You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δήμητρα Αλεξανδράκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
καλως τον αλεξ.Σε εψαχνα για ελα στο νημα της χρεωκοπιαςΌ,τι και να λετε...
Θα ξανακανει μαλακια τωρα η Δημητρουλα?
Δεν θα το σκεφτει δυο φορες?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Στο νημα της χρεωκοπιας εχει δυο μερες να γραφτεί κατικαλως τον αλεξ.Σε εψαχνα για ελα στο νημα της χρεωκοπιας
δεν πειραζει πιστευω εκει θα ταιριαζει η κουβενταΣτο νημα της χρεωκοπιας εχει δυο μερες να γραφτεί κατι
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Τύπε το να έχεις φαντασίωση με την Δ.Α. να τρώει ξύλο και την αδερφή της Φαρμάκη να τρώει σφαίρα είναι σεξουαλικό θέμα δικό σου και δεν αφορά κανένα. Ότι γίνεται στη φαντασία είναι καλό και θεμιτό. Προσωπικά δεν κρίνω κανένα με τι καυλώνει και με τι τελειώνει. Αν ευχόσουν να το πάθουν στην πραγματική ζωή να το κοιτάξεις.O Kασιδιαρης δεν με ενοχλει επειδη βαραει γυναικες
Με ενοχλει επειδη υποστηριζει την αποτεφρωση 6 εκατομμυριων αθωων- μεταξυ των οποιων γυναικες και παιδια
Αν ηταν ενας νορμαλ τυπος, που καποτε βαρεσε καποια γυναικα, θα μπορουσαμε να μιλησουμε για την πραξη αυτη καθεαυτη. Τωρα το βλεπουμε ως συνολο
Παντως, το να βαρεσεις μια γυναικα επειδη σε ακουμπησε με μια εφημεριδα, και μαλιστα οταν εισαι βουλευτης (!!!), και βρισκεσαι σε στουντιο (!!!!!) ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικο απο το τι κανεις 4 η ωρα τη νυχτα, πιωμενος, και γιαουρτωμενος
ΥΓ Εγω τον παιζω με πολλες γυναικες και δεν ευχομαι να φανε μπουκετο/ Για την Αλεξανδρακη το ευχομουν. Και την αδερφη της Φαρμακη δεν μπορω να πω πως τη λυπηθηκα. ΚΑΘΟΛΟΥ
Τώρα αν δε σε ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιος βαράει γυναίκες στην πραγματική ζωή, αλλά σε ενοχλεί περισσότερο το ότι αμφισβητεί το γεγονός πως κάποιοι άλλοι πριν 70 χρόνια αποτέφρωσαν ή όχι 6 εκ. ανθρώπους κι αυτό είναι δικό σου θέμα, αλλά θα σου πρότεινα να αξιολογήσεις ξανά τις προτεραιότητές σου.
Τύπε το να έχεις φαντασίωση με την Δ.Α. να τρώει ξύλο και την αδερφή της Φαρμάκη να τρώει σφαίρα είναι σεξουαλικό θέμα δικό σου και δεν αφορά κανένα. Ότι γίνεται στη φαντασία είναι καλό και θεμιτό. Προσωπικά δεν κρίνω κανένα με τι καυλώνει και με τι τελειώνει. Αν ευχόσουν να το πάθουν στην πραγματική ζωή να το κοιτάξεις.
Τώρα αν δε σε ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιος βαράει γυναίκες στην πραγματική ζωή, αλλά σε ενοχλεί περισσότερο το ότι αμφισβητεί το γεγονός πως κάποιοι άλλοι πριν 70 χρόνια αποτέφρωσαν ή όχι 6 εκ. ανθρώπους κι αυτό είναι δικό σου θέμα, αλλά θα σου πρότεινα να αξιολογήσεις ξανά τις προτεραιότητές σου.
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ζωης.
Θα σου δωσω κι εγω μία- μιας που ειναι τζαμπα κι αφορολογητες:
Διαβαζε προσεκτικοτερα τι γραφω πριν απαντησεις.
Επι παραδειγματι, εγω εγραψα:
"Για την Αλεξανδρακη το ευχομουν/ Για τη Φαρμακη δεν με πειραξε".
Αν θεωρεις οτι ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ = ΕΧΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ, θα σε συμβουλευα να "αξιολογησεις ξανα τις προτεραιοτητές σου"
(Επισης, δεν με πειραζει το τζατζικι στο τυλιχτο/ Αρα, φαντασιωνομαι στη σκεψη του τζατζικιου??)
(Επισης, ευχομουν το ΠΑΣΟΚ να παει στο 11%/ Αρα, τον επαιζα οταν πηγε τοσο??)
Τελος, να σου πω οτι ΝΑΙ, ειναι μεγαλο προβλημα να συνυπαρχεις στην ιδια κοινωνια με μαχαιροβγαλτες, δολοφονους και θιασωτες της μεγαλυτερης θηριωδιας απο την εποχη των δεινοσαυρων. ΠΟΛΥ μεγαλυτερο προβλημα απο το οτι αν ενα κωλοπαιδο εριξε χαστουκι σε μια γυναικα on camera.
"Θα σε συμβουλευα να αξιολογησεις ξανα τις προτεραιοτητές σου", προτου βρεις τον Μιχαλολιακο μες στο σαλονι σου, να σε νουθετει πώς να μεγαλωσεις τα παιδια σου για να γινουν σωστοι Ελληνες. Και προτου βρεις την ADSL σου να παιζει κλαρινα αντι για google.com
Αυτα
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Τρόμπες!Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ζωης.
Θα σου δωσω κι εγω μία- μιας που ειναι τζαμπα κι αφορολογητες:
Διαβαζε προσεκτικοτερα τι γραφω πριν απαντησεις.
Επι παραδειγματι, εγω εγραψα:
"Για την Αλεξανδρακη το ευχομουν/ Για τη Φαρμακη δεν με πειραξε".
Αν θεωρεις οτι ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ = ΕΧΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ, θα σε συμβουλευα να "αξιολογησεις ξανα τις προτεραιοτητές σου"
(Επισης, δεν με πειραζει το τζατζικι στο τυλιχτο/ Αρα, φαντασιωνομαι στη σκεψη του τζατζικιου??)
(Επισης, ευχομουν το ΠΑΣΟΚ να παει στο 11%/ Αρα, τον επαιζα οταν πηγε τοσο??)
Τελος, να σου πω οτι ΝΑΙ, ειναι μεγαλο προβλημα να συνυπαρχεις στην ιδια κοινωνια με μαχαιροβγαλτες, δολοφονους και θιασωτες της μεγαλυτερης θηριωδιας απο την εποχη των δεινοσαυρων. ΠΟΛΥ μεγαλυτερο προβλημα απο το οτι αν ενα κωλοπαιδο εριξε χαστουκι σε μια γυναικα on camera.
"Θα σε συμβουλευα να αξιολογησεις ξανα τις προτεραιοτητές σου", προτου βρεις τον Μιχαλολιακο μες στο σαλονι σου, να σε νουθετει πώς να μεγαλωσεις τα παιδια σου για να γινουν σωστοι Ελληνες. Και προτου βρεις την ADSL σου να παιζει κλαρινα αντι για google.com
Αυτα
Ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή είσαι μεθυσμένος τέτοια ώρα.
Εγώ έγραψα ότι αν το να πάθουν κακό τα δύο αυτά κορίτσια ήταν φαντασίωσή σου, ήταν θεμιτό στα πλαίσια της φαντασίας όπου όλα επιτρέπονται, αλλά εσύ λες πως το ευχόσουν και πως δε σε πείραξε οπότε υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα.
Εξακολουθώ απλά να σου προτείνω να επαναξιολογήσεις κάποιες απόψεις σου πριν το κάνει η πολιτεία υποχρεωτικά για σένα.
Τρόμπες!
Ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή είσαι μεθυσμένος τέτοια ώρα.
Εγώ έγραψα ότι αν το να πάθουν κακό τα δύο αυτά κορίτσια ήταν φαντασίωσή σου, ήταν θεμιτό στα πλαίσια της φαντασίας όπου όλα επιτρέπονται, αλλά εσύ λες πως το ευχόσουν και πως δε σε πείραξε οπότε υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα.
Εξακολουθώ απλά να σου προτείνω να επαναξιολογήσεις κάποιες απόψεις σου πριν το κάνει η πολιτεία υποχρεωτικά για σένα.
Εσυ λες για κατι φαντασιωσεις οι οποιες ομως δεν προκυπτουν απο καπου
Εγω ειπα οτι ευχομουν να φαει μπουκετο η Αλεξανδρακη και πως απλα δεν με ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ/νοιαζει/πειραζει αν θα φαει σφαιρα η αδερφη Φαρμακη. Εσυ λες οτι εχω (ερωτικες) φαντασιωσεις με καποιο απο αυτα τα 2 θεματα- πραγμα το οποιο συμπεραινεις (αυθαιρετα)
Τελοσπαντων, για να στο ξεκαθαρισω... Οι φαντασιωσεις μου δεν συσχετιζονται με ξυλο.
Αλλα το να ενδιαφερεσαι εσυ, τοσο πολυ για την..χμμ... περιθαλψή μου εχει συσχετιζεται με καποιου ειδους καθεστωτα που ενδιαφερονται για την ψυχικη υγεια του πληθυσμου/ σε συνδυασμο με την εμμεση ( ; ) υπερασπιση Χρυσης Αυγης
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.981
- Πόντοι
- 12.756
ρε Νιπλ ακομα με το τσολι ασχολουμαστε;
Αδυναμιες ρε φιλαρακο μου ,,,,
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η εικόνα απο σκάφος εφοπλιστή που έφερε τον επεισοδιακό χωρισμό με τον Andrew
Ο Ανδρέας Λάζαρης είναι ένα παλικάρι που έτυχε να γνωρίσω πριν δυο καλοκαίρια στην Κύπρο όταν συνέπεσε χρονικά ένα ταξίδι μου για επαγγελματικούς λόγους με μια επένδυσή του νεαρού Ελληνο-Αυστραλού στο νησί.
Πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό νέο επιχειρηματία που μπορεί το παρουσιαστικό του να τρομάζει εντούτοις είναι πολυμήχανος και μάγκας. Ότι χρειαζόταν δηλαδή να έχει ένας άντρας για να καταφέρει να χαλιναγωγήσει το άτακτο Κρητικό άτι που ακούει στο όνομα Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Οι δυο τους ήταν μαζί καιρό. Μάλιστα η Δήμητρα χτύπησε μέχρι και τατουάζ με τ΄όνομά του συντρόφου της στο χέρι. Τι συνέβη κι αυτοί οι δυο χώρισαν;
Οι διακοπές τους ξεκίνησαν επεισοδιακά από το σκηνικό στη συναυλία του Ρέμου στην Πάρο που πρώτοι διαβάσατε απο εμάς. Κατόπιν το ζευγάρι έσκασε μύτη στη Μύκονο όπως σχεδόν κάθε χρόνο. Ο Andrew είχε την Δήμητρα αρχόντισσα. Με την σουϊτα της στα γούστα στις ανέσεις.
Προχθές όμως έγινε η απόλυτη ανατροπή. Το κορίτσι έφυγε απο το δωμάτιο του ξενοδοχείου και επέστρεψε την επόμενη μέρα το πρωϊ στις οκτώ. Είχε κλειστό κινητό όλη νύχτα με αποτέλεσμα ο σύντροφός της να φτάσει στα όρια του. Όταν τελικώς γύρισε στο δωμάτιο και σύμφωνα με μαρτυρίες το νεαρό μοντέλο επικαλέστηκε πονοκέφαλο και πώς είχε την ανάγκη να μέινει μόνη της.
Έλα όμως που λίγες ώρες πριν είχε ποστάρει φωτογραφία στο instagram ν΄απολαμβάνει σαμπάνια μέσα σε jakuzzi εν πλώ;
Τι είχε συμβεί; Το κορίτσι για άγνωστό μέχρι τώρα λόγο βρήκε καραβίσια στέγη σε σκάφος πολύ γνωστού νεαρού εφοπλιστή όπου και έμεινε όλη νύχτα.
Ο σύντροφός της δεν άντεξε το παραμύθι και την έδιωξε. Μάλιστα ο τρόπος δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός καθώς οι φωνές τους ακόμη αντηχούν στ΄αυτιά των εργαζομένων στο ξενοδοχείο αλλά και των άλλων πελατών…
Τι να πώ…Αμετροέπεια της ηλικίας…ή κάτι άλλο; Θα δούμε απο αύριο
[URL unfurl="true"]http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/dhmhtra-alexandrakh-h-eikona-apo-skafos-efoplisth-poy-efere-ton-epeisodiaki-xwrismo-me-ton-andrew/[/url]
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Παίκτες αποφασίστε, ο ένας λέει για τα σφυροδρέπανά μου ο άλλος για τα χρυσά αυγά μου. Αποφασίστε να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω.
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας.
cplinlove
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2013
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Παίκτες αποφασίστε, ο ένας λέει για τα σφυροδρέπανά μου ο άλλος για τα χρυσά αυγά μου. Αποφασίστε να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω.
+1
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.981
- Πόντοι
- 12.756
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η εικόνα απο σκάφος εφοπλιστή που έφερε τον επεισοδιακό χωρισμό με τον Andrew
Ο Ανδρέας Λάζαρης είναι ένα παλικάρι που έτυχε να γνωρίσω πριν δυο καλοκαίρια στην Κύπρο όταν συνέπεσε χρονικά ένα ταξίδι μου για επαγγελματικούς λόγους με μια επένδυσή του νεαρού Ελληνο-Αυστραλού στο νησί.
Πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό νέο επιχειρηματία που μπορεί το παρουσιαστικό του να τρομάζει εντούτοις είναι πολυμήχανος και μάγκας. Ότι χρειαζόταν δηλαδή να έχει ένας άντρας για να καταφέρει να χαλιναγωγήσει το άτακτο Κρητικό άτι που ακούει στο όνομα Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Οι δυο τους ήταν μαζί καιρό. Μάλιστα η Δήμητρα χτύπησε μέχρι και τατουάζ με τ΄όνομά του συντρόφου της στο χέρι. Τι συνέβη κι αυτοί οι δυο χώρισαν;
Οι διακοπές τους ξεκίνησαν επεισοδιακά από το σκηνικό στη συναυλία του Ρέμου στην Πάρο που πρώτοι διαβάσατε απο εμάς. Κατόπιν το ζευγάρι έσκασε μύτη στη Μύκονο όπως σχεδόν κάθε χρόνο. Ο Andrew είχε την Δήμητρα αρχόντισσα. Με την σουϊτα της στα γούστα στις ανέσεις.
Προχθές όμως έγινε η απόλυτη ανατροπή. Το κορίτσι έφυγε απο το δωμάτιο του ξενοδοχείου και επέστρεψε την επόμενη μέρα το πρωϊ στις οκτώ. Είχε κλειστό κινητό όλη νύχτα με αποτέλεσμα ο σύντροφός της να φτάσει στα όρια του. Όταν τελικώς γύρισε στο δωμάτιο και σύμφωνα με μαρτυρίες το νεαρό μοντέλο επικαλέστηκε πονοκέφαλο και πώς είχε την ανάγκη να μέινει μόνη της.
Έλα όμως που λίγες ώρες πριν είχε ποστάρει φωτογραφία στο instagram ν΄απολαμβάνει σαμπάνια μέσα σε jakuzzi εν πλώ;
Τι είχε συμβεί; Το κορίτσι για άγνωστό μέχρι τώρα λόγο βρήκε καραβίσια στέγη σε σκάφος πολύ γνωστού νεαρού εφοπλιστή όπου και έμεινε όλη νύχτα.
Ο σύντροφός της δεν άντεξε το παραμύθι και την έδιωξε. Μάλιστα ο τρόπος δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός καθώς οι φωνές τους ακόμη αντηχούν στ΄αυτιά των εργαζομένων στο ξενοδοχείο αλλά και των άλλων πελατών…
[URL unfurl="true"]http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/dhmhtra-alexandrakh-h-eikona-apo-skafos-efoplisth-poy-efere-ton-epeisodiaki-xwrismo-me-ton-andrew/[/url]
αφου το λεει το τερας της δημοσιογραφιας ο Νασος , δεν μπορουμε να μην του πουμε ευχαριστω για την ενημερωση και να ευχαριστουμε τον Θεο που τον εφερε σε μας για να μας ανοιγει τα ματια ...
Επισκέπτης
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
ελατε ρε τυποι τωρα,η δημητρα ουτε κατα διανοια δεν ειναι ξεκωλιαρα :S
cplinlove
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2013
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Χαχααα...Καλό.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.981
- Πόντοι
- 12.756
Αυτο το μουνι ο Νασος παει να της χαλασει την εικονα , παλι καλα που ειμαστε και εμεις που ξερουμε τι καλο και Αγιο κοριτσι ειναι και κραταμε τα μποσικα
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ετσι,είναι μικρή και άβγαλτη και οι αλήτες οι πλούσιοι την εκμεταλλεύονται.ελατε ρε τυποι τωρα,η δημητρα ουτε κατα διανοια δεν ειναι ξεκωλιαρα :S
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Αυτο το μουνι ο Νασος παει να της χαλασει την εικονα , παλι καλα που ειμαστε και εμεις που ξερουμε τι καλο και Αγιο κοριτσι ειναι και κραταμε τα μποσικα
τυπε ειναι συγκρουση επιχειρηματικων συμφεροντων,του πλουσιου νασου,και των αλλων.και στην μεση η δημητρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 246
- Εμφανίσεις
- 22K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 125
- Εμφανίσεις
- 11K