Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
Δήμητρα Αλεξανδράκη και θα σε γαμω Όπως και να έχει

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
εδω είναι βαμμένη κάργα...να λέμε την αλήθεια!
Aλπούλα με εκνευρίζεις  :s&m_2:
alexandraki4.jpg
  :grin:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
αεκτζης αεκτζη ποτε δεν εκνευριζει

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
εδω ειναι ομορφη να λεμε την αληθεια...

ρε όμορφη είναι, αλλά με το που ανοίξει το στόμα της λες παναγία μου τι βόθρος είναι αυτός.

Το "μαλάκα" είναι σαν καλημέρα γιαυτήν

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ρε όμορφη είναι, αλλά με το που ανοίξει το στόμα της λες παναγία μου τι βόθρος είναι αυτός.

Το "μαλάκα" είναι σαν καλημέρα γιαυτήν

κυριε ταξιαρχε

η νεα γενια ετσι εινια...

αν ακουσεις γυμνασιοπαιδα

θα  :headbang:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
κυριε ταξιαρχε

η νεα γενια ετσι εινια...

αν ακουσεις γυμνασιοπαιδα

θα  :headbang:

και με χαλάει πολύ αυτό στις γυναίκες. Ξενέρωμα ρε παιδί μου αν βρίζουν έτσι χωρίς λόγο. Σα να είμαι με τον φίλο μου τον Μπάμπη είναι. Και με τον Μπάμπη θα πω και καμια μαλακία αντρική. Αυτές δεν έχουν και το κατάλληλο χιούμορ.

Βέβαια, στο κρεβάτι τη θέλω να μπινελικώνει φούλ ! ;)  :tits:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
και με χαλάει πολύ αυτό στις γυναίκες. Ξενέρωμα ρε παιδί μου αν βρίζουν έτσι χωρίς λόγο. Σα να είμαι με τον φίλο μου τον Μπάμπη είναι. Και με τον Μπάμπη θα πω και καμια μαλακία αντρική. Αυτές δεν έχουν και το κατάλληλο χιούμορ.

Βέβαια, στο κρεβάτι τη θέλω να μπινελικώνει φούλ ! ;)  :tits:

αμα τρωει τις ψιλες της και δε βριζει κιολας...

θα ηταν ηρωιδα!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γελαω πολυ που ασχοληστε με 5-6 μοντελο εφοπλιστογκομενες που αμα δεν δουνε Ε9 και λογαριασμο στη Γενευη δεν πανε.

Ρε σεις ακομα και αν κανουν βιζιτες αυτες δεν θα πανε με κανεναν που θελει να πληρωσει.....

Αμα τις μετρησετε ολες σαν το τσογλανακι αυτο ειναι καμια δεκαρια... ας τις ξεπερασουμε να κανουν την δοθλιτσα τους με "γνωστους" το τονιζω αυτο "γονους παμπλουτων οικογενιων " οσο περναει η μπογια τους και ας κοιταξετε τιποτα που ειναι πιο δεκτικο.

πραγματικα πλην απειροελαχιστων εξερεσεων που καποιος ετυχε και γαμησε γιατι κοιμηθηκε ο θεος η αντικοιμενικα ειναι αδωνης αυτες κανουν δουλεια καθε μερα με τον τροπο τους και εμεις δεν ειμαστε arget group.

συγχωρηστε με για τον τονο μου δεν εχω προθεση να την πω σε κανενα αλλα ειναι αστειο να ασχολησε με τετοιες γκομενες και να ρωτας αν κανουν βιζιτες (σε εσενα και εμενα )

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Γελαω πολυ που ασχοληστε με 5-6 μοντελο εφοπλιστογκομενες που αμα δεν δουνε Ε9 και λογαριασμο στη Γενευη δεν πανε.

Ρε σεις ακομα και αν κανουν βιζιτες αυτες δεν θα πανε με κανεναν που θελει να πληρωσει.....

Αμα τις μετρησετε ολες σαν το τσογλανακι αυτο ειναι καμια δεκαρια... ας τις ξεπερασουμε να κανουν την δοθλιτσα τους με "γνωστους" το τονιζω αυτο "γονους παμπλουτων οικογενιων " οσο περναει η μπογια τους και ας κοιταξετε τιποτα που ειναι πιο δεκτικο.

πραγματικα πλην απειροελαχιστων εξερεσεων που καποιος ετυχε και γαμησε γιατι κοιμηθηκε ο θεος η αντικοιμενικα ειναι αδωνης αυτες κανουν δουλεια καθε μερα με τον τροπο τους και εμεις δεν ειμαστε arget group.

συγχωρηστε με για τον τονο μου δεν εχω προθεση να την πω σε κανενα αλλα ειναι αστειο να ασχολησε με τετοιες γκομενες και να ρωτας αν κανουν βιζιτες (σε εσενα και εμενα )
γιατρε μου,
κατι πας να πεις αλλα φαινεσαι απειρος στο θεμα... :rockon:!
συμφωνω ομως οτι το να ρωτας εδω μεσα αν κανουν βιζιτες κ ποσο παει ειναι...συζητηση να κανουμε :rockon:!

'διασημες ελλειινιδες' μπορεις να ψαρεψεις σε κυριως σε 2 φασεις της 'καριερας' τους  :2funny:!
πρωτον πριν ακουστουν κ παρουν τα πανω τους δλδ οταν δεν παιχτουν στη τιβι,περιοδικα κ κους-κους κ
σε δευτερη φαση οταν ξεπεσουν κ δε βρισκουν δουλειες,χορηγο κλπ...προσωπικα μ αρεσουν κ οι δυο φασεις  :dancing:!

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Συμφωνω απολυτα!!!

Λεμε τα ιδια . ειναι παντελως ακαιρο να μιλαμε τωρα για αυτες.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.verysorry.gr/wp-content/uploads/2014/10/alexandraki.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.verysorry.gr/wp-content/uploads/2014/10/1.jpg[/img[/URL]]

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και μας το δείχνουν αρκετά συχνά. Ο έρωτας τους ταξίδεψε στο Βουκουρέστι, όπου και τραβήχτηκε η φωτογραφία. Ο λόγος για την εκρηκτική Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον σύντροφο της Δημήτρη Μηλιώνη. Δεν θα είμαι κακός πρωί πρωί και δεν θα σχολιάσω το ύφος του Δημήτρη στην φωτογραφία που μοιάζει πάντα να απορεί και θα πω μόνο για αυτό το θεϊκό μπούστο της Δήμητρας που δείχνει να πιέζεται στα κολλητά της ρούχα.
[url=http://[URL unfurl="true"]www.verysorry.gr/ena-eroteymeno-zeygari-tis-ellinikis/]http://www.verysorry.gr/ena-eroteymeno-zeygari-tis-ellinikis/[/url[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom