Νέα

Δημητρακη γυρνα πισω (ψηφοφορία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Δημητρακη γυρνα πισω

• Δημητρακη γυρνα πισω

Ψήφοι: 11 26,2%
  • Γυρνα πισω δημητρακη

Ψήφοι: 13 31,0%
  • Παρε ενα τηλεφωνο ή εστω αναπαντητη

Ψήφοι: 4 9,5%
  • Καλα που εφυγες και ησυχάσαμε , μην τολμησεις να ξαναγραψεις

Ψήφοι: 6 14,3%
  • Μη μη μη ,αλλιως θα ξαναρθει ο αλλος επανω

Ψήφοι: 2 4,8%
  • Ενα χαμπουργκερ big mac οποιο ειναι σε προσφορά

Ψήφοι: 5 11,9%
  • Δεν γνωριζω/ δεν απαντω

Ψήφοι: 1 2,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    42
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Ρε συ Μήτσο εδώ ο δάσκαλος λέει πως σου έφαγε το διαμέρισμα μια Μάσσα,είναι αλήθεια;
Εγώ δεν το πιστεύω,εσύ είσαι γάτα,το αποκλείω να στα μάσησε η Μάσσα!
θα θέλατε πολύ να γίνω πιρφορος και ναυαγιο όπως στην Ελλάδα που ξέρω περιπτωσεις που τους έχουν παρει διατροφες και σπίτια πρώην γυναίκες αλλά δεν σας κάνω την χάρη :2funny:

Έτσι ντε ρε Μήτσαρα,εσύ δεν είσαι κάνας μαλάκας να σε τυλίξουν και να σου φορτώσουν το παιδί του Κυριάκου για δικό σου...που σιγά μη σου γαμούσε τη γυναίκα.:cool2:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ρε συ Μήτσο εδώ ο δάσκαλος λέει πως σου έφαγε το διαμέρισμα μια Μάσσα,είναι αλήθεια;
θα θέλατε πολύ να γίνω πιρφορος και ναυαγιο όπως στην Ελλάδα που ξέρω περιπτωσεις που τους έχουν παρει διατροφες και σπίτια πρώην γυναίκες αλλά δεν σας κάνω την χάρη :2funny:

Έτσι ντε ρε Μήτσαρα,εσύ δεν είσαι κάνας μαλάκας να σε τυλίξουν και να σου φορτώσουν το παιδί του Κυριάκου για δικό σου...που σιγά μη σου γαμούσε τη γυναίκα.:cool2:
ανακρίβειαι.δεν ήτο γυναίκα του, γκομενά του ήτο,μετά υπανδρεύθησαν όταν έμεινε έγγυος απ' τον Κυριακο. Πάντως το παιδί του μοιάζει (του Κυριάκου)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Πάλι κάλα με την πανδημία δεν θα χρειαστεί να έρθω Ελλάδα μέχρι το 2022-23, αν έχεις λεφτά θα βρεις τον μπελά σου και πρέπει να κρύβεσαι, θα σε σφάξουν όπως έσφαξαν την μάνα στην Αγία Βαρβάρα :headbang::headbang::2funny: αν δεν έχεις θα πείνας και θα ψάχνεις τον Μονσελά, ένας φίλος μου μου έχει πει από Ελλάδα ότι παράτηρουν ακόμα και πόσα έχεις πάρει από ένα σουπερμάρκετ και αν ψωνίζεις πολύ η όχι :jerking::headbang: αυτός μένει κυψέλη κσι όταν βγαίνει από το σουπερ μάρκετ με ψώνια τον κοιτάνε όλοι, το ότι θα καταντουσε η Ελλάδα σε τέτοιο χαλί δεν το περίμενα ποτέ καλά να πάθετε με τον μαλακα που ψηφίσατε :2funny: και εδώ έχει που και που λοκνταουν αλλά όχι έτσι, απορώ ο κόσμος εκεί στην Ελλάδα πέρα της κακομοίρας πως ανέχεται όλο αυτό :headbang: για αυτούς που είναι στην Γερμανία προσωρινά την γλυτώνουν ειδικά ο φύλακας μας, δεν θα χρειαστεί ευτυχως να επιστρέψει Ελλάδα, το καλό είναι και για τον Χάρη που απαγορεύεται να κάνει ταξίδια κάποιος γιατί με την πείνα που θα πέσει εκεί που θα πάει αυτήν την φορά θα τον φάνε δεν θα τον μπουνισουν απλά :2funny:
o Χαρης ειναι μυστης του κουνγκ φου προεδρε κι οποιος του την πεσει θα τον γαμησει. Αυτό που εγινε εις την οδησσόν ήταν φαουλ, απαγορευμενη τεχνικη , το λακτισμα του γερανού. Εδώ από την πείνα και τις κάβλες διεδίδουν ότι έδειραν και εσένα.Τελος πάντων, πώς είσαι πρόεδρε, τι κάνιες ρηλαξάρεις με το χέρι?
τι να γαμησει ο κύριος ένα μέτρο παν από την γη? :2funny: τον δειρανε και του την πέσανε 3 τον κλέψανε γιατί πέρα από μικροκαμομενος είναι και χαζός, κουβαλούσε πολλά μετρητά σε επικυνδυνες περιοχές και πήγαινε γυρεύοντας :jerking: σιγά μην τους κυνήγησε, παίζει να έτρεξε από το φόβο του :2funny: γιαυτό και δεν ξαναπάει, γιατί θα της ξαναφαει είναι το μόνο σίγουρο,:2funny: εκτός αν συτη την φορά πάει με παρέα ή χρησιμοποιεί κάρτες και όχι πολλά μετρητά, δεν είπαμε να μην κουβαλάει κάποιος μετρητά αλλά ο Χάρης το τερματησε, ευτυχως δεν χρειάζεται να έρθω Ελλάδα :2funny::2funny:
εάν δεν εσυγκρατείτο ο Χάρης θα ημπορούσε να τους έχει σκοτώσει, αλλά δεν είναι αυτή η φιλοφοφία του κουνγκ φου.Μπορέι να χρησιμοποιήσει τας ικανοτητάς του μόνον όταν ευρίσκεται σε απόλυτο κίνδυνο η ζωή του. Εξ άλλου οι γρονθοι του είναι δολοφονικά όπλα κι όπου και να πηγαίνει πρέπει να τους δηλώνει εις την αστυνομίαν.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Στον Μητσάρα δεν έχει κανένας αρχίδια να του κάνει κακό στη Ρωσία,ακόμα και στο μετρό όταν του κλέψαν το πορτοφόλι,με 40.000 ρούβλια=2.73ευρώ,στην πουστία το κάναν και γιατί τον περάσαν για τουρίστα.:confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Στον Μητσάρα δεν έχει κανένας αρχίδια να του κάνει κακό στη Ρωσία,ακόμα και στο μετρό όταν του κλέψαν το πορτοφόλι,με 40.000 ρούβλια=2.73ευρώ,στην πουστία το κάναν και γιατί τον περάσαν για τουρίστα.:confused:
ο κ. πρόεδρος ημπορεί να είναι ψυχοπαθής αλλά αυτά ότι επήγε δήθεν μήθεν κάποιος ονοματι βαλκανιος πουσταρας και τον εδειρε θεωρώ ότι ναι παπαριές. Οκ. πρόεδρος μια ζωή εις την τρωγλη και ταςκακουχίας, αν μη τι άλλο, είναι σκληραγωγημένος....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936

ανακρίβειαι.δεν ήτο γυναίκα του, γκομενά του ήτο,μετά υπανδρεύθησαν όταν έμεινε έγγυος απ' τον Κυριακο. Πάντως το παιδί του μοιάζει (του Κυριάκου)

Να με συμπαθάς δάσκαλε,αυτό που λες εσύ είναι χειρότερο,μήπως ξέρουμε ποιος ήταν στον γάμο ο κουμπάρος;
Δεν πιστεύω ο Κυριάκος...:confused::confused::confused:

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Εγω συμφωνώ σε ολα οσα γραφεις δημητρακη, να ξερεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.278
Πόντοι
5.506

Ρε μαλάκα Μαρκέλα, τελικά είσαι ο πόρδος;; Τόσο κρατήθηκες μέχρι να κάψεις και αυτό το κλωνάρι;;

ΥΓ ΓΑΒ;

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Να με συμπαθάς δάσκαλε,αυτό που λες εσύ είναι χειρότερο,μήπως ξέρουμε ποιος ήταν στον γάμο ο κουμπάρος;
Δεν πιστεύω ο Κυριάκος...:confused::confused::confused:
ο κ. πρόεδρος ένα κουτάβι είναι που παριστάνει τον λύκο. Ήταν αρχιπυρφόρος αφού βρέθηκε με γυναίκα και παιδί στα 20 του κι όταν όλοι οι ξένοι γαμούσαν εις την ρωσσία αυτός έσερνε το παιδικό αμαξίδιο στο πάρκο διότι τον ετύλιξε η άλλη τον χάνο. Η ψυχή του δεν άνθεξε τον έγγαμον βίον κι επαναστάτησε στα 30 του ενδυόμενος κάου μπόις, αρχαίος έλλην κλπ

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Ρε μαλάκα Μαρκέλα, τελικά είσαι ο πόρδος;; Τόσο κρατήθηκες μέχρι να κάψεις και αυτό το κλωνάρι;;

ΥΓ ΓΑΒ;

Ψήφισε κιόλας...να γυρίσει πίσω...:confused::confused::confused:
τίποτα δεν έκανε στα άλση, το παιδί του Κυριάκου έβγαζε βόλτα, στο διαμέρισμα του την έκανε την κουτσουκέλα του γιατί η άλλη η πλουσία Πετροπουλιώτισσα δεν είχε και έμενε στο ιδικό του (ηγορασμένο με τους παράδες του πατριού) γι αυτό έφαγε έξωση στην τρώγλη...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Δάσκαλε αν κωλύεσαι να μας αποκαλύψεις τι συνέβη με τον Μήτσο στα πάρκα της Πετρούπολης μπορείς να το διαρεύσεις στον Χάρη που ξέρει να κρατάει μυστικά.:confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936

ΥΓ ΓΑΒ;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.782
Πόντοι
3.556
Δάσκαλε αν κωλύεσαι να μας αποκαλύψεις τι συνέβη με τον Μήτσο στα πάρκα της Πετρούπολης μπορείς να το διαρεύσεις στον Χάρη που ξέρει να κρατάει μυστικά.:confused:

:coffee: ο τυπος ουκχαρης ειναι ευγενικος και προσεχει εμας τα νεα μελη δινοντας απλοχερα γνωση:confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936

ΥΓ ΓΑΒ;

τίποτα δεν έκανε στα άλση, το παιδί του Κυριάκου έβγαζε βόλτα, στο διαμέρισμα του την έκανε την κουτσουκέλα του γιατί η άλλη η πλουσία Πετροπουλιώτισσα δεν είχε και έμενε στο ιδικό του (ηγορασμένο με τους παράδες του πατριού) γι αυτό έφαγε έξωση στην τρώγλη...

Δάσκαλε είσαι μέγας ψυχοβγάλτης,βρε δε πα να έκανε το έγκλημα και στον καμπινέ,το θέμα είναι τι,πως και γιατί...:cool2:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Τελικά τον φάγανε σε κανένα στενό τίποτα προαγωγοι γιατί δεν είχε λεφτά να πληρώσει για τις μογγολες γκόμενες που ψώνιζε;;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Ο Μητσάρας έχει επιστρέψει,χθες μας έκανε όλους ρόμπα μέσω gay κλώνου Μαρκέλλας!
Μας έτριψε στα μούτρα καταστάσεις με σούπερ μάρκετ και μας ξεφτίλισε για την καραντίνα!

Για τον πατέρα του παιδιού του τον Κυριάκο κουβέντα...:confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ο Μητσάρας έχει επιστρέψει,χθες μας έκανε όλους ρόμπα μέσω gay κλώνου Μαρκέλλας!
Μας έτριψε στα μούτρα καταστάσεις με σούπερ μάρκετ και μας ξεφτίλισε για την καραντίνα!

Για τον πατέρα του παιδιού του τον Κυριάκο κουβέντα...:confused:
μάνα ειναι ο κακομοιρης ο προεδρος και πονάει, τι να πει...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Μήτσο είχαμε μια διαφωνία με άλλο μέλος τις προάλλες και πρέπει να μας λύσεις μια απορία.
Το πεπόνι που γάμησες από που ήταν;
Όταν μετά το γαμήσι θέλεις να το φας εσύ φοράς καπότα ή δεν σε χαλάει να γευτείς τους σπόρους σου;:sperm::sperm::sperm:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom