Φιλαράκο εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι έκανα κάποια φοβερή ΄΄αποκάλυψη'' η κάποιο φοβερό ''insight''. Και ναι. οπως γράφεις απο τα 16 σου τα μαθαίνεις αυτά, αλλά όπως αποδεικνύεται ντε φάκτο πολλοί που τα μαθαίνουν απο τα 16 τους αποτυγχάνουν να τα εφαρμόσουν όταν έρχεται η ώρα. Ισως γιατί κάποιοι, όπως καλή ώρα εσύ τώρα, τα θεωρείτε προφανή και ''ευκολάκια''. Σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι !!! Κυρίως γιατί δεν εξαρτώνται μόνο απο εσένα, αλλά και απο τη σύντροφό σου και την δική της όπως και τη δική σου οικογένεια.
Αυτό που κάνει νιάου νιάου λοιπον στα κεραμίδια, και το θεωρείς τετριμένο για να ασχοληθείς μαζί του είναι αυτό τελικά που πολλές φορές σου φέρνει τη κεραμίδα στο κεφάλι ενώ γελάς μαζί του !!
Πάμε στα άλλα που εσύ θεωρείς σημαντικότερα.
Οταν πραγματικά βρείς σύντροφο ούτε την ελευρθερία σου απαρνιέσαι ούτε τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Είναι ''ελεύθερη'' επιλογή σου να είσαι μαζί της, και για όσο το επιθυμείς, δεν σε αναγκάζει κανείς. Οσο για τις ελπίδες σου και τα ονειρά σου δεν είναι πια σου, είναι σας. Ενα απο τα κριτήρια για το αν η άλλη σου κάνει για σύντροφος η όχι, είναι και το κατά πόσο μπορείτε να έχετε αν όχι όλα, έστω κάποια κοινά όνειρα και κοινές ελπίδες.
Επίσης δεν αναλαμβάνει ποτέ κανείς την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου ακόμη και αν είναι σύντροφός του. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν στο πλαίσιο που λέγεται οικογένεια, ευθύνες που είναι συμπληρωματικές των ατομικών ευθυνών που έχει ώς μεμονεμένο άτομο. Και ναι πράγματι δεν είναι εύκολο για κάποιον να ''σηκώσει'' αυτές τις επιπλέον ευθύνες, για αυτό και πριν έγραψα ότι οι μπούληδες δεν μπορούν να κάνουν οικογένειες.
Είναι δύσκολο ''σπορ'' η οικογένεια !!!
Το πώς και κυρίως κατά πόσο κάποιος μένει πιστός στην γυναίκα του στα πλαίσια ενός γάμου είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Πρέπει ο καθένα να μπορεί να διαχειρίζεται τις ορμές του, αυτό τον διαφοροποιεί σαν άνθρωπο απο τα ζώα. Αλλά με ένα τρόπο που παράλληλα δεν πάει ΄και εντελώς κόντρα στα ένστικτα του διότι τότε καταντάει ψυχωτικός. Είναι προσωπικό θέμα του καθενός.
Απο αυτά που εγώ βλέπω γυρω μου πάντως η ''συζυγική πίστη'' σε ένα γάμο εν έτει 2016 μόνο σαν ανέκδοτο μου φαντάζει. Οι τακτικότεροι πελάτες των πουτάνων οι παντρεμένοι είναι.