Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
4.jpeg

fb655c4e915111e2b61322000a1f9358_7.jpg

ρέθυμνο ήταν η καριόλα και δεν την είδα πουθενά >:(

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.934
Πόντοι
9.931
Στα μουνιά τους τα καλο-ξυρισμένα :grin: :2funny: Έτσι να κάνουν να χτυπήσουν τα δάκτυλα τους θα βρεθούν 2-3 χορηγοί να τους πληρώσουν τα πάντα, από το μανικιούρ τους μέχρι της διακοπές τους στη Μύκονο :headbang:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Στα μουνιά τους τα καλο-ξυρισμένα :grin: :2funny: Έτσι να κάνουν να χτυπήσουν τα δάκτυλα τους θα βρεθούν 2-3 χορηγοί να τους πληρώσουν τα πάντα, από το μανικιούρ τους μέχρι της διακοπές τους στη Μύκονο :headbang:
ΑΞΙΕΣ-ΑΞΙΕΣ  :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
:boobies:

[youtube=700,500]lGQKe8PHjRU[/youtube]

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
Θα τρελαθουμε?
Η Δημητρα Αλεξανδρακη δεν μας ελεγε οτι εχει μονιμη σχεση στην Κυπρο και μαλιστα ειχε μετακομισει με ΟΛΗ την οικογενεια της στην Κυπρο και περνουσε τελεια??
Και τωρα γυρισε πισω και το παιζει ελευθερη και ωραια??
Τι εγινε Δημητρουλα,πεινα,πεινα??Ψαχνουμε νεο κοροιδο να του τα φαμε??

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Και καλα οι γκομενιτσες δεν ξερουνε οτι υπαρχει βλακας φωτογραφος που τις τραβαει??? Καπως ετσι δειχνουνε
Ε ρε γελια...(για τις φωτο που ειναι βολτα εξω απο τις καφετεριες λεω...)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Και καλα οι γκομενιτσες δεν ξερουνε οτι υπαρχει βλακας φωτογραφος που τις τραβαει??? Καπως ετσι δειχνουνε
Ε ρε γελια...(για τις φωτο που ειναι βολτα εξω απο τις καφετεριες λεω...)
φίλε σ' αυτό τον δρόμο υπάρχει μόνιμος φωτογράφος...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μουναρα η δημητρουλα  :cum: :cum: :cum:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι απειλές της Δήμητρας Αλεξανδράκη στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν

Η άγνωστη στιχομυθία της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν τον προηγούμενο μήνα, βγαίνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα.

«Είμαι μοντέλο, κάνω φωτογραφίσεις. Θα δείτε τι θα πάθετε... Γιατί δουλεύω με το σώμα μου» έλεγε και ξαναέλεγε στους αστυνομικούς που σταμάτησαν το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό της στις 8 Φεβρουαρίου, μετά από παραβάσεις του ΚΟΚ που φέρεται να έκανε. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολίτικα» όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό της και ζήτησαν ευγενικά το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας, εκείνη απάντησε: «Και πού θες να ξέρω εγώ που είναι η άδεια; Έχω πέντε αυτοκίνητα. Τελειώνετε γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι βραδιάτικα με μπάτσους». Εκεί που φέρεται να έγινε έξαλλο το μοντέλο, ήταν όταν είδε τα πρόστιμα ύψους 2.200 ευρώ που της επιβλήθηκαν και τότε αρνήθηκε να παραλάβει την κλήση για αλκοτέστ στο οποίο είχε υποβληθεί. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι επιδεικτικά, όταν τελικά παρέλαβε τις κλήσεις, έσπασε το στυλό με το οποίο είχε υπογράψει τις παραβάσεις και το πέταξε. Τότε ήταν που συνελήφθη με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να λέει στους αστυνομικούς: «Εγώ δεν πάω πουθενά. Θα πάρω τώρα τηλέφωνο βουλευτή. Οι προηγούμενοι που με σταμάτησαν με παρακάλαγαν να μην το συνεχίσω. Θες να έχεις τα ίδια;» Την επόμενη μέρα τελικά οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και παραπέμφθηκε σε δίκη.

Πηγή:
Αν τα παραπάνω είναι αλήθεια τότε δεν έπρεπε να την συλλάβουν αλλά να την πάνε σε μια ερημιά και να της δώσουν το κωλαντερο στο χερι :pipa3: :pipa1: :2on1:

εγω θα της ελεγα... ωραια περαστικα να τα εκατοστησεις να χαρει λιγο και η εφορια.
Εγω τι θες να κανω τωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom