Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Επισκέπτης
Μιας κ σας βρήκα να εκμεταλλευτώ λίγο ακόμα τις γνώσεις σας χωρίς να θεωρηθεί ότι κάνω κατάχρηση...

Σε πόσο χρονικό διάστημα θα ξανα πέσει ο μισθός στους Δ.Υ. μετά την πτώχευση,σε πόσο διάστημε περίπου θα ξανα βγούμε στις αγορές;;;

είναι προφανές ότι οι μισθοί αν επιστρέψουμε στη δραχμή δεν θα μειωθούν περισσότερο...και στις αγορές θα γυρίσουμε σχετικά σύντομα...η επιχειρηματολογία του Φιντελ είναι αρκετά συνεκτική και σωστή...πάντως αν θες τη γνώμη μου ειλικρινά δεν γνωρίζω αν μας συμφέρει η επιστροφή στη δραχμή ή η παραμονή στο ευρώ...και οι δύο λύσεις έχουν τα συν και τα πλην τους ;)

η Μέρκελ και ο Γιωργάκης μου δίνουν ένα μήνα για να αποφασίσω το λιγότερο κακό :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δηλαδή θέλεις να μας πείσεις ότι η Αγγλία μπήκε σε φάση οικονομικής ανόδου όταν δεν μπόρεσε να στηρίξει την στερλίνα;

Ή η Ταϋλάνδη το Μπαχτ;

Μήπως η Κορέα άρχισε να αναπτύσσεται όταν κατρακύλησε το Γουόν;

Τι ανοησίες ξεφουρνίζεις;

Φάουλ και γράφρε προσεκτικοτερα. Εδώ μιλάμε για εθελοντική προσχώρηση σε φτηνότερο νόμισμα που να έχει γίνει με την ίδια την πρωτοβουλία της χώρας. Και όχι για πτώση του νομίσματος όταν η ίδια η χώρα δε το επιδιώκει. Να μιλάμε για ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Το πρόβλημα στη χώρα είναι πρόβλημα ότι διαρρέει το χρήμα έξω. Το κόστος της διατήρησης σε ευρώ είναι πολυ σκληρό. Βάλτε τα κάτω και δείτε τα. Άν έχει κανα νόημα η οικονομική αιμορραγία της χώρας ώστε να διατηρηθεί το ευρώ τότε μάλιστα ας συνεχιστεί. Η κατάληξη ποια θα είναι ωστόσο?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
καλα ρε μαλακα πριν σου απεδωσα να ευσημα και μολις ανεφερα το κκε με βριζεις?χαχαχα καλα παπαζολης εισαι ουτως η αλλως.ευτυχως δεν θα εχουμε την χουντα του κκε ποτε.ετσι ευχομαι δηλαδη.
Μία διόρθωση έκανα,μην το παίρνεις τόσο προσωπικά. :grin:

Ούτε ΚΑΝ το κόμμα του λαού δεν λέει για δραχμή,άρα;;;

Κανείς της εξουσίας δεν τολμά να μιλήσει για δραχμή ως σωτηρία γιατί δεν είναι.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κωστάκη παπαριές γράφεις,ακόμα κ το κάπα κάπα ε το κόμμα σου λαέ λέει:πρώτα λαϊκή επανάσταση κ μετά δραχμή στην λαϊκή δημοκρατία όπου θα κάνουν κουμάντο οι εργαζόμενοι κ όχι τα αφεντικά.
τωρα που το ξαναδιαβασα ωφειθλω να ομολογησω οτι εγραψες αλλη μια ιστορικη ατακα στο μπου.κομ με την συνεισφορα των κουκουεδων χαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Για το ΚΚΕ
δεν έχει σημασία το νόμισμα ...

αφού το 1 κιλό κρέας το χρόνο
θα το δίνει με ... κουπόνια ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μα τι λές??
αναπτυξη δέν γίνετε μόνο με υποτίμηση
αναπτυξη γίνετε με δανεισμό με χαμηλά επιτόκιο.
πως θα δανειστούμε με επιτοκιο 5 τοις εκατο με πληθωρισμό 20 τοις εκατό???

Δε ξέρω αν το χεις καταλάβει αλλά αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα της χώρας εδώ και 2-3 χρονάκια :grin: Έχει ξεμείνει από ρευστό και έπρεπε να δανειστεί με 15 % κοντά. Πρόβλημα ρευστότητας. Για αυτό ακριβώς θες νόμισμα ΤΩΡΑ να τυπώσεις , να χεις να μην έχεις τέτοιο πρόβλημα. Και να το ρίξεις στην αγορά.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
είναι προφανές ότι οι μισθοί αν επιστρέψουμε στη δραχμή δεν θα μειωθούν περισσότερο...και στις αγορές θα γυρίσουμε σχετικά σύντομα...η επιχειρηματολογία του Φιντελ είναι αρκετά συνεκτική και σωστή...πάντως αν θες τη γνώμη μου ειλικρινά δεν γνωρίζω αν μας συμφέρει η επιστροφή στη δραχμή ή η παραμονή στο ευρώ...και οι δύο λύσεις έχουν τα συν και τα πλην τους ;)

η Μέρκελ και ο Γιωργάκης μου δίνουν ένα μήνα για να αποφασίσω το λιγότερο κακό :grin:
ευτυχως το ναι υπερισχυει αλλα και παλι δεν θα τον αφησουν τον χαζο να το κανει εδω οι του πασοκ.
Μία διόρθωση έκανα,μην το παίρνεις τόσο προσωπικά. :grin:

Ούτε ΚΑΝ το κόμμα του λαού δεν λέει για δραχμή,άρα;;;

Κανείς της εξουσίας δεν τολμά να μιλήσει για δραχμή ως σωτηρία γιατί δεν είναι.
οτι πεις παπαζολη...

Επισκέπτης
Εγώ είπα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.

Ωστόσο είχα διαβάσει σε έμπιστη πηγή για τα δικά μου κριτήρια
(δεν θυμάμαι ποιά , πιθανόν ξένη)
ότι πιθανή ισοτιμία σε έξοδο της ελλάδας από το €
και επιστροφή στη δραχμή θα ήταν 1€=12500δρχ

Αν με πιστεύεις εσύ ή όχι ;;;;
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ...

Από την άλλη ένα blog ΕΛΛΗΝΙΚΟ
με τίτλο postnews
όπου γράφει η ...

"Η Κατερίνα Καπερναράκου είναι δημοσιογράφος, παρακολουθεί το διεθνές οικονομικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα “Καθημερινή”. Διατηρεί εβδομαδαιαία σαββατιάτικη στήλη με τα πρόσωπα της εβδομάδας. Εχει εργαστεί ως παραγωγός και δημοσιογράφος σε ιδιωτικούς και κρατικούς Ρ/Σ και την Ελληνική Υπηρεσία του BBC. Συνεργάζεται με οικονομικά έντυπα και περιοδικά ποικίλης ύλης. Διετέλεσε πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Δ. Αμνηστίας."

το έχω επίσης γραμμένο στα αρχίδια μου
και το θεωρώ ξεφτυλισμένο
όπως και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΚΟ
και τη ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ...
και φυσικα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΙΚΗ
ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΓΑΤΕΣ ΕΠΑΝΩ

συγνώμη τώρα πρέπει να ξύσω τα αρχίδια μου ...

εγώ δεν σε έβρισα αλλά θα σε βρίσω τώρα γιατί είσαι ηλίθιος...η πηγή είναι από την Καθημερινή και αναδημοσιεύτηκε από το συγκεκριμένο blog!!! τώρα πάρε μου μια :pipa1: και σάλτα και γαμήσου!!! :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Ταύτιση απόψεων έχουμε σε αυτό το ζήτημα.

Δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον κομαντάντε Φιντέλ σε καμιά περίπτωση αλλά ούτε κ με τους ευρωλάγνους.

Οπότε στο ερώτημα του ΓΑΠ πιστόλι ή μαχαίρι,ρέμα ή γκρεμός απαντάμε:''ΑΝΤΕ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ,ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ''!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Ταυτολογείτε . Λέτε πως δε θα μπορεί  η χώρα να κάνει εισαγωγές και θα υποτιμηθεί η δραχμή! Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ Η ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ!

βρε γίγαντα, δεν παράγεις τίποτα σπουδαίο ώστε να φτάσεις σε επίπεδα εξαγωγών που να ξεπερνούν τις εισαγωγές. ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΑΓΑΘΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ  ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ. αν σου κοπούν αυτά, καταρρέουν και οι 2 τομείς και η ανεργία πάει στο 60%. φτάνουν τα χωράφια σου να τους απασχολήσεις όλους αυτούς;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τωρα που το ξαναδιαβασα ωφειθλω να ομολογησω οτι εγραψες αλλη μια ιστορικη ατακα στο μπου.κομ με την συνεισφορα των κουκουεδων χαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Toυ κάπα,κάπα ε είναι δεν είναι δικιά μου!!!! :birdman:

Ισχύει λίγο-πολύ αυτό που γράφεις ο Λάκης:
Για το ΚΚΕ
δεν έχει σημασία το νόμισμα ...

αφού το 1 κιλό κρέας το χρόνο
θα το δίνει με ... κουπόνια ...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
πόσο γκασμάς είσαι??
μήπως η δραχμή φταιει που τα επιτόκια ηταν 20 τοις εκατο?? και για να πάρεις δάνειο έπρεπε να στησεις κόλο??
μήπως η δραχμη εφταιγε που για να πάρεις αυτοκινητο κλπ έπρεπε να δουλευεις 30 χρόνια??
μήπως η δραχμή εφταιγε που ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 15 ΜΕ 20  ΚΑΙ ΒΆΛΕ ΤΟΙς ΕΚΑΤΌ ΤΌΚΟ ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΜΉΣΕΩΝ?????
μήπως η δραχμή εφταιγε που για να κανεις ενα ταξιδι στο εξωτερικο επρεπε να δουλεύεις 10 χρόνια...

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ
αλλά είσαι τοσο ΤΟΣΟ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
.

εντελώς γκασμάς είσαι....

φιλαρακο.. ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ  :birdman:

και εγω ειμαι διατεθιμενος να κοψω τα δικα μου ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ..

δεν βοηθανε την ελλαδα αυτα ΓΚΑΣΜΑ

ΚΑΙ...

στο ΦΙΝΑΛΕ αν το θες ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ και γαλλογερμανικά ΑΡΧΙΔΙΑ παρτα εσυ.

εγω θελω ΔΡΑΧΜΗ.  :birdman: :birdman:

και μην κλαις για το ΕΥΡΩ .. θα ψοφησει είτε έτσι είτε αλλιώς  ;)

Επισκέπτης
η πηγή είναι από την Καθημερινή και αναδημοσιεύτηκε από το συγκεκριμένο blog!!!

Μα σου είπα για την κΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

άπαξ και αγοράστηκε από τον ΚΟΣΚΩΤΑ
(γυρω στο 1990 αν θυμάμαι καλά)
και μετά και τώρα που ανήκει στον Αλαφούζο

ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΤΟ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ
ΚΑΙ ΓΑΤΙΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΕΠΑΝΩ.

Το ίδιο και δημοσιογράφους, αρθρογράφους της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ
που έχουν θητεία στην ... ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ
και σε ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ...

για τον πούτσο όλοι ...
και οι θαυμαστές τους ...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δε ξέρω αν το χεις καταλάβει αλλά αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα της χώρας εδώ και 2-3 χρονάκια :grin: Έχει ξεμείνει από ρευστό και έπρεπε να δανειστεί με 15 % κοντά. Πρόβλημα ρευστότητας. Για αυτό ακριβώς θες νόμισμα ΤΩΡΑ να τυπώσεις , να χεις να μην έχεις τέτοιο πρόβλημα. Και να το ρίξεις στην αγορά.

Μα τι κάθεσαι και εξηγείς  :headbang:

ΓΚΑΣΜΑΣ ΦΤΥΑΡΙ ΛΑΚΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ koproni65  :uglystupid:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
βρε γίγαντα, δεν παράγεις τίποτα σπουδαίο ώστε να φτάσεις σε επίπεδα εξαγωγών που να ξεπερνούν τις εισαγωγές. ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΑΓΑΘΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ  ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ. αν σου κοπούν αυτά, καταρρέουν και οι 2 τομείς και η ανεργία πάει στο 60%. φτάνουν τα χωράφια σου να τους απασχολήσεις όλους αυτούς;

E αυτό λέμε να αρχίσεις να παράγεις . Δηλαδή το οτι δεν παράγεις σε οδήγησε ως εδώ και εσύ μας λες να συνεχίσεις να μη παράγεις? Αν καταφέρεις να βρεις τρόπο να ζεις με αέρα οκ μαζί σου.

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
σικε το παιχνιδι..πριν ανακοινωσει την σκεψη του για δημοψηφισμα ο γιωργακης εχει κανει τις επιστημονικες του ερευνες που προφανως εδειξαν οτι ο λαουτζικος θα ψηφισει ναι στην ευρωπη ναι στο ευρω..ναι ναι ναι γενικως..αν δεν βγει ναι θα βαλω δυο αγγουρια στον κωλο μου...αφου εχει χεστει πανω του ο μεσος ελληναρας με αυτα που ακουει απο μμε κτλ..αλλο τι βγαζει η ψηφοφορια του μπου και αλλο τι θα βγαλει η πραγματικη καλπη μαγκες!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε παιδια αν πουμε οχι το φαγαμε;;;;

Επισκέπτης
Μα σου είπα για την κΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

άπαξ και αγοράστηκε από τον ΚΟΣΚΩΤΑ
(γυρω στο 1990 αν θυμάμαι καλά)
και μετά και τώρα που ανήκει στον Αλαφούζο

ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΤΟ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ
ΚΑΙ ΓΑΤΙΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΕΠΑΝΩ.

Το ίδιο και δημοσιογράφους, αρθρογράφους της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ
που έχουν θητεία στην ... ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ
και σε ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ...

ωραία μπράβο...μόνο που την εκτίμηση δεν την έκανε η Καθημερινή ούτε η δημοσιογράφος της Διεθνούς Αμνηστίας...

Οι εκτιμήσεις ανήκουν στο ερευνητικό ίδρυμα Roubini Global Economics.  :birdman: :birdman: :birdman:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Φάουλ και γράφρε προσεκτικοτερα. Εδώ μιλάμε για εθελοντική προσχώρηση σε φτηνότερο νόμισμα που να έχει γίνει με την ίδια την πρωτοβουλία της χώρας. Και όχι για πτώση του νομίσματος όταν η ίδια η χώρα δε το επιδιώκει. Να μιλάμε για ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Το πρόβλημα στη χώρα είναι πρόβλημα ότι διαρρέει το χρήμα έξω. Το κόστος της διατήρησης σε ευρώ είναι πολυ σκληρό. Βάλτε τα κάτω και δείτε τα. Άν έχει κανα νόημα η οικονομική αιμορραγία της χώρας ώστε να διατηρηθεί το ευρώ τότε μάλιστα ας συνεχιστεί. Η κατάληξη ποια θα είναι ωστόσο?

Είμαστε σοβαροί;

Μου ζητάς παράδειγμα χώρας που δεν γνώρισε ανάπτυξη όταν εγκατέλειψε ισχυρό νόμισμα.

Τέτοιο παράδειγμα προφανώς δεν υπάρχει γιατί το Ευρώ είναι μοναδικό πείραμα στην μέχρι τώρα Ιστορία.

Επομένως πάμε σε υποτιμήσεις οι οποίες είτε έγιναν οικειοθελώς είτε μετά από εξωτερική συναλλαγματική επίθεση.

Προφανώς εδώ μιλάμε και για διαφορετικές περιπτώσεις: χώρες που διάλεξαν κάποιο peg και άλλες που τις συναλλαγματικές ισορροπίες τις καθόριζε η αγορά.

Ε, από άποψη επιπτώσεων στην εσωτερική οικονομία καμία σημασία δεν έχει αν η υποτίμηση είναι εθελοντική ή αναγκαστική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom