Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.794
Πόντοι
6.946
Χορευτικά και ορειβασία είναι οι συνήθεις προτάσεις. Να μπουρδουκλώνεις τα ποδάρια σου και να τρέχεις στα βουνά (όχι ότι είναι κακό αλλά όχι για αυτό το λόγο) απλά για να μιλάς σε γκόμενες.
Όποιος προτείνει ένα από αυτά τα δύο ισόβιο delete, unfollow, block, ignore
Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ τα λες.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.254
Πόντοι
206
Χορευτικά και ορειβασία είναι οι συνήθεις προτάσεις. Να μπουρδουκλώνεις τα ποδάρια σου και να τρέχεις στα βουνά (όχι ότι είναι κακό αλλά όχι για αυτό το λόγο) απλά για να μιλάς σε γκόμενες.
Όποιος προτείνει ένα από αυτά τα δύο ισόβιο delete, unfollow, block, ignore
Γενικά να ασχολείσαι με δραστηριότητες για τις οποίες δεν έχεις κανένα πραγματικό ενδιαφέρον, απλά και μόνο μπας και μιλήσεις/σου μιλήσει καμία γκόμενα...δε ξέρω...μεγάλη κατάντια, ξεπεσμός, μουνοζητιανιά

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
το 90% του πληθυσμού είναι προετοιμασμένο, σχεδιασμένο, κατευθυνόμενο να κάνει οικογένεια.
Η σύγχρονη ζωή καθυστερεί σε πολλούς την ηλικία που μπορεί να το κάνουν...και κάπου εκει...αν φτάσεις δλδ 40 και δεν έχεις παντρευτει....ώριμος πραγματικά...αρχιζεις και λες...
-ρε μαλάκα (στον ευατό σου).....μήπως είναι απάτη όλο αυτό? μήπως πλάκα πλάκα...είναι μια παγίδα που έχουν πέσει όλοι και σε τραβάνε κι εσένα μέσα? χμ....
Nα αγιασει το στομα σου, φιλε. Αυτο ακριβως σκεφτηκα, εκει καπου στα 30 και δεν ξενακανα την μαλακια. Εκτοτε, "ελευθερο πολυ κι οχι κοροιδο στο κλουβι".

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
Ετσι κι αλλιώς το μεγαλύτερο τεστ στη ζωή ειναι πως τα πας με τη μοναξιά σου.
Σωστα! εξα αλλου τοχει πει και ο Γιωργαρος, "ανηκω σε μενα και στα ονειρα μου, δεν θελω κανενα, μεσ' την μοναξια μου". Και γαμω το χασαπικο. Οσο ζω, Μαζο, ρε

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
Τι ειναι γαμος και τι μπακουροδιαβιωση? Μεγαλη ερωτηση με πολλες απαντησεις. Για να μην το πολυκουραζουμε. Γαμος ειναι ξεχαρβαλομα σωμιεδων, προς παραγογη μπεμπεδων. Η διαφορα ειναι οτι στην μπακουροδιαβιωση, το ξεχαρβαλομα σωμιεδων γιναται με προφυλαξεις εκατεροθεν

Nikosssd

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2024
Like
3
Πόντοι
0
Πολύ μεγάλη συζήτηση και πολλές οπτικές που μπορεί κάποιος να δει αυτό το θέμα

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.892
Πόντοι
206
το 90% του πληθυσμού είναι προετοιμασμένο, σχεδιασμένο, κατευθυνόμενο να κάνει οικογένεια.
Η σύγχρονη ζωή καθυστερεί σε πολλούς την ηλικία που μπορεί να το κάνουν...και κάπου εκει...αν φτάσεις δλδ 40 και δεν έχεις παντρευτει....ώριμος πραγματικά...αρχιζεις και λες...
-ρε μαλάκα (στον ευατό σου).....μήπως είναι απάτη όλο αυτό? μήπως πλάκα πλάκα...είναι μια παγίδα που έχουν πέσει όλοι και σε τραβάνε κι εσένα μέσα? χμ....
Οντως ανυπαντρος στα αντα μπορεις να κανεις τετοια αντι να τρεχεις για συζυγους και παιδια
Αλλα προδιαθετει να μπορεις να ξοδευεις στο μουνι οσα και ο κμαν

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.397
Πόντοι
3.936
Οντως ανυπαντρος στα αντα μπορεις να κανεις τετοια αντι να τρεχεις για συζυγους και παιδια
Αλλα προδιαθετει να μπορεις να ξοδευεις στο μουνι οσα και ο κμαν
Οτι ξοδεύει κάποιος σε μουνι δεν συνεπάγεται απαραιτητα ότι γαμει κιόλας, υπάρχουν και κάποιοι που στο τελος μένουν με το κλαρίνο στο χερι και λενε- καληνύχτα αγάπη μου.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.064
Πόντοι
456
Ναυάγιο ο Καρανίκας που πήρε μια γυναίκα 22 χρόνια νεότερη;;
Αν και είμαι υποστηρικτής της άποψης ότι οι γυναίκες είναι στο πικ τους όταν είναι νέες,του καρανικα δεν την έχω δει, οπότε αν είναι κάνα μπάζο δεν έχει να λέει κάτι η διαφορά ηλικίας..

Όσο περί παιδιών,σπάνια θα ακούσετε γονέα,ειδικά Έλληνα ,να πει ότι μετάνιωσε..
Έχω στον περίγυρο μου περιπτώσεις που τα παιδιά ήταν πάντα πονοκέφαλος για τους γονείς με drugs, αστυνομίες, φυλακή κ.λ.π. και ο γονέας συνεχίζει να εθελοτυφλεί..

Αν και είμαι σε θέση να υποστηρίξω την ανατροφή ενός παιδιού και μάλιστα στη χώρα που θα του προσφέρει τις καλύτερες βάσεις στην Ευρώπη, καμιά φορά βλέποντας τα παιδιά του σήμερα, σκέφτομαι ότι πιο πιθανό είναι μην είμαι εγώ ευτυχισμένος σαν πατέρας...
Και με την προϋπόθεση πάντα,να βγει το παιδί βγει υγιές,να μην έχει κάνα χοντρό ατύχημα,κ.λ.π.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.216
Πόντοι
2.356
Αν και είμαι υποστηρικτής της άποψης ότι οι γυναίκες είναι στο πικ τους όταν είναι νέες,του καρανικα δεν την έχω δει, οπότε αν είναι κάνα μπάζο δεν έχει να λέει κάτι η διαφορά ηλικίας..

Όσο περί παιδιών,σπάνια θα ακούσετε γονέα,ειδικά Έλληνα ,να πει ότι μετάνιωσε..
Έχω στον περίγυρο μου περιπτώσεις που τα παιδιά ήταν πάντα πονοκέφαλος για τους γονείς με drugs, αστυνομίες, φυλακή κ.λ.π. και ο γονέας συνεχίζει να εθελοτυφλεί..

Αν και είμαι σε θέση να υποστηρίξω την ανατροφή ενός παιδιού και μάλιστα στη χώρα που θα του προσφέρει τις καλύτερες βάσεις στην Ευρώπη, καμιά φορά βλέποντας τα παιδιά του σήμερα, σκέφτομαι ότι πιο πιθανό είναι μην είμαι εγώ ευτυχισμένος σαν πατέρας...
Και με την προϋπόθεση πάντα,να βγει το παιδί βγει υγιές,να μην έχει κάνα χοντρό ατύχημα,κ.λ.π.
Το παιδί δεν το κάνεις για να εισπράξεις εσύ κάτι από αυτό, αλλά για να εισπράξει εκείνο από το δικό σου πλεόνασμα αγάπης.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.064
Πόντοι
456
Το παιδί δεν το κάνεις για να εισπράξεις εσύ κάτι από αυτό, αλλά για να εισπράξει εκείνο από το δικό σου πλεόνασμα αγάπης.

Σωστό αυτό και είμαι και κατά όσων κάνουν παιδιά για ιδιοτελείς λόγους όπως π.χ.να τους προσέχουν στα γεράματα,
αλλά εγώ λέω να εξελιχθεί το παιδί σε κάτι που θα σε στεναχωρεί σε βάθος χρόνου.
Δεν ξέρω...
Με την σημερινή ψηφιακή κουλτούρα,woke, gender language,τραπ,κ.λ.π. άντε το παιδί να μην στο κάνουν μαλακισμένο..

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96
Σωστό αυτό και είμαι και κατά όσων κάνουν παιδιά για ιδιοτελείς λόγους όπως π.χ.να τους προσέχουν στα γεράματα,
αλλά εγώ λέω να εξελιχθεί το παιδί σε κάτι που θα σε στεναχωρεί σε βάθος χρόνου.
Δεν ξέρω...
Με την σημερινή ψηφιακή κουλτούρα,woke, gender language,τραπ,κ.λ.π. άντε το παιδί να μην στο κάνουν μαλακισμένο..

Στο χέρι σου είναι να το μεγαλώσεις όπως θέλεις εσύ. Πχ ζήσε αρκετά έξω από τις πόλεις δίπλα στη φύση και ιδανικά να έχεις τη δική σου μικρή φάρμα με ζωάκια και δέντρα και να το παίρνεις συχνά το παιδί και μια χαρά θα μεγαλώσει. Να φοβάσαι άμα μεγαλώνει αποκλειστικά σε μεγάλο αστικό περιβάλλον.

Τα έχουν αναλύσει προ αιώνων οι παλιότεροι φιλόσοφοι όπως πχ ο Ρουσώ που έλεγε πως μόνο η φύση αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπλαση του χαρακτήρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom