Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι μπραβο στον "μαγκα" που βαραει γυναικες  :jerking: :jerking:

απο εκει να καταλαβει κανεις τι αλαζονεια εχουν ολα αυτα τα κοπροσκυλα επειδη του πεταξε γιαουρτι ακομη και αν δεν δεχοταν την πλακα μπορουσε να το συζητησει με τον δικο της ή να μη γελασει οχι να σηκωθει πανω και να την κοπανησει.

Κοπροσκυλα επιχειρηματιες ορισμενοι που νομιζουν οτι ολος ο κοσμος τους ανηκει.
τυπε και οι μπατσοι την αμπιουζαρανε ομως :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε και οι μπατσοι την αμπιουζαρανε ομως :-

Δεν διαφωνω οτι ειναι σουργελο αλλα οπως και να το κανεις αμα εχεις και μερικες αρχες σαν αντρας γυναικες δεν βαρας. Υπαρχουν και χειροτερες τιμωριες σε εναν ανθρωπο απο το ξυλο  :P

Επισκέπτης
Ναι μπραβο στον "μαγκα" που βαραει γυναικες  :jerking: :jerking:

απο εκει να καταλαβει κανεις τι αλαζονεια εχουν ολα αυτα τα κοπροσκυλα επειδη του πεταξε γιαουρτι ακομη και αν δεν δεχοταν την πλακα μπορουσε να το συζητησει με τον δικο της ή να μη γελασει οχι να σηκωθει πανω και να την κοπανησει.

Κοπροσκυλα επιχειρηματιες ορισμενοι που νομιζουν οτι ολος ο κοσμος τους ανηκει.
δεν ειναι πλακα...πιστευεις εσυ οτι εισαι π.χ φιλαρακι μου...και βγαινουμε εξω...και μια πλουσιοπουτανα σου πεταει ενα γιαουρτι και χαζογελαει χλευαστικα με την παρεα της...κι εγω που θα ησουν ο κολλητος μου δεν θα τα εκανα λιβανο εκει μεσα ?...δηλαδη να κατσουμε να μας ριχνουν και τα σφηνοποτηρα στο κεφαλι να κανουν χαβαλε ?...οχι.

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Και ενα μικρο παιδακι μπορει να ερθει να σου ριξει κατι πρεπει να σηκωθεις να το κοπανησεις?
αν δώσεις θάρρος στα μικρά παιδάκια , μπορεί να σου δώσουν και μια με το νύχι τους μες το μάτι σου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν διαφωνω οτι ειναι σουργελο αλλα οπως και να το κανεις αμα εχεις και μερικες αρχες σαν αντρας γυναικες δεν βαρας. Υπαρχουν και χειροτερες τιμωριες σε εναν ανθρωπο απο το ξυλο  :P
τηλε-φονικο κλασιμο τυπε? :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Μπολντ εκεινη τη στιγμη με το ποτακι κλπ δεν αργει να σου στριψει ο εγκεφαλος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ειναι πλακα...πιστευεις εσυ οτι εισαι π.χ φιλαρακι μου...και βγαινουμε εξω...και μια πλουσιοπουτανα σου πεταει ενα γιαουρτι και χαζογελαει χλευαστικα με την παρεα της...κι εγω που θα ησουν ο κολλητος μου δεν θα τα εκανα λιβανο εκει μεσα ?...δηλαδη να κατσουμε να μας ριχνουν και τα σφηνοποτηρα στο κεφαλι να κανουν χαβαλε ?...οχι.

Αυτος πεταξε κατι πρωτος και την πηρε και μετα αυτη πεταξε γιαουρτι...

στα μικρα παιδακια φωναζεις τον μπαμπα τους να τα μαζεψει. Αυτον θα βουτηξεις οχι το παιδακι. Το παιδακι θα βουτηξεις? να το δειρεις? δεν εχεις αυτο το δικαιωμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

χαχαχαχαχχαχαχα τι φωτο ειναι αυτη κολλητε εισαι ωραιος  :rockon: :rockon:

ε ολοι αυτοι με αυτα που κανουν στριμμενο εγκεφαλο εχουν μην ανησυχεις

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
χαχαχαχαχχαχαχα τι φωτο ειναι αυτη κολλητε εισαι ωραιος  :rockon: :rockon:

ε ολοι αυτοι με αυτα που κανουν στριμμενο εγκεφαλο εχουν μην ανησυχεις
κλοπυραιτ εκανα απο τον απολυτο :grin:

Επισκέπτης
ποιο ποτακι...και απιοτος να εισαι ανεχεσαι να σε γιαουρτωσει η καργιολια η ξεπλυμενη για να κανει χαχανα με τις κοκαινοφιλες της τις παρτουζιαρες κι εσυ να μεινεις αμετοχος και να γελανε μες τη μαπα σου ?....μουνι μουνι αλλα μη σε κανει και ξευτιλα γιατι της εδωσε αξια η κωλοκοινωνια μας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποιο ποτακι...και απιοτος να εισαι ανεχεσαι να σε γιαουρτωσει η καργιολια η ξεπλυμενη για να κανει χαχανα με τις κοκαινοφιλες της τις παρτουζιαρες κι εσυ να μεινεις αμετοχος και να γελανε μες τη μαπα σου ?....μουνι μουνι αλλα μη σε κανει και ξευτιλα γιατι της εδωσε αξια η κωλοκοινωνια μας...

Ναι αλλα εισαι στη δυσκολη θεση οτι το γιαουρτι στο χει πεταξει γυναικα. Εγω δεν εχω δειρει ποτε γυναικα παντως. Οσο πουστικα και αν μου φερθηκε

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6

στα μικρα παιδακια φωναζεις τον μπαμπα τους να τα μαζεψει. Αυτον θα βουτηξεις οχι το παιδακι. Το παιδακι θα βουτηξεις? να το δειρεις? δεν εχεις αυτο το δικαιωμα.
και αν ο μπαμπάς του ή η μαμά του βάζουν το παιδάκι να στην πέσει;

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
σωστο και αυτο.Δεν καταλαβα κατι ομως.Ο γκομενος την εστειλε λογο της μαλακιας που εκανε η αυτη τον εστειλε;

Επισκέπτης

ΔΕΝ ειναι παιδακι ομως φιλε..και δεν το κανει απο αβλεψια ουτε απο μη εξελιγμενη κριση λογω ηλικιας...δεν βγαζει τωρα δοντια....το εκανε για να διασκεδασει....χθες απειλησε αστυνομικους που την πιασανε πιωμενη να περναει κοκκινο..σημερα αυτο...νομιζεις οτι δεν εχει κανει αλλα 1000 τετοια που δεν τα εχουμε μαθει?..ανετα για χαβαλε με τους πλουσιομαλακες που σερνει βαζουν φωτια σε εναν αστεγο..ετσι για να διασκεδασουν..και πιστεψε με δεν απεχουν και πολυ...τα εχει δει ολα ισωμα η μανταμ....η γκομενα εχει πια το υφακι που εμεις της δωσαμε ολοι...=σας τα περνω τα γαμαω ολα και στο μουνι μου το καυτο που'χει καμαρες οχτω...-οοοοχι τσουλακι...αρκετα πηραν αερα τα σκορδα σου...και αυτη στο μελλον θα πληρωσει κι αλλα..στα σιγουρα..

Επισκέπτης
ΔΕΝ ειναι παιδακι ομως φιλε..και δεν το κανει απο αβλεψια ουτε απο μη εξελιγμενη κριση λογω ηλικιας...δεν βγαζει τωρα δοντια....το εκανε για να διασκεδασει....χθες απειλησε αστυνομικους που την πιασανε πιωμενη να περναει κοκκινο..σημερα αυτο...νομιζεις οτι δεν εχει κανει αλλα 1000 τετοια ?....η γκομενα εχει πια το υφακι που εμεις της δωσαμε ολοι...=σας τα περνω τα γαμαω ολα και στο μουνι μου το καυτο που'χει καμαρες οχτω...-οοοοχι τσουλακι...αρκετα πηραν αερα τα σκορδα σου...και αυτη στο μελλον θα πληρωσει κι αλλα..στα σιγουρα..

Δεν εχω δειρει ποτε αντρα/γυναικα/παιδι, ουτε εχω φαει ξυλο απο κανεναν.
Παντως να πω κατι? Οταν καποιος κανει μαλακιες πρεπει να ειναι ετοιμος και για τις συνεπειες.
Δεν μπορεις να γαμας και να δερνεις επειδη εισαι η... Αλεξανδρακη, (ελεος)
Και ΟΚ, δεν βαραμε γυναικες κλπ κλπ... Αλλα, στο φιναλε, οι γυναικες δεν ειναι και καποιο "ειδικο ειδος". Ειναι ανθρωποι, οπως ολοι μας.

Να πω και κατι αλλο?
Δηλαδη, αμα ερθει ενας 2μετρος χρυσαυγιτης και πλακωσει εμεναν, που ειμαι 1.61, τοτε αυτο ειναι ΟΚ, επειδη ειναι μεταξυ "ανδρων"?
Αλλα ο αλλος που εριξε μπουκετο στη Δημητρα ηταν απαραδεκτος, επειδη "δεν δερνουμε γυναικες"??

ΥΓ Δεν ειμαι μισογυνης/ Απλα αρνουμαι και αυτον τον απολυτο διαχωρισμο αντρες-γυναικες
  Οποιος κανει μαλακιες ας τις πληρωνει, κι οποιος εχει αισθηση της σωματικης (μυικης) του μειονεξιας, ας ΜΗΝ κανει μαλακιες- γενικως

:rockon: :rockon: :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Παντως να πω κατι? Οταν καποιος κανει μαλακιες πρεπει να ειναι ετοιμος και για τις συνεπειες.
Και ΟΚ, δεν βαραμε γυναικες κλπ κλπ... Αλλα, στο φιναλε, οι γυναικες δεν ειναι και καποιο "ειδικο ειδος". Ειναι ανθρωποι, οπως ολοι μας.

Να πω και κατι αλλο?
Δηλαδη, αμα ερθει ενας 2μετρος χρυσαυγιτης και πλακωσει εμεναν, που ειμαι 1.61, τοτε αυτο ειναι ΟΚ, επειδη ειναι μεταξυ "ανδρων"?
Αλλα ο αλλος που εριξε μπουκετο στη Δημητρα ηταν απαραδεκτος, επειδη "δεν δερνουμε γυναικες"??

ΥΓ Δεν ειμαι μισογυνης/ Απλα αρνουμαι και αυτον τον απολυτο διαχωρισμο αντρες-γυναικες
  Οποιος κανει μαλακιες ας τις πληρωνει, κι οποιος εχει αισθηση της σωματικης (μυικης) του μειονεξιας, ας ΜΗΝ κανει μαλακιες- γενικως

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΔΕΝ ειναι παιδακι ομως φιλε..και δεν το κανει απο αβλεψια ουτε απο μη εξελιγμενη κριση λογω ηλικιας...δεν βγαζει τωρα δοντια....το εκανε για να διασκεδασει....χθες απειλησε αστυνομικους που την πιασανε πιωμενη να περναει κοκκινο..σημερα αυτο...νομιζεις οτι δεν εχει κανει αλλα 1000 τετοια ?....η γκομενα εχει πια το υφακι που εμεις της δωσαμε ολοι...=σας τα περνω τα γαμαω ολα και στο μουνι μου το καυτο που'χει καμαρες οχτω...-οοοοχι τσουλακι...αρκετα πηραν αερα τα σκορδα σου...και αυτη στο μελλον θα πληρωσει κι αλλα..στα σιγουρα..

Εγω? τι της εχω δωσει της συγκεκριμενης? γκομενες σαν και αυτη στη δικη μου παρεα δεν μπαινουν φιλε. Εννοω με τετοιο χαρακτηρα.

Ο επιχειρηματιας βρεθηκε σε δυσκολη θεση γιατι ειναι γυναικα ... οτι και να του κανει αμα την χτυπησει θα ειναι το μαυρο προβατο της υποθεσης. Θα μπορουσε να το παρει στη πλακα ή να της κανει νευμα να μην το συνεχισει θα μπορουσε επισης και να αποχωρησει

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Νο no...μπουκέτο no good.

Ένα bukkake ήθελε και μετά πέταμα μέσα στα γαλβανιστήρια της ελαστρον έτσι για να ισιώσει η καριόλα.

Επισκέπτης

Να πω και κατι αλλο?

ετσι ειναι...και προσπαθηστε να μην την παιξετε μαζι της για ενα λεπτο και δειτε τη εκφραση πλεον του προσωπου εχει φορεσει....σας εχω ολους για την πλακα μου..εχει αρχισει και χαλαει επικινδυνα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι ειναι...και προσπαθηστε να μην την παιξετε μαζι της για ενα λεπτο και δειτε τη εκφραση πλεον του προσωπου εχει φορεσει....σας εχω ολους για την πλακα μου..εχει αρχισει και χαλαει επικινδυνα...

Βρε αγορι μου εκεινο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι κανεις δεν ειναι ανικητος οι ιδιοι που της εχουν δωσει την αξια αυτη οι ιδιοι μπορουν να της την πάρουν. Εκεινο το βραδυ εγω θα αποχωρουσα ηρεμα και ωραια και μετα ισως ξεκινουσε το πανηγυρι αμα ηθελα να το συνεχισω δηλαδη σιγα μην επαιζα κορωνα γραμματα την εικονα μου επειδη ενα πουτανακι με προκαλει ειναι σαν να λες οτι το ποντικι προκαλει το λιονταρι και το λιονταρι πρεπει να το πατησει!!!!! Θα χαλασει τελειως την φημη του επειδη θα δειξει ανασφαλεια

Μην ανησυχεις υπαρχουν τροπο να την κανεις να υποφερει αμα θελεις αν εισαι παρεα της εννοω οχι εσυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom