Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1

Ο ΘΕΟΣ τα έχει πει ήδη: Ain't nobody above an ass whooping.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Ναι, σιγα μην κατσεις να κανεις ολοκληρες μηχανορραφιες
Εκανε την πουστια της, της ριχνεις μια μπουφλα κι αντε γεια

Προσωπικα, ποτε δεν θα καθομουνα να κανω πολεμο στο απολυτο τιποτα

Μονο σε καποιον με μεγαλα balls (εφοσον ειχα κι εγω φραγκα- εννοειται)/ Αλλα κι αν δεν ειχα, κατι... "δραστικο" θα εβρισκα
Αλλα θα 'πρεπε κι ο αλλος να μου εχει κανει κατι χοντρο, οχι να μου εχει πεταξει γιαουρτι  :headbang:  :headbang:
Μην τρελαθουμε δηλαδη

Εγω νομιζω οτι η ανταλλαγη γιαουρτι για μπουνια ειναι πολυ δικαιη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τετοιες προκλησεις μπορει και να τις εχεις απο τον οποιονδηποτε ή την οποιαδηποτε το μυστικο ειναι να αντιδρασεις οποτε κρινεις εσυ και οχι οποτε παει να σε τσιγκλισει η άλλη/αλλος. Θα αντιδρασεις οταν εισαι προετοιμασμενος οχι οταν σε αιφνιδιαζουν.

Και αυτα σε σενα και σε αλλους μπορει να φαινονται θεωριες και να μην τα τηρεις μαγκια σου αλλα ενας ανθρωπος επιχειρηματιας που εχει δυναμη περισσοτερη απο εμας πρεπει να προσεχει παρα πολυ τις κινησεις του.

Επισκέπτης
Τετοιες προκλησεις μπορει και να τις εχεις απο τον οποιονδηποτε ή την οποιαδηποτε το μυστικο ειναι να αντιδρασεις οποτε κρινεις εσυ και οχι οποτε παει να σε τσιγκλισει η άλλη/αλλος. Θα αντιδρασεις οταν εισαι προετοιμασμενος οχι οταν σε αιφνιδιαζουν.

Και αυτα σε σενα και σε αλλους μπορει να φαινονται θεωριες και να μην τα τηρεις μαγκια σου αλλα ενας ανθρωπος επιχειρηματιας που εχει δυναμη περισσοτερη απο εμας πρεπει να προσεχει παρα πολυ τις κινησεις του.
αμα σου συνεβαινε...και ησουν με αλλους επιχειρηματιες παρεα...ή με ανθρωπους που εκλεινες δουλειες ή σε σεβοντουσαν...και μια μουνοτρυπα που καθε μερα κανει απο 5 ραντεβου και τσαμπα διακοπες σε γιοτ και μερη που ουτε θα τα δουμε ποτε με το πραμα της για αντιτιμο...και σε κανει μουνι καπελο με κεσε γιαουρτι...θα την φαει την μπατσα της κι ας σε πουνε και Κοναν...για μια υπολειψη ζουμε....αν αυτο δηλαδη σου συνεβαινε καθε μα ΚΑΘΕ βραδυ θα πηγαινες και θα ζητουσες το λογο ?....κι αν ειδε οτι χαζογελουσαν ολοι υποτιμητικα μαζι και ο αντρας συνοδος της τι λογο να ζητησει ?...κι ευχομαι να ηταν γεματη γροθια..να μετρησε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αμα σου συνεβαινε...και ησουν με αλλους επιχειρηματιες παρεα...ή με ανθρωπους που εκλεινες δουλειες ή σε σεβοντουσαν...και μια μουνοτρυπα που καθε μερα κανει απο 5 ραντεβου και τσαμπα διακοπες σε γιοτ και μερη που ουτε θα τα δουμε ποτε με το πραμα της για αντιτιμο...και σε κανει μουνι καπελο με κεσε γιαουρτι...θα την φαει την μπατσα της κι ας σε πουνε και Κοναν...για μια υπολειψη ζουμε....αν αυτο δηλαδη σου συνεβαινε καθε μα ΚΑΘΕ βραδυ θα πηγαινες και θα ζητουσες το λογο ?....κι αν ειδε οτι χαζογελουσαν ολοι υποτιμητικα μαζι και ο αντρας συνοδος της τι λογο να ζητησει ?...κι ευχομαι να ηταν γεματη γροθια να μετρησε...

Ναι δεν καταλαβαινεις οτι ετσι κανεις περισσοτερη ζημια στην υποληψη σου. Συμφωνοι για μια υποληψη ζουμε αλλα ετσι το κανεις χειροτερο πρεπει να διαλεξεις ποια απο τις 2 εικονες σε εξυπηρετει καλυτερα του ψυχραιμου που δεν τον εκανε οτι ηθελε ενα πουτανακι με τα σκερτσα του? ή του Κοναν που λες και εσυ που χυμηξε και εδειρε μια γυναικα αμεσως μολις τον προκαλεσε? Εισαι επιχειρηματιας δεν εισαι παιδαρελι εχεις περασει πολλα μεχρι να ανεβεις επιπεδο... τοσο ευκολα χειραγωγεισαι? Καθημερινα βλεπεις πολυ περισσοτερα και εχεις να αντιμετωπισεις απο εναν απλο υπαλληλο και μεσο ανθρωπο τοσο ευκολα χειραγωγεισαι?

υγ φυσικα αυτα που σου λεω δεν ειναι ευκολα ετσι? θελει μεγαλο αυτοελεγχο... αλλα γυναικα δεν βαρας ετσι ευκολα οτι και να σου κανει. Ειναι δυσκολο και λεπτο σημειο.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Οπως και να'χει ο τύπος της τα κόλλησε στη μάπα ..... (τα μπουνίδια , όχι τα φλόκια).

Επισκέπτης
Ναι δεν καταλαβαινεις οτι ετσι κανεις περισσοτερη ζημια στην υποληψη σου. Συμφωνοι για μια υποληψη ζουμε αλλα ετσι το κανεις χειροτερο πρεπει να διαλεξεις ποια απο τις 2 εικονες σε εξυπηρετει καλυτερα του ψυχραιμου που δεν τον εκανε οτι ηθελε ενα πουτανακι με τα σκερτσα του? ή του Κοναν που λες και εσυ που χυμηξε και εδειρε μια γυναικα αμεσως μολις τον προκαλεσε? Εισαι επιχειρηματιας δεν εισαι παιδαρελι εχεις περασει πολλα μεχρι να ανεβεις επιπεδο... τοσο ευκολα χειραγωγεισαι? Καθημερινα βλεπεις πολυ περισσοτερα και εχεις να αντιμετωπισεις απο εναν απλο υπαλληλο και μεσο ανθρωπο τοσο ευκολα χειραγωγεισαι?

υγ φυσικα αυτα που σου λεω δεν ειναι ευκολα ετσι? θελει μεγαλο αυτοελεγχο... αλλα γυναικα δεν βαρας ετσι ευκολα οτι και να σου κανει. Ειναι δυσκολο και λεπτο σημειο.
ο ψυχραιμος καλουλης...στην προκειμενη φαση...ξερεις για τι περνιεται επισης....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο ψυχραιμος...στην προκειμενη φαση...ξερεις για τι περνιεται επισης....

Ετσι νομιζεις. Περιμενε και θα εβλεπες για τι θα περνιοσουν και για τι θα περνιοταν αυτη και η παρεα της που θα γελουσε αν γελουσε.

Εκεινη την ωρα μπορει να εκανε πλακα και να χαιροταν μετα να δεις ποσο ακριβα θα το πληρωνε αυτο. Εγω μπορει και να μην της ελεγα τιποτα. Οι αλλοι θα την κρεμουσαν. Η κοινη γνωμη που λεμε.

Επισκέπτης
ο ψυχραιμος καλουλης...στην προκειμενη φαση...ξερεις για τι περνιεται επισης....
URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου ειπα εγω οτι θα το επαιζα καλουλης? επειδη αυτη πεταξε γιαουρτι? απλα εκεινη τη στιγμη δεν μπορουσα να κανω τιποτα (εκτος απο το να την δειρω) που εγω δεν θα επελεγα οπως σου εξηγησα επειδη δεν θα ηθελα να χαλασω το ονομα μου.

Επισκέπτης
Ετσι νομιζεις. Περιμενε και θα εβλεπες για τι θα περνιοσουν και για τι θα περνιοταν αυτη και η παρεα της που θα γελουσε αν γελουσε.

Εκεινη την ωρα μπορει να εκανε πλακα και να χαιροταν μετα να δεις ποσο ακριβα θα το πληρωνε αυτο. Εγω μπορει και να μην της ελεγα τιποτα.
τα εχω ζησει λογω δουλειας αυτα τα τσογλανοπαιδα τα πλουσια που ουτε μεροκαματο δεν εχουν κανει και που σερνουν κατι τετοιες κιλοτες που περνιουνται για τα υπερμουνοχειλ@ και οτι ολος ο κοσμος εξαρτιεται απο αυτες...κι εχω δει με τα ματια μου πως φερονται οχι μονο σε αντιστοιχους σοβαρους επιχειρηματιες...μα σε απλο κοσμο και φτωχο που γελανε και εξευτελιζουνε....θα εξοργιζοτανε ο πασα ενας...με απροβλεπτα αποτελεσματα...ας τη μαζεψουν για να μην την ΜΑΖΕΨΟΥΝ.

Επισκέπτης
τα εχω ζησει λογω δουλειας αυτα τα τσογλανοπαιδα τα πλουσια που ουτε μεροκαματο δεν εχουν κανει και που σερνουν κατι τετοιες κιλοτες που περνιουνται για τα υπερμουνοχειλ@ και οτι ολος ο κοσμος εξαρτιεται απο αυτες...κι εχω δει με τα ματια μου πως φερονται οχι μονο σε αντιστοιχους σοβαρους επιχειρηματιες...μα σε απλο κοσμο και φτωχο που γελανε και εξευτελιζουνε....θα εξοργιζοτανε ο πασα ενας...με απροβλεπτα αποτελεσματα...ας τη μαζεψουν για να μην την ΜΑΖΕΨΟΥΝ.
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ειχα τέτοια ατομα σε παρέα πολυ παλια. Και ουτε εμενα μου αρεσε ο τροπος που επαιζαν μπαλα. Το αποτελεσμα ποιο ηταν?

μεσα σε 2 μηνες ειχα στρεψει ολη την παρεα εναντιον τους και απλα εξαφανιστηκαν και χωρις να δωσω και στιγμα. Τι με νοιαζει που πηγαν? εγω τους ξαπεστειλα παντως. Υπαρχουν τακτικες και τακτικες οπως το να στρεψεις μια αδυναμια καποιου εναντιον του. Ασε ειναι Μακιαβελλικα κολπα αυτα εχω κατι φιλες απο Πολιτικο Νομικης και με εχουν κανει σαινι  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπαρχουν πολυ αποτελεσματικοτεροι τροποι να κτυπησεις καποιον ή καποια απο το να τους δειρεις και μ αρεσουν αυτα τα παιχνιδια οταν ο αλλος δεν καθεται φρονιμα και ερχεται να σε πειραξει χωρις λογο.

Επισκέπτης
Ειχα τέτοια ατομα σε παρέα πολυ παλια. Και ουτε εμενα μου αρεσε ο τροπος που επαιζαν μπαλα. Το αποτελεσμα ποιο ηταν?

μεσα σε 2 μηνες ειχα στρεψει ολη την παρεα εναντιον τους και απλα εξαφανιστηκαν και χωρις να δωσω και στιγμα. Τι με νοιαζει που πηγαν? εγω τους ξαπεστειλα παντως. Υπαρχουν τακτικες και τακτικες οπως το να στρεψεις μια αδυναμια καποιου εναντιον του. Ασε ειναι Μακιαβελλικα κολπα αυτα εχω κατι φιλες απο Πολιτικο Νομικης και με εχουν κανει σαινι  :P
όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το τι θα τραβουσε το πουτανακι αυτο αμα ο επιχειρηματιας ηταν εξυπνος δεν λεγεται μεχρι και σε δουλεια μπορουσε να της κανει πλαγιο σαμποταζ και να την χασει. Για αυτο σου λεω μου πετας το γιαουρτι χωρις να σε πειραξω δεν μιλαω και νομιζεις οτι ειμαι μαλακας και καλουλης... πλανασαι. Εκανες μαλακια ενω δεν σε πειραξα ετοιμασου για συνεπειες εχουμε πολεμο τον οποιο ανοιξες εσυ αρα δεν εχω τυψεις :P

Επισκέπτης

Σε ολα υπαρχει οριο...και ποσο μαλλον οταν κανεις κατι ασχημο σε εναν ανθρωπο για την πλακα σου...δραση αντιδραση....και αν ο ανθρωπος αυτος δεν της εριχνε ξερη γροθια στο τσαουλι της....αυριο θα πετουσε γυαλινη πιατελα σε κεφαλι για να γελαει με το κεφαλι που ανοιξε σα καρπουζι....ειναι το κλασσικο μαλακιστηρι γυναικα που ενω κι αλλες τα βρηκανε πολλα και γινανε πλουσιοβιζιτες...αυτη στο μυαλο θα παραμεινει μπουρναζι φτωχοπουτανο...γιατι κανει σα 15χρονο που του πηρε την παρθενια 40χρονος και την εχει δει υπερμουνο...μονιμα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε ολα υπαρχει οριο...και ποσο μαλλον οταν κανεις κατι ασχημο σε εναν ανθρωπο για την πλακα σου...δραση αντιδραση....και αν ο ανθρωπος αυτος δεν της εριχνε ξερη γροθια στο τσαουλι της....αυριο θα πετουσε γυαλινη πιατελα σε κεφαλι για να γελαει με το κεφαλι που ανοιξε σα καρπουζι....ειναι το κλασσικο μαλακιστηρι γυναικα που ενω κι αλλες τα βρηκανε πολλα και γινανε πλουσιοβιζιτες...αυτη στο μυαλο θα παραμεινει μπουρναζι φτωχοπουτανο...γιατι κανει σα 15χρονο που του πηρε την παρθενια 40χρονος και την εχει δει υπερμουνο...μονιμα..

Κοιτα ομως αν εισαι επιχειρηματιας η θεση σου ειναι λεπτη πρεπει να δειχνεις παντοτε οτι εισαι υποδειγμα ευγενειας και εντιμοτητας αλλιως θα σου επιτεθουν... υποδειγμα ευγενειας δεν δειχνεις με το να ξυλοφορτωνεις το χαζογκομενακι που σου πεταξε το γιαουρτακι... θα μπορουσες να το παρεις και εσυ στην πλακα εκεινη την ωρα και να επαιζες μετα μπαλα εκδικησης ΠΡΟΣΟΧΗ αν πιστευες οτι αυτο αξιζε τον κοπο και δεν σου ετρωγε χρονο... εγω στην παρεα που ειπα πιο πανω δεν τους ηθελα αυτους γιατι μου δημιουργουσαν και εμενα προβληματα και ηταν κακοι χαρακτηρες οποτε κινηθηκα αναλογα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι και με τις γκομενες... οσο καλουλης το παιζεις στην αρχη και με αρχες τοσο ευκολοτερα θα τις γαμας. Ενω αυτος που δειχνεις βαρυμαγκας και αγενης εξαρχης παιρνει τα παπαρια μου  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η συνοδος του επιχειρηματια μπορει να σκεφτηκε μετα οτι και εμενα καμια μερα μπορει να με δειρει... οποτε θα εχανες και την γκομενα... πρεπει να λογικευτεις στις δυσκολες στιγμες το ξερω ειναι δυσκολο η αλλη / αλλος σε πιεζει και σε προκαλει αλλα θυμησου την παροιμια ο καλος ο καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται μολις ηρεμησει η μπορα εχεις ολο το χρονο να κινηθεις αμα θες και αξιζει τον κοπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom