Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τους φωτογράφους που βγάζουν φωτογραφίες αγκαλιά με τα μοντέλα τους
Και πάντα το μοντέλο πρέπει να είναι ελαφρά ντυμένο αλλιώς ποιό το νόημα να βγεί η φωτογραφία?
Και καλά μου "κοιτάχτε εγώ τι δουλειά κάνω και τι γκόμενες συναναστρέφομαι ή τι γκόμενες γαμάω"
Το βρίσκω εντελώς αντιεπαγγελματικό και σιχαμερό
Για τον σιχαμερό τον Terry Richardson τι άποψη έχεις;
Που τον θεωρούνε και κορυφαίο στον χώρο του  :jerking:
0.jpg

Υπάρχουν κ πολύ πιο εμετικές φωτογραφίες του με μοντέλα,χωρίς blurry images αν ψάξεις  :zombie:
104kw03.jpg

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ο καλός και επαγγελματίας φωτογράφος είναι πάντα πίσω από την φωτογραφική μηχανή ε;

ρε παιδί μου εννοείται να βγάλει backstage με όλο το crew αλλά αυτο το σιχαμερο το δηθεν που το κάνουν πια όλοι με αηδιάζει
και κάθονται και οι άλλες σαν ηλίθιες και ποζάρουν όλο χαρά!!!

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Για τον σιχαμερό τον Terry Richardson τι άποψη έχεις;
Που τον θεωρούνε και κορυφαίο στον χώρο του  :jerking:
0.jpg

Υπάρχουν κ πολύ πιο εμετικές φωτογραφίες του με μοντέλα,χωρίς blurry images αν ψάξεις  :zombie:
104kw03.jpg

ιου δεν το είχα δει αυτό!
ο Richardson βγάζει πολύ πολύ απλές φωτο αλλά θεωρούνται άποψη
και τους έχει φωτογραφίσει όλους
οπότε σου λέει η άλλη αν βγάλω μ'αυτόν και καλά μου ότι με πηδάει για να είναι Richardson, θα είναι και τέχνη αρα ας το κάνω
τι να πω...
νομίζω οι φωτογράφοι για τη παρτάρα τους τις βγάζουν αυτές τις φωτο για να μας πείσουν ότι γαμάνε that's all

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ναι,γιατί να μην το κάνουν;

Γιατί το θεωρείς αντιεπαγγελματικό και από τα μοντέλα; Tα μοντέλα για να ποζάρουν και παίρνουν πίπες δεν είναι; :think:

Δεν μου αρέσει που οι φωτογράφοι βγάζουν φωτογραφίες με τα μοντέλα, συνήθως αγκαλίτσες, φιλάκια και ζουζουνιές
Μια αναμνηστική backstage photo δεν χρειάζεται να έχει αγκαλιές και χουφτώματα
Το μοντέλο δεν είναι υποχρεωμένο να το κάνει αυτό
Και εξήγησα γιατί αυτό με ενοχλεί
Βαριέμαι να εξηγώ άλλο

Επισκέπτης
Δεν μου αρέσει που οι φωτογράφοι βγάζουν φωτογραφίες με τα μοντέλα, συνήθως αγκαλίτσες, φιλάκια και ζουζουνιές
Βαριέμαι να εξηγώ άλλο
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν κατακρίνεις αρνητικά το μοντέλο,τον φωτογράφο ή και τους δύο... :think: :think: :think:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Βαριέμαι να εξηγώ άλλο

μας εχεις ζαλισει τον πεο για ενα σελφι που βγαλε το σαχλοκουδουνο με το κινητο

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
ιου δεν το είχα δει αυτό!
ο Richardson βγάζει πολύ πολύ απλές φωτο αλλά θεωρούνται άποψη
και τους έχει φωτογραφίσει όλους
οπότε σου λέει η άλλη αν βγάλω μ'αυτόν και καλά μου ότι με πηδάει για να είναι Richardson, θα είναι και τέχνη αρα ας το κάνω
τι να πω...
νομίζω οι φωτογράφοι για τη παρτάρα τους τις βγάζουν αυτές τις φωτο για να μας πείσουν ότι γαμάνε that's all
www.salon.com/2014/04/21/is_this_the_end_of_terry_richardson/]http://www.salon.com/2014/04/21/is_this_the_end_of_terry_richardson/[/url]
Αυτό δεν είναι τίποτα..σου λέω ψάξε λίγο και θα βρεις και πολύ χειρότερα(ή μάλλον καλύτερα μην ψάξεις θα ξεράσεις λέμε  :S )

Υπάρχουν φωτός που  παίρνει άλλα μοντέλα κανονικά,φαίνεται η διείσδυση(ακάποτα κιόλας τις παίρνει όλες,σιγά μη φέρναν κ αντίρρηση στον διάσημο φωτογράφο  :o )

Πιστεύω πως στο χώρο της μόδας,περιοδικά,τηλεόραση κτλπ. οι κοπέλες έχουν κάνει απείρως πιο σιχαμερά πράγματα από αυτές για τις οποίες γράφονται κριτικές εδώ μέσα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
www.salon.com/2014/04/21/is_this_the_end_of_terry_richardson/]http://www.salon.com/2014/04/21/is_this_the_end_of_terry_richardson/[/url]
Αυτό δεν είναι τίποτα..σου λέω ψάξε λίγο και θα βρεις και πολύ χειρότερα(ή μάλλον καλύτερα μην ψάξεις θα ξεράσεις λέμε  :S )

Υπάρχουν φωτός που  παίρνει άλλα μοντέλα κανονικά,φαίνεται η διείσδυση(ακάποτα κιόλας τις παίρνει όλες,σιγά μη φέρναν κ αντίρρηση στον διάσημο φωτογράφο  :o )

Πιστεύω πως στο χώρο της μόδας,περιοδικά,τηλεόραση κτλπ. οι κοπέλες έχουν κάνει απείρως πιο σιχαμερά πράγματα από αυτές για τις οποίες γράφονται κριτικές εδώ μέσα.

Εντάξει δεν είναι νεο αυτο
Υπάρχουν μοντέλα βίζιτες
Που ότι φωτογραφήσεις κάνουν είναι ουσιαστικά για να προωθήσουν τις βίζιτες
Και είναι και τα κανονικά μοντέλα, πολύ πιο λίγα σε αριθμό

Εγώ λεω πιο πολύ για τους φωτογράφους
Που ανεβάζουν φωτογραφίες αγκαλιά με το εκάστοτε μοντέλο, να πιάνουν μπούτια και βυζιά, ή δυο μοντέλα ταυτόχρονα να του δίνουν φιλάκι, (ο φωτογράφος ένας σιχαμερός λίγδας εν τω μεταξύ) για να μας πούν τι?
Πόσο αγαπημένοι είναι?
Τι καλή συνεργασία έχουν?
Τι είδους backstage είναι αυτό?
Ναι οκ, όλοι καταλάβαμε τι γίνεται στα παρασκήνια
Μη τα βγάζεις ρε φίλε αυτά στη φόρα, εκτός κι αν αυτός είναι ο σκοπός σου και θες να μας δείξεις πόσο καλά περνάς!!!  :jerking: :jerking: :jerking:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Υπάρχουν μοντέλα βίζιτες
We're on the same page here  :cool2:

Που ανεβάζουν φωτογραφίες αγκαλιά με το εκάστοτε μοντέλο, να πιάνουν μπούτια και βυζιά, ή δυο μοντέλα ταυτόχρονα να του δίνουν φιλάκι, (ο φωτογράφος ένας σιχαμερός λίγδας εν τω μεταξύ) για να μας πούν τι?
:grin: Almost always the case

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Εντάξει δεν είναι νεο αυτο
Υπάρχουν μοντέλα βίζιτες

Πόσο αγαπημένοι είναι?
Τι καλή συνεργασία έχουν?
Τι είδους backstage είναι αυτό?
Ναι οκ, όλοι καταλάβαμε τι γίνεται στα παρασκήνια
Μη τα βγάζεις ρε φίλε αυτά στη φόρα, εκτός κι αν αυτός είναι ο σκοπός σου και θες να μας δείξεις πόσο καλά περνάς!!!  :jerking: :jerking: :jerking:

Παίζει ό φωτογράφος νά είναι ένας από τόυς διάφορους πού τίς σπρώχνουν στήν αγορά μέ τό ποσοστό τους καί είναι κάτι σάν φωτό μέ Ρέβη π.χ. τό νόημα. Είμαι σύνδεσμος όσοι ενδιαφερόμενοι πληροφορίες εντός κι έτσι.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Παίζει ό φωτογράφος νά είναι ένας από τόυς διάφορους πού τίς σπρώχνουν στήν αγορά μέ τό ποσοστό τους καί είναι κάτι σάν φωτό μέ Ρέβη π.χ. τό νόημα. Είμαι σύνδεσμος όσοι ενδιαφερόμενοι πληροφορίες εντός κι έτσι.

Η Ρέβη κάνει τι????

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.488
Πόντοι
5.006

δωσε πραμα στο λαο τυπε...μην μενεις στα λογια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom