company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.652
- Πόντοι
- 31.558
Δήμητρα Αλεξανδράκη και θα σε γαμω Όπως και να έχει
Aλπούλα με εκνευρίζειςεδω είναι βαμμένη κάργα...να λέμε την αλήθεια!
αεκτζης αεκτζη ποτε δεν εκνευριζει
εδω ειναι ομορφη να λεμε την αληθεια...
ρε όμορφη είναι, αλλά με το που ανοίξει το στόμα της λες παναγία μου τι βόθρος είναι αυτός.
Το "μαλάκα" είναι σαν καλημέρα γιαυτήν
κυριε ταξιαρχε
η νεα γενια ετσι εινια...
αν ακουσεις γυμνασιοπαιδα
θα
και με χαλάει πολύ αυτό στις γυναίκες. Ξενέρωμα ρε παιδί μου αν βρίζουν έτσι χωρίς λόγο. Σα να είμαι με τον φίλο μου τον Μπάμπη είναι. Και με τον Μπάμπη θα πω και καμια μαλακία αντρική. Αυτές δεν έχουν και το κατάλληλο χιούμορ.
Βέβαια, στο κρεβάτι τη θέλω να μπινελικώνει φούλ ! ;)
εχει λεφτα ο συγκεκριμενος?ή την εριξε με το χιουμορ του?
γιατι ασχημο παιδι είναι??
ομορφους βρισκει... λεφτα ψαχνει
ομορφους βρισκει... λεφτα ψαχνει
γιατρε μου,Γελαω πολυ που ασχοληστε με 5-6 μοντελο εφοπλιστογκομενες που αμα δεν δουνε Ε9 και λογαριασμο στη Γενευη δεν πανε.
Ρε σεις ακομα και αν κανουν βιζιτες αυτες δεν θα πανε με κανεναν που θελει να πληρωσει.....
Αμα τις μετρησετε ολες σαν το τσογλανακι αυτο ειναι καμια δεκαρια... ας τις ξεπερασουμε να κανουν την δοθλιτσα τους με "γνωστους" το τονιζω αυτο "γονους παμπλουτων οικογενιων " οσο περναει η μπογια τους και ας κοιταξετε τιποτα που ειναι πιο δεκτικο.
πραγματικα πλην απειροελαχιστων εξερεσεων που καποιος ετυχε και γαμησε γιατι κοιμηθηκε ο θεος η αντικοιμενικα ειναι αδωνης αυτες κανουν δουλεια καθε μερα με τον τροπο τους και εμεις δεν ειμαστε arget group.
συγχωρηστε με για τον τονο μου δεν εχω προθεση να την πω σε κανενα αλλα ειναι αστειο να ασχολησε με τετοιες γκομενες και να ρωτας αν κανουν βιζιτες (σε εσενα και εμενα )
σαν ουζμπεκος μεταναστης ειναι αυτος