raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.489
- Πόντοι
- 5.006
αν ηξερες τον αλλο Ρεβη, θα ηταν καλυτερα για εμας...εγώ ξέρω τη Ρούλα Ρέβη τη φωτογράφο που τα 'χει με τον Τότσικα
αν ηξερες τον αλλο Ρεβη, θα ηταν καλυτερα για εμας...εγώ ξέρω τη Ρούλα Ρέβη τη φωτογράφο που τα 'χει με τον Τότσικα
Εντάξει δεν είναι νεο αυτο
Υπάρχουν μοντέλα βίζιτες
Που ότι φωτογραφήσεις κάνουν είναι ουσιαστικά για να προωθήσουν τις βίζιτες
Και είναι και τα κανονικά μοντέλα, πολύ πιο λίγα σε αριθμό
Ok Αφού είσαι του επαγγέλματος και γνωρίζεις εκ των έσω πρόσωπα και καταστάσεις ενημέρωσέ μας για κανένα μοντέλο που γνωρίζεις και κάνει βίζιτες. Be useful to the community..
Εχεις κανει τεραστια προσπαθεια να προμοταρεις τον εαυτό σου γι αυτο ζηλευεις τις πουτανες τύπου Αλεξανδράκη, γιατι ενω εισαι κι εσύ τετοια, κάπου χαλάει η δουλεια.
ναι αυτό είναι το βρήκες
γιατι να χαιρομαστε ρε ναυαρχε?????Αντι να χαιρεστε που μια κοπέλα ΕΠΩΝΥΜΩΣ, βρισκεται μαζί μας και συνεισφερει σε αυτα που λεμε,καθεστε και την κραζετε...Τι να πω ρε πουστη μου...
Αντι να χαιρεστε που μια κοπέλα ΕΠΩΝΥΜΩΣ, βρισκεται μαζί μας και συνεισφερει σε αυτα που λεμε,καθεστε και την κραζετε...Τι να πω ρε πουστη μου...
Προσυπογραφω. Δικιο εχεις.για ξηγα μας ρε ναυαρχε. σε τι συνεισφερει και σε τι μας ωφελει που το κανει και επωνυμως?
για ξηγα μας ρε ναυαρχε. σε τι συνεισφερει και σε τι μας ωφελει που το κανει και επωνυμως?
και τι ενοχλεί επίσης?
αει κλαψου και γαμησου παραπερα
Σε θελει ο Λακης ομως. Να τα λεμε αυτα.αχ ναι κλαίω κλαίω πολύ, δεν με θέλει ο εκτορούλης :'( :'( :'( :'( :'(