Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.622
- Πόντοι
- 506
Δε σε χάλαγε να σαι στη θέση του όμως για ένα βράδυ ;)σαν ουζμπεκος μεταναστης ειναι αυτος![]()
Δε σε χάλαγε να σαι στη θέση του όμως για ένα βράδυ ;)σαν ουζμπεκος μεταναστης ειναι αυτος![]()
δεν εχω την οικονομικη του κατασταση για να ειμαι τυπε :SΔε σε χάλαγε να σαι στη θέση του όμως για ένα βράδυ ;)
σαν ουζμπεκος μεταναστης ειναι αυτος![]()
Δε νομίζω ότι είναι μόνο αυτό το θέμα Απόλυτε. Η Δήμητρα μπορεί να έχει και κάποιον με περισσότερα απ αυτόνδεν εχω την οικονομικη του κατασταση για να ειμαι τυπε :S
και αυτος που τα εχει μπορει να βρει καλυτερη τυπεΔε νομίζω ότι είναι μόνο αυτό το θέμα Απόλυτε. Η Δήμητρα μπορεί να έχει και κάποιον με περισσότερα απ αυτόν
Ο Ουζμπέκος εννοείς? Καλά δεν το συζητάμε. Λες να είναι πιστός ο τύπος?και αυτος που τα εχει μπορει να βρει καλυτερη τυπε![]()
ο οποισδγποτε λεφτας τυπεΟ Ουζμπέκος εννοείς? Καλά δεν το συζητάμε. Λες να είναι πιστός ο τύπος?![]()
Δεν έχει ανάγκη φίλε η Δήμητρα..Έχει και το συμβόλαιο για εταιρεία που ντιλάρει γούνες στη Ρωσία και ανεβαίνει όποτε θέλει..Απλά η ίδια έβαλε ένα πήχη για να μη μπλέκει.Χειμωανς ερχετε ρε. Αυτοι με τα πιο πολλα εφυγαν για Ρωσια κλπ κλπ
ο οποισδγποτε λεφτας τυπε
μπορει να βρει καλυτερη απτην δημητρουλα
Εγω δεν πιστευω οτι παει με αυτον που εχει τα πιο πολλα....
Χαζομαρα ειναι στην τελικη
Παει με αυτον που εχει διαθεση να τα ξοδεψει!!!
και αν ειναι και λιγο ομορφοπαιδο (δεν τον λες και κοντοχοντρο μπαζοχαλια....)
τοτε εχουμε το ιδανικο.
Θυμηθειτε το τυποι.
Με τοσα που του τρωει η Δημητρουλα, στο τελος της σχεσης θα φτασει να εχει περισσοτερα λεφτα απο αυτον.
του επεσε το σαγονι του λιανου
σειρηνακη τι περιμενεις?
δεν θα ηταν ο μονος απολυτετου επεσε το σαγονι του λιανου![]()