Στην επαρχία υπάρχουν,αλλά όπως λέμε συνεχώς,πρέπει να είσαι γνωστός τους και να τις γνωρίσεις όσο πιο νέος γίνεται.
Εννοείται,αν έχεις περάσει τα 35 δύσκολα τα πράγματα,άσχετα με τις μαλακίες που λένε κάποιοι που δεν ζουν καν Ελλάδα.Εκει εξαρτάσαι πάρα πολύ απο το περιβάλλον της δουλειάς σου,κοινώς αν δεν βρίσκεις γυναίκες από εκεί,δεν βρίσκεις πουθενά.Κάτι χορευτικά και τέτοια,αν δεν τα γουστάρεις κιόλας,είναι να'χαμε να λέγαμε.
Με δυο κουβέντες τα είπες όλα.
Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα έγραψες - και μάλιστα με αυτή τη σειρά.
Εννοείται πως υπάρχουν ευκαιρίες αλλά όσο περνάνε τα χρόνια σπανίζουν πολύ. Και ειδικά αν δεν παίξει κάτι στον χώρο εργασίας όπου βρίσκεσαι πολλές ώρες τόσο πιο απίθανο πλέον φαντάζει. Αναφέρομαι ειδικά για την δική μου περίπτωση.
Σαφώς και δεν πρέπει να απογοητεύομαι. Έχω τις κεραίες ανοιχτές. Προσπαθώ να τα βλέπω από τη θετική τους πλευρά τα πράγματα. Επενδύω στον εαυτό μου. Όσο μπορώ. Δεν θα τελώ υπο μεμψιμοιρία επειδή ξελασκάραμε τα 40 και είμαστε ακόμα άνευ γκόμενας.
Σήμερα και καθαρά excelίστικα να το βάλεις κάτω οι γκόμενες και εν γένει οι σχέσεις είναι κοστοβόρες - ειδικά αν είναι καμία για την οποία κατά μεγαλύτερο ποσοστό "καίγεσαι" εσύ και λιγότερο αυτή.
Πολύ σωστά στο κείμενό σου λες περί "Ελλάδας" γιατί στις άλλες χώρες δεν πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό - αν και θα ήθελα γνώμες άλλων φίλων από το φόρουμ που μένουν εκτός Ελλάδας και δη Αθήνας.
Εδώ, στην Ελλάδα, είμαστε μια κοινωνία όπου ισχύει "άτυπα" και υπό διάφορες πιο "σύγχρονες" μορφές το λεγόμενο "συνοικέσιο"...
Το έχω ξαναγράψει πολλάκις εδώ μέσα: Στην Ελλάδα ανοιχτά, εύκολα, πολύ εύκολα θα έλεγα, αλληλο-φλερτάρονται και προχωράνε σε όποιες σχεσεις οι ομοφυλόφιλοι μεταξύ τους παρά οι str8. Οι στρ8 αν μέχρι τα 35 δεν έχουν κάνει κάτι τα πράγματα κατά βάση είναι εξαιρετικά δύσκολα εκτός αν βοηθάει η δουλειά - εννοώ το περιβάλλον της δουλειάς.
Οι γυναίκες σε αυτές τις ηλικίες κοιτάνε κατά βάση το status το κοινωνικό και τα οικονομικά του άντρα. Εκτός αν έχεις μια δουλειά τύπου μπάρμαν ή σεκιουριτάς σε Mall ή ξέρω κάπου που ευκαιριακά εναλλάσονται πολλές γυναίκες και ταυτόχρονα είσαι αρκετά εμφανίσιμος. Που και πάλι δύσκολα θα φας, καθώς αν γίνει κάτι θα είναι μόνο ευκαιριακό και για σεξ.