You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 503K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kalligoulas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οικογένεια είναι το αποτέλεσμα της επιλογής δύο ανθρώπων να ενώσουν τις τύχες τους για να προσπαθήσουν να λύσουν προβλήματα, τα οποία ουδέποτε θα αντιμετώπιζαν αν είχαν μείνει χώρια.
η μνηστή του ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.306
- Πόντοι
- 1.686
Dismorfian πόσο μουνόδουλος είσαι... Είσαι πονηρός αλλά και απόλυτα προσαρμοσμένος σε αυτό που θέλει το μουνί. Και τι είναι η γυναίκα για να σε συγχωρέσει ή να σε επιβραβεύσει; Ο απόλυτος κριτής; Κάτι τέτοιες απόψεις έχουν κάνει τις γκόμενες ντίβες!
Ο Δισμορφιάν έχει μυαλό 5χρονου μπόμπου !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.306
- Πόντοι
- 1.686
rigormortis...
αν μια γυναίκα είναι με άλλες, ακόμα κι ο Ρουβάς (παίδαρος δηλαδή), να είσαι θα σου πει όχι
για κατευθείαν γαμήσι κατά 99%. Αν είναι μόνη της και της τον πετάξεις έξω χτυπώντας τον
στην χούφτα της, λίγο να της αρέσεις...στον "τανάλιασε".
Παραδείγματα άπειρα!
Υ.Γ Δεν εξαιρώ τον ρομαντισμό αλλά δεν είναι πάντα χρήσιμος.
Ρε Δισμορφιάν , με τα 10ευρα που έχεις δώσει στο Μετάξι
νομίζεις ότι απέκτησες και πείρα στο καμάκι ;
Τράβα ρε άφραγκε μπόμπο , να δώσεις το 10ρικό στο Μετάξι, και
μην ασχολείσαι με θέματα που δε ξέρεις !
Ο Ρουβάς ρε μπόμπο είναι μπάϊ, αλλά ως επί το πλείστον γκέύ.
Εκτός από τη σημερινή γυναίκα του , τη Κάτια Ζυγούλη,
που δεν ξέρουμε πως έμεινε έγκυος, μπορεί και με εξωσωματική,
η άλλη γυναίκα του ήταν ο...Ψινάκης !
Μυαλό 5χρονου μπόμπου έχεις άφραγκε κλόουν
με το νικ δισμορφιάν !
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις !
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Συγγνώμη αν σε κούρασα πάντως άξιζε η ανταλλαγή απόψεων, μας καθαρίζεις τα τζάμια!!!
Δεν με κουρασες Φιλε. Ολοι τα τζαμια μας προσπαθουμε να καθαρισουμε και ο ενας βοηθαει τον αλλο.
Ειπαμε ειναι ζητημα ισσοροπιας στη ζωη να δουλευουμε το πανω κεφαλι οσο και το κατω !!
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Φίλε Mindreader,
η ανάλυσή σου είναι απλά εξαιρετική. Στιβαρη επιχειρηματολογία, argumentational flow, τί να πω.)
Ευχαριστω φιλε !!
Να εισαι καλα.
<<Και τι ειναι η γυναικα για να σε συγχωρεσει η να σε επιβραβευσει?>> + 100000000Dismorfian πόσο μουνόδουλος είσαι... Είσαι πονηρός αλλά και απόλυτα προσαρμοσμένος σε αυτό που θέλει το μουνί. Και τι είναι η γυναίκα για να σε συγχωρέσει ή να σε επιβραβεύσει; Ο απόλυτος κριτής; Κάτι τέτοιες απόψεις έχουν κάνει τις γκόμενες ντίβες!
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 4.655
Διαβασα αρκετα απο αυτα ποτ γραφτηκαν εδω και νομιζω οτι υπαρχουν οντως καποια ταμπου, στην Ελληνικη κοινωνια.
1. Το οτι βαριεσαι μια γυναικα και οτι σωνει και καλα ειναι αναγκαιο (απο τη φυση του αντρα) να πας με αλλες - θεωρω οτι ειναι βασικα στην νεοελληνικη κουλτουρα το κερατο. Το αν σεξουαλικα μια γυναικα ειναι αρκετη για εναν αντρα, ανερχεται στο βασικο ενστικτο της αναπαραγωγης. Αν ενα αρσενικο παει και με αλλες γυναικες, τοτε θα επρεπε να εχει και πολλαπλες οικογενειες, οχι μια. Ανερχομαστε λοιπον, στο σεξ για ευχαριστηση, που ελαχιστα ειδη στον πλανητη εξασκουν. Ομως, εκει, δεν υπαρχει κοινωνικη οργανωση, οποτε μπορουμε ανετα να καταληξουμε οτι το να ξενογαμας, ειναι κοινωνικο δρωμενο και οχι βιολογικο. Προσωπικα, οταν δεν τα παω καλα με μια γυναικα, τοτε κοιταζω αλλες. Αν η γυναικα μου ειναι ανοιχτομυαλη στο σεξ, και δε μου σπαει τα αρχιδια (ολη την ωρα) και προσεχει τα παιδια, τοτε δεν εχω λογο να παω με αλλη. Για ποιο λογο? Αμα δεν θελω να τεκνοποιησω αλλα θηλυκα, τοτε για ευχαριστηση? Καπου αλλου παει η φαση, προφανως.
2. Το θεμα της μονογαμιας - Η Χριστιανοσυνη, παροτι τωρα ειναι κατι το ξεπερασμενο, στα πιο παλια χρονια, ας πουμε Μεσαιωνα, επεβαλε την μονογαμια στους πιστους, προς αποφυγην μεταδωσης θανατηφορων νοσηματων και φυσικα για ελεγχο των γεννησεων σε ενα παμπτωχο πληθυσμο. Δε περιγραφω παρακατω, ειναι ευνοητο τι συνεβαινε τοτε. Τολμω να πω οτι αν η μονογαμια δεν ειχε επιβληθει, θα ημασταν πολυ πιο πισω, επειδη απλα οι αρρωστιες θα θεριζαν!
3. Το θεμα της παλιας οικογενειας που αφηνει κανεις πισω οταν δημιουργει μια καινουργια - Δυστυχως, εχω ακουσει πολλες νυφες να παραπονιουνται για το οτι η οικογενεια του γαμπρου ειναι εχθρικη απεναντι στη δημιουργια της καινουργιας (του) οικογενειας. Ειναι ενα πολυ περιεργο, και πατριαρχικο φαινομενο στις ριζες του, που δημιουργει προβληματα. Δεν ειναι κατα βαση Ελληνικο φαινομενο, αλλα διογκωνεται στις Μεσογειακες οικογενειες. Κατ'εμε, υπαρχει σοβαροτατο θεμα, που λογω της σημερινης κρισης, εχει παρει πολυ μεγαλες διαστασεις, αφου τα παιδια δυσκολα ανεξαρτητοποιουνται πλεον απο τους γονεις, οικονομικα.
Π
1. Το οτι βαριεσαι μια γυναικα και οτι σωνει και καλα ειναι αναγκαιο (απο τη φυση του αντρα) να πας με αλλες - θεωρω οτι ειναι βασικα στην νεοελληνικη κουλτουρα το κερατο. Το αν σεξουαλικα μια γυναικα ειναι αρκετη για εναν αντρα, ανερχεται στο βασικο ενστικτο της αναπαραγωγης. Αν ενα αρσενικο παει και με αλλες γυναικες, τοτε θα επρεπε να εχει και πολλαπλες οικογενειες, οχι μια. Ανερχομαστε λοιπον, στο σεξ για ευχαριστηση, που ελαχιστα ειδη στον πλανητη εξασκουν. Ομως, εκει, δεν υπαρχει κοινωνικη οργανωση, οποτε μπορουμε ανετα να καταληξουμε οτι το να ξενογαμας, ειναι κοινωνικο δρωμενο και οχι βιολογικο. Προσωπικα, οταν δεν τα παω καλα με μια γυναικα, τοτε κοιταζω αλλες. Αν η γυναικα μου ειναι ανοιχτομυαλη στο σεξ, και δε μου σπαει τα αρχιδια (ολη την ωρα) και προσεχει τα παιδια, τοτε δεν εχω λογο να παω με αλλη. Για ποιο λογο? Αμα δεν θελω να τεκνοποιησω αλλα θηλυκα, τοτε για ευχαριστηση? Καπου αλλου παει η φαση, προφανως.
2. Το θεμα της μονογαμιας - Η Χριστιανοσυνη, παροτι τωρα ειναι κατι το ξεπερασμενο, στα πιο παλια χρονια, ας πουμε Μεσαιωνα, επεβαλε την μονογαμια στους πιστους, προς αποφυγην μεταδωσης θανατηφορων νοσηματων και φυσικα για ελεγχο των γεννησεων σε ενα παμπτωχο πληθυσμο. Δε περιγραφω παρακατω, ειναι ευνοητο τι συνεβαινε τοτε. Τολμω να πω οτι αν η μονογαμια δεν ειχε επιβληθει, θα ημασταν πολυ πιο πισω, επειδη απλα οι αρρωστιες θα θεριζαν!
3. Το θεμα της παλιας οικογενειας που αφηνει κανεις πισω οταν δημιουργει μια καινουργια - Δυστυχως, εχω ακουσει πολλες νυφες να παραπονιουνται για το οτι η οικογενεια του γαμπρου ειναι εχθρικη απεναντι στη δημιουργια της καινουργιας (του) οικογενειας. Ειναι ενα πολυ περιεργο, και πατριαρχικο φαινομενο στις ριζες του, που δημιουργει προβληματα. Δεν ειναι κατα βαση Ελληνικο φαινομενο, αλλα διογκωνεται στις Μεσογειακες οικογενειες. Κατ'εμε, υπαρχει σοβαροτατο θεμα, που λογω της σημερινης κρισης, εχει παρει πολυ μεγαλες διαστασεις, αφου τα παιδια δυσκολα ανεξαρτητοποιουνται πλεον απο τους γονεις, οικονομικα.
Π
Φίλε Mindreader,
η ανάλυσή σου είναι απλά εξαιρετική. Στιβαρη επιχειρηματολογία, argumentational flow, τί να πω...
Υπερθεματίζοντας την άποψή σου, να μεταφέρω την άποψη ενός τεράστιου φίλου και γητευτή του ωραίου φίλου όπως ακριβώς εκφράστηκε στο 4ο ουίσκι: "Οι πορείες των δυο φύλων είναι σαν δυο ευθείες, οι οποίες συγκλίνουν, κάποια στιγμή στον κοινωνικό χωροχρόνο τέμνονται, και μετά νομοτελειακά αποκλίνουν". Σύμφωνα, με το συγκεκριμένο φίλο, το χρέος του άνδρα, αποτυπωμένο τόσο στον γεννετικό του κώδικα όσο και στη συλλογική του συνείδηση είναι η διαιώνιση του είδους. Το θηλυκό, απο την άλλη, είναι "προγραμματισμένο" στη διατήρηση της νέας ζωής, εξ ου και η αναζήτηση του ισχυρότερου (κατά τις αντιλήψεις τις εκάστοτε εποχής) αρσενικού.
Όταν η έμφυτη επιθυμία του ανδρός τμηθεί χωροχρονικά με την ανάγκη/ένστικτο της γυναίκας για τεκνοποίηση, καλά στέφανα. Ο ζυγός (με την καλή έννοια, εξ ου και συ-ζυγος...) άρχεται μετά την απομάκρυνση από την εκκλησία/δημαρχείο, οπότε οι προτεραιότητες των φύλων αλλάζουν: το θηλυκό δίνεται σχεδόν αποκλειστικά στο παιδί της το οποίο και τοποθετεί πρώτο στην ιεραρχία, και το αρσενικό νιώθοντας -εύλογα;- παραμελημένο, αναζητά αλλού την επιβεβαίωση του κηνυγού.
Αν και δεν είμαι νυμφευμένος*, αντιλαμβάνομαι (με τη έννοια ότι ερμηνεύω, όχι ότι δικαιώνω) την ανάγκη του αρσενικού να... σπείρει και μετά το γάμο. Υπ' αυτή την έννοια, γνώμη μου είναι (και εδώ έχω μια μικρή ένσταση με το επιχείρημα του Mindreader για τις ισλαμικές κοινωνίες) ότι η μόνη κοινωνία, ιστορικά, που αποδέχθηκε απόλυτα τα ορμέμφυτα των φύλων και τα ενσωμάτωσε σε κοινωνικονομικές νόρμες ήταν η Αρχαία Σπάρτη. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σπαρτιάτης πολεμιστής μπορούσε, χωρίς να θεωρείται κοινωνικά ή νομικά μεμπτό, να ζητήσει από το συμπολεμιστή του τη γυναίκα του για να τεκνοποιήσει (!), και να προσφέρει πολεμιστές στην Πόλη!
Φυσικά, τα παραπάνω στερεότυπα δεν καλύπτουν το σύνολο του ανθρώπινου γένους, αλλά, εκτιμώ, ότι εκφράζουν με αποδεκτό σφάλμα την πλειοψηφία των δυτικών κοινωνιών.
Φίλε Mindreader, και πάλι συγχαρητήρια για την πένα σου
*Συμφορουμίτες και συναγωνιστές, οι άνδρες δεν παντρευόμαστε, ΝΥΜΦΕΥΟΜΑΣΤΕ. Η γυναίκα (υ)πανδρεύεται (=θέτει εαυτόν υπό του ανδρός)
και η δική σου ανάλυση ενδιαφέρουσα και με τεχνική αρτιότητα θα μπορούσα να πω...
mavro_fidi
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν και είμαι ελεύθερος και δεν έχω παντρευτεί ως τώρα, πιστεύω ότι ο καλύτερος λόγος για να παντρευτούν δυο άνθρωποι είναι η αλληλοσυμπαράστασή τους στην πορεία του βίου. Σύντροφοι πάνω απ' όλα και μετά όλα τ' άλλα. Παίρνοντας υπόψη το ενδεχόμενο να μην καταφέρουν να κάνουν παιδιά, η συντροφικότητα θα σώσει το γάμο τους - κι αν αποφασίσουν να τον διαλύσουν, θα το κάνουν ειρηνικά και με σεβασμό. Συντροφικότητα για μένα σημαίνει να γουστάρεις και να υποστηρίζεις τον χαρακτήρα του άλλου, δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται και ενεργεί στα ερεθίσματα και τις δυσκολίες της ζωής. Βέβαια, επειδή ο χαρακτήρας μας δεν είναι κάτι στατικό -και πώς θα μπορούσε να είναι, άραγε, αφού η ζωή μάς αλλάζει;- ο γάμος κατά βάθος είναι ένα στοίχημα στο πώς θα εξελιχθούμε ως άνθρωποι όντας παντρεμένοι. Με δυο λόγια, το πρόβλημα του γάμου κατά τη γνώμη μου συνίσταται στο ότι οι λόγοι για τους οποίους γουστάρουμε τον σύντροφό μας αλλάζουν αφότου παντρευτούμε (ή δεν αλλάζουν). Προτού κρίνουμε τον άλλον φυσικά, λέγοντας ότι άλλον άνθρωπο παντρεύτηκα κι άλλος μου βγήκε, καλό θα είναι να κοιτάμε και το δικό μας πρόσωπο στον καθρέφτη. Αυτά...
Alexander81
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 315
- Πόντοι
- 280
Αν και είμαι ελεύθερος και δεν έχω παντρευτεί ως τώρα, πιστεύω ότι ο καλύτερος λόγος για να παντρευτούν δυο άνθρωποι είναι η αλληλοσυμπαράστασή τους στην πορεία του βίου. Σύντροφοι πάνω απ' όλα και μετά όλα τ' άλλα. Παίρνοντας υπόψη το ενδεχόμενο να μην καταφέρουν να κάνουν παιδιά, η συντροφικότητα θα σώσει το γάμο τους - κι αν αποφασίσουν να τον διαλύσουν, θα το κάνουν ειρηνικά και με σεβασμό. Συντροφικότητα για μένα σημαίνει να γουστάρεις και να υποστηρίζεις τον χαρακτήρα του άλλου, δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται και ενεργεί στα ερεθίσματα και τις δυσκολίες της ζωής. Βέβαια, επειδή ο χαρακτήρας μας δεν είναι κάτι στατικό -και πώς θα μπορούσε να είναι, άραγε, αφού η ζωή μάς αλλάζει;- ο γάμος κατά βάθος είναι ένα στοίχημα στο πώς θα εξελιχθούμε ως άνθρωποι όντας παντρεμένοι. Με δυο λόγια, το πρόβλημα του γάμου κατά τη γνώμη μου συνίσταται στο ότι οι λόγοι για τους οποίους γουστάρουμε τον σύντροφό μας αλλάζουν αφότου παντρευτούμε (ή δεν αλλάζουν). Προτού κρίνουμε τον άλλον φυσικά, λέγοντας ότι άλλον άνθρωπο παντρεύτηκα κι άλλος μου βγήκε, καλό θα είναι να κοιτάμε και το δικό μας πρόσωπο στον καθρέφτη. Αυτά...
Αν και θα μπορούσε να αναρτηθεί στο thread "Ποιο βιβλίο έχετε διαβάσει πρόσφατα", νομίζω ότι το συγκεκριμένο βιβλίο -και γενικά ο συγκεκριμένος ψυχαναλυτής- φωτίζει πολλά από τα θέματα που εγείρονται εδώ.
Enjoy!
Συνημμένα
Alexander81
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 315
- Πόντοι
- 280
και η δική σου ανάλυση ενδιαφέρουσα και με τεχνική αρτιότητα θα μπορούσα να πω...
Μάκης Τσατσαρίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 713
- Πόντοι
- 86
"Οι νόμοι [και οι οικογένειες- Μακης Καλαμάρας ] είναι για τους φτωχούς" [ Ο μαφιόζος στην ταινια Μπορσαλινο και Σια"
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.306
- Πόντοι
- 1.686
Δεν είμαι κατά του γάμου,
εφόσον δεν βρίσκομαι στη θέση του γαμπρού και
απλώς είμαι καλεσμένος !
Δεν είμαι κατά του γάμου, εφόσον η νύφη είναι πλούσια
έχει καλό χαρακτήρα, είναι όμορφη,οργασμική , μορφωμένη και
νέα !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.306
- Πόντοι
- 1.686
Γάμος Τζώνυ Ντεπ ( όχι Τζώνυ 64 !) το ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟ ΤΟΥ 2015
με Αμπερ Χερντ !
Ο Γαμπρός γενν. 1963
Η νύφη 1986 , μόλις 23 χρόνια νεώτερη μουνάρα !
http://[URL unfurl="true"]www.laughspark.info/uploadfiles/amber-heard-look-gorgeous-96.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.eonline.com/eol_images/Entire_Site/201559/rs_1024x707-150609064755-1024.Amber-Heard-ELLE-J1R-60915.jpg[/img[/URL]]
fistikimaimouda
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 274
- Πόντοι
- 281
Εγώ κλείνω τα πρώτα άντα σε 6 μήνες και είμαι παντρεμένος 2 χρόνια. Με την γυναίκα μου είμαστε μαζί 11, αλλά δεν είχαμε σκοπό να παντρευτούμε αν δεν κάναμε παιδιά. Όταν το έπιασε βάλαμε το κουλούρι.
Κατά την κρίση μου πάντα, η ερώτηση που πρέπει να κάνει ο καθένας με τέτοιο δίλλημα στον εαυτό του, είναι αν θέλει παιδιά. Είσαι έτοιμος να θυσιάσεις πολλά από τα θέλω σου για ένα μωρό?
Εγώ προσωπικά απολαμβάνω την ζωή μου ως πατέρας.
Αν δεν θες παιδιά, μη παντρευτείς. Δεν έχει νόημα. Όταν τσίμπισα την γυναίκα μου ήταν καυλοράπανο ετών 22. Την γάμαγα το μεσημέρι και το βράδυ την έπαιζα για πάρτι της σπίτι μου.
Ακόμα κρατιέται σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά δεν θα είναι ποτέ το μωρό που ήταν τότε. Όσο κιαν μεγαλώσουμε τα 20άχρονα θα είναι πάντα 20άχρονα, οπότε κάποια στιγμή θα λυγίσεις.
Κατά την κρίση μου πάντα, η ερώτηση που πρέπει να κάνει ο καθένας με τέτοιο δίλλημα στον εαυτό του, είναι αν θέλει παιδιά. Είσαι έτοιμος να θυσιάσεις πολλά από τα θέλω σου για ένα μωρό?
Εγώ προσωπικά απολαμβάνω την ζωή μου ως πατέρας.
Αν δεν θες παιδιά, μη παντρευτείς. Δεν έχει νόημα. Όταν τσίμπισα την γυναίκα μου ήταν καυλοράπανο ετών 22. Την γάμαγα το μεσημέρι και το βράδυ την έπαιζα για πάρτι της σπίτι μου.
Ακόμα κρατιέται σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά δεν θα είναι ποτέ το μωρό που ήταν τότε. Όσο κιαν μεγαλώσουμε τα 20άχρονα θα είναι πάντα 20άχρονα, οπότε κάποια στιγμή θα λυγίσεις.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.306
- Πόντοι
- 1.686
Δεν τα πήγε και τόσο καλά ο γάμος αυτός !
Φεβρουάριος 2015 έγινε.
Τώρα η Άμπερ , έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Ντεπ
να μην τη πλησιάζει !
Με μαυρισμένο μάτι η Άμπερ , από το χέρι του Ντεπ !
http://[URL unfurl="true"]www.hindustantimes.com/rf/image_size_640x362/HT/p2/2016/05/28/Pictures/actress-angeles-heard-leaves-angeles-superior-court_78e60790-247a-11e6-aecf-2639299c9bfb.jpg[/img[/URL]]
Hollywood star Johnny Depp was hit with a restraining order on Friday after his wife, Amber Heard, appeared in court with a black eye, accusing the Oscar-nominated star of assaulting her. Amber, who filed for divorce in Los Angeles earlier this week and is seeking spousal support from the 52-year-old Pirates of the Caribbean star, says she is the victim of repeated attacks by Depp.
[img]http://[URL unfurl="true"]www.hindustantimes.com/rf/image_size_800x600/HT/p2/2016/05/28/Pictures/_63325f98-247a-11e6-aecf-2639299c9bfb.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.hindustantimes.com/hollywood/johnny-depp-physically-abused-me-throughout-marriage-amber-heard/story-Mdj8iRSEEKMWIQoy8aW76M.html[/URL]
:2funny: :2funny: :2funny:
Φεβρουάριος 2015 έγινε.
Τώρα η Άμπερ , έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Ντεπ
να μην τη πλησιάζει !
Με μαυρισμένο μάτι η Άμπερ , από το χέρι του Ντεπ !
http://[URL unfurl="true"]www.hindustantimes.com/rf/image_size_640x362/HT/p2/2016/05/28/Pictures/actress-angeles-heard-leaves-angeles-superior-court_78e60790-247a-11e6-aecf-2639299c9bfb.jpg[/img[/URL]]
Hollywood star Johnny Depp was hit with a restraining order on Friday after his wife, Amber Heard, appeared in court with a black eye, accusing the Oscar-nominated star of assaulting her. Amber, who filed for divorce in Los Angeles earlier this week and is seeking spousal support from the 52-year-old Pirates of the Caribbean star, says she is the victim of repeated attacks by Depp.
[img]http://[URL unfurl="true"]www.hindustantimes.com/rf/image_size_800x600/HT/p2/2016/05/28/Pictures/_63325f98-247a-11e6-aecf-2639299c9bfb.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.hindustantimes.com/hollywood/johnny-depp-physically-abused-me-throughout-marriage-amber-heard/story-Mdj8iRSEEKMWIQoy8aW76M.html[/URL]
:2funny: :2funny: :2funny:
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.306
- Πόντοι
- 1.686
Πολύ ξύλο έφαγε η Άμπερ !
23 χρόνια μεγαλύτερος ο Ντεπ
και έριχνε φάπες στη νέα αυτή !
Ζήλεια ;
Depp “quickly grew tired of Heard’s enchantment with Hollywood glitz,” it said, and became increasingly suspicious over her bisexual past and closeness to her lesbian friends.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 20