kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αν φυγει ο τυπος αυτος σιγουρα οχι ινδια οπως ειχε πει.γιατι οτι απορριπτει αυτο γινεται τελικα...Εσύ τι περιμένεις πως θα γίνει εδώ δηλαδή? Πες μου με λίγα λόγια.
αν φυγει ο τυπος αυτος σιγουρα οχι ινδια οπως ειχε πει.γιατι οτι απορριπτει αυτο γινεται τελικα...Εσύ τι περιμένεις πως θα γίνει εδώ δηλαδή? Πες μου με λίγα λόγια.
καλά, θες και τα γράφεις ή σου ξεφεύγουν; πού να το βρω το ιστορικό αφού δεν υπάρχει προηγούμενο; οι συνθήκες σήμερα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ από εκείνης της εποχής. τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις και να μη συγκρίνεις μύδια με γίδια; ξαναλέω: πες μου τι ποσοστό του πληθυσμού απασχολούσε ο δευτερογενής κι ο τριτογενής τομέας τότε και τι τώρα; απάντα σε αυτό και συνεχίζω
αφού εδώ λένε πως θα σβηστεί το χρέος...
τι; δεν θα γίνει αυτό;
μπα;;;;
τι λες;
σοβαρά;
λοιπόν, εγώ που έιμαι αγράμματος θα σου πω εσένα που ξέρεις οικονομικά και νογάς
ΤΙΠΟΤΑ δεν σε προδιαθέτει για την υποτίμηση που έρχεται.
και άμα ήταν μόνο να πάμε στο χιλιάρικο καλά θα ήτανε, αλλά φευ
Δανιηλ διακρινω μια επαρση.
αρνητικο αυτο.
ομορφόπαιδο είμαι, θα με προτιμήσει η Σίλβα!
Το πλάνο είναι περικοπές μισθών κ συντάξεων μέχρι εκεί που αντέχει η κοινωνία(εδώ φτάσαμε),πάταξη φοροφυγάδων(αρχίδια εδώ ) κ να βγούνε τα νουμεράκια τώρα που μας κουρέψανε το χρέος...Εσύ τι περιμένεις πως θα γίνει εδώ δηλαδή? Πες μου με λίγα λόγια.
το λινκ που παρέθεσα αναφέρει ισοτιμία 1 ευρώ=750 Δρχ...εγώ είπα θα κυμανθεί μεταξύ 750 και 1000 Δρχ...τώρα δεν αποκλείω μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση να πάει και λίγο ψηλότερα( π.χ 1200-1500 Δρχ)...σε καμιά περίπτωση πάντως στις 12.000 και 30.000 Δρχ που έγραψε ο λάκης
Οχι η μπαλα στην εξεδρα.Αυτό με τα κόμματα θα μπορούσε κάλλιστα ναναι αντεπιχείρημα! Δηλαδή οι υπεύθυνοι της ως τώρα πορείας θα θελες να σου ... παρουσιάσουν και λύση? Πες μου πως και με ποιες διαδικασίες η χώρα θα γίνει μπαγκλαντες . Και ανέφερε μου παράδειγμα χώρας που φεύγοντας από σκληρό νόμισμα υπό συνθήκες κρίσης και ύφεσης πήγε χειρότερα
Τυχερές που ναι οι πουτάνες με όλους εμάς τα ομορφόπαιδα!!!σαν και εμενα φιλε.
α ναι?μονο τοσο?α ειπα και εγω... τι καθεστε και συζητατε ρε!!η θα τον αλλαξουμε η θα βουλιαξουμε τελικα.αυτο ηταν το εξαρχης το διακιδευμα.το λινκ που παρέθεσα αναφέρει ισοτιμία 1 ευρώ=750 Δρχ...εγώ είπα θα κυμανθεί μεταξύ 750 και 1000 Δρχ...τώρα δεν αποκλείω μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση να πάει και λίγο ψηλότερα( π.χ 1200-1500 Δρχ)...σε καμιά περίπτωση πάντως στις 12.000 και 30.000 Δρχ που έγραψε ο λάκης
point taken." προτιμώ την ειλικρινή έπαρση από την υποκριτική μετριοφροσύνη" Βίκτωρ Ουγκό! ;)
Ποια εντολη?δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά δεν πρόκειται για νομοσχέδιο
πρόκειται για εντολή δημοψηφίσματος από τους Γ-Γ
Οχι η μπαλα στην εξεδρα.
Ποιο κομμα ειναι υπερ της δραχμης?
Δεν ειναι δυνατον το 100% του πολιτικού κοσμου να ειναι υπερ του ευρω και εσυ να μιλας για δραχμη.
Πώς,με ποιoν τρόπο,πού θα πατήσεις;;;Αφου εσύ μπορείς να καθορίσεις ισοτιμία αν το θέλεις ;)
Οκ. Οι διαφορες που αναφέρεις σε τι επιδρούν στο ότι σήμερα θα ταν λάθος μια αποδεύσμευση απόσκληρό νόμισμα θα χε καταστροφικές και όχι ευνοικές επιδράσεις? Μπορείς να το αιτιολογήσεις αυτό?
Λες μόνος σου πως τέτοιο παράδειγμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ωστόσο επιμένεις πως κάτι τέτοιο θαταν καταστροφή για τη χώρα. Εγώ δε θα διαφωνούσα αλλά θέλω να δω ένα επιχείρημα ΓΙΑΤΙ θα γινόταν αυτό. Εγώ λέω καποια , ανέφερεα και μερικά παραδείγματα. Εσείς πείτε μου ένα γαμημένο κολο-επιχείρημα που να βασίζεται κάπου. Όχι αυθαιρεσίες του τύπου " η δραχμή θα πάει τόσο και δε θα μπορούμε να εισάγουμε"
Απλά ο Λάκης είπε ότι από κάποια έγκυρη πηγή εξωτερικό το διάβασε,οπότε από την δικιά σου είναι κάπως πιο έγκυρη....εκτός αν είσαι κ συ οικονομολόγος ή ειδικός.
Ωστόσο για να υπερισχυσείς πρέπει να μας προσκομίσετε το βιογραφικό σας.
Τυχερές που ναι οι πουτάνες με όλους εμάς τα ομορφόπαιδα!!!
Αν αντι για ΔΡΑΧΜΗ, βαλουμε στις ερωτησεις σου την λεξη ΕΥΡΩ, τι συμπερασμα βγαινει?Αναρωτιεμαι γιατι σου ΑΠΑΝΤΑΩ ακομη
Να στο πω και αλλως "εξυπνε" ;)
η ΔΡΑΧΜΗ φταιει που εισαι ΒΛΑΚΑΣ;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει για την κακοδιαχειριση ;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει για τίς μίζες;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει που δεν παταχθικε η φοροδιαφυγή;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει που εσυ την υποτιμουσες;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει που τα εκλεισες ολα απο τη ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και μετα;;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει που αφου τα εκλεισες ΟΛΑ τους εβαλες ολους στο ΔΗΜΟΣΙΟ;;
ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;
για αυτο δεν αλλαζουν επαγγελμα. ;)