Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ρε φίλε είσαι στους 54.000 και γράφεις στο bourdela.com :jerking: sorry,άλλα δυσκολέυομαι να το πιστέψω...
Δεν έχεις δηλαδή καλύτερα πράγματα να κάνεις;

Σιγά τη λίστα του Σίντλερ μωρέ και τις μαλακίες του ΥΠΟΙΚ!
54.000 είναι όλοι όσοι έχουν βγάλει στο εξωτερικό πάνω από 100.000 ευρώ (Σιγά το ποσό! Όσο ένα τριάρι στον Άγιο Παντελεήμονα κατάλληλο για Αφγανούς!) και (το κυριώτερο!) μέσω της τράπεζας την Ελλάδας, δηλαδή ΝΟΜΙΜΑ ως προϋπάρχοντα σε Ελληνικές τράπεζες.
Να 'χαμε, να λέγαμε!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αυτή πάντως η ιστορία θυμίζει μαιμού ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ "Δασκάλα την έπεσε σε  μαθητή στην Πάτρα την ώρα που του έκανε ιδιαίτερα"

και από πίσω να παίζει ταινία με Μαικλ Ντάγκλας και Σάρον Στόουν....

Συνημμένα

• 1a_converted_converted.jpg
    1a_converted_converted.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 55

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Σιγά τη λίστα του Σίντλερ μωρέ και τις μαλακίες του ΥΠΟΙΚ!
54.000 είναι όλοι όσοι έχουν βγάλει στο εξωτερικό πάνω από 100.000 ευρώ (Σιγά το ποσό! Όσο ένα τριάρι στον Άγιο Παντελεήμονα κατάλληλο για Αφγανούς!)

Mη το λές.. Μακάρι να τα είχα εγώ. :sunglasses:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Γιατί κακό είναι;

Nαι ρε μαλακα
Κακο ειναι?
Και ποιος ειναι μιζερο πλασματακι?
Ενας που εχει αναφερει ΑΝΟΙΧΤΑ, σε συζητησεις το καθετι που τον αφορα, ή ενας που γραφει αμφιβολου ποιοτητας κριτικες, υπεκφευγει συνεχως και εχει τα λεει "μπερδεμενα"?

Εγω μαλακα Φουφουτε, δεν κολωνω σε τιποτα, και πιστευω πως ειμαι απο τους πιο ντομπρους εδω μεσα

Αν μιλας για λεφτα, και θεωρεις μιζερο καποιον που δεν εχει, τοτε σου λεω πως πραγματι, ειμαι 24 χρονων και δεν εχω φραγκο
Μιζερος/ ξεμιζερος, εγω παντως κανω ζωαρα

ΥΓ Πιστευω πως ο Παλερμο δεν ειναι δυστροπος/ μυστηριος ή ο,τιδηποτε αλλο. Απλα ειναι βλακας, κι ολα αυτα τα περιεργα φερσιματα ειναι side effects της βλακειας του

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.016
Πόντοι
1.106
Ρε σεις βαλτε καμμια φωτο κι αφηστε τε την παρλα :)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Εγω σε ρωταω κατι ασχετο με τα λεφτα
Τι δουλεια κανεις

Εν τάξει εγώ ξέρω τί δουλεια κάνει ο παίχτης, αλλά αν διαβάζατε τις κριτικές του προσεκτικότερα θα το ξέρατε κι εσείς! ;) ;)

Δηλαδή αν εγώ γράψω σε μια κριτική μου (που δε γράφω πλέον, αλλά τέλως πάντων) "Ήμουν κουρασμένος γιατί είχα τρία χειρουργεία" ή "είχα δει 15 ασθενείς" τί σκατά δουλειά να κάνω;

Υ.Γ. Αυτός ΔΕΝ κάνει αυτή που ανέφερα, άλλη κάνει...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Nαι ρε μαλακα
Κακο ειναι?
Ενας που εχει αναφερει ΑΝΟΙΧΤΑ, σε συζητησεις το καθετι που τον αφορα, ή ενας που γραφει αμφιβολου ποιοτητας κριτικες, υπεκφευγει συνεχως και εχει τα λεει "μπερδεμενα"?

Εγω μαλακα Φουφουτε, δεν κολωνω σε τιποτα, και πιστευω πως ειμαι απο τους πιο ντομπρους εδω μεσα

Αν μιλας για λεφτα, και θεωρεις μιζερο καποιον που δεν εχει, τοτε σου λεω πως πραγματι, ειμαι 24 χρονων και δεν εχω φραγκο

ΥΓ Πιστευω πως ο Παλερμο δεν ειναι δυστροπος/ μυστηριος ή ο,τιδηποτε αλλο. Απλα ειναι βλακας, κι ολα αυτα τα περιεργα φερσιματα ειναι side effects της βλακειας του

στα αρχιδια μου το εχω γραμμενο τον παλερμο και τις κριτικες του

απλα δεν ειναι υποχρεωμενος να δωσει ρεπορτο για τον ποιος ειναι, τι κανει, που βρηκε λεφτα για cg

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εν τάξει εγώ ξέρω τί δουλεια κάνει ο παίχτης, αλλά αν διαβάζατε τις κριτικές του προσεκτικότερα θα το ξέρατε κι εσείς! ;) ;)

Δηλαδή αν εγώ γράψω σε μια κριτική μου (που δε γράφω πλέον, αλλά τέλως πάντων) "Ήμουν κουρασμένος γιατί είχα τρία χειρουργεία" ή "είχα δει 15 ασθενείς" τί σκατά δουλειά να κάνω;

Υ.Γ. Αυτός ΔΕΝ κάνει αυτή που ανέφερα, άλλη κάνει...

Δεν εχω παρατηρησει αυτο που λες, κι ουτε μπορω να μπω σε διαδικασια να ψαχνω παλιες κριτικες
Εγω παντως, αν ημουν χειρουργος, δεν θα ειχα προβλημα να το πω...

Επαναλαμβανω, προκειται για side effects κι οχι για καποια "εκκεντρικοτητα"

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
απλα δεν ειναι υποχρεωμενος να δωσει ρεπορτο για τον ποιος ειναι, τι κανει, που βρηκε λεφτα για cg

Δεν είναι υποχρεωμένος, αν θέλει λέει.
Και εμείς άν θέλουμε τον πιστέυουμε... :cheesy:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Nαι ρε μαλακα
Κακο ειναι?

ζωαρα κανεις που μενεις με τους γονεις σου κ παρατησες την σχολη σου για να γραφεις μυθιστορηματα?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ρε Παλέρμο η Δήμητρα στην τελευταία φωτό στην παραλία στη Μύκονο (ή που διάολο είναι) με το μπραζίλιαν μαγιώ, έχει ΚΑΙ κυτταρίτιδα ρε σύ! (Εκτός από κωλάρα που, πες, μπορεί να αρέσει)

Και είναι μόνο 20 χρονών κοπέλα! :o :o

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ρε Παλέρμο η Δήμητρα στην τελευταία φωτό στην παραλία στη Μύκονο (ή που διάολο είναι) με το μπραζίλιαν μαγιώ, έχει ΚΑΙ κυτταρίτιδα ρε σύ! (Εκτός από κωλάρα που, πες, μπορεί να αρέσει)

Και είναι μόνο 20 χρονών κοπέλα! :o :o

καλή είναι γενικά....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δεν εχω παρατηρησει αυτο που λες, κι ουτε μπορω να μπω σε διαδικασια να ψαχνω παλιες κριτικες

"αμφιβόλου ποιότητας κριτικές"

Φίλε
αμφισβητείς ότι πήγα με αυτές τις κοπέλες?

ή δεν σου αρέσει το πώς γράφω και προτιμάς στυλ Καζαντζάκη ή Μυριβήλη ας πούμε????

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Ωχ μωρέ κι εσύ! Κόλλησες με την δουλειά του Παλέρμο.
Σιγά το μυστικό! Το μισό σάιτ την ξέρει και από τους παλιούς την ξέρουμε το 90%, απλά τώρα σε "παίζει" και δεν την λέει.

Να σου πως εγώ πως είναι π.χ. "έμπορος" (δεν είναι, αλλά λέμε).
Ικανοποιήθηκες;
Έμπορος μπορεί να σημαίνει ψιλικατζίδικο σε γειτονιά ή μεγαλοεισαγωγέας.
Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους, λογιστές κλπ...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ζωαρα κανεις που μενεις με τους γονεις σου κ παρατησες την σχολη σου για να γραφεις μυθιστορηματα?

Ναι- σ' αυτη τη φαση
Μεσα στους επομενους 2-3 μηνες ισως να εχω αλλες απαιτησεις

Στο Παλερμο απανταω πως δεν αμφισβητω (απαραιτητως) οτι πηγε με τις κοπελες
Αλλα πολλες απο τις κριτικες του ειναι λειψες, περα απο το θεμα της τιμης/ και "υποπτες"
Γενικα, θεωρω πως δεν εχει να προσφερει τιποτα εδω μεσα- και το εχω αναφερει επανειλλημενως

Εγω δεν ξαναμιλαω (σσ γραφω), γιατι θελω να αφησω τους φοβερα φτασμενους και achievers να αναπτυξουν το σκεπτικο τους

Ή μαλλον, θα προτιμουσα να δω καναν κωλο, για να ειμαι ειλικρινης

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
καλή είναι γενικά....

Κάτσε τώρα! "Γενικά" σε τί είναι καλή;
Διότι αν σε εμφάνιση πέφτει κάτω από το 8, και σε μυαλό αποδεδειγμένα κάτω από 4 (πολύ λέω!), σκέψου και τί μέτριο κρεβάτι ενδέχεται να κάνει.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Να σου πως εγώ πως είναι π.χ. "έμπορος" (δεν είναι, αλλά λέμε).
Ικανοποιήθηκες;
Έμπορος μπορεί να σημαίνει ψιλικατζίδικο σε γειτονιά ή μεγαλοεισαγωγέας.
Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους, λογιστές κλπ...

από το στόμα μου το πήρες ρε συ.....ακριβώς αυτό έγραφα!!!

τί κερδίζεις με το να ξέρεις το επάγγελμα του άλλου

υπάρχει πχ ο δικηγόρος ο φουκαράς και ο Κούγιας....δεν βγαίνει άκρη!

ΥΓ φίλε,από το 2006 γράφω κριτικές,όταν ακόμα δεν υπήρχαν οι κριτικές στην πρώτη σελίδα!!!

το "'υποπτες" στο επιστρέφω

αλλά αυτά που ανέφερες (24αρης κλπ) σε δικαιολογούν ως ένα βαθμό....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom