Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σ αυτό τον κόσμο μπορούν αυτά μπορούν να τα επιτύχουν ακόμα και από άτομα με βαριά κατάθλιψη,δολοφόνοι,χρήστες
και άλλα κατακάθια.Γι αυτό η κοινωνία μας είναι εδώ που είναι.Όλα αυτά που γράφεις συναγωνιστή είναι αυτά
που ψάχνει ένας εγωιστής
και δυστυχώς αυτοί έχουν πέραση...και θα συνεχίσω γράφοντας...να τους φέρνει τις
παντόφλες,να τους μαγειρεύει και άλλες τέτοιες αηδίες,όταν έρθει η ώρα να ανατραφούν αυτά τα παιδιά κανείς
δεν έχει ιδέα απ το ζευγάρι γιατί αμφότεροι κάναν λάθος και τους έφυγε το ψωλόχυμα πάνω στην καύλα.

Κανείς δεν έχει ιδέα να παραμερίσει τους εγωισμούς του (πάθος,σεξουαλική έλξη) και να αναλογιστεί την βαρύτητα
της θέσης του ώστε να προσπαθεί συνεχώς για να μεγαλώνει τα παιδιά σε ένα περιβάλλον πλήρης αποδοχής,αγάπης,
προσπάθεια για βελτίωση γενικότερα.

Κάπου σε χάνω ρε φιλαράκο !!!

Μόνο οι εγωιστές δηλαδή ψάχνουν για αυτά στα οποια αναφέρεται ο φίλος rigomortis ( συντροφικότητα, παιδιά, κλπ ) ???? :think:

Επίσης όσοι αισθάνονται πάθος και σεξουαλική έλξη τα αισθάνονται σαν αποτέλεσμα του εγωισμού τους ???

Οι μη εγωιστές δηλαδή δεν αισθάνονται σεξουαλική έλξη και δεν έχουν πάθη ?? :think: :think:

Κάπου με μπέρδεψες !!!

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
ΠΟΛΥ αναλυση παιδια ,ολα ειναι μεσα στην ζωη ο γαμος εχει και καλα και κακα.Οπως το παρει κανεις, φυσικα και το αντιθετο του γαμου .
Υπαρχουν παντρεμενοι δυστυχισμενοι με καυγαδες φωνες κακο,και υπαρχουν αλλοι που εφτιαξαν την ζωη τους μεσα στον γαμο (οχι απαραιτητα οικονομικα).Θα συμφωνησω με καποιους που γραφουν οτι σημερα οι γυναικες ψαχνουν εναν βλακα χορηγο ,και εναν γκομενο για να περνανε καλα,ομως νομιζω οτι αυτο ειναι στο χερι του αντρα δηλ.πως βλεπει τον γαμο ο καθενας .Οσον αφορα τα παιδια θα σε κοιταξουν στα γεραματα
ξεχαστε το μαλλον ο γονιος κοιταει τα παιδια σε ολη του την ζωη,και πως λυνεται αυτο θα το απαντησει η ανθρωποτητα στο μελον

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πές ότι έχεις παιδιά και είσαι παντρεμένος ,αν  δεν σου σηκώνεται για πάρτη της , και αναγκάζεσαι να πηγαίνεις στα strip , να παίρνεις cg και να την κερατώνεις
είναι καλά ?
Τη καλησπέρα μου φίλε !!!  :hi: :hi:

Μια και κάποιοι φίλοι μου ζήτησαν να απαντήσω στην ερώτησή σου, θα δώσω τη γνώμη μου παρακάτω.

Επειδή όμως δεν θέλω  να ''μονοπωλώ'' το thread,  αυτά είναι και τα τελευταίο μου post σε αυτό το thread. Αρκετά σεντόνια έγραψα εγώ ας γραφούν μετά και άλλες γνώμες, από άλλους φίλους !!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πές ότι έχεις παιδιά και είσαι παντρεμένος ,αν  δεν σου σηκώνεται για πάρτη της , και αναγκάζεσαι να πηγαίνεις στα strip , να παίρνεις cg και να την κερατώνεις
είναι καλά ?

Πάμε λοιπόν να απαντήσουμε την ερώτησή σου που σίγουρα δεν είναι και εύκολη !!

Οχι φιλαράκο δεν είναι σωστός ούτε ηθικός, ο τρόπος συμπεριφοράς που περιγράφεις. Κατά τη γνώμη μου όμως είναι μάλλον αναπόφευκτο  αποτέλεσμα μιας κοινωνικής στρέβλωσης.

Αν θέλουμε ας το δούμε με ''ανοιχτό'' μυαλό αποστασιοποιημένοι απο τις προσωπικές μας ''συμβάσεις''.

Ο γάμος στις δυτικές χριστιανικές κοινωνίες βασίζεται πάνω στη μονογαμία. Η μονογαμία όμως  πάει κόντρα στα ένστικτα όλων των αρσενικών πρωτευόντων θηλαστικών ( όπως ο άνθρωπος ). Τα θηλυκά την ανέχονται ίσως και την επιζητούν, τα αρσενικά όχι. Αν κάποιος  πάει εντελώς κόντρα στα βασικά του ένστικτα θα καταλήξει συν τω χρόνω, νευρωτικός η ψυχωτικός.

Απο την άλλη όμως πλευρά ο άνθρωπος δεν είναι ζώο για να κυβερνάται μόνο από τα ένστικτά του. Εξ' ορισμού αυτό που διαφοροποιεί τον άνθρωπο από τα ζώα είναι ό έλεγχος των ενστίκτων του μέσω της λογικής σε κάποιο ηθικό κοινωνικό πλαίσιο που όπως λέει για παράδειγμα δεν θα σκοτώσεις άνθρωπο γιατί θα γίνεις φονιάς, έτσι λέει ότι δεν θα ξενογαμήσεις γιατί θα είσαι ανήθικος.

Εδώ λοιπόν έγκειται η αντίφαση και η στρέβλωση. Αν πάει ο άλλος κόντρα  στα ένστικτά του θα γίνει νευρωτικός/ψυχωτικός. Αν πάει κόντρα στο ηθικό πλαίσιο που ορίζει ο θεσμός του γάμου θα θεωρηθεί κοινωνικά ανήθικος.

Στατιστικά βλέποντάς το εκ του αποτελέσματος οι περισσότεροι παντρεμένοι προτιμούν να γίνουν κρυπτο - ανήθικοι από το να γίνουν φανερο - νευρωτικοί.  Και εδώ αποδεικνύεται η ανεπάρκεια του θεσμικού πλαισίου του γάμου στις δυτικές χριστιανικές κοινωνίες.

Και λέω στις δυτικές χριστιανικές, όχι ασφαλώς διότι έχω κάποιο θέμα με τη θρησκεία μας, αλλά γιατί σε άλλες κοινωνίες όπως πχ στις μουσουλμανικές, ο γάμος δεν συνεπάγεται μονογαμία, μια και ο άντρας μπορεί να παντρευτεί όσες γυναίκες επιθυμεί αρκεί βέβαια να μπορεί να τις συντηρεί.

Σίγουρα πάντως δε είναι και τόσο ''τραγικό'' αυτό το θέμα. Αν το δούμε ιστορικά όλες οι ανθρώπινες κοινωνίες ποτέ δεν ήταν θεσμικά τέλειες. Πάντα είχαν εγγενείς και σε κάποιες περιπτώσεις οφθαλμοφανείς θεσμικές στρεβλώσεις και ατέλειες. Ας μην ξεχνάμε για παράδειγμα ότι μόλις 300 χρόνια πριν ήταν θεσμικά κατοχυρωμένη η δουλεία. Για να πάμε σε πιο σύγχρονες εποχές σε μια πιο προηγμένη κοινωνία, αυτή της Ιρλανδίας, μόλις λίγα χρόνια πριν θεσμοθετήθηκε το διαζύγιο, το οποίο πριν δεν υπήρχε, και μόνο μετά από δημοψήφισμα με ισχνή πλειοψηφία 51% έναντι 49%. Οι θεσμοί δεν αλλάζουν εύκολα είναι ''σκληρά καρύδια''. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους αυτό συμβαίνει αλλά δεν θέλω να το ''ανοίξω'' αυτό το θέμα τώρα.

Αυτό λοιπόν που ισχυρίζομαι είναι ότι ο άνθρωπος έχει την αρχική επιλογή, να ζεί μέσα στο θεσμικό κοινωνικό πλαίσιο της εποχής του, προσπαθώντας να ''λειάνει'' τα αποτελέσματα των όποιων θεσμικών στρεβλώσεων όσον αφορά τις επιπτώσεις στη προσωπική του ζωή. Τουτέστιν παντρεμένος μεν, κρυπτο - ξενογαμών δε. Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική επιλογή να μην ''συμμετέχει'' σε κάποιους θεσμούς όπως για παράδειγμα σε αυτόν του γάμου, ζώντας μια πιο ''αντισυμβατική'' ζωή.  Ουσιαστικά οι περισσότεροι άντρες την πρώτη εναλλακτική επιλέγουν.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Πάντως και αυτό που γράφεις ότι από ένα σημείο και πέρα δεν θα σου σηκώνεται καθόλου με τη γυναίκα σου είναι μάλλον λίγο ακραίο. Μπορεί να μην σε φτιάχνει όπως αρχικά σε έφτιαχνε, μπορεί μια άλλη πιο νέα η πιο όμορφη γυναίκα να σε φτιάχνει περισσότερο, αλλά μια στοιχειώδη σεξουαλική λειτουργία έστω και αραιά, σίγουρα μπορείς να έχεις μαζί της.

Επιπλέον τα υπόλοιπα συναισθήματα που μπορεί να νοιώθει κάποιος για τη γυναίκα του πέρα από το κεντρικό της αμιγούς σεξουαλικής έλξης μπορούν να δώσουν στο σεξ μια άλλη πιο ιδιαίτερη ''γεύση''. Χρειάζεται όμως ένας άλλος συναισθηματικός και εγκεφαλικός προγραμματισμός ( αυτό που οι Αγγλοι λένε Μind Set ) για να το πετύχει κάποιος αυτό. Και σίγουρα δεν είναι εύκολο για ανθρώπους που καλώς η κακώς κάνουν σεξ μόνο με πουτάνες σε όλη τους τη ζωή. Εξαιρέσεις βέβαια αποτελούν άντρες και γυναίκες που μετά το γάμο ''αφήνονται'' και γίνονται σαν σαβούρες. Αν δεν σέβεται κάποιος σε αυτό το θέμα τον εαυτό του οσον αφορά την εμφάνιση και την υγιεινή του, τι περιμένει να ''εμπνεύσει στον/στην σύντροφό του ?? Αυτό είναι λοιπον ζήτημα προσωπικής ευθύνης του καθενός.

Απο την πλευρά των γυναικών πιστεύω ότι οι περισσότερες ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει, δεν έχουν ψευδαισθήσεις. Το να αποδώσουν στην ηλικία η στην εργασιακή κόπωση την μείωση στην σεξουαλική επιθυμία του άντρα τους και την αντίστοιχη μείωση στη σεξουαλική τους ζωή μόνο σαν λογική υπεκφυγή ακούγεται και αυτό το ξέρουν καλά.

Ουσιαστικά οι περισσότερες φαντάζονται τι συμβαίνει, αλλά δεν θέλουν να ξέρουν, και κυρίως δεν θέλουν να μαθευτεί στο κοινωνικό τους περίγυρο, σε ένα πλαίσιο ιδιότυπου στρουθοκαμηλισμού, που λίγο πολύ ''βολεύει'' όλους !!!

Κάποιες άλλες με πιο ''αντιδραστικό'' χαρακτήρα ανταποδίδουν το κέρατο στην εκδικητική βάση του ''όπως μου φέρεσαι σου φέρομαι''.

Κάποιες άλλες πολύ έξυπνες γυναίκες όταν αισθάνονται τι συμβαίνει ( είναι περισσότερο θέμα συναίσθησης παρά αντίληψης ) πολύ ''έντεχνα'' για κάποιο χρονικό διάστημα ''απομακρύνονται'' και δίνουν στον άντρα τους ''χώρο'' και χρόνο, επιπλέον φροντίζουν να  γίνουν πιο ''θελκτικές'' και ανανεώνουν με αυτό το τρόπο τη σχέση τους στα πλαίσια του γάμου τους. Αυτό απαιτεί γυναικεία ''μαγκιά'' και δεν είναι εύκολο.

Από όλα έχει λοιπόν και ο γυναικείος Μπαξές.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Τη καλησπέρα μου φίλε !!!  :hi: :hi:

Μια και κάποιοι φίλοι μου ζήτησαν να απαντήσω στην ερώτησή σου, θα δώσω τη γνώμη μου παρακάτω.

Επειδή όμως δεν θέλω  να ''μονοπωλώ'' το thread,  αυτά είναι και τα τελευταίο μου post σε αυτό το thread. Αρκετά σεντόνια έγραψα εγώ ας γραφούν μετά και άλλες γνώμες, από άλλους φίλους !!!

την κερατωνεις ασυστολα τυπε, γιατι οπως και να εχει το ιδιο φαγητο συνεχεια το βαρειεσαι :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Ολοι λοιπόν μέσα στο γάμο παίζουν το ρόλο τους σε μια καλοστημένη παράσταση. Τα προβλήματα προκύπτουν όταν κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τον ρόλο η τους ρόλους. Τότε προκύπτουν τα απρόοπτα.

Να το δούμε λίγο πιο απλά ??
Αν το καλοσκεφτείς η όλη ''κατάσταση'' ανάμεσα σε ένα  άντρα και μια γυναίκα από τη πρώτη στιγμή μια ''παράσταση'' δεν είναι ??

Αν πας σε μια γυναίκα που πρωτογνωρίζεις και αρχικά σε έλκει και της πείς '' Μου αρέσεις πολύ, θέλω να σε γαμήσω !'' ποια φαντάζεσαι θα είναι η κατάληξη ?? Ομως αρχικά αυτό ακριβώς αισθάνεσαι !!! Η '' στεγνή αλήθεια'' σε αυτό το ''παιχνίδι '' δεν βοηθάει !!! Χρειάζεται να παίξεις το ρόλο σου στα πλαίσια ενός φλερταρίσματος και το ξέρεις.

Αν η γυναίκα γυρίσει και σου πει όταν εσύ ευγενικά τη πρωτο - προσεγγίσεις '' Τώρα σου γυάλισα, γκάβλωσες,  και θέλεις να με γαμήσεις ?? η μπορώ να σου εμπνεύσω και κάτι παραπάνω ??'' Ποιά θα ήταν η αντίδρασή σου ?? ( αν και για τα εκλεκτά μέλη του bou.com δεν είμαι και πολύ βέβαιος !!!   :2funny: :2funny:)
Η ''στεγνή αλήθεια'' σε αυτό το ''παιχνίδι '' δεν βοηθάει !!! Χρειάζεται να παίξει και η γυναίκα το ρόλο της !!!

Η όλη λοιπόν ''ιστορία'' ανάμεσα σε ένα άντρα και μια γυναίκα δεν εξυπηρετείται σε καμία φάση της από την ''στεγνή αλήθεια''. Το στοιχείο της παράστασης και των ρόλων που απαιτούνται σε αυτή είναι απαραίτητο. Και αυτό αν και αρχικά δεν φαίνεται, αποδεικνύεται ντε φάκτο ότι απαιτείται σε όλη τη ζωή ενός ζευγαριού !!!

Για να το κάνουμε ακόμα πιο απλό !!! Υπάρχει περίπτωση κάποιος να πεί στη γυναίκα του την ''στεγνή αλήθεια'' σχετικά με το πόσο καλά παρκάρει ?? Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι !!!  ''Ρητώς και δια ροπάλου,ΟΧΙ'' !!! Κάτι αντίστοιχο ''παίζει'' και στο κομμάτι σεξ - αλήθεια ως αποτέλεσμα του θεσμικού πλαισίου που ζούμε.

Καταλήγοντας !! Ούτε θέλω ούτε και μπορώ να δώσω συμβουλές για το τι πρέπει και για το τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος με αυτό το θέμα. Είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Εδώ κάποια στοιχειώδη ανάλυση κάνουμε και δίνουμε τροφή για σκέψη. Ο κάθε άνθρωπος είναι αρχιτέκτονας της δικής του ζωής !!

Αυτά από εμένα, και τέλος !! Να είστε όλοι καλά !!!   :hi: :hi: :hi:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ο άνδρας θα γαμάει για όσο καιρό μπορεί γκόμενες ή πουτάνες στα κρυφά.
Αν τον υποψιαστεί η γυναίκα του, δεν πρέπει να το παραδεχτεί ποτέ ακόμα αν κι αυτή
τον σημαδέψει με πιστόλι. Αν κρίνει (όσο μπορεί) ότι η γυναίκα του τον αγαπάει υπέρμετρα
και αληθινά, τότε και μόνο μπορεί να της το αποκαλύψει διότι έτσι θα ζήσει
παθιασμένα περνώντας στο επόμενο στάδιο ή θα καταστραφεί. Το ρίσκο είναι τεράστιο
αλλά το πάθος που θα δημιουργηθεί, είναι απίστευτο.
Η γυναίκα μετά από αυτό, θα μεταμορφωθεί σε κάτι που δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε
να καταλάβουμε και ούτε να ελέγξουμε. Ας της δώσουμε δηλαδή το σπαθί.
Αυτό είναι το επόμενη στάδιο σε μια σχέση αλλιώς θα μαραζώσει. Παραδεχτείτε το.
Αν μένουμε από συνήθεια κάπου, δεν αξίζει τον κόπο. Σκεφτείτε το λίγο.
Εγώ τουλάχιστον το σκέφτομαι αν και το ξέρω ήδη.
Περί οικογένειας, ο άνδρας θα κάνει οικογένεια μόνο αν του βγει να κάνει
στην πορεία κι αυτό στην τύχη όπως αναλόγως τα φέρει η ζωή.
Κανείς άνδρας στον πλανήτη δεν έχει στόχο την οικογένεια κι όσοι το λένε, λένε μαλακίες.
Οι άνδρες που θέλουν σώνει και καλά οικογένεια είναι "ναυάγια" που ψάχνουν έμμεσα
υπηρέτριες για να τους ξεσκατίζουν μέχρι τα γεράματα όταν τεζάρει η μάνα τους.
Μαλακίες δηλαδή. Η οικογένεια για να γίνει και "αρμονιάσει" πρέπει να αγαπιέται
το ζευγάρι και να δεχτούν αυθόρμητα την απόφαση χωρίς πολλά-πολλά.
Όλα τα άλλα είναι μαλακίες κουλτουρόπουστων και κομπλεξικών χωρίς να έχω διαβάσει
οπότε και δεν κατακρίνω καν τι γράφετε.

:sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...πολύ ωραίο κείμενο απο τον φίλο Mindreader με αρκετές αλήθειες και ανοιχτή δομή με την έννοια ότι δεν σε κλείνει/περιορίζει
σε ένα δόγμα ...μ'αρέσουν οι "ανοιχτές δομές" ( με όλες της έννοιες  :grin: - αστειεύομαι  :grin: ;) )

για να σοβαρευτούμε...

αυτό που βγάζω ως συμπέρασμα και καθότι λίγο πιο λακωνικός απο τον mindreader είναι : ότι ο μόνος τρόπος για να συνταιριάξεις τα ορμέφυτα με τις
κοινωνικές επιταγές είναι η υποκρισία ...ποτέ δεν θα της πείς ευθέως ότι θέλεις να την γαμήσεις , ούτε ότι θέλεις να κάνεις
παρτούζα με 2 άλλες , ή ότι δεν την γουστάρεις άλλο επειδή δεν σε καυλώνει ...πρέπει να παίξεις το θέατρο που επιβάλλεται να παίξεις ...εξάλλου
το έργο και τους ρόλους τους έχουν διαλέξει επιβάλει άλλοι για σένα .

την καλησπέρα μου  :hi:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
rigormortis...

αν μια γυναίκα είναι με άλλες, ακόμα κι ο Ρουβάς (παίδαρος δηλαδή), να είσαι θα σου πει όχι
για κατευθείαν γαμήσι κατά 99%. Αν είναι μόνη της και της τον πετάξεις έξω χτυπώντας τον
στην χούφτα της, λίγο να της αρέσεις...στον "τανάλιασε".

Παραδείγματα άπειρα!

Υ.Γ Δεν εξαιρώ τον ρομαντισμό αλλά δεν είναι πάντα χρήσιμος.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
rigormortis...

αν μια γυναίκα είναι με άλλες, ακόμα κι ο Ρουβάς (παίδαρος δηλαδή), να είσαι θα σου πει όχι
για κατευθείαν γαμήσι κατά 99%. Αν είναι μόνη της και της τον πετάξεις έξω χτυπώντας τον

Παραδείγματα άπειρα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στον τανάλιασε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
rigormortis...

Παραδείγματα άπειρα!

afoy παντα μαζι ειναι τα βρωμομουνα ποτε μονα τους κ για χεσιμο στο κλαμπ μαζι πανε

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβώς dopamina! Σας φοβούνται!

Είναι πάντα μαζί διότι θέλουν συμπαράσταση τα ξεκωλιάρικα.

Εσείς όμως κατουράτε όρθιοι, είστε ακόμα και σε αυτό πιο γρήγοροι
και θα τις γαμήσετε τελικά ότι κι αν κάνουν.
Αυτές είναι για τον πούτσο, φοβούνται ακόμα και για τα μουνιά τους
μην μυρίζουν μπακαλιάρο. Ρε είναι τίγκα στα κόμπλεξ λέμε οι πουτάνες.

Εσείς δεν πρέπει να ρίχνεστε ποτέ σαν μαλάκες. Έχει περάσει η εποχή αυτή ανεπιστρεπτί.
Δεν ξέρετε δηλαδή ποια σας καλοβλέπει θέλετε να μου πείτε;
και τι κάνετε; χαζογελάτε ή ξεκινάτε το εγχείρημα όμορφα κι ωραία να δείτε τι θα γίνει;
στην ψωλή σας ακόμα κι αν τελικά φάτε την χυλόπιτα. Που είναι το πρόβλημα επιτέλους;

:dunno:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ακριβώς dopamina! Σας φοβούνται!

Είναι πάντα μαζί διότι θέλουν συμπαράσταση τα ξεκωλιάρικα.

Εσείς όμως κατουράτε όρθιοι, είστε ακόμα και σε αυτό πιο γρήγοροι
και θα τις γαμήσετε τελικά ότι κι αν κάνουν.
Αυτές είναι για τον πούτσο, φοβούνται ακόμα και για τα μουνιά τους
μην μυρίζουν μπακαλιάρο. Ρε είναι τίγκα στα κόμπλεξ λέμε οι πουτάνες.

Εσείς δεν πρέπει να ρίχνεστε ποτέ σαν μαλάκες. Έχει περάσει η εποχή αυτή ανεπιστρεπτί.
Δεν ξέρετε δηλαδή ποια σας καλοβλέπει θέλετε να μου πείτε;
και τι κάνετε; χαζογελάτε ή ξεκινάτε το εγχείρημα όμορφα κι ωραία να δείτε τι θα γίνει;
στην ψωλή σας ακόμα κι αν τελικά φάτε την χυλόπιτα. Που είναι το πρόβλημα επιτέλους;

:dunno:

τυπε αν με γουσταρει μια στο μπαρ τι σηματα θα μου δωσει?

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ντόπα σε πήγα στις Ελληνίδες γιατί εδώ είναι άλλο θέμα.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
πιστευω οτι αυτος τελικα ειναι ο σκοπος της ζωης!η οικογενεια!!και επισης πιστευω ας με λοιδωρησετε καποιοι εδω μεσα οτι οταν εισαι παντρεμενος η εχεις σοβαρη σχεση η απατη ειναι μεγαλη μαλακια κομμενα μπουρδελα μασαζ στριπ και ολα !!ειναι η δικια μου αποψη !αν θες να κανεις κατι τετοιο φυγε και κανε οτι θες η μην κανεις σχεση ποτε και πηγαινε ολη σου τη ζωη σε μπουρδελα σε στριπ με call girls καισ ε στουντιο!!!

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Οκ, ας βγει ο πιστός ο άνδρας να μας πει ότι δεν ξενογάμησε ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πιστευω οτι αυτος τελικα ειναι ο σκοπος της ζωης!η οικογενεια!!και επισης πιστευω ας με λοιδωρησετε καποιοι εδω μεσα οτι οταν εισαι παντρεμενος η εχεις σοβαρη σχεση η απατη ειναι μεγαλη μαλακια κομμενα μπουρδελα μασαζ στριπ και ολα !!ειναι η δικια μου αποψη !αν θες να κανεις κατι τετοιο φυγε και κανε οτι θες η μην κανεις σχεση ποτε και πηγαινε ολη σου τη ζωη σε μπουρδελα σε στριπ με call girls καισ ε στουντιο!!!

...και αν δεν θέλεις να την σουτάρεις είτε επειδή έχεις παιδιά μαζί της , είτε επειδή κάνεις καλό σέξ , είτε επειδή έχεις συναισθηματα
αλλά παράλληλα ως άντρας θέλεις να αγγίξεις και άλλη γυναικεία σάρκα , τότε τι κάνεις ?

γίνεσαι ψυχιατρικός καταπιεζοντας τις ορμές σου ή γίνεσαι ανήθικος λέγοντας της ψέματα, και παράλληλα ικανοποιείς τις ορμές σου στα "κλεφτά" ?

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
η αποψη μου ειναι οτι αν κανει καλο σεξ γιατι θελεις να αγγιξεις και αλλη γυναικεια σαρκα? Και σε μια σοβαρη σχεση η σε ενα γαμο δεν παιζει ρολο μονο  το σεξ, παιζει βασικο ρολο ,ομως εαν ταιριαζετε και σε αλλα πραγματα δηλαδη κανετε καλη παρεα κανετε πραγματα μαζι γιατι να θες να ακουμπησεις αλλη γυναικια σαρκα εν ολιγοις γιατι να ξενοπηδηξεις?εαν τελειωσει ολο αυτο καποια στιγμη της λες οτι δεν μπορεις αλλο μαζι της και χωριζετε και κανεις τη ζωη σου απο εκει και περα και κανει και αυτη τη δικη της!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom