Νέα

Δημοψήφισμα για την επιστροφή στη δραχμή ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

χρεωκοπια και επιστροφη στην δραχμη η ευρω και αποπληρωμη του δανειου?

• επιστροφη στην δραχμη

Ψήφοι: 190 58,1%
  • αποπληρωση του δανειου

Ψήφοι: 137 41,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    327

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Με 24 μηνύματα την ημέρα...λίγα σου δίνουν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε φιλε καλα κανει ο τραμουντανας και τα φερνει
απλα 2 φορες μου εχει χωθει πρωτος την πρωτη με ηπιο τροπο
την δευτερη (χθες) με πιο ζορικο και εχουμε τσακωθει

εγω δεν μπορω να καταλαβω εφοσον ο τραμουντανας ειναι ενταξει
με την θεση και το οτι διευθυνει ποιο το προβλημα του
αν εγω δινω εμφαση στην γνωση και την επιστημη αυτη καθεαυτη
δεν ειμαι διπλωματης ρε , δεν ειναι αυτο το ποστο μου  :-

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εντάξει δεκτό.
Μπράβο :rockon:

ξέρεις κανέναν (πλην του δημοσίου φυσικά) που να σε πληρώνει χωρίς να του τα φέρνεις πίσω???

αυτόν τον χαρακτηρισμό "κερδοσκόπο" που όλοι τον λένε σαν βρισιά εγώ τον θεωρώ φυσιολογικό.. δεν έχω γνωρίσει πολλούς χασοσκόπους (πλην των πολιτικών μας)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειπα χθες πως ορισμενοι ειναι σπαταλοι.

Τα βγαζουν δεν τα βγαζουν οι ιδιοι αυτη ειναι η γνωμη μου

και αν καθοντουσαν μια στιγμη να την τσεκαρουν μπορει και να τους βοηθουσε.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
ρε φιλε καλα κανει ο τραμουντανας και τα φερνει
απλα 2 φορες μου εχει χωθει πρωτος την πρωτη με ηπιο τροπο
την δευτερη (χθες) με πιο ζορικο και εχουμε τσακωθει

εγω δεν μπορω να καταλαβω εφοσον ο τραμουντανας ειναι ενταξει
με την θεση και το οτι διευθυνει ποιο το προβλημα του
αν εγω δινω εμφαση στην γνωση και την επιστημη αυτη καθεαυτη
δεν ειμαι διπλωματης ρε , δεν ειναι αυτο το ποστο μου  :-
Μα εγώ δεν αναφέρθηκα σε εσένα...

Μια απορία έθεσα στον tramountana

Καλοπροαίρετη.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το παιξα ποτε εγω εδω μεσα γαματος φοιτητης?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στα αρχιδια μου το φοιτητιλικι  :2funny: :2funny:

μονο ενα χαρτι ηθελα να πιστοποιει οτι εκανα καποιες σπουδες

αυτοδιδακτος ειμαι κοροιδο ον δε ροουντ. Δεν εχει σχεση τι ξερεις με το τι τελειωσες

γαμω την παπαγαλια σας  :grin: και τα τσαμπα πτυχια που εχετε παρει.

"Απο την γενικη συνελευση προσκομιζεις πολυτιμες εμπειριες για το πως μπορεις να σταθεις απεναντι στα τσιρακια των παραταξεων "  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ακου τι ειπε ρε φιλε η τυπισσα.

Που οποιος το εχει πει αυτο ή βρισκεται σε καποια παραταξη επρεπε να διαγραφεται απευθειας απο την σχολη.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ξέρεις κανέναν (πλην του δημοσίου φυσικά) που να σε πληρώνει χωρίς να του τα φέρνεις πίσω???

αυτόν τον χαρακτηρισμό "κερδοσκόπο" που όλοι τον λένε σαν βρισιά εγώ τον θεωρώ φυσιολογικό.. δεν έχω γνωρίσει πολλούς χασοσκόπους (πλην των πολιτικών μας)

Τι κάθεσαι και συζητάς με τα καμένα παιδάκια του bou.com;

Στην Ελληνική κοινωνία και πολύ περισσότερο εδώ μέσα υπάρχει φθόνος για όσους βγάζουν περισσότερα λεφτά από αυτούς ακόμη και αν το αξίζουν.

Βασικά η έννοια ότι κάποιος αξίζει περισσότερο από αυτούς τους είναι άγνωστη.

Το μυαλό τους λειτουργεί με μία μόνον κατηγορία, την λαμογιά. Είναι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ότι ο μόνος τρόπος για να βγάλει κάποιος λεφτά είναι η λαγμογιά.

Γι' αυτό φωνάζουν όλοι για τους κλέφτες αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα κλέψουν το κράτος και με την δεύτερη τον συμπολίτη τους για να τα κονομήσουν.

Θεωρούν ένα εισόδημα των 5000 τον μήνα από δύο άτομα που εργάζονται ως φοβερό ποσόν.

Αλλά το γεγονός ότι ένας καθυστερημένος σαν τον Ράφμαν μπορεί να πηγαίνει δύο φορές τον χρόνο στην Ταϋλάνδη και να κάθεται από ένα μήνα για να γαμάει ωε τελείως φυσιολογικό.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φθάσαμε εδώ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...αυτόν τον χαρακτηρισμό "κερδοσκόπο" που όλοι τον λένε σαν βρισιά εγώ τον θεωρώ φυσιολογικό.. δεν έχω γνωρίσει πολλούς χασοσκόπους (πλην των πολιτικών μας)

εεεεεεεεεεεπ βαλε και το κοπυραιτ στις εκφρασεις ρε

κοπυραιτ βγενοπουλος  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι κάθεσαι και συζητάς με τα καμένα παιδάκια του bou.com;

Στην Ελληνική κοινωνία και πολύ περισσότερο εδώ μέσα υπάρχει φθόνος για όσους βγάζουν περισσότερα λεφτά από αυτούς ακόμη και αν το αξίζουν.

Βασικά η έννοια ότι κάποιος αξίζει περισσότερο από αυτούς τους είναι άγνωστη.

Το μυαλό τους λειτουργεί με μία μόνον κατηγορία, την λαμογιά. Είναι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ότι ο μόνος τρόπος για να βγάλει κάποιος λεφτά είναι η λαγμογιά.

Γι' αυτό φωνάζουν όλοι για τους κλέφτες αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα κλέψουν το κράτος και με την δεύτερη τον συμπολίτη τους για να τα κονομήσουν.

Θεωρούν ένα εισόδημα των 5000 τον μήνα από δύο άτομα που εργάζονται ως φοβερό ποσόν.

Αλλά το γεγονός ότι ένας καθυστερημένος σαν τον Ράφμαν μπορεί να πηγαίνει δύο φορές τον χρόνο στην Ταϋλάνδη και να κάθεται από ένα μήνα για να γαμάει ωε τελείως φυσιολογικό.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φθάσαμε εδώ....

κάπως πρέπει ρε σάυρα να περάσει η ώρα μεταξύ δύο meeting ειδικά όταν έχεις έρθει στο γραφείο από τις 7.15 το πρωί για να ετοιμάσεις την μέρα σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κάπως πρέπει ρε σάυρα να περάσει η ώρα μεταξύ δύο meeting ειδικά όταν έχεις έρθει στο γραφείο από τις 7.15 το πρωί για να ετοιμάσεις την μέρα σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παιχτη μαγκια τα λεφτα και γω ειμαι απο τους πρωτους που ειμαι φαν των μεγιστων απολαβων/ελαχιστη προσπαθεια. αλλα θελει και λιγο κρατει η γενικη επιχειρηματολογια για μας που δεν ιδρωνουμε πολυ τη φανελα ε  ;)
το οτι εισαι ολη μερα εδω γραφοντας σκεφτοντας και ψαχουλευοντας τις φωτο σου για upload ειναι στη ζουλα και οχι με τις ευλογιες του εργοδοτη σου. μη σου βγαινει το χουι του ελληναρα που ολα σωστα τα κανει  ;)

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
για tramountana

Ελληνας είμαι δηλαδή έχω φιλότιμο

οικογενειακό εισόδημα 5450 τον μηνα καθαρά * 14 μήνες.. έξοδα γύρω στα 4200 * 12 μήνες.....

Ποιά δουλειά δίνει σήμερα σε υπάλληλο (σε 2 άτομα) 76.300 € το χρόνο καθαρά????

Να την κάνουν κι άλλοι, εαν γίνεται. Δηλ. πάνω από 100.000 € μεικτά.

Ή δημόσιο είναι (πολεοδομία-εφορία και τα συναφή) ή σε τράπεζα μεγαλοστέλεχος, από αυτούς που στέλνουν τους κλητήρες για κατασχέσεις.
Για ιδιωτικό τομέα δεν θα το έλεγα εκτός και αν φέρνεις στο μαγαζί που δουλεύεις τα 10πλάσια.

Ε, κόψε κάτι και εσύ... 5.000(στα 2 άτομα όπως είπες, άρα 2.500 στο καθένα Μ.Ο!) δεν είναι τίποτα τρελλό. ΟΚ είναι καλος μισθός σε σχέση με το μέσο μισθό αλλά είναι επιπέδου mid level προς upper level στελέχους πολυεθνικής. Εγώ προσωπικά ξέρω αρκετούς (όχι στο δημόσιο) που είναι σε αυτό το επίπεδο μισθολογικά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιχτη μαγκια τα λεφτα και γω ειμαι απο τους πρωτους που ειμαι φαν των μεγιστων απολαβων/ελαχιστη προσπαθεια. αλλα θελει και λιγο κρατει η γενικη επιχειρηματολογια για μας που δεν ιδρωνουμε πολυ τη φανελα ε  ;)
το οτι εισαι ολη μερα εδω γραφοντας σκεφτοντας και ψαχουλευοντας τις φωτο σου για upload ειναι στη ζουλα και οχι με τις ευλογιες του εργοδοτη σου. μη σου βγαινει το χουι του ελληναρα που ολα σωστα τα κανει  ;)

Και εγω αυτο ηθελα να του πω με το υφος μου τυπε.
Δεν ειπα ποτε πως ειμαι εγω ο σωστος που κραζει εδω μεσα κτλπ
αλλα και ο συγκεκριμενος τυπος πως δουλευει οπως λεει και ειναι και εδω
μεσα ξεσκονιζει τις φωτο που ανεβαζει κτλπ... μηπως τελικα τα παραλεει?
Το οτι ανεκτησε δεδομενα παλια με  assembly  πως το εκανε? Ας μας πει..
να το ψαξουμε... Ξερεις ποσους εχω ακουσει να λενε αααα εγω εκανα αυτο εκανα εκεινο
και εχουν μαθει 3-4 ορους οπως εχω πει και παλαιοτερα και το παιζουν γνωστες σε ασχετους τελειως. Φυσικα δεν μιλαω για τον τραμουντανα.. αλλα το οτι ξοδευει τοσες ωρες εδω ειναι υποπτο.

ΑΝ κατσει και εγω και παρακατσω καμια μερα εδω μεσα αντι να ασχοληθω 6-7 ωρες
θα ασχοληθω τις 3... δεν γινεται διαφορετικα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Τελειωσα το ΕΜΠ στα 6 χρονια.

ΑΡγησα λιγο επειδη δεν βασιζομουν μονο σε αυτα που βαζανε

εκει μεσα ασχολουμαι και μονος μου εδω και καιρο.
εισαι ενας γκασμας εσυ αγορι μου...
δεν τα παιρνεις ευκολα ε;
εμ..ολη την μερα σο χειρογλυκανο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και εγω αυτο ηθελα να του πω με το υφος μου τυπε.
Δεν ειπα ποτε πως ειμαι εγω ο σωστος που κραζει εδω μεσα κτλπ
αλλα και ο συγκεκριμενος τυπος πως δουλευει οπως λεει και ειναι και εδω
μεσα ξεσκονιζει τις φωτο που ανεβαζει κτλπ... μηπως τελικα τα παραλεει?
Το οτι ανεκτησε δεδομενα παλια με  assembly  πως το εκανε? Ας μας πει..
να το ψαξουμε... Ξερεις ποσους εχω ακουσει να λενε αααα εγω εκανα αυτο εκανα εκεινο
και εχουν μαθει 3-4 ορους οπως εχω πει και παλαιοτερα και το παιζουν γνωστες σε ασχετους τελειως. Φυσικα δεν μιλαω για τον τραμουντανα.. αλλα το οτι ξοδευει τοσες ωρες εδω ειναι υποπτο.

ΑΝ κατσει και εγω και παρακατσω καμια μερα εδω μεσα αντι να ασχοληθω 6-7 ωρες
θα ασχοληθω τις 3... δεν γινεται διαφορετικα.

και συ μαλακιες λες ομως. εισαι κουταβι που δεν εχει ιδρωσει τη φανελα ακομα και πετας σοφιες του 'ετσι πρεπει' το ενα 'ετσι πρεπει' το αλλο. καλα ειναι για το χαβαλε αυτα, αλλα αν πιστευεις ολα αυτα που λες εχεις να φας μεγαλη ψωλια στις δουλειες. θα καταντησεις ζηκος σε παντοπωλειο επαγγελμα με χομπυ τον προγραμματισμο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ε, κόψε κάτι και εσύ... 5.000(στα 2 άτομα όπως είπες, άρα 2.500 στο καθένα Μ.Ο!) δεν είναι τίποτα τρελλό. ΟΚ είναι καλος μισθός σε σχέση με το μέσο μισθό αλλά είναι επιπέδου mid level προς upper level στελέχους πολυεθνικής. Εγώ προσωπικά ξέρω αρκετούς (όχι στο δημόσιο) που είναι σε αυτό το επίπεδο μισθολογικά.

από τα 5450 καθαρά τα 1400 προέρχονται από τον μισθό της γυναίκας μου και τα 4050 από τον δικό μου μισθό (ότι μένει αφού αφαιρεθούν οι κρατήσεις που είναι πολύ σεβαστό ποσό)...

αυτά.. δεν κρύβω τίποτε ...

ααα ναι έχω και εταιρικό αυτοκίνητο το ξέχασα κύριοι του ΣΔΟΕ.. και εταιρικό κινητό... μου πληρώνουν και την σύνδεση DSL στο σπίτι..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
από τα 5450 καθαρά τα 1400 προέρχονται από τον μισθό της γυναίκας μου και τα 4050 από τον δικό μου μισθό (ότι μένει αφού αφαιρεθούν οι κρατήσεις που είναι πολύ σεβαστό ποσό)...

αυτά.. δεν κρύβω τίποτε ...

ααα ναι έχω και εταιρικό αυτοκίνητο το ξέχασα κύριοι του ΣΔΟΕ.. και εταιρικό κινητό... μου πληρώνουν και την σύνδεση DSL στο σπίτι..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα πάντως ξέρουμε που θα απευθυνθούμε αν έχουμε καμία οικονομική δυσκολία. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom