sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.065
- Πόντοι
- 22.266
οντως ποιθο τσολι ειναι η φιλη της??????????
οντως ποιθο τσολι ειναι η φιλη της??????????
Αυτός είσαι παίχτη +100000000000,όπως Αμερική!! χαχαΑ δεν θέλω τέτοια,γιατί θα σας στείλω τον Chuck Norris.
Αννα Διαμαντοπουλου λέγεται το πορνίδιο
Αννα Διαμαντοπουλου λέγεται το πορνίδιο
Και την είχα για σοβαρή την Εβραία... καλά με αυτό το ξεκωλο κάνει παρέα? Τελικά το ΠΑΣΟΚ έχει πεσει πολύ χαμηλα...
Σκατοκαριολες...ενταξει λεει η αλλη,σιγα τι καναμε περασαμε με κοκκινο κ το κανανε μεγαλο ζητημα....
Πάντως και η φίλη της που ήταν μαζί της είναι δυνατό ψωλετο
τηλεφωνο παιζει?
Πάρε στο εκλογικό της γραφείο και πες ότι θέλεις να την δεις… θα σου κλείσουν ένα ραντεβού λογικά...γιατί το θέλεις για ρουσφέτι? Τα @@ μου θα πάρεις τώρα μόνο απολύσεις παίζουν..
ΤΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΜΩΡΕ??? να ρωτησω τι προγραμμα προσφερει θελω
ωραια γλωσσα εχειΦωτογραφία ντοκουμέντο κυρίες και κύριοι, η Αννούλα έκανε κωλοδάχτυλο απο την θέση του συνοδηγού και τις μπουζούριασαν, ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας.
Σκατοκαριολες...ενταξει λεει η αλλη,σιγα τι καναμε περασαμε με κοκκινο κ το κανανε μεγαλο ζητημα....
να πας αμεριμνος κ με την τσιμπλα στο ματι πρωι κατα τις 5 μιση κ να ρθει η σκατοκαριολα να σε σκοτωσει επειδη γουσταρει να περναει με κοκκινο...Αραπικη ψωλη τωρα....υποταγη,πουτσα κ ξυλο με μαυρο Θανατο.
+1και περασαν και 2 κοκκινα φαναρια κι ολας.τι κριμα ρε πουστη μου να μην βγαινει εκεινη την ωρα μια νταλικα με ρυμουλκα,και να πεσουν επανω της να γινουν κομματια.γιατι δηλαδη να παρουν στον λαιμο τους οι γαμιολες κανεναν κακομοιρη που δεν φταιει σε τιποτα;γιατι ειναι 2000% σιγουρο οτι θα το ξανακανουν.
δεν πουτσα...μπερδευτηκες
Πίπα, κώλο και χύσιμο στα μούτρα, απ' όλα τα μέλη του μπουρδελακόμ, με 3 αστέρια και πάνω!
και περασαν και 2 κοκκινα φαναρια κι ολας.τι κριμα ρε πουστη μου να μην βγαινει εκεινη την ωρα μια νταλικα με ρυμουλκα,και να πεσουν επανω της να γινουν κομματια.γιατι δηλαδη να παρουν στον λαιμο τους οι γαμιολες κανεναν κακομοιρη που δεν φταιει σε τιποτα;γιατι ειναι 2000% σιγουρο οτι θα το ξανακανουν.
Μαλακίες παρόμοια υπόθεση ήταν και με τον Καρβέλα και την Πάνια… Τους έλεγαν να σταματήσουν και αυτοί είχαν περάσει όλα τα κόκκινα μέχρι να ξεφορτωθούν την κόκα …
Σιγά να μην πίνει αλκοόλ αυτή να χαλάσει το σωματάκι της … πίτα στην κόκα πρέπει να ήταν και κάρα φτιαγμένοι και οι δύο … και μόλις είδαν τους μπάτσους που κάναν σήμα για έλεγχο πέρασαν τα φανάρια από τον φόβο τους για να ξεφορτωθούν κανένα σκονάκι… μόνο έτσι πας για ατνίσταση κατά της αρχής και όχι της μαλακίες που λέει... Μοντέλα και μαλακίες όλα γίνονται για να κρατάν ψηλά την ταρήφα στην βυζιτα... έχει ένα σωρό ρουμάνες καλύτερες από αυτήν...