Δε σας βλεπει καν ο ΜΗΤΣΟΣ ρε κακομοιρηδες...
ΥΓ. Δασκαλε με ολο το σεβασμον πολυ γρηγορα ξεχνας...
Οταν ησουν στο μοναστηρακι κι ετρωγες σουβλακια στον μπαιρακταρη και διπλα σου ο ΜΗΤΣΟΣ απαγγελε με την μπερτα, του ζητουσες αυτογραφο...
τώρα εσύ θες να γελάσεις αγαπητέ...
Ο Μπαιρακάρης είναι προμηθευτής του 166, έχει τους πατακιστανούς που μόλις επήδηξαν το σύρμα να κόβουν τους γύρους και την αδελφή του με τις γυαλούμπες στο ταμείο, σιγά μην έπαιρνα από δαύτον. Επήγα και κι εκάθισα εκεί στο κράσπεδο που κάθουνται όλοι οι τουρίσται κι οι τριτοκοσμικοί κι είχα τον κ. πρόεδρο στα 5 μέτρα έμπροσθεν ενδεδυμένο κάου μπόι με το θρυλικό σακάκι με τα κρόσια και τας μπότας από σαλάχι. Εντύπωσην μου έκαμε, εκείνο το παρανοικό ανεστίαστο απλανές βλέμμα που έχει και εις τα βιντεάκια και ότι δια να κοιτάξει δεξιά-αριστερά δεν εγύρναγε τον λαιμό του , εγύρναγε όλος μαζί σαν τον λύκο.
Την δευτέρα φορά επήγα ακάλεστος Πάσχα εις την πλατεία Ασωμάτων. Ειχε πάει μ' εναν άλλον κατατρεγμένο που ντρεπόταν μην τον δούνε μαζί του, κι ο πρόεδρος σα τον σούπερμαν επήγε εις την τουαλέττα κι άλλαξε με το κόκκινο κοστούμι του Αυνανά που φορά τα τελευταία χρόνια κι εκάθησε σε μια άκρη σαν ψωριάρης να τραβήξει βιντεάκι. Ε σ΄αυτήν την φάση, δια να γελάσω επήγα και του επήρα αυτόγραφο.
Την τριτή φορά αυτός ευρίσκετο κάπου εις Μοναστηράκι και συμπτωματικώς με παίρνει τηλέφωνο καθόμουν εις το ρουφ γκάρντεν γνωστού ξενοδοχείου 5-10 λεπτά από εκεί που ήτο. Του λέγω " έλα εδώ στο τάδε ξενοδοχείοι σε περιμένω" είχα αποφασίσει να τον δεχθώ, τόσο γέλωτα μου είχε χαρίσει, η φαντασία του είχε εξαφθεί ήθελα να τον ανταμοίψω. Η όρνιθα έρχεται κάτω εις την είσοδον παίρνει τελέφωνο ότι φοβόταν ν'ανέβει επάνω
"Ρε έλα απάνου, σε περιμένω επίτηδες κάθουμαι φάτσα κάρτα στην είσοδο για να με δεις" απάντησις
" κι άμα είσαι με κάμερες και μου κάνεις καμιά πλάκα?"
"Ρε τι πλάκα να σου κάνω , μόνος σου ποζάρεις τσιτσίδι και τον παίζεις στο ιντερνετ τι άλλο παραπάνω να σου κάνω , τι είμαι ο Κώστας Καραγιάννης να έχω κάνα συνεργείο κινηματογραφιστών να τραβήξω εσένα τον μαλάκα, για ποίον λόγον?"
Η κότα δεν ανέβηκε κι άρχισε να τσαμπουνά στο τελέφωνο ότι είναι παιδί του λαού και δεν συχνάζει σε στέκια της πλουτοκρατίας και διάφορες τέτοιες μαλακείες, μάλλον επίστευσε ο βλαξ -ενώ του είπα ότι θα τον εκερνούσα- ότι θα τον έβαζα να πληρώσει τα ιδικά του, διότι είναι τρομερά φιλάργυρος ή απλώς έκλαψε μέντες από το μέρος, ποιός ξεύρει στο αραχνιασμένο του μυαλό...