maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
μωρο με εχεις για ατομο που παρεξηγιετε ευκολα?χαχαχα
τσέκαρε και σταμ90 κοντράρονται στα ίσα
*μάικ δεν παρεξηγείσαι φαντάζομαι
μωρο με εχεις για ατομο που παρεξηγιετε ευκολα?χαχαχα
τσέκαρε και σταμ90 κοντράρονται στα ίσα
*μάικ δεν παρεξηγείσαι φαντάζομαι
Ναι το έχω ήδη διορθώσει!
Οπότε να πω μόνο πως σε θεωρώ λιγώτερο καλού γούστου από τον Διο κι εμένα!
μωρο με εχεις για ατομο που παρεξηγιετε ευκολα?
οκ μωρο δεν σε ξαναλεω μωροχαχαχα sveta ftw
όχι ρε μπόι , έτσι το π κ καλά ευγενική
*όποιος με ξαναπει μωρο έχει δώρο ριπόρτ
ελπιζω να μην λετε τιποτε κακο για την δημητρα γιατι ειναι φιλη μου στο φατσοβιβλιο
μωρο με εχεις για ατομο που παρεξηγιετε ευκολα?
δήλωσέ το στο Ε9, θα έχεις και επιστροφή φόρουελπιζω να μην λετε τιποτε κακο για την δημητρα γιατι ειναι φιλη μου στο φατσοβιβλιο
Καλά τοσο χάνοι είστε που πιστεύετε ότι σας πασάρει το πρώτο θέμα? Δεν ξέρετε οτι πίσω από κάθε τέτοιο δημοσίευμα κρύβονται πρακτορεία μοντέλων που θέλουν να κάνουν ντορο με τις πατσαβούρες που μας σερβίρουν? Λέει οτι είναι με Ρώσο που δεν τον έχουμε δει πουθενα ούτε όνομα ξέρουμε. Και πλήρωσε και 37000 σε ρούχα τα οποία ουδέποτε είδαμε. Δηλαδή τι βρηκε στην Αλεξανδράκη? Το βρίσιμο που ρίχνει κάθε 3 και λίγο? Δεν υπάρχει περίπτωση Ρώσος να βρει Ελληνίδα. Στη Ρωσία εχει πολύ καλύτερες και πολύ ομορφότερες και πολύ εξυπνότερες. Καταρχήν σε ποια γλώσσα συνενοηθήκανε? Στα κορακίστικα? Η Δημητρούλα ούτε ελληνικά δεν ξέρει. Ασε μας ρε φίλε ήσυχους με τη Δημητρούλα.
καλα τα λες φιλαρακι για το μπουτσο αμορφωτη και με σαπιο χαρακτηρα ο ρωσος αν την ειχε θα την ειχε σπασει στο ξυλο τη πατσαβουρα
με 37.500 γαμας κατι μουνια διαστημικα και διασημα, οχι αυτο το βουρλο που μιλαει σαν αμεα
δεν ειπα αυτο ρε, αλλα με την καμια δεν αξιζει τοσα λεφτα αυτη
με τοσα αγοραζεις την ιδια και ολο της το σοι
και τρις να ειχα μπορει να εδινα τα δεκαπλασια για αλλη αλλα οχι για αυτο το καρναβαλι
δηλαδή εσύ την θέλεις για συζήτηση να πούμε ???