Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Επισκέπτης
παπαζολη ασε την κατινα την ντανιελα ησυχη.σημερα εικαστε εδω για το βοηθησουμε το δροσερο αυτο αγορι...κανε στην μπαντα...

μωρή ξεφτιλισμένε αγράμματε παλιόπουστα μην μου τρίβεσαι άλλο δεν σε γαμάω λέμε!!! :birdman: :birdman: :birdman: γαμάω μόνο μουνιά και γυναικείους κώλους!!!! :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε να μην σώσω να δω την Σόλουν ελεύθερη,δεν πάτησα το κουμπάκι[size=3pt](πάνω από 5 φορές)[/size]. :grin:
τυπε σε φανταζομαι ετσι :2funny:
1866185,+wriAlIJ19davfGDvXzlIufQWkKiLVaABmjAIxDq6vwCpzdB7gSn3YZw+bRYHkEGwyQHkgDu163xeErIJvHxhA==.jpg

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παλι ρουφιανευεις ρε τυπε? :2funny: :2funny:
ειναι μια σουπια αυτος.αν η ντανιελα ηταν αριστερων πεποιθησεων θα την εβγαζε αντρα πολα βαρυ τωρα.αλλα βλεπει οτι κωλοτριβετια και κρυφοαδερφιζει και θελει να του την μπει πλαγια.πουτανιτσα ο παπαζολης.
μωρή ξεφτιλισμένε αγράμματε παλιόπουστα μην μου τρίβεσαι άλλο δεν σε γαμάω λέμε!!! :birdman: :birdman: :birdman: γαμάω μόνο μουνιά και γυναικείους κώλους!!!! :sunglasses:
χαχα μπλοκαρες danny the fagot?αγορι μου δροσερο εσυ...μην ακους τον παπαζολη εδω σε εμενα πες τον πονο σου κοριτσι μου...οχι τον οπισθιο...αυτος τον αντεχεις... ;) ;)

Επισκέπτης
ειναι μια σουπια αυτος.αν η ντανιελα ηταν αριστερων πεποιθησεων θα την εβγαζε αντρα πολα βαρυ τωρα.αλλα βλεπει οτι κωλοτριβετια και κρυφοαδερφιζει και θελει να του την μπει πλαγια.πουτανιτσα ο παπαζολης.χαχα μπλοκαρες danny the fagot?αγορι μου δροσερο εσυ...μην ακους τον παπαζολη εδω σε εμενα πες τον πονο σου κοριτσι μου...οχι τον οπισθιο...αυτος τον αντεχεις... ;) ;)

παλιόπουστα έχουμε και δουλειές αύριο, πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου δεν νομίζεις πελατάκι των τραβεστί??? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

παλιόπουστα έχουμε και δουλειές αύριο, πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου δεν νομίζεις πελατάκι των τραβεστί??? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
οριστε μαλακες ειδατε τι κανατε?διωξατε την ντανιελα πανω που πηγα να την βοηθησω στα αληθεια.δεν θελετε να βοηθησετε ενα δροσερο αγορι ομοφοβικοι που λεει και ο αβραμουλης...εδω θα ειμαστε ντανιελα μου.και να εισαι περηφανο αγοροκοριτσο.danny the fagot be proud...

Επισκέπτης
οριστε μαλακες ειδατε τι κανατε?διωξατε την ντανιελα πανω που πηγα να την βοηθησω στα αληθεια.δεν θελετε να βοηθησετε ενα δροσερο αγορι ομοφοβικοι που λεει και ο αβραμουλης...εδω θα ειμαστε ντανιελα μου.και να εισαι περηφανο αγοροκοριτσο.danny the fagot be proud...

εσύ είσαι υπερήφανος που είσαι παλιόπουστας και πελατάκι σε τραβέλια???? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατί εγώ μια χαρά τα πάω με τις πουτάνες γένους θυληκού που γαμάω στα μπουρδέλα, τα μασάζ και τα στούντιο...εγώ βλέπεις δεν προτιμάω τα τραβέλια της Συγγρού που προτιμάς εσύ! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εσύ είσαι υπερήφανος που είσαι παλιόπουστας και πελατάκι σε τραβέλια???? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατί εγώ μια χαρά τα πάω με τις πουτάνες γένους θυληκού που γαμάω στα μπουρδέλα, τα μασάζ και τα στούντιο...εγώ βλέπεις δεν προτιμάω τα τραβέλια της Συγγρού που προτιμάς εσύ! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
εγω εγω εγω...αχ κοριτσι μου εγω σε εχω καταλαβει τυπακο μου...μη παραδεχτεις τιποτα αλαλ αν το δεχτεις μεσα σου ισως αποβαλεις καποια κομπλεξ.αν θελεις σε βοηθαω τωρα.δεν χρειαζεται να βριζεις τις γυναικες συενχεια πουτανε ςκαι τετοια.μεινε οπως εισαι gay and proud και που ξερεις...ισως καποια στιγημ εμ ενα αλλο νικ ισως ποσταρεις εδω χωρις κομπλεξ για την φυση σου δροσερο μου αγορι...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
[size=15pt]ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΠΑΜ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!![/size]

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ωραιες εποχες τυπε
γάμησέ τα! χάρη στον ΠάΠιο κατάφερα να γεμίζω τις ώρες μου σε μια πολύ δύσκολη φάση μου (φθινοπ. 2009)!  :- :- :-
ας είναι καλά το παλικάρι! :o :o :o :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εεε πες ότι ζούλεψες κ άσε τα σάπια!!! :boobies: :2funny:
Μπα! μου θυμίζει δύσκολες εποχές, οπότε το αποφεύγω!  :booty: :booty:
άσε που δεν έχω χρόνο πλέον! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom