Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 488K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ετσι οπως τα λες ειναι.Τα διαζυγια εχουν ξεφυγει.Παρ ολα αυτα οπως εχω ξαναπει,ειμαι της αποψης οτι ενας που εχει παντρευτει και εχει κανει παιδι,υπερεχει απο εναν που δεν εχει.Κι ας του ριχνει ο δευτερος του πρωτου σε ολους τους τομεις.Ακριβως γιατι εκανε το χρεος του και συνησεφερε στη κοινωνια.Και διαζυγιο πολλοι παιρνουν μολις κανουν το παιδι και κανουν τη ζωη τους μετα.Ιδιως οι γυναικες.Που ισως δεν τους αρεσε καν ο γαμπρος αλλα αφου εκαναν το παιδι τον χωριζουν κι ο βραχυς κοινος βιος ειναι  μια κακη αναμνηση.Πολλες μαναδες μαλιστα λενε στις ανω των 30 ετων κορες βλεποντας να περναει ο χρονος αναπαραγωγης τους, Παντρεψου να κανεις κι ενα παιδι και χωριζεις αμεσως μετα,δεν εγινε και τιποτα.

:jerking: :jerking:  :headbang:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μην κανει κανεις μαλακια και μεινει γεροντοκορος! Θα το μετανιωσει!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Η γυναίκα μπορεί να το κάνει αυτό. Η γυναίκα παρτούζες να κάνει και να βγει το διαζύγιο κατά της τα παιδιά πάλι θα τα πάρει όμως. Ο άντρας όταν χωρίζει γίνεται ένας πατέρας χωρίς παιδιά. Πληρώνεις να συντηρείς το παιδί σου και αυτό μπορεί να βλέπει άλλον γαμιά που χει κουβαλήσει η μάνα του στο σπίτι. Είναι τεράστιο ρίσκο χωρίς την παραμικρή εγγύηση ο γάμος για έναν άντρα και τελείως ασύμφορος οικονομικά.

σωστος

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Η γυναίκα μπορεί να το κάνει αυτό. Η γυναίκα παρτούζες να κάνει και να βγει το διαζύγιο κατά της τα παιδιά πάλι θα τα πάρει όμως. Ο άντρας όταν χωρίζει γίνεται ένας πατέρας χωρίς παιδιά. Πληρώνεις να συντηρείς το παιδί σου και αυτό μπορεί να βλέπει άλλον γαμιά που χει κουβαλήσει η μάνα του στο σπίτι. Είναι τεράστιο ρίσκο χωρίς την παραμικρή εγγύηση ο γάμος για έναν άντρα και τελείως ασύμφορος οικονομικά.
Από την πρακτική των Ελληνικών Δικαστηρίων,αλλά και από περιγραφές κολλητού φίλου για το τι συμβαίνει στη Β.Αμερική,φαίνεται ότι η Δικαιοσύνη διάκειται ευνοϊκά υπέρ των γυναικών σε εκδικάσεις περιπτώσεων διαζυγίου,πολλές φορές προκλητικά!Ίσως προτιμάται να θυσιαστεί η αλήθεια,όσο σχετική κι αν είναι,από το να δοθεί η επιμέλεια και η ανατροφή ενός παιδιού σε έναν άντρα.Πρέπει η άλλη να είναι... τελειωμένο ξέκωλο,πρεζού,αλκοολική,κλπ,για να της πάρουν το παιδί με δικαστική απόφαση...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ναι, αλλά όλο σε ποτάνες ψάχνεις για το "έτερον ήμισυ".
Και σε εξωτικά κυρίως μέρη.
Ο έγγαμος βίος κρατάει, θεωρητικά, χρόνια.
Όχι 2-3 βράδια το πολύ.

:grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλά το λες !! Καλός μαλάκας είμαι και εγώ !!!

Αλλά με μια διαφορά.

Σίγουρα στα εξωτικά μέρη που μου αρέσει να γυρίζω δεν ψάχνω το έτερον ήμισυ.

Αν και για να πώ την αλήθεια με μια κολομπιάνα στην Καρταχένα κάποτε έφτασα στο παρά πέντε. Σχεδόν 10 χρόνια μετά ακόμα τη σκέφτομαι και ''βουρλίζομαι'' !! :2funny: :2funny:

Στα ταξίδια επαγγελματικά και τουριστικά ακολουθώ τη συμβουλή του Καζαντζάκη.
''Αν δεν δοκιμάσεις το κρασί και τις γυναίκες ενός τόπου δεν έχεις καταλάβει τίποτα για αυτόν''.

Για να στο πώ αλλιώς. Αν βρώ γυναίκα που θα με ''εμπνεύσει'' τόσο για να κόψω τα εξωτικά ταξίδια και τα εξωτικά ''φρούτα'' στα οποία αρέσκομαι σίγουρα θα είναι άξια σύντροφος !!!! :2funny: :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ετσι οπως τα λες ειναι.Τα διαζυγια εχουν ξεφυγει.Παρ ολα αυτα οπως εχω ξαναπει,ειμαι της αποψης οτι ενας που εχει παντρευτει και εχει κανει παιδι,υπερεχει απο εναν που δεν εχει.Κι ας του ριχνει ο δευτερος του πρωτου σε ολους τους τομεις.Ακριβως γιατι εκανε το χρεος του και συνησεφερε στη κοινωνια.Και διαζυγιο πολλοι παιρνουν μολις κανουν το παιδι και κανουν τη ζωη τους μετα.Ιδιως οι γυναικες.Που ισως δεν τους αρεσε καν ο γαμπρος αλλα αφου εκαναν το παιδι τον χωριζουν κι ο βραχυς κοινος βιος ειναι  μια κακη αναμνηση.Πολλες μαναδες μαλιστα λενε στις ανω των 30 ετων κορες βλεποντας να περναει ο χρονος αναπαραγωγης τους, Παντρεψου να κανεις κι ενα παιδι και χωριζεις αμεσως μετα,δεν εγινε και τιποτα.
παροτι εισαι ακροδεξιος, ειχες μια σοβαροτητα και μια αξιολογη αντιληψη
μετα απ τις παραπανω αποψεις που διαβασα σε κατατασω στους καθυστερημενους χρυσαυγουλους  :jerking:
ενας κοπριτης δημοσιος υπαλληλος π.χ  που μπηκε με μεσο στο δημοσιο τον πληρωνουμε ολοι απ τους φορους μας
και ξυνει τα αρχιδια του
ειναι "ανωτερος"  :jerking: κοινωνικα για τη μικροαστικη νεοελληνικη αντιληψη σου
επειδη εκανε ενα μουλικο να περναει την ωρα του
απο εναν ελληνα ερευνητη ας πουμε που ειναι στο εξωτερικο και εργαζετε σε νεους τεχνολογικους η ιατρικους τομεις
και συμβαλει στην εξελιξη της ιατρικης και της τεχνολογιας  :uglystupid:
αυτος για εσενα επειδη (αν δεν) εκανε παιδια
εχει προσφερει λιγοτερα στην εξελιξη της κοινωνιας απ τον κοπριτη που εκανε το μουλικο  :jerking:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλά το λες !! Καλός μαλάκας είμαι και εγώ !!!

Αλλά με μια διαφορά.

Σίγουρα στα εξωτικά μέρη που μου αρέσει να γυρίζω δεν ψάχνω το έτερον ήμισυ.

Αν και για να πώ την αλήθεια με μια κολομπιάνα στην Καρταχένα κάποτε έφτασα στο παρά πέντε. Σχεδόν 10 χρόνια μετά ακόμα τη σκέφτομαι και ''βουρλίζομαι'' !! :2funny: :2funny:

Στα ταξίδια επαγγελματικά και τουριστικά ακολουθώ τη συμβουλή του Καζαντζάκη.
''Αν δεν δοκιμάσεις το κρασί και τις γυναίκες ενός τόπου δεν έχεις καταλάβει τίποτα για αυτόν''.

Για να στο πώ αλλιώς. Αν βρώ γυναίκα που θα με ''εμπνεύσει'' τόσο για να κόψω τα εξωτικά ταξίδια και τα ''εξωτικά'' φρούτα στα οποία αρέσκομαι σίγουρα θα είναι άξια σύντροφος !!!! :2funny: :2funny:

Ποσων ετων εισαι τυπε, αν επιτρεπεται???

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ποσων ετων εισαι τυπε, αν επιτρεπεται???

Είμαι μεγάλος σε ηληκία φίλε. Πουρό, 48 ετών είμαι.

Είχα όμως ένα γάμο και ένα διαζύγιο με ένα παιδί σε πολύ νεώτερη ηλικία !!

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.692
Πόντοι
5.595
Kαλά το ψυλλιάστηκα, στοιχεία 2008 divorce to marriage ratio, 25%.

44% είναι στην ΕΕ, Γαλλία 55%, Γερμανία 49%.

Περίπου οι μισοί γάμοι διαζύγιο και Αμερική, Βρετανία.

Εμείς είμαστε στα ποσοστά περίπου με Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Ρουμανία.

Αυτά είναι νούμερα του 2008 που η Ελλάδα ήταν άλλη χώρα. Το 2013 το ποσοστό ανέβηκε από το 25% του 2008 στο 37%. Σήμερα έχουμε 2016 άρα θα έχει ανέβει κι αλλο και σίγουρο το 2020 θα ανέβει ακόμα περισσότερο.

"Στην Ελλάδα πριν από τέσσερα-πέντε χρόνια το ποσοστό των διαζυγίων έφτανε το 23%, ενώ σήμερα είναι 37%. Ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι σε πέντε χρόνια θα βρισκόμαστε στα ίδια επίπεδα με αυτά του εξωτερικού. «Οι σχετικά καλοί γάμοι αγγίζουν ένα ποσοστό περίπου 20% και, κατά τη δική μου εμπειρία, μόλις το 5% με 10% είναι πραγματικά ευτυχισμένοι», δηλώνει ο ίδιος."

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Καλα, μην τρελενεσαι, μια χαρα ειναι η ηλικια σου, σε πλησιαζω!!  :grin: Αρα η γνωμες σου, τις οποιες τις βρισκω μεστοτατες και τεκμηριωμενες εχουν ακομα περισσοτερο ειδικο βαρος γιατι εχεις ζησει και τα τρια σταδια που εχουν αναλυθει, αναζητηση συντροφου για γαμο και οικογενεια, χωρισμος, πατερας "εξ αποστασεως" και ξανα μονος προς νεα αναζητηση.  :hi:

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Σε τι ηλικία το έκανες το λάθος τύπε; Τι στράβωσε; Ανάλυσε λίγο το όλο θέμα, εδώ στα άλλα γράφεις σεντόνια χωρίς να χρειάζεται κιόλας, εδώ που μπορείς όντως να προσφέρεις με την εμπειρία σου είσαι λακωνικότατος  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σε τι ηλικία το έκανες το λάθος τύπε; Τι στράβωσε; Ανάλυσε λίγο το όλο θέμα, εδώ στα άλλα γράφεις σεντόνια χωρίς να χρειάζεται κιόλας, εδώ που μπορείς όντως να προσφέρεις με την εμπειρία σου είσαι λακωνικότατος  :grin:

Οταν γράφω πολλά μου τη πεφτουν !! Οταν γράφω λίγα πάλι μου τη πεφτουν !! Αποφασίστε τι θέλετε !!! :2funny: :2funny:

Δεν Θα ήθελα, αν δεν σε πειράζει φίλε, να επεκταθώ παραπάνω στη δική μου περίπτωση για προσωπικούς λόγους.

Αυτό που μπορώ όμως να πώ είναι το παρακάτω.

Ενας απο τους συχνότερους, ο συχνότερος για εμένα, λόγος διαζυγίων σήμερα είναι ο εξής.

Τόσο εμείς οι Αντρες όσο και οι Γυναίκες αποτυγχάνουμε στο να ''οριοθετήσουμε'' με σαφήνεια και αυστηρότητα τα όρια ανάμεσα στις ''παλιές'' μας οικογένειες και τις ''νέες''. Με το κίνδυνο να ακουστώ ''φαλοκράτης'' ( με ότι οι γυναίκες εννοούν με τον όρο ) θα έλεγα ότι το φαινόμενο είναι στατιστικά πιο συχνό στις γυναίκες.

Οταν στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει κάποιος στην νέα του οικογένεια του ''επιτρέπει'' η ακόμη χειρότερα επιζητεί να επεμβαίνουν οι γονείς του, είναι σαν να προσπαθεί να σβήσει μια φωτιά με βενζίνη. Είναι πιστεύω μια εγενής ανωριμότητα που χαρακτηρίζει πολλούς ανθρώπους οι οποίοι ουσιαστικά ποτέ δεν ενηλικιώνονται αρκετά ώστε να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που η ζωή τους επιφυλάσει αναποφευκτα.

Αρσενικό και Θυλυκό κάποιος γενιέται. Αλλά Αντρας και Γυναίκα γίνεται !!! Και γίνεται με κόπο και πολλές φορές και με πόνο, συναισθήματα στα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι στη σύγχρονη κοινωνία είναι ολίγον αλεργικοί !!! :2funny: :2funny:

Κατά την ταπεινή μου άποψη λοιπον. Σε άλλες εποχές οι πατέρες μας και οι παπούδες μας έψαχναν να βρούνε τις όμορφες ανάμεσα στις Γυναίκες. Σήμερα εμείς ψάχνουμε να βρούμε τις Γυναίκες ανάμεσα στις όμορφες.

Το ίδιο απο την αντίστροφη μεριά ισχύει και για τις γυναίκες. Η αγαπημένη έκφραση των γυναικών ''Δεν υπάρχουν σήμερα Αντρες'' μπορεί να μας κακοφαίνεται αλλά σίγουρα κάποια βάση έχει. Αν κοιτάξουμε στον επαγγελματικό και προσωπικό μας περίγυρο, πόσους ''μπούληδες'' θα βρούμε ?? Και πόσο άξιος είναι ένας ''μπούλης'' για να κάνει οικογένεια ???

Αυτά απο εμένα !!!

Αυτή τη φορά ελπίζω να κράτησα το σεντόνι μικρό  !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και επειδή πολύ το ''βαρύναμε'' παραθέτω ένα γλωσσάρι ''κλειδί'' για την επικοινωνία ανάμεσα σε παντρεμένους !!! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 12688226_10201666353618230_6785333216893938959_n.jpg
    12688226_10201666353618230_6785333216893938959_n.jpg
    52 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Οταν γράφω πολλά μου τη πεφτουν !! Οταν γράφω λίγα πάλι μου τη πεφτουν !! Αποφασίστε τι θέλετε !!! :2funny: :2funny:

Δεν Θα ήθελα, αν δεν σε πειράζει φίλε, να επεκταθώ παραπάνω στη δική μου περίπτωση για προσωπικούς λόγους.

Αυτό που μπορώ όμως να πώ είναι το παρακάτω.

Ενας απο τους συχνότερους, ο συχνότερος για εμένα, λόγος διαζυγίων σήμερα είναι ο εξής.

Τόσο εμείς οι Αντρες όσο και οι Γυναίκες αποτυγχάνουμε στο να ''οριοθετήσουμε'' με σαφήνεια και αυστηρότητα τα όρια ανάμεσα στις ''παλιές'' μας οικογένειες και τις ''νέες''. Με το κίνδυνο να ακουστώ ''φαλοκράτης'' ( με ότι οι γυναίκες εννοούν με τον όρο ) θα έλεγα ότι το φαινόμενο είναι στατιστικά πιο συχνό στις γυναίκες.

Οταν στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει κάποιος στην νέα του οικογένεια του ''επιτρέπει'' η ακόμη χειρότερα επιζητεί να επεμβαίνουν οι γονείς του, είναι σαν να προσπαθεί να σβήσει μια φωτιά με βενζίνη. Είναι πιστεύω μια εγενής ανωριμότητα που χαρακτηρίζει πολλούς ανθρώπους οι οποίοι ουσιαστικά ποτέ δεν ενηλικιώνονται αρκετά ώστε να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που η ζωή τους επιφυλάσει αναποφευκτα.

Αρσενικό και Θυλυκό κάποιος γενιέται. Αλλά Αντρας και Γυναίκα γίνεται !!! Και γίνεται με κόπο και πολλές φορές και με πόνο, συναισθήματα στα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι στη σύγχρονη κοινωνία είναι ολίγον αλεργικοί !!! :2funny: :2funny:

Κατά την ταπεινή μου άποψη λοιπον. Σε άλλες εποχές οι πατέρες μας και οι παπούδες μας έψαχναν να βρούνε τις όμορφες ανάμεσα στις Γυναίκες. Σήμερα εμείς ψάχνουμε να βρούμε τις Γυναίκες ανάμεσα στις όμορφες.

Το ίδιο απο την αντίστροφη μεριά ισχύει και για τις γυναίκες. Η αγαπημένη έκφραση των γυναικών ''Δεν υπάρχουν σήμερα Αντρες'' μπορεί να μας κακοφαίνεται αλλά σίγουρα κάποια βάση έχει. Αν κοιτάξουμε στον επαγγελματικό και προσωπικό μας περίγυρο, πόσους ''μπούληδες'' θα βρούμε ?? Και πόσο άξιος είναι ένας ''μπούλης'' για να κάνει οικογένεια ???

Αυτά απο εμένα !!!

Αυτή τη φορά ελπίζω να κράτησα το σεντόνι μικρό  !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συγγνώμη ρε τύπε αλλά αυτά που λες μου φαίνονται πολύ απλά. Να μην αφήνεις τρίτους να μπλέκονται στο ζευγάρι, σιγά την αποκάλυψη και το φοβερό insight... Αυτό είναι κάτι που το μαθαίνεις από τα 16. Ή το άλλο που λένε πολλοί για το γάμο, πως δεν πρέπει να ελπίζεις πως θα τον αλλάξεις τον άλλον, άλλο φοβερό insight και αυτό... Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια...

Εμένα άλλα μου φαίνονται βουνό, πως απαρνιέται κανείς την ελευθερία του, τις ελπίδες και τα όνειρα του, πως αναλαμβάνει την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου (+ παιδιών αν προκύψουν), πως μένει πιστός σε μια γυναίκα με τόσα μουνιἀ τριγύρω...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Συγγνώμη ρε τύπε αλλά αυτά που λες μου φαίνονται πολύ απλά. Να μην αφήνεις τρίτους να μπλέκονται στο ζευγάρι, σιγά την αποκάλυψη και το φοβερό insight... Αυτό είναι κάτι που το μαθαίνεις από τα 16. Ή το άλλο που λένε πολλοί για το γάμο, πως δεν πρέπει να ελπίζεις πως θα τον αλλάξεις τον άλλον, άλλο φοβερό insight και αυτό... Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια...

Εμένα άλλα μου φαίνονται βουνό, πως απαρνιέται κανείς την ελευθερία του, τις ελπίδες και τα όνειρα του, πως αναλαμβάνει την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου (+ παιδιών αν προκύψουν), πως μένει πιστός σε μια γυναίκα με τόσα μουνιἀ τριγύρω...

Φιλε μου, οσο τετριμμενα και αν σου φαινονται αυτα, οσο κι αν τα εχεις ακουσει/μαθει/διδαχθει η μεγαλη διαφορα και ουσια ειναι οταν θα τα δεις μπροστα σου, στην πραξη. Και δυστυχως συμβαινουν. Ενθεν και ενθεν, δεν εχει να κανει με αντρα-γυναικα και τα δυο φυλα μπορει να κανουν το λαθος.

Το να απαρνηθεις την ελευθερια σου ειναι κατι σχετικο, ελυθεροι ειμαστε ολοι, κανεις δε σε βαζει σε καλουπια, αν ειναι ξεκαθαροι οι οροι και τα δεδομενα εξ αρχης. Και αυτο ισχυει και για τους δυο επισης. Φυσικα αν θεωρουμε ελευθερια το να βγαινει καποιος ως παντρεμενος πλεον και να την πεφτει σε οτι μουνι κινειται, αυτο δεν ειναι ελευθερια. Οσο για την ευθυνη, ειναι οντως δυσκολο αλλα επισης και αυτο ειναι στο μυαλο. Μην ξεχνας οτι πριν εχεις την ευθυνη του εαυτου σου και της (καρα)πουτσας σου  :grin: μετα εχεις την ευθυνη ενος σπιτικου ΑΛΛΑ πλεον εχεις και "συμπαικτη", δεν εισαι μονος σου σε ολο αυτο. Το θεμα της απιστιας ειναι αλλο ζητημα που εχει να κανει με σεβασμο, αυτοσεβασμο, απωθυμενα και αυτοελεγχο.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.692
Πόντοι
5.595
Όταν βλέπεις πόσους εδώ μέσα να λένε ότι οικογένεια κάνεις για να μην είσαι μόνος σου στα γηρατειά σου τότε τι περιμένετε?
Χώρια ότι ειναι τελείως λάθος σαν σκεπτικό...και σωστό να ήταν ποιος σου εγγυάται ότι τα παιδιά σου θα είναι στην ίδια πόλη ή χώρα με σένα για να σε φροντίζουν ή σάμπως θα είναι η γυναίκα σου?Λες και ειναι πολλές οι πιθανότητες να μείνεις παντρεμένος όλη την ζωή σου.

Στην χώρα που πλέον ένα τεράστιο ποσοστό της ηλικίας 25-30 (δλδ αυτοί που σκέφτονται είτε τώρα είτε σε λιγα χρονια να παντρευτούν) την κάνουν για το εξωτερικό ή ζούνε σε άλλες πολεις από αυτές που είναι το πατρικό τους... είτε κάνει κάποιος οικογένεια είτε όχι στα γηρατειά οι πιθανότητητες να είναι μόνος του όπως κάποιος που δεν παντρεύτηκε ποτέ είναι πάρα πολύ υψηλές.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Φιλαράκο εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι έκανα κάποια φοβερή ΄΄αποκάλυψη'' η κάποιο φοβερό ''insight''. Και ναι. οπως γράφεις απο τα 16 σου τα μαθαίνεις αυτά, αλλά όπως αποδεικνύεται ντε φάκτο πολλοί που τα μαθαίνουν απο τα 16 τους αποτυγχάνουν να τα εφαρμόσουν όταν έρχεται η ώρα. Ισως γιατί κάποιοι, όπως καλή ώρα εσύ τώρα, τα θεωρείτε προφανή και ''ευκολάκια''. Σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι !!! Κυρίως γιατί δεν εξαρτώνται μόνο απο εσένα, αλλά και απο τη σύντροφό σου και την δική της όπως και τη δική σου οικογένεια.

Αυτό που κάνει νιάου νιάου λοιπον στα κεραμίδια, και το θεωρείς τετριμένο για να ασχοληθείς μαζί του είναι αυτό τελικά που πολλές φορές σου φέρνει τη κεραμίδα στο κεφάλι ενώ γελάς μαζί του !!

Πάμε στα άλλα που εσύ θεωρείς σημαντικότερα.
Οταν πραγματικά βρείς σύντροφο ούτε την ελευρθερία σου απαρνιέσαι ούτε τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Είναι ''ελεύθερη'' επιλογή σου να είσαι μαζί της, και για όσο το επιθυμείς, δεν σε αναγκάζει κανείς. Οσο για τις ελπίδες σου και τα ονειρά σου δεν είναι πια σου, είναι σας. Ενα απο τα κριτήρια για το αν η άλλη σου κάνει για σύντροφος η όχι, είναι και το κατά πόσο μπορείτε να έχετε αν όχι όλα, έστω κάποια κοινά όνειρα και κοινές ελπίδες.

Επίσης δεν αναλαμβάνει ποτέ κανείς την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου ακόμη και αν είναι σύντροφός του. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν στο πλαίσιο που λέγεται οικογένεια, ευθύνες που είναι συμπληρωματικές των ατομικών ευθυνών που έχει ώς μεμονεμένο άτομο. Και ναι πράγματι δεν είναι εύκολο για κάποιον να ''σηκώσει'' αυτές τις επιπλέον ευθύνες, για αυτό και πριν έγραψα ότι οι μπούληδες δεν μπορούν να κάνουν οικογένειες.

Είναι δύσκολο ''σπορ'' η οικογένεια !!!  :2funny: :2funny:

Το πώς και κυρίως κατά πόσο κάποιος μένει  πιστός στην γυναίκα του στα πλαίσια ενός γάμου είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Πρέπει ο καθένα να  μπορεί να διαχειρίζεται τις ορμές του, αυτό τον διαφοροποιεί σαν άνθρωπο απο τα ζώα. Αλλά με ένα τρόπο που παράλληλα δεν πάει ΄και εντελώς κόντρα στα ένστικτα του διότι τότε καταντάει ψυχωτικός. Είναι προσωπικό θέμα του καθενός.

Απο αυτά που εγώ βλέπω γυρω μου πάντως η ''συζυγική πίστη'' σε ένα γάμο εν έτει 2016 μόνο σαν ανέκδοτο μου φαντάζει. Οι τακτικότεροι πελάτες των πουτάνων οι παντρεμένοι είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom