Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Γεμίσαμε πουτάνες και μαλάκες!

Πάντα έτσι ήταν, αδερφέ. Θυμάσαι εκείνη την ταινία με τον Χορν με την "Μπιμπή";
Κοκοτίτσες πάντα υπήρχαν και τα πιάνανε καλά. Η διαφορά είναι ότι σήμερα αντί να κρύβουν τις μάπες τους μοστράρονται με περηφάνια στις τηλεοράσεις και τα περιοδικά.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πάντα έτσι ήταν, αδερφέ. Θυμάσαι εκείνη την ταινία με τον Χορν με την "Μπιμπή";
Κοκοτίτσες πάντα υπήρχαν και τα πιάνανε καλά. Η διαφορά είναι ότι σήμερα αντί να κρύβουν τις μάπες τους μοστράρονται με περηφάνια στις τηλεοράσεις και τα περιοδικά.

το καλυτερο ειναι οτι τοσο αυτες οσο και οι "δημοσιογραφαρες" της οκας απο τα εντυπα του κωλου που τις κανουνε promotion μας λενε οτι ειναι  καλα, ηθικα και εντιμα παιδια  :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
το καλυτερο ειναι οτι τοσο αυτες οσο και οι "δημοσιογραφαρες" της οκας απο τα εντυπα του κωλου που τις κανουνε promotion μας λενε οτι ειναι  καλα, ηθικα και εντιμα παιδια  :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε υπαρχουν ακομα αυτα τα περιοδικα στο ελλαντα;  :think:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε υπαρχουν ακομα αυτα τα περιοδικα στο ελλαντα;  :think:

τα πιο πολλα εχουνε κλεισει αλλα οι παπαρες που γραφανε εκει γραφουνε στο ιντερνετ τωρα  :jerking:
αυτοι παιζει να καταφερουν να κλεισουνε και το ιντερνετ  :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
τα πιο πολλα εχουνε κλεισει αλλα οι παπαρες που γραφανε εκει γραφουνε στο ιντερνετ τωρα  :jerking:
αυτοι παιζει να καταφερουν να κλεισουνε και το ιντερνετ  :2funny:

Ήταν ποτέ δυνατόν να χάσουμε τους διανοητές που έγραφαν στο MAXIM και το ΝΙΤΡΟ;

Πάντως η πιο καραμπάμ εκπομπή προμοταρίσματος ήταν εκείνη η μεσημεριανή που έκανε ο ξελιγωμένος με τα μούσια στο ALTER.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Πάντως μαζί με το κουλούρι ταιριάζει πολύ και το
images

Ετσι αυτός που παίρνει το τριγωνάκι (τυρί) λογικά θα παίρνει και το κουλούρι.  :grin:

Σωστόοος. :rockon: :rockon: :rockon:

imerisia_LARGE_t_1061_43364731_625___.JPG

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ήταν ποτέ δυνατόν να χάσουμε τους διανοητές που έγραφαν στο MAXIM και το ΝΙΤΡΟ;

Πάντως η πιο καραμπάμ εκπομπή προμοταρίσματος ήταν εκείνη η μεσημεριανή που έκανε ο ξελιγωμένος με τα μούσια στο ALTER.

ναι μονο που ο Δρυμουσης "κρεοπωλης" ητανε και δεν το εκρυβε καθολου....οι υπολοιποι "διανοητες" οπως τους λες που το παιζουνε και ημιθεοι και σοβαροι ειναι για πιο πολλα γελια  :2funny: :2funny: :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
κατσε να σου δωσω εγω φως απο την δικη μου λαμπαδα γιατρε ... δινει κανονικα
ελα βγαλε τι μπουγαδα μην ντρεπεσαι :grin: :grin:
εχω ειδικο ενδιαφερον οπως ξερεις για το συγκεκριμενο θεμα :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
ελα βγαλε τι μπουγαδα μην ντρεπεσαι :grin: :grin:
εχω ειδικο ενδιαφερον οπως ξερεις για το συγκεκριμενο θεμα :grin:

Γιατρε εχω πλυνει μεχρι και τα σωβρακα του διπλανου και δεν μπορεσα να βρω το καταλληλο απορρυπαντικό .... αλλα η πληροφορια πρεπει να ειναι σωστη , δεν τον εχω να μου λεει ψεματα , τον ειχα τσεκαρει και σε κατι αλλα πραγματα και ειχε πει αληθεια..

πρεπει να αλλαξω πλυντηριο ,γιατι αυτο δεν εχει τα σωστα προγραμματα..

Εγω να δεις ενδιαφερον γιατρε που εχω ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
τυπε ο αγγλουπας παιζει ουτε να μην ξερει που πεφτουν τα γραφεια της επιχειρησης του  :headbang: :headbang: :headbang:
απλα πηγαινει στην τραπεζα και σηκωνει λεφτα οποτε χρειαζεται  :rockon:

μια χαρα ξερει τυπε , τσεκαρισμενο , τον εχω πετυχει εκει τον τυπο , υπαρχουν λογοι για να παει εκει

σε αυτακια το λογοι

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Γιατρε εχω πλυνει μεχρι και τα σωβρακα του διπλανου και δεν μπορεσα να βρω το καταλληλο απορρυπαντικό .... αλλα η πληροφορια πρεπει να ειναι σωστη , δεν τον εχω να μου λεει ψεματα , τον ειχα τσεκαρει και σε κατι αλλα πραγματα και ειχε πει αληθεια..

πρεπει να αλλαξω πλυντηριο ,γιατι αυτο δεν εχει τα σωστα προγραμματα..

Εγω να δεις ενδιαφερον γιατρε που εχω ...
ο fenomeno-billios θα το εχει το θεμα γιατρε αυτος θα μας πει με σιγουρια :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
:2funny:

Με την ίδια λογική ο Κασιδιάρης δικαιολογημένα έριξε τις μπάτσες στην Κανέλλη αφού προκλήθηκε. Αλλά ξέχασα η Κανέλλη δεν είναι ένα ξέκωλο ...
Τσου.

Η Κανέλλη καταρχήν δεν θεωρείται γυναίκα και επιπλέον είναι και κουμούνι, οπότε καλά της έκανε.

:2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Απορώ με τους τύπους που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ο τύπος που τη βάρεσε έχει την (απαράδεκτη) δικαιολογία ότι του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι κι επειδή είναι κάφρος έκανε ότι έκανε. Όλοι οι υπόλοιποι που με ψυχραιμία δικαιολογείτε την πράξη του τι δικαιολογία έχετε;

Με την ίδια λογική ο Κασιδιάρης δικαιολογημένα έριξε τις μπάτσες στην Κανέλλη αφού προκλήθηκε. Αλλά ξέχασα η Κανέλλη δεν είναι ένα ξέκωλο που από τη μία ξεροχύνουμε όταν το βλέπουμε κι απ' την άλλη λέμε καλά να πάθει.

Προσωπικά, στη θέση του τύπου θα έπαιρνα την πιο ακριβή σαμπάνια του μαγαζιού κι αφού θα την περιέλουζα μ' αυτήν, θα την τσιτσίδωνα να πάρει κι κόσμος λίγο μάτι. :tits: :tits:

O Kασιδιαρης δεν με ενοχλει επειδη βαραει γυναικες
Με ενοχλει επειδη υποστηριζει την αποτεφρωση 6 εκατομμυριων αθωων- μεταξυ των οποιων γυναικες και παιδια
Αν ηταν ενας νορμαλ τυπος, που καποτε βαρεσε καποια γυναικα, θα μπορουσαμε να μιλησουμε για την πραξη αυτη καθεαυτη. Τωρα το βλεπουμε ως συνολο

Παντως, το να βαρεσεις μια γυναικα επειδη σε ακουμπησε με μια εφημεριδα, και μαλιστα οταν εισαι βουλευτης (!!!), και βρισκεσαι σε στουντιο (!!!!!) ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικο απο το τι κανεις 4 η ωρα τη νυχτα, πιωμενος, και γιαουρτωμενος

ΥΓ Εγω τον παιζω με πολλες γυναικες και δεν ευχομαι να φανε μπουκετο/ Για την Αλεξανδρακη το ευχομουν. Και την αδερφη της Φαρμακη δεν μπορω να πω πως τη λυπηθηκα. ΚΑΘΟΛΟΥ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom