Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αποκαλύπτεσαι μωρή αγράμματη τσουλάρα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχ ξυπνοπουλι μου εσυ...παντα το νοημα κοιτας...οκ αποκαλυπτεσαι...ντανιελα μου εσυ...
σαν ζευγαρακι μαλωνετε. :2funny:
μαλλον εχεις μπερδεψει το γεγονος οτι γαμαω κωλους δεν σημαινει οτι γαμαω οποι κωλο βρεθει.η ντνιαελα θα βρει μονη της την φυσυ της.απλως εγω σημερα την βοηθω με ευγενικο τροπο...μεχρι να ηρεμησει και να ανακαλυψει(οχι αποκαλυψει) την ομοφυλοφιλια του.γιατι δεν κανω πλακα.πιστευω οτι ειναι gay  η ντανιελα...
Μην σταματάτε μόνο το ξεμαλλιάσμα......καύλα είστε. :cum: :lheel: :2funny: :rockon:
τωρα γιατι αρχιζω και εχω τυψεις για την ντανιελα... :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τι να κάνω ρε παπαζόλη μου τρίβεται η πουτάνα να την ξεκωλιάσω...σήμερα δεν βγήκε τσάρκα για τραβέλια η καημένη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τζουτοζυκο μου εσυ...θα βρεις την φυση σου.ειπαμε εισαι ο danny the fagot τωρα...βλακας για το δαφνι σιγουρα και οπως φαινεται και gay...και τα εννοω χωρις πλακα και τα δυο...

Επισκέπτης
αχ ξυπνοπουλι μου εσυ...παντα το νοημα κοιτας...οκ αποκαλυπτεσαι...ντανιελα μου εσυ...μαλλον εχεις μπερδεψει το γεγονος οτι γαμαω κωλους δεν σημαινει οτι γαμαω οποι κωλο βρεθει.η ντνιαελα θα βρει μονη της την φυσυ της.απλως εγω σημερα την βοηθω με ευγενικο τροπο...μεχρι να ηρεμησει και να ανακαλυψει(οχι αποκαλυψει) την ομοφυλοφιλια του.γιατι δεν κανω πλακα.πιστευω οτι ειναι gay  η ντανιελα...τωρα γιατι αρχιζω και εχω τυψεις για την ντανιελα... :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγώ είμαι gay???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και τα 112 ποστ σου στο θρεντ τραβεστι-τρανσεξουαλ τι υποδηλώνουν για εσένα μωρή παλιόπουστα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγώ είμαι gay???? :2funny: :2funny: :2funny:

και τα 112 ποστ σου στο θρεντ τραβεστι-τρανσεξουαλ τι υποδηλώνουν για εσένα μωρή παλιόπουστα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οτι αμα λαχει γαμαω κωλους και εσενα που σε τρωει η περιεργεια και κοιτας το προφιλ μου εκτος απο το γεγονος οτι εισαι ενα περιθωριακο εκτρωμα που δεν γαμαει ουτε με ολα τα μαγια της αφρικης εισαι και αδερφουλα κρυφη.και αντε και ειμαι υπερβολικος που σε βριζω.για το γεγονος οτι εισαι κρυφος gay δεν κανω πλακα ουτε υπερβαλω.το εννοω τυπακο μου...

Επισκέπτης
αχ ξυπνοπουλι μου εσυ...παντα το νοημα κοιτας...οκ αποκαλυπτεσαι...ντανιελα μου εσυ...μαλλον εχεις μπερδεψει το γεγονος οτι γαμαω κωλους δεν σημαινει οτι γαμαω οποι κωλο βρεθει.η ντνιαελα θα βρει μονη της την φυσυ της.απλως εγω σημερα την βοηθω με ευγενικο τροπο...μεχρι να ηρεμησει και να ανακαλυψει(οχι αποκαλυψει) την ομοφυλοφιλια του.γιατι δεν κανω πλακα.πιστευω οτι ειναι gay  η ντανιελα...τωρα γιατι αρχιζω και εχω τυψεις για την ντανιελα... :2funny: :2funny:

εκτός από έξυπνο πελατάκι στα τραβελια είσαι και ορθογράφος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εκτός από έξυπνο πελατάκι στα τραβελια είσαι και ορθογράφος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κοριτσι μου εσυ...τζουτζουκο μου...εισαι λιγο χαζουλης(η μαλλον πολυ) αλλα δεν κρυβεσαι...ολο και στο πουστλε το πας.ολο εκει το πας δροσερο μου αγορι και δεν πεφτω εξω μου φαινεται αυτην την φορα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγώ είμαι gay???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κοίτα αυτό ίσως είναι μια ένδειξη ωστόσο δεν αποτελεί απόδειξη κ γω τα λέω με το κουκλί τον Λίλα καμιά φορά... :boobies: πρέπει να χω καμιά 60-70 ποστ κ γω στην κατηγορία.

Αλλά έχω κ επισκέψεις σε μασάζ κ στούντιο.... :sunglasses:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μα επιτέλους που είναι ο νόμος...έχει πέσει ανελέητο σπαμ σε ένα τόσο βαρύνουσας σημασίας θρεντ....

Επισκέπτης
οτι αμα λαχει γαμαω κωλους και εσενα που σε τρωει η περιεργεια και κοιτας το προφιλ μου εκτος απο το γεγονος οτι εισαι ενα περιθωριακο εκτρωμα που δεν γαμαει ουτε με ολα τα μαγια της αφρικης εισαι και αδερφουλα κρυφη.και αντε και ειμαι υπερβολικος που σε βριζω.για το γεγονος οτι εισαι κρυφος gay δεν κανω πλακα ουτε υπερβαλω.το εννοω τυπακο μου...

αυτό είναι το πρόβλημά σου ρε παλιόπουστα, ότι γαμάς ανδρικούς κώλους και όχι γυναικείους και σου αρέσει να τον τρως και όλας και είσαι και τόσο κομπλεξική που επειδή εκτέθηκες όπως όλοι οι πούστηδες θέλουν να βγάλουν και τους υπόλοιπους πούστηδες..λοιπόν παλιόπουστα μην εξ ιδιών κρίνεις τ'αλλότρια...για αυτό σάλτα και γαμήσου!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Κοίτα αυτό ίσως είναι μια ένδειξη ωστόσο δεν αποτελεί απόδειξη κ γω τα λέω με το κουκλί τον Λίλα καμιά φορά... :boobies: πρέπει να χω καμιά 60-70 ποστ κ γω στην κατηγορία.

εεε τότε μπες στο κόπο να διαβάσεις τα ποστ της Κωστούλας στα εν λόγω θρεντ για να δεις για τι παλιόπουστα πρόκειται :sunglasses:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

αστηνα υσηχη την ντανιελα παπαζολη.σημερα το κοριτσι αυτο ειναι δικο μου εστω πλατωνικα...
Μα επιτέλους που είναι ο νόμος...έχει πέσει ανελέητο σπαμ σε ένα τόσο βαρύνουσας σημασίας θρεντ....
σκασε ρε παπαζολη.ασε την ντανιελα να το βγαλει απο μεσα της.σηεμρα ειναι η ευκαιρια...
αυτό είναι το πρόβλημά σου ρε παλιόπουστα, ότι γαμάς ανδρικούς κώλους και όχι γυναικείους και σου αρέσει να τον τρως και όλας και είσαι και τόσο κομπλεξική που επειδή εκτέθηκες όπως όλοι οι πούστηδες θέλουν να βγάλουν και τους υπόλοιπους πούστηδες..λοιπόν παλιόπουστα μην εξ ιδιών κρίνεις τ'αλλότρια...για αυτό σάλτα και γαμήσου!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
αχουτο...αρχιζει και ιδρωνει το καημενο...α σε αφησω ησυχη ντανιελα μου να τα βρεις με τον εαυτο σου??εσυ μου κωλοτριφτηκες τι να κανω και εγω??αφου σουα ρεσει η φραουλα και η ξιφασκια...παντως αν θελεις σε αφηνω υσηχη να μη  σε πιεσω αλλο...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εεε τότε μπες στο κόπο να διαβάσεις τα ποστ της Κωστούλας στα εν λόγω θρεντ για να δεις για τι παλιόπουστα πρόκειται :sunglasses:
Είσαι μεγάλη κατινάρα ρε,τύφλα να χουν οι ελλεεινίδες!!!! :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
χαχαχα α εσυ κανεις πραξη τις σκεψεις μου...αντε ποσταρε κανενα ποστ μου...αφου θελεις να με μαθεις κοριτσι μου...ελα δροσερο αγορι...παρε κουραγιο και απελευθερωσου ντανιελα μου...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Είσαι μεγάλη κατινάρα ρε,τύφλα να χουν οι ελλεεινίδες!!!! :2funny: :2funny:
παπαζολη ασε την κατινα την ντανιελα ησυχη.σημερα εικαστε εδω για το βοηθησουμε το δροσερο αυτο αγορι...κανε στην μπαντα...

Επισκέπτης
χαχαχα α εσυ κανεις πραξη τις σκεψεις μου...αντε ποσταρε κανενα ποστ μου...αφου θελεις να με μαθεις κοριτσι μου...ελα δροσερο αγορι...παρε κουραγιο και απελευθερωσου ντανιελα μου...

τι να ποστάρω μωρή παλιόπουστα, αφού όποιος θέλει μπαίνει στο προφιλ σου και μπορεί να διαβάσει τα ποστ σου!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τι να ποστάρω μωρή παλιόπουστα, αφού όποιος θέλει μπαίνει στο προφιλ σου και μπορεί να διαβάσει τα ποστ σου!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
[/quoteα τωρα κανεις μισες δουλειες...ειπαμε οχι συκοφαντιες μονο αληθειες...εγω να σ εβοηθησω θελω αγοροκοριτσο...μη παραδεχτεις εννοειται τιποτα.αλλα αποδεξου μονος σου τη φυση σου και σταματα να βριζεις οτι θυληκο υπαρχει και οτι αρσενικο επισης γιατι εχεις ενα συμπλεγμα κοριτσι μου...αντε ξεστραβωθηκες να βρεις κανενα ποστ μου να το συζητησουμε κοριτσι μου η ακομα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom