Δεν την είχε διαγράψει;Θα τη βόλεψε πουθενά ο Κούλής και εργάζεται σκληρά.
Κρίμα πάντως που χάθηκε, πετούσε καμια κοτσανα, τα βγαζε και όλα έξω. Πραγματικό ταλέντο!
Δεν την είχε διαγράψει;Θα τη βόλεψε πουθενά ο Κούλής και εργάζεται σκληρά.
Δεν την είχε διαγράψει;
Κρίμα πάντως που χάθηκε, πετούσε καμια κοτσανα, τα βγαζε και όλα έξω. Πραγματικό ταλέντο!
Πολυ καλη ευκαιριαΠαιδια δεν βρισκω τη σελιδα της φιλιδου εδω. Οποιος θελει εχω το τηλεφωνο της. Το πουλαω με πεισειφ αμα θελει κανεις να στειλει σε μυνημα
Οχι ρε τυπε μετα τη Ραλλη νομοζω ειναι η 2η καλυτερη ευκαιριαΤον απαξίωσες τύπε. :S
Αποκλείεται είπε δεν θα βολεψει κόσμο.. :S :S :SΘα τη βόλεψε πουθενά ο Κούλής και εργάζεται σκληρά.
που την είδες την ρώγα τύπε γιατί εγώ δεν βλέπω κάτιΗ Έλλη Παπαγγελή ανέβηκε πολύ στα μάτια μου μετα απο αυτο το βίντεο με την hot φωτογράφηση.Εχει απίστευτη ρωγάρα η τυπισσα
Ε ρε τυπε δεν θα εμενε σε ολη της την ζωη με μαγαζατορα Μπαμπη απο Πετρουπολη , αλλαζουν και εξελισσονται τα γκομενετα , ειδικα οι κορβετες σαν την αψηλη ΔημητρουλαΑχχχ Δημητρούλα....θυμάμαι που τραβιόσουν με γνωστό ιδιοκτήτη club στην Πετρουπολη, πρωτου πας στο Next Top Model...
Απο τότε είχες μεγάλες φιλοδοξίες για την ζωή σου.
ο κωλος της Δημητρούλας
μηπως είναι φεικ τυπε?ο κωλος της Δημητρούλας
δεν ξέρω φίλε δεν τον έχω δει από κοντάμηπως είναι φεικ τυπε?
είναι θεμα πως μπορει η κάθε γκομενα να διαχειριστεί το μουνι της.Ε ρε τυπε δεν θα εμενε σε ολη της την ζωη με μαγαζατορα Μπαμπη απο Πετρουπολη , αλλαζουν και εξελισσονται τα γκομενετα , ειδικα οι κορβετες σαν την αψηλη Δημητρουλα
Πολύ λεπτή σήμερα, σχεδόν κοκκάλο.
Δίπλα στη Στικούδη έδειχνε μισή.
Οποίος είδε, κατάλαβε