Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Δεν είναι και εντελώς χάλιας σαν κάτι γέρους που κυκλοφορούν με πιτσιρίκες
Αλλά κι εγώ αν ήμουν άντρας με λεφτά, τη Ζέτα και τη Δήμητρα θα ήθελα :P

συμφωνω ότι δεν είναι Χαλιας ...ωραιο Παλικαρι ... θα γαμουσε καλα και χωρις πολλα λεφτα ... το σωστον σωστον !!
αλλα αν με ρωτούσες και  ειχα μπαμπα φραγκατο αν θα πηδουσα τα ιδια ... η απαντηση μου είναι ΟΧΙ
υπαρχουν πολύ καλυτερες και όχι τοσο καμμενες !!
αποψη μου βεβαια

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ντάξει τι να σου πω δεν πάει το μυαλό μου μέχρι εκεί, παραείναι ανώμαλο αυτό
Εγώ θυμάμαι για τον Μακαρίτη τον Γιγουρτάτη (έτσι δεν τον έλεγαν?) σφάζονταν οι κοπελιές για χάρη του
Μεγάλη καψούρα

Γιγουρτάκης

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ντάξει τι να σου πω δεν πάει το μυαλό μου μέχρι εκεί, παραείναι ανώμαλο αυτό
Εγώ θυμάμαι για τον Μακαρίτη τον Γιγουρτάτη (έτσι δεν τον έλεγαν?) σφάζονταν οι κοπελιές για χάρη του
Μεγάλη καψούρα

Κοίτα. Έστω ότι τον ερωτεύτηκε κ.τ.λ και δεν είναι χορηγός. Πολλοί απ'οσους την βλέπουν στον δρόμο και της κάνουν κοπλιμέντα είναι σίγουρα πιο ωραίοι (δεν λέω ότι είναι άσχημος μια χαρά είναι ο άνθρωπος) από αυτόν και πιθανότατα πιο καλλιεργημένοι και πιο πηγμένοι στην ζωή σαν άντρες με την έννοια έχουν αγωνιστεί, έχουν δουλέψει, κερδίσαν τον σεβασμό δεν τον επέβαλε τον σεβασμό η οικονομική τους επιφάνεια και μην ξεχνάμε ποιές πήδαγε στο παρελθόν όλες αυτές που βλέπεις στην TV και λες αυτή είναι βύζιτα σίγουρα, δεν νομίζω να είναι τίποτα τυχαίο. Επομένως τα παραπάνω με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι απλός χορηγός. Τίποτα παραπάνω. Ούτως η άλλως η Δημητρούλα δεν ψάχνει κάτι παραπάνω, χορηγούς ψάχνει.

συμφωνω ότι δεν είναι Χαλιας ...ωραιο Παλικαρι ... θα γαμουσε καλα και χωρις πολλα λεφτα ... το σωστον σωστον !!
αλλα αν με ρωτούσες και  ειχα μπαμπα φραγκατο αν θα πηδουσα τα ιδια ... η απαντηση μου είναι ΟΧΙ
αποψη μου βεβαια

Όπως; Τύπε βύζιτες είναι τα καριολίκια σαν αυτές τις καμμένες και εγώ τις απεχθάνομαι σαν προσωπικότητες κ.τ.λ αλλά παραμένουν σκυλιά του πολέμου και θα τις πλήρωνα για να τους δώσω το κωλάντερο στο χέρι, δεν θα τις έπαιρνα για γυναίκα μου, ούτε καν θα γύριζα να τις κοιτάξω δεύτερη φορά, πούτσα, ξύλο και έξω απτην πόρτα.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Κοίτα. Έστω ότι τον ερωτεύτηκε κ.τ.λ και δεν είναι χορηγός. Πολλοί απ'οσους την βλέπουν στον δρόμο και της κάνουν κοπλιμέντα είναι σίγουρα πιο ωραίοι (δεν λέω ότι είναι άσχημος μια χαρά είναι ο άνθρωπος) από αυτόν και πιθανότατα πιο καλλιεργημένοι και πιο πηγμένοι στην ζωή σαν άντρες με την έννοια έχουν αγωνιστεί, έχουν δουλέψει, κερδίσαν τον σεβασμό δεν τον επέβαλε τον σεβασμό η οικονομική τους επιφάνεια και μην ξεχνάμε ποιές πήδαγε στο παρελθόν όλες αυτές που βλέπεις στην TV και λες αυτή είναι βύζιτα σίγουρα, δεν νομίζω να είναι τίποτα τυχαίο. Επομένως τα παραπάνω με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι απλός χορηγός. Τίποτα παραπάνω. Ούτως η άλλως η Δημητρούλα δεν ψάχνει κάτι παραπάνω, χορηγούς ψάχνει.

Όπως; Τύπε βύζιτες είναι τα καριολίκια σαν αυτές τις καμμένες και εγώ τις απεχθάνομαι σαν προσωπικότητες κ.τ.λ αλλά παραμένουν σκυλιά του πολέμου και θα τις πλήρωνα για να τους δώσω το κωλάντερο στο χέρι, δεν θα τις έπαιρνα για γυναίκα μου, ούτε καν θα γύριζα να τις κοιτάξω δεύτερη φορά, πούτσα, ξύλο και έξω απτην πόρτα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

μαζι σου !!

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
αποψη μου βεβαια

οι καλύτερες δεν είναι για να τις πληρώνεις
είναι για πιο σοβαρές καταστάσεις και θέλουν σεβασμό

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Φιλίες, πρώην που κολλάνε αυτά όταν μιλάμε για βύζιτες;

Χορηγούσε το ένα τσόλι τώρα χορηγεί ένα άλλο, μπράβο του, ωραίος ο τύπος γαμάει καλά.
Μέχρι εκεί όμως, ούτε σχέσεις με την κανονική έννοια είναι αυτές ούτε φιλίες, θα τις είπε η Ζέτα ο πρώην χορηγός μου, χορηγούσε καλά και ξεχύθηκε σαν λυσασμένο σκυλί για πούτσα και χρήμα η Δημητρούλα.

Τύπε αν και εμένα ο μπαμπάς είχε μεγάλη τσέπη το ίδιο με αυτόν θα έκανα θα πήδαγα κάτι τέτοια τσόλια δεν είναι και για τίποτα άλλο κάτι τέτοιες, end of story. Το μπράβο του πάει στο γούστο του, όλα τα σκυλιά του πολέμου διαλέγει.

:thumbsup:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.446
Πόντοι
9.931
Ξεκατινιασμα της Ζετας στο Facebook  :grin: :2funny: :2funny: θα γινει της πουτανας το καγκελο, θα πιαστουν μαλλι με μαλλι :2funny:

Αφού φτάσαμε σε αυτο το σημειο πια , να πρέπει να εκθέτει καποιος τόσο όσο να ασχοληθούν μαζι του κ να τον παίξουν κι εκείνον λιγαααααακι- ύστερα απο τόσα site- blogs-k σελίδες που ανέφεραν το χωρισμό μας,κ αφού πια σαν φίλοι τα μοιραστήκαμε όλα , εγω θελω να τονίσω κ να πώ, πως οι δηλώσεις που ειχα κανει μετα το ταξίδι αναψυχής μου στη Μυκονο στην εσπρέσο, ειναι οι αληθινές κ οι έγκυρες !
Σαφώς δεν υπήρχε ποτε τρίτο πρόσωπο - απλα δεν υπήρχε εξέλιξη σε αυτη τη σχέση κ όταν κατι μετα απο 5 ολόκληρα χρόνια κανει τον κύκλο του ή το χαλας ή το νομιμοποιείς!
Αν θεωρείτε όλοι εσείς,γνωστοί - φίλες φίλοι ακομα κ τα ΜΜΕ πως μπορείτε να με πικάρετε με όσα ανά καιρούς μου λέτε ή στελνετε στο inbox μου σας το λεω για τελευταία φορά : Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ για εμενα ειχε τελιωσει ως άντρας απο όταν χωρίσαμε - πλέον με το να τα φτιάξει με την παρέα μου κ να εκτείθεται για να ακουστει (ενώ σε εμενα έλεγε παντα τα χειρότερα για εκείνη κ τη έκραζε αυτός με όλο το παρεακι του ) απλά εχει τελειώσει πια και ως άνθρωπος !!!Κ αυτό απεδείχθη όταν έκανε το βήμα κ γύρισε αλλα φυσικά τον γειωσα ..
Όσο εκτείθεται- τόσο τον ξεπερναω! Φαίνεται η απελπισία του εκει τον οδήγησε ..απο την άλλη βέβαια η εύκολη φίλη μου χωρις τσιπα κ αξιοπρέπεια ενέδωσε αλλα δε μου κανει εντύπωση σαφώς γιατι το να ειναι κάποια π@τ@ν@ στο σώμα ειναι δικαίωμα της - αλλα όταν εισαι στο μυαλο κ την ψυχή ειναι κ αποτέλεσμα των πράξεών της ..
Δε με καιτε-γελάω !!! Καίγεται η φωτιά ;;;Γατάκια!!!Κι ο κόσμος γελάει - γιατι εκει που εφτυναν τωρα γλύφουν .. Ας μας πουν μονο τί γεύση εχει η ξεφτίλα ;!;!
Εγω να ευχηθώ μεσα απο την καρδια μου να ναι καλα τα παιδια κ ευτυχισμένα - κ καλούς απογόνους
Όσο για εμενα ΔΗΛΩΝΩ ειμαι Μονη μου απο όταν χώρισα ..
Κοιτάω μπροστα κ προσπαθώ να περνάω τέλεια ! Όλοι εσείς ευχαριστώ που μου στέκεστε κ με αγαπάτε !!! Κι ο Θεός ποτε δεν αφήνει κανέναν - πόσο μαλλον εμενα που ειμαι ενα απο τα καλύτερα παιδια του lol

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ξεκατινιασμα της Ζετας στο Facebook  :grin: :2funny: :2funny: θα γινει της πουτανας το καγκελο, θα πιαστουν μαλλι με μαλλι :2funny:

Αφού φτάσαμε σε αυτο το σημειο πια , να πρέπει να εκθέτει καποιος τόσο όσο να ασχοληθούν μαζι του κ να τον παίξουν κι εκείνον λιγαααααακι- ύστερα απο τόσα site- blogs-k σελίδες που ανέφεραν το χωρισμό μας,κ αφού πια σαν φίλοι τα μοιραστήκαμε όλα , εγω θελω να τονίσω κ να πώ, πως οι δηλώσεις που ειχα κανει μετα το ταξίδι αναψυχής μου στη Μυκονο στην εσπρέσο, ειναι οι αληθινές κ οι έγκυρες !
Σαφώς δεν υπήρχε ποτε τρίτο πρόσωπο - απλα δεν υπήρχε εξέλιξη σε αυτη τη σχέση κ όταν κατι μετα απο 5 ολόκληρα χρόνια κανει τον κύκλο του ή το χαλας ή το νομιμοποιείς!
Αν θεωρείτε όλοι εσείς,γνωστοί - φίλες φίλοι ακομα κ τα ΜΜΕ πως μπορείτε να με πικάρετε με όσα ανά καιρούς μου λέτε ή στελνετε στο inbox μου σας το λεω για τελευταία φορά : Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ για εμενα ειχε τελιωσει ως άντρας απο όταν χωρίσαμε - πλέον με το να τα φτιάξει με την παρέα μου κ να εκτείθεται για να ακουστει (ενώ σε εμενα έλεγε παντα τα χειρότερα για εκείνη κ τη έκραζε αυτός με όλο το παρεακι του ) απλά εχει τελειώσει πια και ως άνθρωπος !!!Κ αυτό απεδείχθη όταν έκανε το βήμα κ γύρισε αλλα φυσικά τον γειωσα ..
Όσο εκτείθεται- τόσο τον ξεπερναω! Φαίνεται η απελπισία του εκει τον οδήγησε ..απο την άλλη βέβαια η εύκολη φίλη μου χωρις τσιπα κ αξιοπρέπεια ενέδωσε αλλα δε μου κανει εντύπωση σαφώς γιατι το να ειναι κάποια π@τ@ν@ στο σώμα ειναι δικαίωμα της - αλλα όταν εισαι στο μυαλο κ την ψυχή ειναι κ αποτέλεσμα των πράξεών της ..
Δε με καιτε-γελάω !!! Καίγεται η φωτιά ;;;Γατάκια!!!Κι ο κόσμος γελάει - γιατι εκει που εφτυναν τωρα γλύφουν .. Ας μας πουν μονο τί γεύση εχει η ξεφτίλα ;!;!
Εγω να ευχηθώ μεσα απο την καρδια μου να ναι καλα τα παιδια κ ευτυχισμένα - κ καλούς απογόνους
Όσο για εμενα ΔΗΛΩΝΩ ειμαι Μονη μου απο όταν χώρισα ..
Κοιτάω μπροστα κ προσπαθώ να περνάω τέλεια ! Όλοι εσείς ευχαριστώ που μου στέκεστε κ με αγαπάτε !!! Κι ο Θεός ποτε δεν αφήνει κανέναν - πόσο μαλλον εμενα που ειμαι ενα απο τα καλύτερα παιδια του lol

:grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
αλλα αν με ρωτούσες και  ειχα μπαμπα φραγκατο αν θα πηδουσα τα ιδια ... η απαντηση μου είναι ΟΧΙ
αποψη μου βεβαια

Τι ωραίο παλικάρι μωρέ, κοιτάξτε μουτσούνες που έχουν γκόμενες και δεν έχουμε εμείς :headbang:

Επισκέπτης
Χαρακτήρισε η πουτάνα την άλλη πουτάνα σαν ''πουτάνα'' :2funny: :jerking:

Αμ ο άλλος ο λεβεντομαλάκας 5 χρόνια λέει την είχε την άλλη... :uglystupid: :jerking:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αποψη μου βεβαια

βλαχαδερο ειναι ο τυπος χαλαρωσε κι εσυ

και μην εισαι 100% σιγουρος οτι πηδαει τη Αλεξανδρακη, εμενα πιο πολυ για πικαρισμα μου κανει ... εβγαλε η αλλη παραμυθι ιστορια οτι την παρακαλαει εφοπλιστης και καιει 500ευρα στα ποδια της, εβγαλε κι αυτος ουπς φωτο πεταχτο φιλι στν Αλεξανδρακη. Ξεκατινιασμα μεταξυ βλαχων, ναθινγκ του σι χιαρ

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αντε ρε βλάκα, εγώ όποτε βγαίνω έξω γυρνάω ματιασμένος σπίτι :sunglasses:

σε ματιαζουν οι γκευ τυπε? γιατι κατα δηλωση σου

Τι ωραίο παλικάρι μωρέ, κοιτάξτε μουτσούνες που έχουν γκόμενες και δεν έχουμε εμείς :headbang:

με τις γυναικες εχεις θεμα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ψοφατε για εσπρεσο ρε πουστηδες και τα "σοβαρα" σχολια   :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
σε ματιαζουν οι γκευ τυπε? γιατι κατα δηλωση σου

με τις γυναικες εχεις θεμα

Σας έχω δώσει 100 ασίστ κι ακόμα ένα καλαμπούρι της προκοπής δε μπορείτε να κάνετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom