Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Jdim2.jpg

Jdim1.jpg

426119_10151323491831232_1215686147_n.jpg
Κοίτα πως κοιτάνε οι ψωνάρες το φακό.Α ρε κνώδαλα του συστήματος.

troikanos13

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Είναι πολύβολο η τυπισα και από κοντά σε αρρώσταινει!η απόλυτη φαντασίωση!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Παρακαλείται να απαντήσει ο φίλτατος Διομήδης, που σκανδαλίζει τα πλήθη με τέτοιου είδους φωτό! :grin:
Κάποτε είχα μάθει μια πληροφορία απο φίλο φίλου ότι .....[size=2pt]οποιος πληρώνει αγοράζει αυτό που θέλει[/size]  :grin:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Συγγνώμη που θα στην χαλάσω λίγο,αλλά και σύ είσαι και γω και όλοι μας.
Εγώ φίλε διαφέρω λίγο από τις συγκεκριμένες και πολλούς άλλους γιατί ξέρω το σύστημα και δεν λειτουργώ και σκέφτομαι όπως θέλει αυτό αλλά όπως θέλω εγώ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μουναρα!!!!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ερέτρια και έτσι φάση............ :P

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.976
Πόντοι
9.931
Οι απειλές της Δήμητρας Αλεξανδράκη στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν

Η άγνωστη στιχομυθία της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν τον προηγούμενο μήνα, βγαίνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα.

«Είμαι μοντέλο, κάνω φωτογραφίσεις. Θα δείτε τι θα πάθετε... Γιατί δουλεύω με το σώμα μου» έλεγε και ξαναέλεγε στους αστυνομικούς που σταμάτησαν το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό της στις 8 Φεβρουαρίου, μετά από παραβάσεις του ΚΟΚ που φέρεται να έκανε. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολίτικα» όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό της και ζήτησαν ευγενικά το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας, εκείνη απάντησε: «Και πού θες να ξέρω εγώ που είναι η άδεια; Έχω πέντε αυτοκίνητα. Τελειώνετε γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι βραδιάτικα με μπάτσους». Εκεί που φέρεται να έγινε έξαλλο το μοντέλο, ήταν όταν είδε τα πρόστιμα ύψους 2.200 ευρώ που της επιβλήθηκαν και τότε αρνήθηκε να παραλάβει την κλήση για αλκοτέστ στο οποίο είχε υποβληθεί. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι επιδεικτικά, όταν τελικά παρέλαβε τις κλήσεις, έσπασε το στυλό με το οποίο είχε υπογράψει τις παραβάσεις και το πέταξε. Τότε ήταν που συνελήφθη με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να λέει στους αστυνομικούς: «Εγώ δεν πάω πουθενά. Θα πάρω τώρα τηλέφωνο βουλευτή. Οι προηγούμενοι που με σταμάτησαν με παρακάλαγαν να μην το συνεχίσω. Θες να έχεις τα ίδια;» Την επόμενη μέρα τελικά οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και παραπέμφθηκε σε δίκη.

Πηγή:
Αν τα παραπάνω είναι αλήθεια τότε δεν έπρεπε να την συλλάβουν αλλά να την πάνε σε μια ερημιά και να της δώσουν το κωλαντερο στο χερι :pipa3: :pipa1: :2on1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι απειλές της Δήμητρας Αλεξανδράκη στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν

Η άγνωστη στιχομυθία της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν τον προηγούμενο μήνα, βγαίνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα.

«Είμαι μοντέλο, κάνω φωτογραφίσεις. Θα δείτε τι θα πάθετε... Γιατί δουλεύω με το σώμα μου» έλεγε και ξαναέλεγε στους αστυνομικούς που σταμάτησαν το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό της στις 8 Φεβρουαρίου, μετά από παραβάσεις του ΚΟΚ που φέρεται να έκανε. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολίτικα» όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό της και ζήτησαν ευγενικά το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας, εκείνη απάντησε: «Και πού θες να ξέρω εγώ που είναι η άδεια; Έχω πέντε αυτοκίνητα. Τελειώνετε γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι βραδιάτικα με μπάτσους». Εκεί που φέρεται να έγινε έξαλλο το μοντέλο, ήταν όταν είδε τα πρόστιμα ύψους 2.200 ευρώ που της επιβλήθηκαν και τότε αρνήθηκε να παραλάβει την κλήση για αλκοτέστ στο οποίο είχε υποβληθεί. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι επιδεικτικά, όταν τελικά παρέλαβε τις κλήσεις, έσπασε το στυλό με το οποίο είχε υπογράψει τις παραβάσεις και το πέταξε. Τότε ήταν που συνελήφθη με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να λέει στους αστυνομικούς: «Εγώ δεν πάω πουθενά. Θα πάρω τώρα τηλέφωνο βουλευτή. Οι προηγούμενοι που με σταμάτησαν με παρακάλαγαν να μην το συνεχίσω. Θες να έχεις τα ίδια;» Την επόμενη μέρα τελικά οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και παραπέμφθηκε σε δίκη.

Πηγή:
Αν τα παραπάνω είναι αλήθεια τότε δεν έπρεπε να την συλλάβουν αλλά να την πάνε σε μια ερημιά και να της δώσουν το κωλαντερο στο χερι :pipa3: :pipa1: :2on1:
σιγα μην τα ειπε αυτα τυπε
τι ειναι?καμια ψωνισμενη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom