανω πλακα ουτε το ειπα να σε θιξω.οκ δεν σου ζηταω να το παραδεχτεις εδω οτι εισαι gay και να κανεις στροφη 180 μοιρων.εξαλλου δεν εχω τιποτα με τους gay.σαν συμβουλη στο λεω τυπακο δεν χρειαζεται αν νευριαζεις και να κανεις στα 40 σου σαν δεκαπενταχρονο.και το οτι εισαι gay το εννοω.δεν κανω πλακα.αντε τσαγια δροσερο αγορι το σταματαω εδω. ;)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
η επικεντρωση στο προσωπο που θα κραταει το.. :s&m_3: η το αγγουρι,καμια σημασια δεν εχει....το θεμα ειναι να μην το φας.... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom