DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 72.468
- Πόντοι
- 41.129
Ρε φίλε είσαι στους 54.000 και γράφεις στο bourdela.com sorry,άλλα δυσκολέυομαι να το πιστέψω...
Δεν έχεις δηλαδή καλύτερα πράγματα να κάνεις;
δεν τον παω μια τον παλερμο για 1472 λογους, αλλα δεν θα σας δωσει και αναφορα ρε παπαρες ουτε τι δουλεια κανει ουτε που τα βρηκε
Σιγά τη λίστα του Σίντλερ μωρέ και τις μαλακίες του ΥΠΟΙΚ!
54.000 είναι όλοι όσοι έχουν βγάλει στο εξωτερικό πάνω από 100.000 ευρώ (Σιγά το ποσό! Όσο ένα τριάρι στον Άγιο Παντελεήμονα κατάλληλο για Αφγανούς!)
Γιατί κακό είναι;
Εγω σε ρωταω κατι ασχετο με τα λεφτα
Τι δουλεια κανεις
Nαι ρε μαλακα
Κακο ειναι?
Και ποιος ειναι μιζερο πλασματακι?
Ενας που εχει αναφερει ΑΝΟΙΧΤΑ, σε συζητησεις το καθετι που τον αφορα, ή ενας που γραφει αμφιβολου ποιοτητας κριτικες, υπεκφευγει συνεχως και εχει τα λεει "μπερδεμενα"?
Εγω μαλακα Φουφουτε, δεν κολωνω σε τιποτα, και πιστευω πως ειμαι απο τους πιο ντομπρους εδω μεσα
Αν μιλας για λεφτα, και θεωρεις μιζερο καποιον που δεν εχει, τοτε σου λεω πως πραγματι, ειμαι 24 χρονων και δεν εχω φραγκο
Μιζερος/ ξεμιζερος, εγω παντως κανω ζωαρα
ΥΓ Πιστευω πως ο Παλερμο δεν ειναι δυστροπος/ μυστηριος ή ο,τιδηποτε αλλο. Απλα ειναι βλακας, κι ολα αυτα τα περιεργα φερσιματα ειναι side effects της βλακειας του
Εν τάξει εγώ ξέρω τί δουλεια κάνει ο παίχτης, αλλά αν διαβάζατε τις κριτικές του προσεκτικότερα θα το ξέρατε κι εσείς! ;) ;)
Δηλαδή αν εγώ γράψω σε μια κριτική μου (που δε γράφω πλέον, αλλά τέλως πάντων) "Ήμουν κουρασμένος γιατί είχα τρία χειρουργεία" ή "είχα δει 15 ασθενείς" τί σκατά δουλειά να κάνω;
Υ.Γ. Αυτός ΔΕΝ κάνει αυτή που ανέφερα, άλλη κάνει...
απλα δεν ειναι υποχρεωμενος να δωσει ρεπορτο για τον ποιος ειναι, τι κανει, που βρηκε λεφτα για cg
Nαι ρε μαλακα
Κακο ειναι?
Και ποιος ειναι μιζερο πλασματακι?
Ενας που εχει αναφερει ΑΝΟΙΧΤΑ, σε συζητησεις το καθετι που τον αφορα, ή ενας που γραφει αμφιβολου ποιοτητας κριτικες, υπεκφευγει συνεχως και εχει τα λεει "μπερδεμενα"?
Εγω μαλακα Φουφουτε, δεν κολωνω σε τιποτα, και πιστευω πως ειμαι απο τους πιο ντομπρους εδω μεσα
Αν μιλας για λεφτα, και θεωρεις μιζερο καποιον που δεν εχει, τοτε σου λεω πως πραγματι, ειμαι 24 χρονων και δεν εχω φραγκο
Μιζερος/ ξεμιζερος, εγω παντως κανω ζωαρα
ΥΓ Πιστευω πως ο Παλερμο δεν ειναι δυστροπος/ μυστηριος ή ο,τιδηποτε αλλο. Απλα ειναι βλακας, κι ολα αυτα τα περιεργα φερσιματα ειναι side effects της βλακειας του
Δεν είναι υποχρεωμένος, αν θέλει λέει.
Και εμείς άν θέλουμε τον πιστέυουμε...
Ρε Παλέρμο η Δήμητρα στην τελευταία φωτό στην παραλία στη Μύκονο (ή που διάολο είναι) με το μπραζίλιαν μαγιώ, έχει ΚΑΙ κυτταρίτιδα ρε σύ! (Εκτός από κωλάρα που, πες, μπορεί να αρέσει)
Και είναι μόνο 20 χρονών κοπέλα! :o :o
Δεν εχω παρατηρησει αυτο που λες, κι ουτε μπορω να μπω σε διαδικασια να ψαχνω παλιες κριτικες
Εγω παντως, αν ημουν χειρουργος, δεν θα ειχα προβλημα να το πω...
Επαναλαμβανω, προκειται για side effects κι οχι για καποια "εκκεντρικοτητα"
Δεν εχω παρατηρησει αυτο που λες, κι ουτε μπορω να μπω σε διαδικασια να ψαχνω παλιες κριτικες
Εγω παντως, αν ημουν χειρουργος, δεν θα ειχα προβλημα να το πω...
Επαναλαμβανω, προκειται για side effects κι οχι για καποια "εκκεντρικοτητα"
ζωαρα κανεις που μενεις με τους γονεις σου κ παρατησες την σχολη σου για να γραφεις μυθιστορηματα?
καλή είναι γενικά....
Να σου πως εγώ πως είναι π.χ. "έμπορος" (δεν είναι, αλλά λέμε).
Ικανοποιήθηκες;
Έμπορος μπορεί να σημαίνει ψιλικατζίδικο σε γειτονιά ή μεγαλοεισαγωγέας.
Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους, λογιστές κλπ...