Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ψηφίζω για πρωθυπουργό το ...καβλί μου !!! Έτσι και αλλιώς περισσότερο μυαλό έχει στο κεφάλι του, από τους περισσότερους πολιτικούς!  :2funny:  :2funny:

bent-penis

ΥΓ... Η απάντηση στο ερώτημα που θα κάνετε, είναι ... όχι δεν είναι το δικό μου !  :2funny:  :2funny:

παλι καλα τυπε. ο συγκεκριμενος φαινεται να τρακαρε με φορα πανω σε τοιχο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καθόλου, σιγά μην δεχθεί να του βάλουν στο πλάι κάποιον από τους ηλιθίους πολιτικούς και να λουστεί κιόλας τις μαλακίες του, θεμιτό είναι να θέλει άτομα της εμπιστοσύνης του που να μπορεί να συνεργάζεται μαζί τους
η λογική (αν και παράλογη) αυτής της κυβέρνησης είναι πως θα κάνει ό,τι της πούνε να κάνει και θα πάει τη χώρα σε εκλογές.
επομένως δεν έχει σημασία το ποιος θα είναι σε αυτή την κυβέρνηση
αφού δεν πρόκειται να πάρει αποφάσεις

δεν καταλαβαίνω.
Θα μπορούσανε να πούνε πως πάμε σε εκλογές άμεσα με εντολή να ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση άμεσα. Τι διαφορά κάνει;

Επισκέπτης
μην ξεσυνεριζεσαι δροσερο αγορι.εγω ευγενικα ηθελα να στο πω.απλως επειδη ποσταρεις ωραιες γυναικες τις βριζεις κατοπιν δηλαδη εισαι μυσογυνης και παρολο που εισαι 40 χρονων παλιμπαιδιζεις σαν δεκαπενταχρονο ειναι φως φαναρι οτι δεν πας με γυναικες.δεν κανω πλακα ουτε το ειπα να σε θιξω.οκ δεν σου ζηταω να το παραδεχτεις εδω οτι εισαι gay και να κανεις στροφη 180 μοιρων.εξαλλου δεν εχω τιποτα με τους gay.σαν συμβουλη στο λεω τυπακο δεν χρειαζεται αν νευριαζεις και να κανεις στα 40 σου σαν δεκαπενταχρονο.και το οτι εισαι gay το εννοω.δεν κανω πλακα.αντε τσαγια δροσερο αγορι το σταματαω εδω. ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το μάθαμε και αυτό αν βρίζεις τσούλες και πουτάνες σημαίνει ότι είσαι gay! ωραία λογική παλιόπουστα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εσύ Τζιοβάννα για πες μας για τις αταξίες σου χθες με το Γιωργάκη στον εθνικό κήπο... μόνο καφεδάκι ήπιες ή του πήρες και καμιά πίπα :pipa1:???? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ντανιελα τιναζεις τον κουραμπιε ; :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κατι κλησεις είχα σήμερα στο κινητό μου,αλλά δεν τις πρόλαβα...Η μία ήταν απο 34...(Ιπποκράτους κλπ) και η άλλη από 94...(καλλιθέα-Συγγρου)..Βρε λές?????
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κατι κλησεις είχα σήμερα στο κινητό μου,αλλά δεν τις πρόλαβα...Η μία ήταν απο 34...(Ιπποκράτους κλπ) και η άλλη από 94...(καλλιθέα-Συγγρου)..Βρε λές?????
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

τυπε εγω νομιζω οτι ειναι το εσωτερικων υποθεσεων. ο μπουρμπουληθρονερος ορκιστηκε να σε δωσει  :S

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
τυπε εγω νομιζω οτι ειναι το εσωτερικων υποθεσεων. ο μπουρμπουληθρονερος ορκιστηκε να σε δωσει  :S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αμα δεν ειναι πάντως απο εκεί,ως αυριανός Πρωθυπουργός,ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
-Αμεση μετατροπή του σάιτ σε επίσημη κυβερνητική ιστοσελίδα ενημέρωσης..
-Ολική διαγραφή χρεών της ΑΕΚΑΡΑΣ και απονομή σε αυτήν των 10 τελευταίων πρωταθλημάτων!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
-Αμεση διαγραφή του TRAMOYNTANA απο το σαιτ,λόγω των μπαζων που ανεβάζει....
-Αμεση συσταση Υπουργείου ΗΘΩΝ με Υπουργό τον CHEYENNE και υφυπουργό τον AMJIK!!!
Στα πιο σοβαρά:
-Αμεση συσταση Ειδικού Δικαστηρίου για τα εγκλήματα των πολιτικών κατά της Ελληνικής Κοινωνίας..

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αμα δεν ειναι πάντως απο εκεί,ως αυριανός Πρωθυπουργός,ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
-Αμεση μετατροπή του σάιτ σε επίσημη κυβερνητική ιστοσελίδα ενημέρωσης..
-Ολική διαγραφή χρεών της ΑΕΚΑΡΑΣ και απονομή σε αυτήν των 10 τελευταίων πρωταθλημάτων!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
-Αμεση διαγραφή του TRAMOYNTANA απο το σαιτ,λόγω των μπαζων που ανεβάζει....
-Αμεση συσταση Υπουργείου ΗΘΩΝ με Υπουργό τον CHEYENNE και υφυπουργό τον AMJIK!!!
Στα πιο σοβαρά:
-Αμεση συσταση Ειδικού Δικαστηρίου για τα εγκλήματα των πολιτικών κατά της Ελληνικής Κοινωνίας..

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μη φας έχουμε γλάρο...  :birdman:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Χα. Προσέξατε ότι από την Παρασκευή που είμαστε σε μπουρδελέ φάση, σταμάτησαν και οι απεργίες; :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μήπως Ναυαρχε εχεις τιποτα δανειακια σε εκκρεμοτητα και επαιρνε κανενας δικηγορος ή καμια εισπρακτικη εταιρια και μεινεις με τη χαρα????

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μετα απο τριήμερη κυοφορία,σας αποκαλύπτω το ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.......

Συνημμένα

• PRIME MINISTER.jpg
    PRIME MINISTER.jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 11

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το μάθαμε και αυτό αν βρίζεις τσούλες και πουτάνες σημαίνει ότι είσαι gay! ωραία λογική παλιόπουστα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οριστε οτι γυναικειο δεις το θεωρεις τσουλα.τοσο μισογυνης εισαι ντανιελα???πντως τοσα emoticon ουτε δεκαχρονο δεν θα εβαζε...τελος μισεις τις γυναικες το λες μονος σου και με το μυαλο δεκαπενταχρονου που εχεις σιογυρα μονο αντρες θελεις κοντα σου.σιγουρα εισαι gay τυπακο.και δεν κανω πλακα.απλως ωριμασε και δεξου την gay φυση σου.χαιρετω ;).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom