Νέα

Δημητρακη γυρνα πισω (ψηφοφορία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρακη γυρνα πισω

• Δημητρακη γυρνα πισω

Ψήφοι: 11 26,2%
  • Γυρνα πισω δημητρακη

Ψήφοι: 13 31,0%
  • Παρε ενα τηλεφωνο ή εστω αναπαντητη

Ψήφοι: 4 9,5%
  • Καλα που εφυγες και ησυχάσαμε , μην τολμησεις να ξαναγραψεις

Ψήφοι: 6 14,3%
  • Μη μη μη ,αλλιως θα ξαναρθει ο αλλος επανω

Ψήφοι: 2 4,8%
  • Ενα χαμπουργκερ big mac οποιο ειναι σε προσφορά

Ψήφοι: 5 11,9%
  • Δεν γνωριζω/ δεν απαντω

Ψήφοι: 1 2,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    42
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
είμαι σίγουρος ότι η αυτού εξοχότης του, ο κ. πρόεδρος , μετά την επιτυχημένη του παρέμβασιν και την επίτευξιν εκεχειρίας εις το Καραμπάχ, θα δεήσει να ρίψει και ένα βλέμα και εις ημάς τους πτωχούληδες (εάν δεν τον έχουν ήδη κλείσει στο Δαφνί βεβαίως)
:confused::confused::confused:

Συνημμένα

• malakinsi.jpg
    malakinsi.jpg
    97,1 KB · Εμφανίσεις: 10

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
είμαι σίγουρος ότι η αυτού εξοχότης του, ο κ. πρόεδρος , μετά την επιτυχημένη του παρέμβασιν και την επίτευξιν εκεχειρίας εις το Καραμπάχ, θα δεήσει να ρίψει και ένα βλέμα και εις ημάς τους πτωχούληδες (εάν δεν τον έχουν ήδη κλείσει στο Δαφνί βεβαίως)

εδώ κάνει προπόνησιν ο κ. πρόεδρος πώς θα εισέλθει εις την αυλή του Ψ.Ν. δε γνωρίζω τις γάτες εάν του επιτρεψουν να πάρει μαζί του εις τον θάλαμον, για ' να χει κάτι να γαμάει...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936

εδώ κάνει προπόνηση ο κ. πρόεδρος πώς θα εισέλθει εις την αυλή του Ψ.Ν. δε ξέρω τις γάτες εάν του επιτρεψουν να πάρει μαζί του εις τον θάλαμον, για ' να χει κάτι να γαμάει...

Συνημμένα

• για δεσιμο.jpg
    για δεσιμο.jpg
    106,3 KB · Εμφανίσεις: 12

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

εδώ κάνει προπόνηση ο κ. πρόεδρος πώς θα εισέλθει εις την αυλή του Ψ.Ν. δε ξέρω τις γάτες εάν του επιτρεψουν να πάρει μαζί του εις τον θάλαμον, για ' να χει κάτι να γαμάει...
λοιπόν εσύ τον περιπαίζεις αλλά ο κ. πρόεδρος πριν να προχωρήσει η ασθενειά του ήτο πολυ διασκεδαστικός και ευχάριστος (όχι δια τους συγγενείς του) τρελός διότι πριν έκαμε κάποια ιατρική συντήρηση ,κάθε εξάμηνο ερχόταν εις την ελλάδα, τον τσεκάριζε ο ψυχιατρός του και ανεφοδιάζετο με νέα χάπια, άσε που τρωγε σουβλάκια και γαμούσε στο μετάξι με ένα δεκάρικο κι ερχόταν στα ίσια του. Τώρα εδώ και 2 χρόνια έχει απομονωθεί στην τρώγλη σαν τ'αγρίμι κι όλη μέρα για να του φύγει το άγχος αφού δεν λαμβάνει τα μουρλοχαπά του, τον παίζει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.277
Πόντοι
5.506

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

hqdefault.jpg

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Χαθηκε και η Μαρκέλα.Μπας και έκαναν το σπουτνικ 5 και τους χάλασαν οι παρενέργειες; Εκείνες τις γάτες σκέφτομαι !!!!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Τι έγινε με Δημητράκη?Τον έδειρε ο Βαλκάνιος?
οι πιθανότητες να τις έφαγε ο κ. πρόεδρος από τον αυτοαποκαλούμενο βαλκάνιο πουσταρά έιναι όσες να εύρει γκόμενα και να την γαμησει ο κ. πρόεδρος δηλαδή αμυδρές. Εν μέσω κοροιδό ιού άλλη κάβλα δεν είχε ο υποτιθέμενος δάρτης, απ' το να εκδώσει βίζα, να πάει εις την αγία πετρούπολη, να εύρει τον κ. πρόεδρο , που? την ώρα που ψωνίζει αγγούρια στις 3 η ώρα το πρωί ?....Χώρια που ο κ. πρόεδρος έχει 9 νταν στο καράτε από τον ΣοΚε Τάσο Ανδρεάδη και είναι συνεχιστής του Ανδρεαδείου συστήματος. Παραμύθια της Χαλιμάς....ο κ. πρόεδρος έχει δίκαιον ότι από τις αφραγγίες βλέπετε οράματα

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
όλοι παραπονούνται και λένε τι ζωή είν αυτή, καραντίνα όλη μερά κλεισμένοι στο διαμέρισμα , βγαίνουμε μια φορά την ημέρα μόνο να πάρουμε φαί, ο πρόεδρος μια χαρά αφού είναι για χρόνια σε καραντίνα. Κάθεται κλειδωμένος στην τρώγλη και τον παίζει με μανία. Φοβάται μην τον δούνε οι άλλοι ανθρώποι , γι αυτό βγαίνει σαν τον Δρακουλα στις 3 η ώρα το ξημέρωμα να ψωνίσει καρόττα κι αγγούρια κι εσείς οι χάνοι πιστεύσατε ότι κάποιος λέει πήγε τον ευρήκε και τον έδειρε. Αφού τριπλωκλειδώνει την πόρτα και κρύβεται στην γκαροσονιέρα ρε !

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
όλοι παραπονούνται και λένε τι ζωή είν αυτή, καραντίνα όλη μερά κλεισμένοι στο διαμέρισμα , βγαίνουμε μια φορά την ημέρα μόνο να πάρουμε φαί, ο πρόεδρος μια χαρά αφού είναι για χρόνια σε καραντίνα. Κάθεται κλειδωμένος στην τρώγλη και τον παίζει με μανία. Φοβάται μην τον δούνε οι άλλοι ανθρώποι , γι αυτό βγαίνει σαν τον Δρακουλα στις 3 η ώρα το ξημέρωμα να ψωνίσει καρόττα κι αγγούρια κι εσείς οι χάνοι πιστεύσατε ότι κάποιος λέει πήγε τον ευρήκε και τον έδειρε. Αφού τριπλωκλειδώνει την πόρτα και κρύβεται στην γκαροσονιέρα ρε !
Ναι αυτή είναι η πραγματική πόρτα του Μήτσου στην ασφαλή Ρωσία...

Συνημμένα

• porta-mitsou.jpg
    porta-mitsou.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 9

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Πάλι κάλα με την πανδημία δεν θα χρειαστεί να έρθω Ελλάδα μέχρι το 2022-23, αν έχεις λεφτά θα βρεις τον μπελά σου και πρέπει να κρύβεσαι, θα σε σφάξουν όπως έσφαξαν την μάνα στην Αγία Βαρβάρα :headbang::headbang::2funny: αν δεν έχεις θα πείνας και θα ψάχνεις τον Μονσελά, ένας φίλος μου μου έχει πει από Ελλάδα ότι παράτηρουν ακόμα και πόσα έχεις πάρει από ένα σουπερμάρκετ και αν ψωνίζεις πολύ η όχι :jerking::headbang: αυτός μένει κυψέλη κσι όταν βγαίνει από το σουπερ μάρκετ με ψώνια τον κοιτάνε όλοι, το ότι θα καταντουσε η Ελλάδα σε τέτοιο χαλί δεν το περίμενα ποτέ καλά να πάθετε με τον μαλακα που ψηφίσατε :2funny: και εδώ έχει που και που λοκνταουν αλλά όχι έτσι, απορώ ο κόσμος εκεί στην Ελλάδα πέρα της κακομοίρας πως ανέχεται όλο αυτό :headbang: για αυτούς που είναι στην Γερμανία προσωρινά την γλυτώνουν ειδικά ο φύλακας μας, δεν θα χρειαστεί ευτυχως να επιστρέψει Ελλάδα, το καλό είναι και για τον Χάρη που απαγορεύεται να κάνει ταξίδια κάποιος γιατί με την πείνα που θα πέσει εκεί που θα πάει αυτήν την φορά θα τον φάνε δεν θα τον μπουνισουν απλά :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Πάλι κάλα με την πανδημία δεν θα χρειαστεί να έρθω Ελλάδα μέχρι το 2022-23, αν έχεις λεφτά θα βρεις τον μπελά σου και πρέπει να κρύβεσαι, θα σε σφάξουν όπως έσφαξαν την μάνα στην Αγία Βαρβάρα :headbang::headbang::2funny: αν δεν έχεις θα πείνας και θα ψάχνεις τον Μονσελά, ένας φίλος μου μου έχει πει από Ελλάδα ότι παράτηρουν ακόμα και πόσα έχεις πάρει από ένα σουπερμάρκετ και αν ψωνίζεις πολύ η όχι :jerking::headbang: αυτός μένει κυψέλη κσι όταν βγαίνει από το σουπερ μάρκετ με ψώνια τον κοιτάνε όλοι, το ότι θα καταντουσε η Ελλάδα σε τέτοιο χαλί δεν το περίμενα ποτέ καλά να πάθετε με τον μαλακα που ψηφίσατε :2funny: και εδώ έχει που και που λοκνταουν αλλά όχι έτσι, απορώ ο κόσμος εκεί στην Ελλάδα πέρα της κακομοίρας πως ανέχεται όλο αυτό :headbang: για αυτούς που είναι στην Γερμανία προσωρινά την γλυτώνουν ειδικά ο φύλακας μας, δεν θα χρειαστεί ευτυχως να επιστρέψει Ελλάδα, το καλό είναι και για τον Χάρη που απαγορεύεται να κάνει ταξίδια κάποιος γιατί με την πείνα που θα πέσει εκεί που θα πάει αυτήν την φορά θα τον φάνε δεν θα τον μπουνισουν απλά :2funny:

Μήτσο,πόσο δίκιο έχεις!
Εγώ προχθές πηγά 36 φορές σούπερ μάρκετ, ένα πράγμα κάθε φορά για να μην δίνω στόχο.:confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
o Χαρης ειναι μυστης του κουνγκ φου προεδρε κι οποιος του την πεσει θα τον γαμησει. Αυτό που εγινε εις την οδησσόν ήταν φαουλ, απαγορευμενη τεχνικη , το λακτισμα του γερανού. Εδώ από την πείνα και τις κάβλες διεδίδουν ότι έδειραν και εσένα.Τελος πάντων, πώς είσαι πρόεδρε, τι κάνιες ρηλαξάρεις με το χέρι?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Ρε συ Μήτσο εδώ ο δάσκαλος λέει πως σου έφαγε το διαμέρισμα μια Μάσσα,είναι αλήθεια;
Εγώ δεν το πιστεύω,εσύ είσαι γάτα,το αποκλείω να στα μάσησε η Μάσσα!

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ρε συ Μήτσο εδώ ο δάσκαλος λέει πως σου έφαγε το διαμέρισμα μια Μάσσα,είναι αλήθεια;
πάει τον φόβισες τον κακομοίρη και πάει να κάνει χειροθεραπεία να του φύγει το άγχος....

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
θα θέλατε πολύ να γίνω πιρφορος και ναυαγιο όπως στην Ελλάδα που ξέρω περιπτωσεις που τους έχουν παρει διατροφες και σπίτια πρώην γυναίκες αλλά δεν σας κάνω την χάρη :2funny:

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
o Χαρης ειναι μυστης του κουνγκ φου προεδρε κι οποιος του την πεσει θα τον γαμησει. Αυτό που εγινε εις την οδησσόν ήταν φαουλ, απαγορευμενη τεχνικη , το λακτισμα του γερανού. Εδώ από την πείνα και τις κάβλες διεδίδουν ότι έδειραν και εσένα.Τελος πάντων, πώς είσαι πρόεδρε, τι κάνιες ρηλαξάρεις με το χέρι?
τι να γαμησει ο κύριος ένα μέτρο παν από την γη? :2funny: τον δειρανε και του την πέσανε 3 τον κλέψανε γιατί πέρα από μικροκαμομενος είναι και χαζός, κουβαλούσε πολλά μετρητά σε επικυνδυνες περιοχές και πήγαινε γυρεύοντας :jerking: σιγά μην τους κυνήγησε, παίζει να έτρεξε από το φόβο του :2funny: γιαυτό και δεν ξαναπάει, γιατί θα της ξαναφαει είναι το μόνο σίγουρο,:2funny: εκτός αν συτη την φορά πάει με παρέα ή χρησιμοποιεί κάρτες και όχι πολλά μετρητά, δεν είπαμε να μην κουβαλάει κάποιος μετρητά αλλά ο Χάρης το τερματησε, ευτυχως δεν χρειάζεται να έρθω Ελλάδα :2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom