Κοίτα πως κοιτάνε οι ψωνάρες το φακό.Α ρε κνώδαλα του συστήματος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δήμητρα Αλεξανδράκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΚοροιδεύεσεΗ Αλεξανδρακη ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή...
troikanos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λες?
Όπως νομίζεις ο καθένας έχει τα γούστα του.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Συγγνώμη που θα στην χαλάσω λίγο,αλλά και σύ είσαι και γω και όλοι μας.Κοίτα πως κοιτάνε οι ψωνάρες το φακό.Α ρε κνώδαλα του συστήματος.
troikanos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είναι πολύβολο η τυπισα και από κοντά σε αρρώσταινει!η απόλυτη φαντασίωση!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Κάποτε είχα μάθει μια πληροφορία απο φίλο φίλου ότι .....[size=2pt]οποιος πληρώνει αγοράζει αυτό που θέλει[/size]Παρακαλείται να απαντήσει ο φίλτατος Διομήδης, που σκανδαλίζει τα πλήθη με τέτοιου είδους φωτό!
Εγώ φίλε διαφέρω λίγο από τις συγκεκριμένες και πολλούς άλλους γιατί ξέρω το σύστημα και δεν λειτουργώ και σκέφτομαι όπως θέλει αυτό αλλά όπως θέλω εγώ.Συγγνώμη που θα στην χαλάσω λίγο,αλλά και σύ είσαι και γω και όλοι μας.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Aφμ έχεις;Εγώ φίλε διαφέρω λίγο από τις συγκεκριμένες και πολλούς άλλους γιατί ξέρω το σύστημα και δεν λειτουργώ και σκέφτομαι όπως θέλει αυτό αλλά όπως θέλω εγώ.
Φίλε κι εγώ υπάρχω μέσα στο σύστημα όπως όλοι οι Έλληνες δεν έχω πάρει τα βουνά.Απλώς δεν σκέφτομαι όπως θέλει αυτό,αυτή είναι η διαφορά μου.Aφμ έχεις;
Κάποτε είχα μάθει μια πληροφορία απο φίλο φίλου ότι .....[size=2pt]οποιος πληρώνει αγοράζει αυτό που θέλει[/size]
Αυτό είναι θέσφατον φίλτατε! :-*
troikanos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Υπερμουνο!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.976
- Πόντοι
- 9.931
Οι απειλές της Δήμητρας Αλεξανδράκη στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν
Η άγνωστη στιχομυθία της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν τον προηγούμενο μήνα, βγαίνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα.
«Είμαι μοντέλο, κάνω φωτογραφίσεις. Θα δείτε τι θα πάθετε... Γιατί δουλεύω με το σώμα μου» έλεγε και ξαναέλεγε στους αστυνομικούς που σταμάτησαν το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό της στις 8 Φεβρουαρίου, μετά από παραβάσεις του ΚΟΚ που φέρεται να έκανε. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολίτικα» όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό της και ζήτησαν ευγενικά το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας, εκείνη απάντησε: «Και πού θες να ξέρω εγώ που είναι η άδεια; Έχω πέντε αυτοκίνητα. Τελειώνετε γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι βραδιάτικα με μπάτσους». Εκεί που φέρεται να έγινε έξαλλο το μοντέλο, ήταν όταν είδε τα πρόστιμα ύψους 2.200 ευρώ που της επιβλήθηκαν και τότε αρνήθηκε να παραλάβει την κλήση για αλκοτέστ στο οποίο είχε υποβληθεί. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι επιδεικτικά, όταν τελικά παρέλαβε τις κλήσεις, έσπασε το στυλό με το οποίο είχε υπογράψει τις παραβάσεις και το πέταξε. Τότε ήταν που συνελήφθη με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να λέει στους αστυνομικούς: «Εγώ δεν πάω πουθενά. Θα πάρω τώρα τηλέφωνο βουλευτή. Οι προηγούμενοι που με σταμάτησαν με παρακάλαγαν να μην το συνεχίσω. Θες να έχεις τα ίδια;» Την επόμενη μέρα τελικά οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και παραπέμφθηκε σε δίκη.
Πηγή:
Αν τα παραπάνω είναι αλήθεια τότε δεν έπρεπε να την συλλάβουν αλλά να την πάνε σε μια ερημιά και να της δώσουν το κωλαντερο στο χερι
Η άγνωστη στιχομυθία της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν τον προηγούμενο μήνα, βγαίνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα.
«Είμαι μοντέλο, κάνω φωτογραφίσεις. Θα δείτε τι θα πάθετε... Γιατί δουλεύω με το σώμα μου» έλεγε και ξαναέλεγε στους αστυνομικούς που σταμάτησαν το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό της στις 8 Φεβρουαρίου, μετά από παραβάσεις του ΚΟΚ που φέρεται να έκανε. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολίτικα» όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό της και ζήτησαν ευγενικά το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας, εκείνη απάντησε: «Και πού θες να ξέρω εγώ που είναι η άδεια; Έχω πέντε αυτοκίνητα. Τελειώνετε γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι βραδιάτικα με μπάτσους». Εκεί που φέρεται να έγινε έξαλλο το μοντέλο, ήταν όταν είδε τα πρόστιμα ύψους 2.200 ευρώ που της επιβλήθηκαν και τότε αρνήθηκε να παραλάβει την κλήση για αλκοτέστ στο οποίο είχε υποβληθεί. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι επιδεικτικά, όταν τελικά παρέλαβε τις κλήσεις, έσπασε το στυλό με το οποίο είχε υπογράψει τις παραβάσεις και το πέταξε. Τότε ήταν που συνελήφθη με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να λέει στους αστυνομικούς: «Εγώ δεν πάω πουθενά. Θα πάρω τώρα τηλέφωνο βουλευτή. Οι προηγούμενοι που με σταμάτησαν με παρακάλαγαν να μην το συνεχίσω. Θες να έχεις τα ίδια;» Την επόμενη μέρα τελικά οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και παραπέμφθηκε σε δίκη.
Πηγή:
Αν τα παραπάνω είναι αλήθεια τότε δεν έπρεπε να την συλλάβουν αλλά να την πάνε σε μια ερημιά και να της δώσουν το κωλαντερο στο χερι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σιγα μην τα ειπε αυτα τυπεΟι απειλές της Δήμητρας Αλεξανδράκη στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν
Πηγή:
τι ειναι?καμια ψωνισμενη?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 246
- Εμφανίσεις
- 23K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 125
- Εμφανίσεις
- 11K