Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
καληνύχτα βρώμα!!!! :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γουσταρεις ρβωμολογα ντανιελα.αχουτο...το κοριτσι μου...για αυτο τοσο καιρο βριζεις οτι θηλυκο ποσταρεις.ενταξει εισαι τελικα o danny the fagot.οριστε σε εκανα ηρωα του κομικ χωρις να απολεσεις τοn gay χαρακτηρα σου.biatch... :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
στις χρηματογορές διαπραγματεύοντα χρεόγραφα ( ομόλογα κατά κύριο λόγο) ενώ στις κεφαλαιαγορές αξιόγραφα (μετοχές κατά κύριο λόγο)...αυτή είναι η διαφορά ;)

Ντάξει, δε θα τσακωθούμε βραδιάτικα για αυτό τώρα :grin:

Επισκέπτης
ντανιελα αστο.δεν προκειται να σε πηδηξω.just go away danny fagot. :cheesy:

p.s. psarokostaina isn't cool at all...ντανιελαααααα ελα πηγαινε για υπνο αγαμητο(η μαλλοον γαμημενο :2funny:) παιδι.αντε κοριτσι μου.πηγαινε τωρα.

you are right!!! ΨΩΛΟΚΩΣΤΑΙΝΑ is much better!!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Διώξεις αντιφρονούντων και «παρακράτος»

Υπό τo πρόσχημα επικράτησης των κομμουνιστών (ΕΔΑ) γίνονταν εκτεταμένες διώξεις και εκτοπίσεις αριστερών, ενώ παράλληλα είχαν αυτονομηθεί από τον κυβερνητικό έλεγχο (κατά τον Καραμανλή) υπό τις ευλογίες των ανακτόρων (των βασιλέων Παύλου και Φρειδερίκης) ομάδες του στρατού, της αστυνομίας, της χωροφυλακής (την λεγόμενη "Κυανή Φάλαγγα") και άλλων υπηρεσιών και αναλάμβαναν «αντικομμουνιστική» δράση με δική τους πρωτοβουλία, σχηματίζοντας το λεγόμενο «παρακράτος», το οποίο πιστεύεται ότι ουσιαστικά ελεγχόταν από το παλάτι. Ο Καραμανλής κατηγορήθηκε ότι ανέχθηκε ή και εξέθρεψε αυτό το παρακράτος. Ο ίδιος αρνήθηκε πάντοτε σθεναρά ότι υποστήριζε ή γνώριζε τη λειτουργία αυτών τον ομάδων. Χαρακτηριστική είναι η φράση που φέρεται να είπε μετά τη δολοφονία Λαμπράκη από παρακρατικούς: «Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο».Όταν όμως είπε αυτή τη φράση ήταν ήδη οχτώ χρόνια πρωθυπουργός και πλεόν είχε χάσει την αξιοπιστία του, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό Επιπλέον, ο Καραμανλής συνεχώς αποδυνάμωνε το βασιλικό παρακράτος για να χτίσει δικό του καταπιεστικό μηχανισμό εξωκοινοβουλευτικής εξουσίας με έμπιστούς του όπως ο Αρχηγός ΓΕΣ Καρδαμάκης, ο Σόλων Γκίκας και ο Παντελής Καλαμάκης. H πολιτική του Καραμανλή σε αυτόν τον τομέα στόχευε πάντοτε στη διεύρυνση των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, καθώς και στην εμπέδωση και εμβάθυνση της Δημοκρατίας, ενόψει και της φιλευρωπαϊκής πορείας της χώρας με τη σύνδεσή της με την τότε ΕΟΚ ήδη από το 1961. Γι' αυτό το λόγο [size=30pt]περιόρισε σε 937 τους 4498 καταδίκους κομμουνιστές και σε 6 τους εκτοπισθέντες που παρέλαβε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις[/size]

Ο Καραμανλής, με τη βοήθεια της ΚΥΠ του Νάτσινα, δημιούργησε την περίοδο 1955-1963 ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά αστυνομικό κράτος, με τους έμμισθους πράκτορες των Σωμάτων Ασφαλείας και της ΚΥΠ να ξεπερνούν τους 60,000. Αυτός ο αριθμός πρακτόρων ήταν αναλογικά ο μεγαλύτερος ανάμεσα στις Δυτικές χώρες, ενώ ξεπερνούσε και σχεδόν όλες τις κομμουνιστικές, ακόμη και την περίφημη Στάζι της Ανατολικής Γερμανίας: συγκεκριμένα, το 1962 οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας διέθεταν 60,000 πληροφοριοδότες σε πληθυσμό 8,3 εκατομμυρίων ανθρώπων, και οι Ανατολικογερμανικές 100,000 σε πληθυσμό 17 εκατομμυρίων.

Δεν τα λέω εγώ,το wiki.

Τώρα αν αυτό είναι δημοκρατία.....
ΠΑ-ΡΑ-ΜΥ-ΘΙ-Α.
Και χωρις δράκο κιολας.
Ακου εκει 60.000 πληροφοριοδοτες το 1962.
Ο Ψαρρας τα γραφει αυτα?

Επισκέπτης
γουσταρεις ρβωμολογα ντανιελα.αχουτο...το κοριτσι μου...για αυτο τοσο καιρο βριζεις οτι θηλυκο ποσταρεις.ενταξει εισαι τελικα o danny the fagot.οριστε σε εκανα ηρωα του κομικ χωρις να απολεσεις τοn gay χαρακτηρα σου.biatch... :2funny: :2funny:

σε είχα βρίσει κατά το παρελθόν μωρή πουτανίτσα και βγήκες σήμερα να μου την πείς???? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
στις χρηματογορές διαπραγματεύοντα χρεόγραφα ( ομόλογα κατά κύριο λόγο) ενώ στις κεφαλαιαγορές αξιόγραφα (μετοχές κατά κύριο λόγο)...αυτή είναι η διαφορά ;)
κοιτα ρε ενα μυαλο...τι διαννοια ειναι τελικα o danny the fagot...αν μπορεις τωρα φιντελ απαντα του. ;)

you are right!!! ΨΩΛΟΚΩΣΤΑΙΝΑ is much better!!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
of course cause yoy know it better... ;) ;)
Ντάξει, δε θα τσακωθούμε βραδιάτικα για αυτό τώρα :grin:
ειπα και εγω μηπως το συνεχιζες.θα ξεπερνουσες τα ορια σου... :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σε είχα βρίσει κατά το παρελθόν μωρή πουτανίτσα και βγήκες σήμερα να μου την πείς???? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εδω δεν ξερω αν πρεπει να σε ρωτησω ποτε η οχι?ειναι σαν σε ρωταει κατι ενας ψυχακιας για σενα και δεν ξερεις αν πρεπει να ασχοληθεις...what ever danny the fagot... :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΠΑ-ΡΑ-ΜΥ-ΘΙ-Α.
Και χωρις δράκο κιολας.
Ακου εκει 60.000 πληροφοριοδοτες το 1962.
Ο Ψαρρας τα γραφει αυτα?
Εκτός από το αντιεπιχείρημα: ''ο Ψαρράς τα γράφει αυτά'' υπάρχει κάποιο άλλο πιο σοβαρό;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εκτός από το αντιεπιχείρημα: ''ο Ψαρράς τα γράφει αυτά'' υπάρχει κάποιο άλλο πιο σοβαρό;
Α ετσι θα το παμε?
Ωραια.
Κι εγω τοτε θα αναπαραγω το επιχειρημα των Συνταγματαρχων.
Εκαναν το πραξικοπημα, επειδη 50.000 κομμουνιστες ηταν ενοπλοι και ετοιμοι για κινημα το 1967.

Επισκέπτης
εδω δεν ξερω αν πρεπει να σε ρωτησω ποτε η οχι?ειναι σαν σε ρωταει κατι ενας ψυχακιας για σενα και δεν ξερεις αν πρεπει να ασχοληθεις...what ever danny the fagot... :2funny: :2funny:

τράβα βρες τη φίλη σου την trans nina και άσε με τώρα πάκη!!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Α ετσι θα το παμε?
Ωραια.
Κι εγω τοτε θα αναπαραγω το επιχειρημα των Συνταγματαρχων.
Εκαναν το πραξικοπημα, επειδη 50.000 κομμουνιστες ηταν ενοπλοι και ετοιμοι για κινημα το 1967.
Να το δεχτώ ευχαρίστως,πηγούλα;;; :grin:

''Έργα κ ημέρες της εθνοσωτήριου'';;; :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να το δεχτώ ευχαρίστως,πηγούλα;;; :grin: :2funny:
Α, δηλαδη αν σου ποσταρω καμια πηγη του στυλ θα εισαι καλυμμενος?
Εννοω οτι απο ταγμενες γραφιδες δεν βγαινει ακρη.
Αυτα τα 60.000 πληροφοριοδοτες, μου θυμιζουν τα 2.500.000 μεταναστων, ή τα 1.000.000 δημοσίων υπαλληλων.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Α, δηλαδη αν σου ποσταρω καμια πηγη του στυλ θα εισαι καλυμμενος?
Εννοω οτι απο ταγμενες γραφιδες δεν βγαινει ακρη.
Αυτα τα 60.000 πληροφοριοδοτες, μου θυμιζουν τα 2.500.000 μεταναστων, ή τα 1.000.000 δημοσίων υπαλληλων.
Προφανώς κ όχι,θέλω κάποια αντικειμενική πηγή προφανώς.

Οκ χέσε τα νούμερα,μια ουσία υπάρχει ή όχι;;;

Άντε να κατεβάσω τα νούμερα όσο γουστάρεις αν νιώθεις καλύτερα,τα μηδενίζεις;;
Προφανώς όχι.

Μην κάνεις σαν τους κνίτες που όταν τους λες για τα 20εκ. του Στάλιν κ τις διώξεις αρχίζουν κ ψάχνουν από που να αφαιρέσουν κ δεν μπορούν να μηδενίσουν το νούμερο. :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
112 ποσταρίσματα στους τραβεστί-τρανσεξουαλ συγχαρητήρια παλιόπουστα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:
α κοιτα να δεις η ντανιελα...danny the fagot μαλλον εσυ εισαι ο κρυφοπουστας που ψαχνεις επιβητορα...για αυτο οελς τις γκομενες τις βριζεις.το οτι δεν γαμας ειναι σιγουρο.αλλα μαλλον εισαι λουγκρα και δεν κανω πλακα...το εννοω οτι εισαι στα αληθεια πισωγλεντης τυπε...αντε keep it high danny the fagot. ;)

Επισκέπτης
α κοιτα να δεις η ντανιελα...danny the fagot μαλλον εσυ εισαι ο κρυφοπουστας που ψαχνεις επιβητορα...για αυτο οελς τις γκομενες τις βριζεις.το οτι δεν γαμας ειναι σιγουρο.αλλα μαλλον εισαι λουγκρα και δεν κανω πλακα...το εννοω οτι εισαι στα αληθεια πισωγλεντης τυπε...αντε keep it high danny the fagot. ;)

ναι οκ μας έπεισες... συνέχισε να ποστάρεις στο αγαπημένο σου θρεντ με τα τραβέλια παλιόπουστα!!!εκτέθηκες βρωμιάρα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom