Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ναι οκ μας έπεισες... συνέχισε να ποστάρεις στο αγαπημένο σου θρεντ με τα τραβέλια παλιόπουστα!!!εκτέθηκες βρωμιάρα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχα κοριτσι μου εσυ...τσατιστηκες danny the fagot.relax gay boy... ;) ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εκτός από παλιόπουστας και πελάτης σε τραβέλια, έχεις και θράσος μωρή πουτανίτσα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:
ντανιελα χαλαρωσε γαμαω κωλους αλλα οχι τον δικο σου κοριτσι μου...αλλα για να σου δωσω θαρρος να σηκωθεις απο τον υπολογιστη σου και αν βρεις ενα καλο αγορι να στον χωσει θα σου δωσω μια συμβουλη.να χρησιμοποιεις το ονομα που σου ποσταρα και σου ταιριαζει.danny the fagot.ετσι θα σε ελω απο τωρα ντανιελα. ;)

Επισκέπτης
ντανιελα χαλαρωσε γαμαω κωλους αλλα οχι τον δικο σου κοριτσι μου...αλλα για να σου δωσω θαρρος να σηκωθεις απο τον υπολογιστη σου και αν βρεις ενα καλο αγορι να στον χωσει θα σου δωσω μια συμβουλη.να χρησιμοποιεις το ονομα που σου ποσταρα και σου ταιριαζει.danny the fagot.ετσι θα σε ελω απο τωρα ντανιελα. ;)

μπα γαμάς κώλους σε τραβέλια μωρή παλιόπουστα και λες εμένα fagot??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  για πες μας και για τις αλλαξοκωλιές που κάνεις με τα τραβέλια μωρή παλιόπουστα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

kostas_thai EXPOSED!!! πελατάκι σε τραβέλια ο παλιόπουστας!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μονο αν μπει καμμια γυναικα και γραψει καμμια μαλακια ενοχλουνται μερικοι.

:offtopic:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μπα γαμάς κώλους σε τραβέλια μωρή παλιόπουστα και λες εμένα fagot??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  για πες μας και για τις αλλαξοκωλιές που κάνεις με τα τραβέλια μωρή παλιόπουστα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:
α ολο και πιο πολυ ενδιαφερεσαι για παθητικο γαμησι εσυ...ολο και αποκαλυπτεσαι σημερα...σε τρωει η περιεργεια κοριτσι μου??ρε την ντανιελα...danny the fagot you re gay but it's ok...υποψην εγω δεν κανω πλακα.το εννοω οτι σε θεωρω κρυφη αδερφουλα...δεξου το και α ςμην το παραδεχτεις εδω ποτε.συμβουλη χωρις πλακα ντανιελα...

Επισκέπτης
α ολο και πιο πολυ ενδιαφερεσαι για παθητικο γαμησι εσυ...ολο και αποκαλυπτεσαι σημερα...σε τρωει η περιεργεια κοριτσι μου??ρε την ντανιελα...danny the fagot you re gay but it's ok...υποψην εγω δεν κανω πλακα.το εννοω οτι σε θεωρω κρυφη αδερφουλα...δεξου το και α ςμην το παραδεχτεις εδω ποτε.συμβουλη χωρις πλακα ντανιελα...

μωρή ξεφωνημένη αλλαξοκωλιάρα πελατάκι στα τραβέλια τράβα στη Συγγρού να ψωνίσεις κανένα τραβέλι να σου σκίσει τη σούφρα και άσε με εμένα!!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κι εμενα με τρωει το κολαρακι μου.. κακο...?
απο οτι φαινετια δεν εισαι η μονη.σημερα εοχυεμ αποκαλυψεις.η δανιηλ ολοενα και γινετια ντανιελα... :2funny: :2funny:

μωρή ξεφωνημένη αλλαξοκωλιάρα πελατάκι στα τραβέλια τράβα στη Συγγρού να ψωνίσεις κανένα τραβέλι να σου σκίσει τη σούφρα και άσε με εμένα!!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
ηρεμησε κοριτσι μου.ασε με εμενα να γαμαω κωλους και εσυ αποδεξου την φυση σου...μην το παραδεχτεις ποτε.καταλαβαινω... ;) ;)
κλώνε τράβα και εσύ στη Συγγρού να ψωνίσεις κανένα πελατάκι!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
χμμμμμ ολο και ανακαλυπτεσαι danny the fagot...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πως σου στελνω ΠΡΙΒΕ μυνημα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  βλημα...
Τα "πριβε" ειναι στα τσατ.
Εδω εχουμε πμ.
αστονα θελει ριξει λιγοπ σκονη.το καταλαβαινω το δροσερο αγορι...αυτο...κρα κανει αλλα ας οψεται...θα βρει μονη της το δρομο η ντανιελα.

Επισκέπτης
απο οτι φαινετια δεν εισαι η μονη.σημερα εοχυεμ αποκαλυψεις.η δανιηλ ολοενα και γινετια ντανιελα... :2funny: :2funny:
ηρεμησε κοριτσι μου.ασε με εμενα να γαμαω κωλους και εσυ αποδεξου την φυση σου...μην το παραδεχτεις ποτε.καταλαβαινω... ;) ;)χμμμμμ ολο και ανακαλυπτεσαι danny the fagot...

μα αυτό είναι το θέμα σου γαμάνε τον κώλο τα τραβέλια δεν γαμάς μωρή παλιοβρώμα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
ηρεμησε κοριτσι μου.ασε με εμενα να γαμαω κωλους και εσυ αποδεξου την φυση σου...μην το παραδεχτεις ποτε.καταλαβαινω... ;) ;)χμμμμμ ολο και ανακαλυπτεσαι danny the fagot...

αποκαλύπτεσαι μωρή αγράμματη τσουλάρα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σαν ζευγαρακι μαλωνετε. :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μην σταματάτε μόνο το ξεμαλλιάσμα......καύλα είστε. :cum: :lheel: :2funny: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom