Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.488
Πόντοι
12.756
πουθενας ... εμπορος φορτηγων μερτσεντες κλπ

αλλα εχει βερνικωσει και Μπαστα για ενα φεγγαρι οποτε το τραβαει ο οργανισμος του το σπονσοριλικι

αντε παλι εσυ  :sunglasses:

πρεπει να κανουμε μια συναντηση εμεις οι νοτιοι να πουμε τα δικα μας , κατ εξαιρεση θα πρεπει να ερθει και ο Ματζεστικ  :sunglasses:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

πρεπει να κανουμε μια συναντηση εμεις οι νοτιοι να πουμε τα δικα μας , κατ εξαιρεση θα πρεπει να ερθει και ο Ματζεστικ  :sunglasses:

τυπε χωρις βεβαιωση απο δημαρχο φσστ μποινγκ δε περναει κανεις

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αμα φερουμε απο τον Μπαρμπι που ειναι και υπουργος εισαι οκ ?  :grin:

ναι ρε μιλτος ιζ οκ. Μονο τοιχο τοιχο να πηγαινεις φευγοντας μη ξυπνησουν τιποτις ορμες κι εχουμε δραματα. Εκτος κι αν θες ματζεστικ για εμπροστοφυλακη να τραβηξει τα πυρα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.488
Πόντοι
12.756
ναι ρε μιλτος ιζ οκ. Μονο τοιχο τοιχο να πηγαινεις φευγοντας μη ξυπνησουν τιποτις ορμες κι εχουμε δραματα. Εκτος κι αν θες ματζεστικ για εμπροστοφυλακη να τραβηξει τα πυρα.

σηκωμενος γιακας και ετσι να ουμε , σολετο μουνακια ματι  , και μετα χαιρετουρες με τον κοσμο  ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
*Καλά που είμαι και γω και δίνω λύσεις στις απορίες σας  :sunglasses:

Σε ποιον δίνει τα «καυτά» φιλιά της η Δήμητρα Αλεξανδράκη;

Τους «τσακώσαμε». Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ πέτυχε ο φωτογραφικός μας φακός στο σε γνωστό παραλιακό κέντρο που τραγουδάει ο Μαζωνάκης και η Πάολα.
Ο λόγος για την πάντα σέξι και προκλητική Δήμητρα Αλεξανδράκη και το νέο της σύντροφο Δημήτρη Μηλιώνη. Που όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες δεν «χορταίνουν» ο ένας τον άλλον.  Η σχέση τους μετρά μόλις ένα μήνα, καθώς ο Δημήτρης χώρισε τον περασμένο μήνα από την πρώην σύντροφο του Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.
http://[URL unfurl="true"]www.verysorry.gr/wp-content/uploads/2014/07/aleksandraki1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/_Aw4XZ-UnCS4/S6pLE-CQRmI/AAAAAAAAElU/hxFHNPOYvmY/s1600/4152_DIMITRIS_MILIONIS_ZETA_THEODOROPOYLOY_2332010.jpg
www.verysorry.gr/se-poion-dinei-ta-kayta-filia-tis-i-dim/]http://www.verysorry.gr/se-poion-dinei-ta-kayta-filia-tis-i-dim/[/url]

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Δηλαδή πηδάει Αλεξανδράκη, πήδαγε Ζέτα και πιο παλιά πήδαγε και Μπάστα; Ωραίος ο τύπος!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Τους «τσακώσαμε». Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ πέτυχε ο φωτογραφικός μας φακός στο σε γνωστό παραλιακό κέντρο που τραγουδάει ο Μαζωνάκης και η Πάολα.
Ο λόγος για την πάντα σέξι και προκλητική Δήμητρα Αλεξανδράκη και το νέο της σύντροφο Δημήτρη Μηλιώνη. Που όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες δεν «χορταίνουν» ο ένας τον άλλον.  Η σχέση τους μετρά μόλις ένα μήνα, καθώς ο Δημήτρης χώρισε τον περασμένο μήνα από την πρώην σύντροφο του Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

hqdefault.jpg
:s&m_3:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

ραντεβού στο Ψολέττο ..λοιπόν ! ..... :boobies: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και πού' σαι αν αργήσεις δεν πειράζει

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16

http://[URL unfurl="true"]www.verysorry.gr/wp-content/uploads/2014/07/aleksandraki1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/_Aw4XZ-UnCS4/S6pLE-CQRmI/AAAAAAAAElU/hxFHNPOYvmY/s1600/4152_DIMITRIS_MILIONIS_ZETA_THEODOROPOYLOY_2332010.jpg
www.verysorry.gr/se-poion-dinei-ta-kayta-filia-tis-i-dim/]http://www.verysorry.gr/se-poion-dinei-ta-kayta-filia-tis-i-dim/[/url]

Καλά παίζω τη σόομπιζ στα δάχτυλα το κατάλαβα πριν τα ανεβάσετε αυτά
Μάλλον πρέπει να βγω απ'όλες τις κουτσομπολίστικες σελίδες δεν είναι κατάσταση αυτή....

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Δηλαδή πηδάει Αλεξανδράκη, πήδαγε Ζέτα και πιο παλιά πήδαγε και Μπάστα; Ωραίος ο τύπος!

ναι ωραιος ... ειχε μεγαλη τσεπη ο μπαμπας και ο τυπος είναι ωραιος ..
χωρις τσεπη να δω τι θα πηδαγε ..  :s&m_2:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
ήθελα να ήξερα με τι κριτήρια τις διαλέγει....από όλες πάντως η Αλεξανδράκη μακράν η καλύτερη..

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
:o :o :o

τα έφτιαξε με τον πρώην της και καλά μου φίλης της?
αν είναι όντως αυτός έχει ζουμί η υπόθεση.... :think:

Φιλίες, πρώην που κολλάνε αυτά όταν μιλάμε για βύζιτες;

Χορηγούσε το ένα τσόλι τώρα χορηγεί ένα άλλο, μπράβο του, ωραίος ο τύπος γαμάει καλά.
Μέχρι εκεί όμως, ούτε σχέσεις με την κανονική έννοια είναι αυτές ούτε φιλίες, θα τις είπε η Ζέτα ο πρώην χορηγός μου, χορηγούσε καλά και ξεχύθηκε σαν λυσασμένο σκυλί για πούτσα και χρήμα η Δημητρούλα.

ναι ωραιος ... ειχε μεγαλη τσεπη ο μπαμπας και ο τυπος είναι ωραιος ..
χωρις τσεπη να δω τι θα πηδαγε ..  :s&m_2:

Τύπε αν και εμένα ο μπαμπάς είχε μεγάλη τσέπη το ίδιο με αυτόν θα έκανα θα πήδαγα κάτι τέτοια τσόλια δεν είναι και για τίποτα άλλο κάτι τέτοιες, end of story. Το μπράβο του πάει στο γούστο του, όλα τα σκυλιά του πολέμου διαλέγει.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

Τύπε αν και εμένα ο μπαμπάς είχε μεγάλη τσέπη το ίδιο με αυτόν θα έκανα θα πήδαγα κάτι τέτοια τσόλια δεν είναι και για τίποτα άλλο κάτι τέτοιες, end of story. Το μπράβο του πάει στο γούστο του, όλα τα σκυλιά του πολέμου διαλέγει.

τυπε αυτό λεω και εγω ... ΑΝ ... το ιδιο θα εκανα και εγω αλλα δεν τον θαυμαζω κιολας  !!
τωρα το αν διαλεγει όλα τα σκυλια πολεμου , χαιρω πολύ .... τι θα διαλεγε , τιποτα μπαζα ?
εχεις δει πολλους φραγκατους να κυκλοφορουν με μπαζα ?
anyway ... μια επισημανση εκανα δεν θελω να ερθω με αντιπαραθεση με κανεναν για κατι το οποιο μου είναι τελειως αδιαφορο..

καλημερες  :thumbsup:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16

Χορηγούσε το ένα τσόλι τώρα χορηγεί ένα άλλο, μπράβο του, ωραίος ο τύπος γαμάει καλά.
Μέχρι εκεί όμως, ούτε σχέσεις με την κανονική έννοια είναι αυτές ούτε φιλίες, θα τις είπε η Ζέτα ο πρώην χορηγός μου, χορηγούσε καλά και ξεχύθηκε σαν λυσασμένο σκυλί για πούτσα και χρήμα η Δημητρούλα.

Ντάξει τι να σου πω δεν πάει το μυαλό μου μέχρι εκεί, παραείναι ανώμαλο αυτό
Εγώ θυμάμαι για τον Μακαρίτη τον Γιγουρτάτη (έτσι δεν τον έλεγαν?) σφάζονταν οι κοπελιές για χάρη του
Μεγάλη καψούρα

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
τυπε αυτό λεω και εγω ... ΑΝ ... το ιδιο θα εκανα και εγω αλλα δεν τον θαυμαζω κιολας  !!
τωρα το αν διαλεγει όλα τα σκυλια πολεμου , χαιρω πολύ .... τι θα διαλεγε , τιποτα μπαζα ?
εχεις δει πολλους φραγκατους να κυκλοφορουν με μπαζα ?
anyway ... μια επισημανση εκανα δεν θελω να ερθω με αντιπαραθεση με κανεναν για κατι το οποιο μου είναι τελειως αδιαφορο..

καλημερες  :thumbsup:

Δεν είναι και εντελώς χάλιας σαν κάτι γέρους που κυκλοφορούν με πιτσιρίκες
Αλλά κι εγώ αν ήμουν άντρας με λεφτά, τη Ζέτα και τη Δήμητρα θα ήθελα :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom