Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βρε παιδια, εχω καποιο προβλημα με τα ελληνικα μου?
Τι παει να πει "μονο εσυ το πιστευεις"?
Εκατο φορες ειπα.
Μη ψηφισμενο νομοσχεδιο, 151 για δημοψηφισμα.
Ψηφισμενο νομοσχεδιο, 180 για δημοψηφισμα.
Ποσο πιο απλα πια?
δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά δεν πρόκειται για νομοσχέδιο
πρόκειται για εντολή δημοψηφίσματος από τους Γ-Γ

Επισκέπτης
Ποιός θα θέλει να επενδύσει ΕΥΡΩ στην Ελλάδα
για να εισπράξει δραχμές ;;;;;;;;;;;;;;;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
το ευρώ φταιει ρε άρρωστε που τα δάνεια πήγαν στους 200000 δημόσιους υπαλλήλους που προσλήφθικαν>>??2002 με 2011??
το ευρώ φταει για την  κακοδιαχειριση ??
το ευρώ φταει για τίς μίζες??κλπ???
το ευρώ φταει που δεν παταχθικε η φοροδιαφυγή???
α μπραβο.αλλα πρεπει πρωτα να διορθωθουν.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σε αυτό δεν έχει και άδικο...εγώ πάντως ζιγκολό δεν γίνομαι, αν θέλει η silva μπορώ να γίνω νταβατζής της! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεχομεθα βιογραφικα με πμ.
ωρες γραφειου 9 με 2.
ευχαριστω.
:sunglasses:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
χαχαχαχαχα.... τρομερές ομοιότητες με τα σημερινά. για βάλε μας και τι ποσοστό του πληθυσμού απασχολούνταν στο δευτερογενή και τριτογενή τομέα εκείνα τα χρόνια και σύγκρινε με σήμερα. ΡΕΕΕΕ  ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΥΤΣΑ;

Και χωρίς 140% χρέος. Ξέχασα...Θα το διαγράψετε μονομερώς, θα περπατήσετε των υδάτων και θα μετατρέψετε 5 ψάρια σε χιλιάδας

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυτό με τα κόμματα θα μπορούσε κάλλιστα ναναι αντεπιχείρημα! Δηλαδή οι υπεύθυνοι της ως τώρα πορείας θα θελες να σου ... παρουσιάσουν και λύση? Πες μου πως και με ποιες διαδικασίες η χώρα θα γίνει μπαγκλαντες . Και ανέφερε μου παράδειγμα χώρας που φεύγοντας από σκληρό νόμισμα υπό συνθήκες κρίσης και ύφεσης πήγε χειρότερα
Δεν υπάρχει κανένα παράδειγμα χώρας με κοινό νόμισμα κ τεράστιο χρέος σαν της Ελλάδας.

Να σου πω,αν πτωχεύσουμε εσύ σκοπεύεις να μείνεις Ελλάδα;;;

ή εμείς θα φάμε το αγγούρι κ όσοι το υποστηρίζετε θα μας κουνήσετε το μαντήλι;;; :cheesy:

Δώστε κάποιος την αναλογία e κ δραχμής,που θα είναι(περίπου,όχι ακριβώς,κάτι γράφει ο Λάκης πιο πάνω για 1e=12.000 ή ακόμα κ 30.000 δραχμ.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
χαχαχαχαχα καλα ρε φιντελ πηγαινε ζησε εκει.αναπτυξη εχει και το βιετναμ τυπε.η ινδια επισης.η κινα επισης.ξερεις τι μισθους και βιοτικο επιπεδο εχουν εκει?

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει κανένα παράδειγμα χώρας με κοινό νόμισμα κ τεράστιο χρέος σαν της Ελλάδας.

Να σου πω,αν πτωχεύσουμε εσύ σκοπεύεις να μείνεις Ελλάδα;;;

ή εμείς θα φάμε το αγγούρι κ όσοι το υποστηρίζετε θα μας κουνήσετε το μαντήλι;;; :cheesy:

Δώστε κάποιος την αναλογία e κ δραχμής,που θα είναι(περίπου,όχι ακριβώς,κάτι γράφει ο Λάκης πιο πάνω για 1e=12.000 ή ακόμα κ 30.000 δραχμ.

την δική μου εκτίμηση που πόσταρα νωρίτερα ( 1 ευρώ=750-1000 Δρχ) που είναι και η πιο ακριβής ούτε που την διάβασες :tickedoff:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ακριβώς ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ με τα σημερινά. Οι διαφορές δεν έχουν να κάνουν με την  ως τώρα κατάσταση σε μεγάλο βαθμό. Είναι ωστόσο ιστορικό παράδειγμα χώρας που αποδεσμεύθηκε από σκληρό νόμισμα και ανέβηκε. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ? ΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ?

καλά, θες και τα γράφεις ή σου ξεφεύγουν; πού να το βρω το ιστορικό αφού δεν υπάρχει προηγούμενο; οι συνθήκες σήμερα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ από εκείνης της εποχής. τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις και να μη συγκρίνεις μύδια με γίδια; ξαναλέω: πες μου τι ποσοστό του πληθυσμού απασχολούσε ο δευτερογενής κι ο τριτογενής τομέας τότε και τι τώρα; απάντα σε αυτό και συνεχίζω

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τί έτσι εύκολα νομίζεις θα την πάρεις την θέση;;; :birdman:

Τί το πέρασες εδώ δημόσιο να σε διορίσει το ΠΑΣΟΚ;;; :birdman:

Φίλε οντισιόν έχει κ αν είσαι ωραίο παιδί ίσως έχεις κάποια τύχη,γιατί να την γαμάς,να την δέρνεις ως νταβατζής της να'σαι κ άσχημος πάει πολύ νομίζω. :birdman:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

Φίλε οντισιόν έχει κ αν είσαι ωραίο παιδί ίσως έχεις κάποια τύχη,γιατί να την γαμάς,να την δέρνεις ως νταβατζής της να'σαι κ άσχημος πάει πολύ νομίζω. :birdman:
θα δοθει σειρα προτεραιοτητας σε συμπολιτες μου παντως.
:sunglasses:

Επισκέπτης

ομορφόπαιδο είμαι, θα με προτιμήσει η Σίλβα! :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
το ευρώ φταιει ρε άρρωστε που τα δάνεια πήγαν στους 200000 δημόσιους υπαλλήλους που προσλήφθικαν>>??2002 με 2011??
το ευρώ φταει για την  κακοδιαχειριση ??
το ευρώ φταει για τίς μίζες??κλπ???
το ευρώ φταει που δεν παταχθικε η φοροδιαφυγή???

Αναρωτιεμαι γιατι σου ΑΠΑΝΤΑΩ ακομη  :headbang:

Να στο πω και αλλως "εξυπνε"  ;)

η ΔΡΑΧΜΗ φταιει που εισαι ΒΛΑΚΑΣ;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει για την  κακοδιαχειριση ;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει για τίς μίζες;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει που δεν παταχθικε η φοροδιαφυγή;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει που εσυ την υποτιμουσες;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει που τα εκλεισες ολα απο τη ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και μετα;;;
η ΔΡΑΧΜΗ φταει που αφου τα εκλεισες ΟΛΑ τους εβαλες ολους στο ΔΗΜΟΣΙΟ;;

ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κάτι ξέρω από οικονομικά και κάτι διαβάζω και εγώ ;)

αφού εδώ λένε πως θα σβηστεί το χρέος...
τι; δεν θα γίνει αυτό;
μπα;;;;
τι λες;
σοβαρά;
λοιπόν, εγώ που έιμαι αγράμματος θα σου πω εσένα που ξέρεις οικονομικά και νογάς
ΤΙΠΟΤΑ δεν σε προδιαθέτει για την υποτίμηση που έρχεται.
και άμα ήταν μόνο να πάμε στο χιλιάρικο καλά θα ήτανε, αλλά φευ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
χαχαχαχαχα καλα ρε φιντελ πηγαινε ζησε εκει.αναπτυξη εχει και το βιετναμ τυπε.η ινδια επισης.η κινα επισης.ξερεις τι μισθους και βιοτικο επιπεδο εχουν εκει?

Εσύ τι περιμένεις πως θα γίνει εδώ δηλαδή? Πες μου με λίγα λόγια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
την δική μου εκτίμηση που πόσταρα νωρίτερα ( 1 ευρώ=750-1000 Δρχ) που είναι και η πιο ακριβής ούτε που την διάβασες :tickedoff:
Απλά ο Λάκης είπε ότι από κάποια έγκυρη πηγή εξωτερικό το διάβασε,οπότε από την δικιά σου είναι κάπως πιο έγκυρη....εκτός αν είσαι κ συ οικονομολόγος ή ειδικός.

Ωστόσο για να υπερισχυσείς πρέπει να μας προσκομίσετε το βιογραφικό σας. :boobies:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε σεις το 1-750 λιγο ειναι?που θα πολυ χειροτερα μαλλον.ο καλος βουδας ο διας ο απολλωνας δεν ξερω και εγω ποιος ας φωτισει τους βουλευτες του πασοκ την παρασκευη και ας ψηφισουν μα φορα σωστα.δηλαδη οχι και να ριξουν τον τυπο αυτο.ας σωσουν την χωρα τωρα.απο αυτους εξαρταται για την ωρα αν και πιστευω οτι αν γινει που δεν θα γινει το δημοψηφισμα αυτο το ναι υπερισχυει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom