Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Τι τηλέφωνο ρε φίλε τι είναι πίτσα μήπως θες να στις φέρω και σπίτι… :2funny:
Τράβα κανένα Βουκουρέστι ή Γερμανία / Αυστρία / Ελβετία και εκεί να δεις τεμάχια… μασιμένη τροφή θέλετε όλοι...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Τι τηλέφωνο ρε φίλε τι είναι πίτσα μήπως θες να στις φέρω και σπίτι… :2funny:
Τράβα κανένα Βουκουρέστι ή Γερμανία / Αυστρία / Ελβετία και εκεί να δεις τεμάχια… μασιμένη τροφή θέλετε όλοι...

Πηγα στο Λος Ατζελες ρε τι μασατε και δεν μας το λετε να γινουμε ολοι μαζι.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.237
Πόντοι
1.106
Συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής με τη διαδικασία του αυτοφώρου στην περιοχή της Γλυφάδας η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το μοντέλο που έγινε γνωστό από το «Next Top Model».

Το μοντέλο βρισκόταν στο αυτοκίνητο της με μία φίλη της όταν υπεβλήθη σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένη. Μάλιστα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Γλυφάδας αναφέρουν ότι όταν επιχείρησαν να τη συλλάβουν, εκείνη άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί, οπότε και προσήχθη μαζί με τη φίλη της στο Τμήμα.

Σε βάρος του μοντέλου έχει σχηματισθεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αθήνας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καταγγελία για την αστυνομία και από την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δέχτηκα επίθεση από αστυνομικούς, με σέρνανε με τις χειροπέδες»

Μετά τους ληστές-τρομοκράτες...οι Έλληνες αστυνομικοί "δέρνουν" και τις μοντέλες..

Μία νύχτα στο κρατητήριο πέρασε το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής! Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές το μοντέλο έτρεχε και πέρασε με κόκκινο. Μάλιστα, μίλησε άσχημα στα όργανα και δεν υπάκουσε στις εντολές τους. Το μοντέλο κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής! Η ίδια ξέσπασε στην εκπομπή "Μίλα"! Αποκάλυψε πώς οι αστυνομικοί την ειρωνεύτηκαν, της επιτέθηκαν και ότι της φέρθηκαν πολύ άσχημα λέγοντας χαρακτηριστικά: "Όλα είναι ψέματα! Η μόνη αλήθεια είναι ότι πέρασα ένα κόκκινο σηματοδότη. Ούτε σ' ένα σκυλί δεν φέρονται έτσι". "Με ταλαιπώρησαν και με έκαναν να χάσω τον ύπνο μου. Με χτύπησε ο αστυνομικός... Δέχτηκα επίθεση από αστυνομικούς, με σέρνανε με τις χειροπέδες. Έχω μώλωπες στο αριστερό μου χέρι. Η μόνη μου απειλή ήταν ότι τους είπα ότι θα τους κάνω αναφορά στο τμήμα... " τόνισε! Και δεν δίστασε να πει: «Δεν απείλησα κανέναν. Δεν είναι το στυλ μου! Ούτε το έχω ξανακάνει, ούτε έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα. Δεν είμαι άνθρωπος ούτε για να προσβάλω κάποιον και είπαν πολύ άχημα πράγματα και έχει σχηματιστεί εναντίον μου δικογραφία που λέει τα απίστευτα ψέματα μέσα... και μου είπαν «τι θα πιστέψουν εσένα την μία ή εμάς τους δέκα;»»
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αφέθηκε ελεύθερη, αφού η υπόθεσή της πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ρε κλείστε την μέσα την ψεύτρα,το παλιοπουτανάκι γαμώ τα λεφτά του πατέρα της.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής με τη διαδικασία του αυτοφώρου στην περιοχή της Γλυφάδας η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το μοντέλο που έγινε γνωστό από το «Next Top Model».

Το μοντέλο βρισκόταν στο αυτοκίνητο της με μία φίλη της όταν υπεβλήθη σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένη. Μάλιστα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Γλυφάδας αναφέρουν ότι όταν επιχείρησαν να τη συλλάβουν, εκείνη άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί, οπότε και προσήχθη μαζί με τη φίλη της στο Τμήμα.

Σε βάρος του μοντέλου έχει σχηματισθεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αθήνας.
Μεγαλη μαλακια που οδηγουσε ζαντα και οτι εφαγε το κοκκινο, αν απο την αλλη περναγε ο εκκενωσεις βοθρων "ο αχορταγος" τωρα οι ψηλες που της εριξαν οι βλαχο-μπατσοι θα τις φαινονταν χαδακια στα οπισθια...
οσο για τους μπατσους πουλησαν τσαμπουκα σε μια κοπελα που υπο φυσιολογικες συνθηκες ουτε που θα τωλμουσαν να πλησιασουν, ο απολυτος κομπλεξισμος.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Παράνομη, λεφτού, μπλεξίματα με τα όργανα...ε...ας φωνάξει και αυτή ένα "ζήτω η αναρχία" και θα έχει όλους τους ξώφαλτσους μαζί της.

:2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.618
Πόντοι
9.931
[move]ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ[/move]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μεγαλη μαλακια που οδηγουσε ζαντα και οτι εφαγε το κοκκινο, αν απο την αλλη περναγε ο εκκενωσεις βοθρων "ο αχορταγος" τωρα οι ψηλες που της εριξαν οι βλαχο-μπατσοι θα τις φαινονταν χαδακια στα οπισθια...
οσο για τους μπατσους πουλησαν τσαμπουκα σε μια κοπελα που υπο φυσιολογικες συνθηκες ουτε που θα τωλμουσαν να πλησιασουν, ο απολυτος κομπλεξισμος.....

Που το ειδες οτι πουλησαν τσαμπουκα? Δηλαδη τι επρεπε να κανουν?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε, ο ΣΥΡΙΖΑ εβγαλε ανακοινωση;

Τελικα ο Πανουσης ειχε δικιο. Η επανασταση θα ξεκινησει απο το Κολωνακι.
τυπε για να δουμε θα κανει ερευνες ο δενδριας για το θεμα?
συναγερμος στα γραφεια του συριζα για το γεγονος
ετοιμαζουν πορεια συμπαραστασης στο δικαστηριο :rockon:

Επισκέπτης
τυπε για να δουμε θα κανει ερευνες ο δενδριας για το θεμα?
συναγερμος στα γραφεια του συριζα για το γεγονος
ετοιμαζουν πορεια συμπαραστασης στο δικαστηριο :rockon:
Να ξερουν οι συντροφοι του site, οτι στη παραπανω φωτο απο το ρεπορταζ,
εχει πεσει φωτοσοπ στην ανταρτισσα πολεων Δημητρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom