Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
κάνεις λάθος εγώ παρέθεσα και πηγή αν και οικονομολόγος, ο λάκης όχι...ξαναπαραθέτω το λινκ λοιπόν και ένα απόσπασμα :cool2:

Σε μια υποθετική έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και επιστροφής της στη δραχμή, το νέο νόμισμα θα πρέπει να υποτιμηθεί δραστικά σε ποσοστό 120% προς το ευρώ, ώστε να συμβάλει στη μείωση των ελλειμμάτων της χώρας. Οι εκτιμήσεις ανήκουν στο ερευνητικό ίδρυμα Roubini Global Economics. Ειδικότερα, η Ελλάδα έχει μια απόκλιση από το ανά μονάδα εργατικό κόστος σε ποσοστό 38% συγκριτικά με την Ευρωζώνη και κατά 62% από το αντίστοιχο της Γερμανίας. “Η ανάλυσή μας υποδηλώνει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να περιορίσει το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών με μια κατά προσέγγιση υποτίμηση σε ποσοστό 50%, υπόΣ τον όρο πως όλες οι υπόλοιπες παράμετροι διατηρούνται αμετάβλητες”, επισημαίνει ο διευθυντής συναλλαγματικής στρατηγικής του ιδρύματος, Mάικλ Χαρτ.

Εντούτοις, οι αγορές εξαιτίας της κρίσης πλέον δείχνουν πολύ λιγότερη επιείκεια, οπότε και το 50% δεν θεωρείται πιθανό.

Με μια πραγματική ισοτιμία δραχμής-ευρώ 120% ασθενέστερη από την ισχύουσα, το ευρώ θα ενδυναμωθεί 2,2 φορές συγκριτικά με την αρχική ισοτιμία ευρώ/δραχμής (περίπου 750 δραχμές προς 1 ευρώ). Αυτό το ποσοστό δεν θεωρείται ούτε παράλογο ούτε υπερβολικό, εφόσον θα αντιμετωπίσει άμεσα τα βάρη της χώρας. Επίσης, μπορεί να θεωρηθεί απλώς σημείο εκκίνησης, εάν μία επιτάχυνση του πληθωρισμού εξαλείψει τα αρχικά οφέλη.

καλα συνεχιστε τις ανουσιες αντιπαραθεσεις εσεις...μα δεν μας νοιαζει αυτο ρε τυποι.τι 1000 τι 1500?ειπαμε πι ειναι το θεμα.αντε κοριτσια μιμη ριξτε τον.δεν υπαρχει αλλη λυση.ισως και αυτο να θελει.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν αντι για ΔΡΑΧΜΗ, βαλουμε στις ερωτησεις σου την λεξη ΕΥΡΩ, τι συμπερασμα βγαινει?

Το ιδιο αλλα μονο που δεν κανεις κουμαντο εσυ στο ΕΥΡΩ ...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  :uglystupid:

Υ.Γ. Βεβαιως με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αυτο δεν ειναι θετικο... καλυτερα στο ΕΥΡΩ  :uglystupid:

ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλαζει  ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι η μπαλα στην εξεδρα.
Ποιο κομμα ειναι υπερ της δραχμης?
Δεν ειναι δυνατον το 100% του πολιτικού κοσμου να ειναι υπερ του ευρω και εσυ να μιλας για δραχμη.

Εσύ δηλαδή είσαι υπέρ του ευρώ επειδή το λένε τα κόμματα. Δηλαδή ότι έλεγαν ως τώρα τα κόμματα ήταν σωστό και συνεχίζεις να τα υποστηρίζεις τυφλά. Το ότι στο τέλος βέβαια τα ίδια αυτά τα κόμματα θα βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ πάλι δε μπορείς να το καταλάβεις. Δηλαδή θες να μου πεις πως οι απατεώνες πολιτικάντηδες που έφεραν τη χώρα ως εδώ ότι λένε είναι καλό και άγιο. ΕΣΥ έχεις να μου παραθέσεις ένα επιχείρημα υπερ?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κάνεις λάθος εγώ παρέθεσα και πηγή αν και οικονομολόγος, ο λάκης όχι...ξαναπαραθέτω το λινκ λοιπόν και ένα απόσπασμα :cool2:

Σε μια υποθετική έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και επιστροφής της στη δραχμή, το νέο νόμισμα θα πρέπει να υποτιμηθεί δραστικά σε ποσοστό 120% προς το ευρώ, ώστε να συμβάλει στη μείωση των ελλειμμάτων της χώρας. Οι εκτιμήσεις ανήκουν στο ερευνητικό ίδρυμα Roubini Global Economics. Ειδικότερα, η Ελλάδα έχει μια απόκλιση από το ανά μονάδα εργατικό κόστος σε ποσοστό 38% συγκριτικά με την Ευρωζώνη και κατά 62% από το αντίστοιχο της Γερμανίας. “Η ανάλυσή μας υποδηλώνει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να περιορίσει το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών με μια κατά προσέγγιση υποτίμηση σε ποσοστό 50%, υπόΣ τον όρο πως όλες οι υπόλοιπες παράμετροι διατηρούνται αμετάβλητες”, επισημαίνει ο διευθυντής συναλλαγματικής στρατηγικής του ιδρύματος, Mάικλ Χαρτ.

Εντούτοις, οι αγορές εξαιτίας της κρίσης πλέον δείχνουν πολύ λιγότερη επιείκεια, οπότε και το 50% δεν θεωρείται πιθανό.

Με μια πραγματική ισοτιμία δραχμής-ευρώ 120% ασθενέστερη από την ισχύουσα, το ευρώ θα ενδυναμωθεί 2,2 φορές συγκριτικά με την αρχική ισοτιμία ευρώ/δραχμής (περίπου 750 δραχμές προς 1 ευρώ). Αυτό το ποσοστό δεν θεωρείται ούτε παράλογο ούτε υπερβολικό, εφόσον θα αντιμετωπίσει άμεσα τα βάρη της χώρας. Επίσης, μπορεί να θεωρηθεί απλώς σημείο εκκίνησης, εάν μία επιτάχυνση του πληθωρισμού εξαλείψει τα αρχικά οφέλη.

Μιας κ σας βρήκα να εκμεταλλευτώ λίγο ακόμα τις γνώσεις σας χωρίς να θεωρηθεί ότι κάνω κατάχρηση...

Σε πόσο χρονικό διάστημα θα ξανα πέσει ο μισθός στους Δ.Υ. μετά την πτώχευση,σε πόσο διάστημε περίπου θα ξανα βγούμε στις αγορές;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τα 'χω γράψει 100 φορές κι εγώ κι άλλοι. απλά εσύ έχεις φορέσει τις παρωπίδες σου

Ταυτολογείτε . Λέτε πως δε θα μπορεί  η χώρα να κάνει εισαγωγές και θα υποτιμηθεί η δραχμή! Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ Η ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
καπα καπα ε το κομμα σου λαε χαχαχαχαχα
Αποκλείει το ΚΚΕ έξοδο από το ευρώ
31-05-11

Δεν «βλέπει» επιστροφή στη δραχμή η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία επανέλαβε χθες ότι το κόμμα της τάσσεται υπέρ της αποδέσμευσης από την Ε. Ε., στις παρούσες συνθήκες όμως η έξοδος από το ευρώ θα ήταν καταστροφική. Μιλώντας χθες στον ΑΝΤ1, η γ. γ. του ΚΚΕ εκτίμησε ότι ούτε η Ελλάδα πρόκειται να βγει εθελοντικά από την Eυρωζώνη ούτε οι άλλοι να την διώξουν και απέδωσε τη σχετική προειδοποίηση της Ελληνίδας επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη, σε μια προσπάθεια εκβιασμού του ελληνικού λαού ώστε να αποδεχθεί ακόμα σκληρότερα μέτρα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
καπα καπα ε το κομμα σου λαε χαχαχαχαχα
Κωστάκη παπαριές γράφεις,ακόμα κ το κάπα κάπα ε το κόμμα σου λαέ λέει:πρώτα λαϊκή επανάσταση κ μετά δραχμή στην λαϊκή δημοκρατία όπου θα κάνουν κουμάντο οι εργαζόμενοι κ όχι τα αφεντικά.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μιας κ σας βρήκα να εκμεταλλευτώ λίγο ακόμα τις γνώσεις σας χωρίς να θεωρηθεί ότι κάνω κατάχρηση...

Σε πόσο χρονικό διάστημα θα ξανα πέσει ο μισθός στους Δ.Υ. μετά την πτώχευση,σε πόσο διάστημε περίπου θα ξανα βγούμε στις αγορές;;;
παπαζολη σημερα γραφεις σωστα.με εξεπληξες οντως.απλως προσευχησου να τον ριξουν αυριο αυτον και την παρεα του απο τα τσουτσεκια οτυς κηπουρους του που τα γαμησαν ολα.οι μερκελ-σαρκοζι καλα του κανανε στις καννες.νομιοζυν οτι μια πτωχευση με δραχμη ειναι ο νεο ξεκινημα.ειναι αλλα σε ενα μαυρο μελλον δεκαετιων...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ταυτολογείτε . Λέτε πως δε θα μπορεί  η χώρα να κάνει εισαγωγές και θα υποτιμηθεί η δραχμή! Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ Η ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ!
Μπαγκλαντες.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Αναρωτιεμαι γιατι σου ΑΠΑΝΤΑΩ ακομη  :headbang:

Να στο πω και αλλως "εξυπνε"  ;)

η ΔΡΑΧΜΗ φταιει που εισαι ΒΛΑΚΑΣ;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει για την  κακοδιαχειριση ;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει για τίς μίζες;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει που δεν παταχθικε η φοροδιαφυγή;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει που εσυ την υποτιμουσες;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει που τα εκλεισες ολα απο τη ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και μετα;;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει που αφου τα εκλεισες ΟΛΑ τους εβαλες ολους στο ΔΗΜΟΣΙΟ;;

ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;
πόσο γκασμάς είσαι??
μήπως η δραχμή φταιει που τα επιτόκια ηταν 20 τοις εκατο?? και για να πάρεις δάνειο έπρεπε να στησεις κόλο??
μήπως η δραχμη εφταιγε που για να πάρεις αυτοκινητο κλπ έπρεπε να δουλευεις 30 χρόνια??
μήπως η δραχμή εφταιγε που ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 15 ΜΕ 20  ΚΑΙ ΒΆΛΕ ΤΟΙς ΕΚΑΤΌ ΤΌΚΟ ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΜΉΣΕΩΝ?????
μήπως η δραχμή εφταιγε που για να κανεις ενα ταξιδι στο εξωτερικο επρεπε να δουλεύεις 10 χρόνια...

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ
αλλά είσαι τοσο ΤΟΣΟ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
.

εντελώς γκασμάς είσαι....

Επισκέπτης

Εγώ είπα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.

Ωστόσο είχα διαβάσει σε έμπιστη πηγή για τα δικά μου κριτήρια
(δεν θυμάμαι ποιά , πιθανόν ξένη)
ότι πιθανή ισοτιμία σε έξοδο της ελλάδας από το €
και επιστροφή στη δραχμή θα ήταν 1€=12500δρχ

Αν με πιστεύεις εσύ ή όχι ;;;;
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ...

Από την άλλη ένα blog ΕΛΛΗΝΙΚΟ
με τίτλο postnews
όπου γράφει η ...

"Η Κατερίνα Καπερναράκου είναι δημοσιογράφος, παρακολουθεί το διεθνές οικονομικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα “Καθημερινή”. Διατηρεί εβδομαδαιαία σαββατιάτικη στήλη με τα πρόσωπα της εβδομάδας. Εχει εργαστεί ως παραγωγός και δημοσιογράφος σε ιδιωτικούς και κρατικούς Ρ/Σ και την Ελληνική Υπηρεσία του BBC. Συνεργάζεται με οικονομικά έντυπα και περιοδικά ποικίλης ύλης. Διετέλεσε πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Δ. Αμνηστίας."

το έχω επίσης γραμμένο στα αρχίδια μου
και το θεωρώ ξεφτυλισμένο
όπως και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΚΟ
και τη ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ...
και φυσικα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΙΚΗ
ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΓΑΤΕΣ ΕΠΑΝΩ

συγνώμη τώρα πρέπει να ξύσω τα αρχίδια μου ...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ΑΚΡΙΒΩ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Πολλά δημόσια έργα στην αρχή, και δάνεια, ισχυρή δραχμή με κάλυμα το χρυσό . Διεθνής κρίση και στένεμα διεθνώς των κεφαλαίων. Προβλήματα χρηματοδότησης. ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ. Αλλά με κόστος στην οικονομία. Εμφανής πτώση και κόπωση της οικονομιας και ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ. Τώρα έχουμε διαρροή χρήματος από τη χώρα! Αυτό συνεπάγεται η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ! Και λένε μερικοό τρόμπες ότι ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ! ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Και ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ? ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΕΙΤΕ! Η ΒΡΕΙΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Δηλαδή θέλεις να μας πείσεις ότι η Αγγλία μπήκε σε φάση οικονομικής ανόδου όταν δεν μπόρεσε να στηρίξει την στερλίνα;

Ή η Ταϋλάνδη το Μπαχτ;

Μήπως η Κορέα άρχισε να αναπτύσσεται όταν κατρακύλησε το Γουόν;

Τι ανοησίες ξεφουρνίζεις;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αποκλείει το ΚΚΕ έξοδο από το ευρώ
31-05-11

Δεν «βλέπει» επιστροφή στη δραχμή η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία επανέλαβε χθες ότι το κόμμα της τάσσεται υπέρ της αποδέσμευσης από την Ε. Ε., στις παρούσες συνθήκες όμως η έξοδος από το ευρώ θα ήταν καταστροφική. Μιλώντας χθες στον ΑΝΤ1, η γ. γ. του ΚΚΕ εκτίμησε ότι ούτε η Ελλάδα πρόκειται να βγει εθελοντικά από την Eυρωζώνη ούτε οι άλλοι να την διώξουν και απέδωσε τη σχετική προειδοποίηση της Ελληνίδας επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη, σε μια προσπάθεια εκβιασμού του ελληνικού λαού ώστε να αποδεχθεί ακόμα σκληρότερα μέτρα.

Άρε κυρ Κούγια με πρόλαβες!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κωστάκη παπαριές γράφεις,ακόμα κ το κάπα κάπα ε το κόμμα σου λαέ λέει:πρώτα λαϊκή επανάσταση κ μετά δραχμή στην λαϊκή δημοκρατία όπου θα κάνουν κουμάντο οι εργαζόμενοι κ όχι τα αφεντικά.
καλα ρε μαλακα πριν σου απεδωσα να ευσημα και μολις ανεφερα το κκε με βριζεις?χαχαχα καλα παπαζολης εισαι ουτως η αλλως.ευτυχως δεν θα εχουμε την χουντα του κκε ποτε.ετσι ευχομαι δηλαδη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εσύ δηλαδή είσαι υπέρ του ευρώ επειδή το λένε τα κόμματα. Δηλαδή ότι έλεγαν ως τώρα τα κόμματα ήταν σωστό και συνεχίζεις να τα υποστηρίζεις τυφλά. Το ότι στο τέλος βέβαια τα ίδια αυτά τα κόμματα θα βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ πάλι δε μπορείς να το καταλάβεις. Δηλαδή θες να μου πεις πως οι απατεώνες πολιτικάντηδες που έφεραν τη χώρα ως εδώ ότι λένε είναι καλό και άγιο. ΕΣΥ έχεις να μου παραθέσεις ένα επιχείρημα υπερ?
Ενα κομμα υπερ της δραχμης παρακαλω.
Αν δεν υπαρχει, τοτε οσοι λετε υπερ της δραχμης ειστε απλα γραφικοι.
Απλα και μονο επειδη νομιζετε οτι κατεχετε την υπερτατη αληθεια, που κανενας αλλος δεν διακρινει.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πόσο γκασμάς είσαι??
μήπως η δραχμή φταιει που τα επιτόκια ηταν 20 τοις εκατο?? και για να πάρεις δάνειο έπρεπε να στησεις κόλο??
μήπως η δραχμη εφταιγε που για να πάρεις αυτοκινητο κλπ έπρεπε να δουλευεις 30 χρόνια??
μήπως η δραχμή εφταιγε που ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 15 ΜΕ 20  ΚΑΙ ΒΆΛΕ ΤΟΙς ΕΚΑΤΌ ΤΌΚΟ ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΜΉΣΕΩΝ?????
μήπως η δραχμή εφταιγε που για να κανεις ενα ταξιδι στο εξωτερικο επρεπε να δουλεύεις 10 χρόνια...

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ
αλλά είσαι τοσο ΤΟΣΟ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
.

εντελώς γκασμάς είσαι....
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
μα τι λές??
αναπτυξη δέν γίνετε μόνο με υποτίμηση
αναπτυξη γίνετε με δανεισμό με χαμηλά επιτόκιο.
πως θα δανειστούμε με επιτοκιο 5 τοις εκατο με πληθωρισμό 20 τοις εκατό???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom