You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 489K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dismorfian
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σαφώς αλλά απάντησε στο κοινό...
υπάρχει άνδρας που δεν ξενογάμησε ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ;;;
ΠΟΙΟΣ;;;
Μήπως λοιπόν είσαι...
α)γυναίκα αγάμητη;
β)μπουρτζόβλαχος ακοινώνητος;
γ)τρολ λειψό;
δ)αγάμητο ναυάγιο;
ε)ανήλικος ρομαντικούλης;
στ) αγαπούλης; (το χειρότερο όλων)
Απλά ρωτάω...
υπάρχει άνδρας που δεν ξενογάμησε ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ;;;
ΠΟΙΟΣ;;;
Μήπως λοιπόν είσαι...
α)γυναίκα αγάμητη;
β)μπουρτζόβλαχος ακοινώνητος;
γ)τρολ λειψό;
δ)αγάμητο ναυάγιο;
ε)ανήλικος ρομαντικούλης;
στ) αγαπούλης; (το χειρότερο όλων)
Απλά ρωτάω...
dismorfian
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω ξερω πολλους που δεν ξενογαμησανε και φιλους και συγγενιες οπως αντιθετως ξερω πολλους που μονο ξενογαμανε!!και δεν ειμαι τιποτα απο τα πεντε πρωτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!το εκτο δεν ξερω ισως!!!
Χμμμ...
πιστεύω είσαι το πρώτο ή το δεύτερο.
Δεν σε προσβάλλω, εκτίμηση κάνω.
dismorfian
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οκ, δεν είσαι. Λες κι αν εισαι, παίζει ρόλο. ;)
Πιο σιγά τα θαυμαστικά όμως, θα σε περάσουν για κλώνο.
Πιο σιγά τα θαυμαστικά όμως, θα σε περάσουν για κλώνο.
psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
καλησπέρα σ ολους ,,,,βρησκω το θεμα πολύ ενδιαφερων κ με πολύ ψωμι....οι αποψεις διιστανται
αληθεια λεωω γιατι τοση καχυποψια εδω μεσα?και οσο αφορα τα θαυμαστικα αιναι απλος ο τροπος γραφης μου .οκ εδω μεσαα δεν θα γραφω με θαυμαστικα.και για να μην παρεξηγηθω δεν ειπα οτι δεν πηγαινω σε μπουρδελα η με πουτανες απλως ειπα οτι δεν ξενοπηδαω.τοσο κακο ειναι?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
κάνω τον συνήγορο του διαβόλου , γιατί είσαι αγαπούλης και δεν ξενογαμείς ?
τι φοβάσαι ?
φοβάσαι ότι θα χάσεις μια αναντικατάστατη προς εσέ πηγή ευφορίας (είτε σεξ , είτε συντροφικότητας ,είτε ασφάλειας, είτε οικογενειακής υποτιθεται ευτυχίας...)
την οποία (πιστευεις )ότι δεν θα βρείς αλλού...
αλλιώς γιατί όχι ?
τι φοβάσαι ?
φοβάσαι ότι θα χάσεις μια αναντικατάστατη προς εσέ πηγή ευφορίας (είτε σεξ , είτε συντροφικότητας ,είτε ασφάλειας, είτε οικογενειακής υποτιθεται ευτυχίας...)
αλλιώς γιατί όχι ?
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ακολουθεις νομο πικερ με τις σχεσεις σου?οταν εχω σχεση θεωρω ελλιψη σεβασμου στη κοπελα που εχω σχεση να την απατησω εφοσον περναω καλα μαζι της εαν αρχισω να μην νιωθω καλα μαζι της την χωριζω και παω αλλου ειτε μπουρδελο ειναι ειτε στουντιο ειτε οτιδηποτε
εισαι παντα ειλικρινης δηλαδη
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
κάνω τον συνήγορο του διαβόλου , γιατί είσαι αγαπούλης και δεν ξενογαμείς ?
τι φοβάσαι ?
αλλιώς γιατί όχι ?
απλά όταν κάνεις κάτι καλό είναι να το κάνεις τέλεια αλλιώς μην το κάνεις καθόλου (τουλάχιστον έτσι προσπαθώ να λειτουργώ εγώ)
η έχεις σχέση και είσαι μονογαμικός γιατί αγαπάς την σύντροφό σου η δεν έχεις σχέση και το ξεμπουρδελεύεις εντελώς...
Καλα κανεις απο μια πλευρα ,αλλα στο μελλον θα το μετανιωσεις,ρωτα μερικους γιατι ξενοπηδανε??και θα καταλαβειςαληθεια λεωω γιατι τοση καχυποψια εδω μεσα?και οσο αφορα τα θαυμαστικα αιναι απλος ο τροπος γραφης μου .οκ εδω μεσαα δεν θα γραφω με θαυμαστικα.και για να μην παρεξηγηθω δεν ειπα οτι δεν πηγαινω σε μπουρδελα η με πουτανες απλως ειπα οτι δεν ξενοπηδαω.τοσο κακο ειναι?
dismorfian
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η έχεις σχέση και είσαι μονογαμικός γιατί αγαπάς την σύντροφό σου η δεν έχεις σχέση και το ξεμπουρδελεύεις εντελώς...
Άτοπο! Ρομποτικό! Σκλαβιά! :o :o :o
Τολμώ να πω ότι δεν έχεις σχέση!
Κανείς άνδρας δεν μπορεί να μην ξενογαμήσει!
Τώρα αν μου έρθει μια που μου αρέσει και μου κουνηθεί...την "πέτσωσα"!
Εσύ πες της ότι έχεις σχέση και σίγουρα θα την "αγγίξει" αυτό.
Η γυναίκα συγχωρεί αυτόν που άρπαξε την ευκαιρία αλλά όχι αυτόν που την έχασε.
Ζήσε με τις εξαιρέσεις φίλε μου.
Ίσως τα καταφέρεις! Τίποτα δεν είναι απόλυτο!
Την "κάνω"...
dismorfian
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πολυ απολυτο οτι κανενας αντρας δεν μπορει να μην ξενογαμησει!!!!!!!!!
Ίσως τα καταφέρεις! Τίποτα δεν είναι απόλυτο!
Την "κάνω"...
Να διαβάζουμε ότι γράφεται. Σωστά όμως!
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Κάτι ήξερα που ζήτησα το σχόλιό σου!!!
Η κοινωνική μόρφωση ομολογώ ότι δεν μου είχε περάσει από το μυαλό στο θέμα αυτό.Μεγάλη κουβέντα!!!!
Η δική μου άποψη εν περιλήψει είναι ότι έχεις υποχρεώσεις απέναντι στους γονείς σου αλλά ως ένα ορισμένο σημείο.Οπως κι αυτοί άλλωστε έχουν υποχρεώσεις απέναντί σου ως ένα ορισμένο σημείο.Αν εσύ σαν παιδί απαιτείς πχ να την πίνεις με την παρέα σου στο σαλόνι ή να πηδάς την αδερφή σου, και δεν παίρνεις ούτε από λόγια ούτε από ζόρι είναι λογικό να σε στείλουν στο διάολο και να μην ξανασχοληθούν μαζί σου.Προκειμενου να χαλάσουν όλη την υπόλοιπη οικογένεια καλύτερα να φας εσύ το κεφάλι σου μόνος σου αφού σε τρώει κιόλας.
Αντίστοιχα και οι γονείς που θέλουν να κάνουν κουμμάντο στις οικογένειες των παιδιών τους ή απαιτούν από αυτά να αφήσουν τις δουλειές τους ή τα σπιτια τους για να τους κάνουν παρέα καλά να πάθουν να ψοφήσουν μόνοι.Αυτό για μένα δεν είναι γονική αγάπη είναι καθαρά εγωισμός.
Συγγνώμη αν σε κούρασα πάντως άξιζε η ανταλλαγή απόψεων, μας καθαρίζεις τα τζάμια!!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Η γυναίκα συγχωρεί αυτόν που άρπαξε την ευκαιρία αλλά όχι αυτόν που την έχασε.
Alexander81
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 311
- Πόντοι
- 280
Φίλε Mindreader,
η ανάλυσή σου είναι απλά εξαιρετική. Στιβαρη επιχειρηματολογία, argumentational flow, τί να πω...
Υπερθεματίζοντας την άποψή σου, να μεταφέρω την άποψη ενός τεράστιου φίλου και γητευτή του ωραίου φίλου όπως ακριβώς εκφράστηκε στο 4ο ουίσκι: "Οι πορείες των δυο φύλων είναι σαν δυο ευθείες, οι οποίες συγκλίνουν, κάποια στιγμή στον κοινωνικό χωροχρόνο τέμνονται, και μετά νομοτελειακά αποκλίνουν". Σύμφωνα, με το συγκεκριμένο φίλο, το χρέος του άνδρα, αποτυπωμένο τόσο στον γεννετικό του κώδικα όσο και στη συλλογική του συνείδηση είναι η διαιώνιση του είδους. Το θηλυκό, απο την άλλη, είναι "προγραμματισμένο" στη διατήρηση της νέας ζωής, εξ ου και η αναζήτηση του ισχυρότερου (κατά τις αντιλήψεις τις εκάστοτε εποχής) αρσενικού.
Όταν η έμφυτη επιθυμία του ανδρός τμηθεί χωροχρονικά με την ανάγκη/ένστικτο της γυναίκας για τεκνοποίηση, καλά στέφανα. Ο ζυγός (με την καλή έννοια, εξ ου και συ-ζυγος...) άρχεται μετά την απομάκρυνση από την εκκλησία/δημαρχείο, οπότε οι προτεραιότητες των φύλων αλλάζουν: το θηλυκό δίνεται σχεδόν αποκλειστικά στο παιδί της το οποίο και τοποθετεί πρώτο στην ιεραρχία, και το αρσενικό νιώθοντας -εύλογα;- παραμελημένο, αναζητά αλλού την επιβεβαίωση του κηνυγού.
Αν και δεν είμαι νυμφευμένος*, αντιλαμβάνομαι (με τη έννοια ότι ερμηνεύω, όχι ότι δικαιώνω) την ανάγκη του αρσενικού να... σπείρει και μετά το γάμο. Υπ' αυτή την έννοια, γνώμη μου είναι (και εδώ έχω μια μικρή ένσταση με το επιχείρημα του Mindreader για τις ισλαμικές κοινωνίες) ότι η μόνη κοινωνία, ιστορικά, που αποδέχθηκε απόλυτα τα ορμέμφυτα των φύλων και τα ενσωμάτωσε σε κοινωνικονομικές νόρμες ήταν η Αρχαία Σπάρτη. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σπαρτιάτης πολεμιστής μπορούσε, χωρίς να θεωρείται κοινωνικά ή νομικά μεμπτό, να ζητήσει από το συμπολεμιστή του τη γυναίκα του για να τεκνοποιήσει (!), και να προσφέρει πολεμιστές στην Πόλη!
Φυσικά, τα παραπάνω στερεότυπα δεν καλύπτουν το σύνολο του ανθρώπινου γένους, αλλά, εκτιμώ, ότι εκφράζουν με αποδεκτό σφάλμα την πλειοψηφία των δυτικών κοινωνιών.
Φίλε Mindreader, και πάλι συγχαρητήρια για την πένα σου
*Συμφορουμίτες και συναγωνιστές, οι άνδρες δεν παντρευόμαστε, ΝΥΜΦΕΥΟΜΑΣΤΕ. Η γυναίκα (υ)πανδρεύεται (=θέτει εαυτόν υπό του ανδρός)
η ανάλυσή σου είναι απλά εξαιρετική. Στιβαρη επιχειρηματολογία, argumentational flow, τί να πω...
Υπερθεματίζοντας την άποψή σου, να μεταφέρω την άποψη ενός τεράστιου φίλου και γητευτή του ωραίου φίλου όπως ακριβώς εκφράστηκε στο 4ο ουίσκι: "Οι πορείες των δυο φύλων είναι σαν δυο ευθείες, οι οποίες συγκλίνουν, κάποια στιγμή στον κοινωνικό χωροχρόνο τέμνονται, και μετά νομοτελειακά αποκλίνουν". Σύμφωνα, με το συγκεκριμένο φίλο, το χρέος του άνδρα, αποτυπωμένο τόσο στον γεννετικό του κώδικα όσο και στη συλλογική του συνείδηση είναι η διαιώνιση του είδους. Το θηλυκό, απο την άλλη, είναι "προγραμματισμένο" στη διατήρηση της νέας ζωής, εξ ου και η αναζήτηση του ισχυρότερου (κατά τις αντιλήψεις τις εκάστοτε εποχής) αρσενικού.
Όταν η έμφυτη επιθυμία του ανδρός τμηθεί χωροχρονικά με την ανάγκη/ένστικτο της γυναίκας για τεκνοποίηση, καλά στέφανα. Ο ζυγός (με την καλή έννοια, εξ ου και συ-ζυγος...) άρχεται μετά την απομάκρυνση από την εκκλησία/δημαρχείο, οπότε οι προτεραιότητες των φύλων αλλάζουν: το θηλυκό δίνεται σχεδόν αποκλειστικά στο παιδί της το οποίο και τοποθετεί πρώτο στην ιεραρχία, και το αρσενικό νιώθοντας -εύλογα;- παραμελημένο, αναζητά αλλού την επιβεβαίωση του κηνυγού.
Αν και δεν είμαι νυμφευμένος*, αντιλαμβάνομαι (με τη έννοια ότι ερμηνεύω, όχι ότι δικαιώνω) την ανάγκη του αρσενικού να... σπείρει και μετά το γάμο. Υπ' αυτή την έννοια, γνώμη μου είναι (και εδώ έχω μια μικρή ένσταση με το επιχείρημα του Mindreader για τις ισλαμικές κοινωνίες) ότι η μόνη κοινωνία, ιστορικά, που αποδέχθηκε απόλυτα τα ορμέμφυτα των φύλων και τα ενσωμάτωσε σε κοινωνικονομικές νόρμες ήταν η Αρχαία Σπάρτη. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σπαρτιάτης πολεμιστής μπορούσε, χωρίς να θεωρείται κοινωνικά ή νομικά μεμπτό, να ζητήσει από το συμπολεμιστή του τη γυναίκα του για να τεκνοποιήσει (!), και να προσφέρει πολεμιστές στην Πόλη!
Φυσικά, τα παραπάνω στερεότυπα δεν καλύπτουν το σύνολο του ανθρώπινου γένους, αλλά, εκτιμώ, ότι εκφράζουν με αποδεκτό σφάλμα την πλειοψηφία των δυτικών κοινωνιών.
Φίλε Mindreader, και πάλι συγχαρητήρια για την πένα σου
*Συμφορουμίτες και συναγωνιστές, οι άνδρες δεν παντρευόμαστε, ΝΥΜΦΕΥΟΜΑΣΤΕ. Η γυναίκα (υ)πανδρεύεται (=θέτει εαυτόν υπό του ανδρός)
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Ολοι λοιπόν μέσα στο γάμο παίζουν το ρόλο τους σε μια καλοστημένη παράσταση. Τα προβλήματα προκύπτουν όταν κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τον ρόλο η τους ρόλους. Τότε προκύπτουν τα απρόοπτα.
Να το δούμε λίγο πιο απλά ??
Αν το καλοσκεφτείς η όλη ''κατάσταση'' ανάμεσα σε ένα άντρα και μια γυναίκα από τη πρώτη στιγμή μια ''παράσταση'' δεν είναι ??
Αν πας σε μια γυναίκα που πρωτογνωρίζεις και αρχικά σε έλκει και της πείς '' Μου αρέσεις πολύ, θέλω να σε γαμήσω !'' ποια φαντάζεσαι θα είναι η κατάληξη ?? Ομως αρχικά αυτό ακριβώς αισθάνεσαι !!! Η '' στεγνή αλήθεια'' σε αυτό το ''παιχνίδι '' δεν βοηθάει !!! Χρειάζεται να παίξεις το ρόλο σου στα πλαίσια ενός φλερταρίσματος και το ξέρεις.
Αν η γυναίκα γυρίσει και σου πει όταν εσύ ευγενικά τη πρωτο - προσεγγίσεις '' Τώρα σου γυάλισα, γκάβλωσες, και θέλεις να με γαμήσεις ?? η μπορώ να σου εμπνεύσω και κάτι παραπάνω ??'' Ποιά θα ήταν η αντίδρασή σου ?? ( αν και για τα εκλεκτά μέλη του bou.com δεν είμαι και πολύ βέβαιος !!! )
Η ''στεγνή αλήθεια'' σε αυτό το ''παιχνίδι '' δεν βοηθάει !!! Χρειάζεται να παίξει και η γυναίκα το ρόλο της !!!
Η όλη λοιπόν ''ιστορία'' ανάμεσα σε ένα άντρα και μια γυναίκα δεν εξυπηρετείται σε καμία φάση της από την ''στεγνή αλήθεια''. Το στοιχείο της παράστασης και των ρόλων που απαιτούνται σε αυτή είναι απαραίτητο. Και αυτό αν και αρχικά δεν φαίνεται, αποδεικνύεται ντε φάκτο ότι απαιτείται σε όλη τη ζωή ενός ζευγαριού !!!
Για να το κάνουμε ακόμα πιο απλό !!! Υπάρχει περίπτωση κάποιος να πεί στη γυναίκα του την ''στεγνή αλήθεια'' σχετικά με το πόσο καλά παρκάρει ?? Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι !!! ''Ρητώς και δια ροπάλου,ΟΧΙ'' !!! Κάτι αντίστοιχο ''παίζει'' και στο κομμάτι σεξ - αλήθεια ως αποτέλεσμα του θεσμικού πλαισίου που ζούμε.
Καταλήγοντας !! Ούτε θέλω ούτε και μπορώ να δώσω συμβουλές για το τι πρέπει και για το τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος με αυτό το θέμα. Είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Εδώ κάποια στοιχειώδη ανάλυση κάνουμε και δίνουμε τροφή για σκέψη. Ο κάθε άνθρωπος είναι αρχιτέκτονας της δικής του ζωής !!
Αυτά από εμένα, και τέλος !! Να είστε όλοι καλά !!!
Dismorfian πόσο μουνόδουλος είσαι... Είσαι πονηρός αλλά και απόλυτα προσαρμοσμένος σε αυτό που θέλει το μουνί. Και τι είναι η γυναίκα για να σε συγχωρέσει ή να σε επιβραβεύσει; Ο απόλυτος κριτής; Κάτι τέτοιες απόψεις έχουν κάνει τις γκόμενες ντίβες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 20